slm kızlar bende bugün gideceğim doktora ikil test için en son ekim 13 de gitmiştik kocaman oldular inş. kuzular ......yanlız bende dört günüdr kaşınma var heryerim kaşnıyor ve kabardım o yüzden kendi doktoruma görünmeden cildiyeye gitmedim inş.güsel haberlerle dönerim .....çok korkuyorum ya gittiğimde bişey olursa ya hareket bile etmezlerse acayip endişelerdeyim ya engel olamıyorum bu duygulara
ya ben bu işi öğrendim galiba marylin kaydirigubbakcemile3 bende sana ilk erkek demiştim sonra vazgectıgımı soyleyıp kız demıstım dımı ya bak tuttu gordun mu yasasın ya allah hayırlı ugurlu etsın canım benım
slm kızlar bende bugün gideceğim doktora ikil test için en son ekim 13 de gitmiştik kocaman oldular inş. kuzular ......yanlız bende dört günüdr kaşınma var heryerim kaşnıyor ve kabardım o yüzden kendi doktoruma görünmeden cildiyeye gitmedim inş.güsel haberlerle dönerim .....çok korkuyorum ya gittiğimde bişey olursa ya hareket bile etmezlerse acayip endişelerdeyim ya engel olamıyorum bu duygulara
canım benim hayırlısıyla büyümüştür bebişlerin hiç telaşlanma herşey yolundadır inşallah bebişlerini görürsün testlerin iyi çıkar :))))))))ayrıca cnm kaşıntı için geçmiş olsun
canım sakın öle düşünme ama seni çok iyi anlıyorum bende her gittiğimde aynı korkuyu yaşıyorum ama allah onları koruyor öle düşünelim onlar bizim meleklerimiz :::))))
canım geldikten sonra haberlerini bekliyoruz
SELAMM KIZLARR NE O MAYIS ANNELERİNE NAZAR MI DEĞDİ YAW HERKEZ HASTA GEÇMİŞ OLSUN KIZLAR ACABA SAYFANIN BAŞINA NAZAR BONCUĞUMU TAKSAKK
BU ARADA BUGÜN BENİN İKİNCİ DÜZEY (RENKLİ DOPPER) ULTRASON RANDEVUM VARDI...MİNİKK KUŞUMU GÖRDÜMM BUGÜNN RESMEN ANNECİĞİNE EL SALLADIII ÇOKK HEYECAN VERİCİYDİİ TAM YARIM SAAT KADAR EŞİMLE BERABER İZLEDİK AMA EŞİM BENDEN DAHA ŞANSLIYDI BENİM EKRANA IŞIK VURDUĞU İÇİN NET GÖREMEDİM..BEBEİŞİMİN A DAN Z YE KADAR BÜTÜN ORGANLARINI GÖSTERDİ DR TABİ CİNSİYETİ HARİÇ ÇÜNKÜ 20. HAFTADAN ÖNCE SÖYLENEN CİNSİYETLERDE ÇOK BÜYÜK YANILMA PAYI OLDUĞU İÇİN SÖYLEMİYOLARMIŞŞ ZATEN BEBİŞİMİN SAĞLIKLI OLDUĞUNU ÖĞRENDİM YAA BUDA BANA YETER KIZ YADA ERKEK FARKETMEZ RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİNN ...
ANLICAĞINIZ BEN 26.HAFTAYA KADAR ARTIK TEST FALAN YAPTIRMAYACAĞIM ÜÇLÜ TESTTE DAHİL ONDAN SONRADA KALP ULTRASONU ÇEKİLECEK RABBİM KISMET EDERSE DARISI SİZE KIZLAR HEPİNİZ BÖYLE GÜZEL HABERLER ALIN İNŞALLAH DOKTORUNUZDANN
günaydın kızlar dün bebeğimi gördüm kocaman olmuş misim.
el yalladı tekmehareketleri yaptı çok güzeldi ense kalınlığını ölçtü doktor 1mm bile değil çook iyi dedi ikili test için kanımızı verdik ve geldik sonuçlarını perşembe günü alıcaz hayırlısıyla inşallah 2hafta sonrada cinsiyetini söliycek doktorum allah sağlık sıhat versin bizlere ve bebişlerimizeyerimseniben
herkese günaydın nasılsınız arkadaşlar bizimde kontrolümüze iki hafta var bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum:))))
günaydın kızlar dün bebeğimi gördüm kocaman olmuş misim.
el yalladı tekmehareketleri yaptı çok güzeldi ense kalınlığını ölçtü doktor 1mm bile değil çook iyi dedi ikili test için kanımızı verdik ve geldik sonuçlarını perşembe günü alıcaz hayırlısıyla inşallah 2hafta sonrada cinsiyetini söliycek doktorum allah sağlık sıhat versin bizlere ve bebişlerimizeyerimseniben
Günaydın Herkese,
Bende çok önce bişeyler yazmıştım ama daha sonrasında takip etme şansım olmadı.
Tekrar geriye dönüp tüm sayfaları okuduğumda baya bişey kaçırdığımı gördüm :)
Bundan sonrasında bende sıkça yazmaya çalışıcam,ayrıca eceegenin cinsiyet tahmini de çok dikkatimi çekti rica etsem benim içinde bakabilirmisin...şimdiden çok tşkler.
Benim:29.09.1982
Eşimin:08.06.1978
Bebeğimizin:05.05.2009
Herkes için güzel bir gün olması dileğiyle..Umarım en kısa zamanda bebeklerimizin hareketlerini hissetmeye başlarız.
kızlar hadi kaç haftalık olduğumuzu ve başlangıç kilomuz ile şimdiki kilomuzu yazalım
ben haimle kaldığımda 60
şu anda 15 haftalığım 62 kiloyum
herkese kocaman günaydınlar
umarım tüm anneler için cok güzel bir gün olur
kızlar ya benim iştahım çok açıldı herşey yemek istiyorum tatlı tuzlu ekşi hiç farketmiyor nolucak benim sonum tutamıyorum kendimi imdatttttt
SELAM kızlar. ben mecburen okuldayımkafamı zor kaldırıyorum ama dün de gelmedim, bugün meçbur! geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum. hepinizi öpüyorum..
Canım bunun için bi başlığımız var zaten. Liste yapıyoruz...
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...bislerimizin-cinsiyetleri-23.html#post4259003[/
unutmuşum listeyi canım ya ama baktım hepimiz az çok almışız kiloları neyse kızlar sebze meyve ağırlıklı beslenelim bebişleri besleyelim hepinizi öpüyorum biz kızımla pazar gidicez teyzeleri:::))
unutmuşum listeyi canım ya ama baktım hepimiz az çok almışız kiloları neyse kızlar sebze meyve ağırlıklı beslenelim bebişleri besleyelim hepinizi öpüyorum biz kızımla pazar gidicez teyzeleri:::))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?