2009 Mayıs Anneleri

herkese günaydın nasılsınız arkadaşlar bizimde kontrolümüze iki hafta var bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum:))))

slm kızlar bende bugün gideceğim doktora ikil test için en son ekim 13 de gitmiştik kocaman oldular inş. kuzular ......yanlız bende dört günüdr kaşınma var heryerim kaşnıyor ve kabardım o yüzden kendi doktoruma görünmeden cildiyeye gitmedim inş.güsel haberlerle dönerim .....çok korkuyorum ya gittiğimde bişey olursa ya hareket bile etmezlerse acayip endişelerdeyim ya engel olamıyorum bu duygulara

canım benim hayırlısıyla büyümüştür bebişlerin hiç telaşlanma herşey yolundadır inşallah bebişlerini görürsün testlerin iyi çıkar :)))))))) ayrıca cnm kaşıntı için geçmiş olsun doktorun sana en uygun tedavi yöntemini söyler cnm

Son düzenleme:

ececim hakkaten öle oldu
ay benim kızım defnem geliyorrr
sağlıkla sıhhatle inş ::))))))))

canım sakın öle düşünme ama seni çok iyi anlıyorum bende her gittiğimde aynı korkuyu yaşıyorum ama allah onları koruyor öle düşünelim onlar bizim meleklerimiz :::))))
canım geldikten sonra haberlerini bekliyoruz

sağol cnm inş.güsel hbaerlerle geleceğim

cnm gelecem resimlerini bile koyacağımm

çok uzun zaman olduya ondan endişe duyuyorum

Günaydınlar bayanlar. Umarım herkes keyifli bir akşam geçirmiştir...

Canım çok sevindim. Bebişin çok sağlıklıymış. Maşşallah diyelim....

Oh oh sabah sabah güzel haberlerle gelmiş herkes. Gözün aydın canım...

herkese günaydın nasılsınız arkadaşlar bizimde kontrolümüze iki hafta var bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum:))))

Bende ay sonunda gideceğim. Vakit geçmiyor sanki canım ya...

Selam canım... Oooo gün geldi demek :) Hadi bakalım gitde gör kuzularını. Biz bekleyelim ay sonuna kadar :)

çok sevindim canım adına bebişin iyi olmasına:))))

Günaydın Herkese,

Bende çok önce bişeyler yazmıştım ama daha sonrasında takip etme şansım olmadı.
Tekrar geriye dönüp tüm sayfaları okuduğumda baya bişey kaçırdığımı gördüm :)

Bundan sonrasında bende sıkça yazmaya çalışıcam,ayrıca eceegenin cinsiyet tahmini de çok dikkatimi çekti rica etsem benim içinde bakabilirmisin...şimdiden çok tşkler.

Benim:29.09.1982
Eşimin:08.06.1978
Bebeğimizin:05.05.2009

Herkes için güzel bir gün olması dileğiyle..Umarım en kısa zamanda bebeklerimizin hareketlerini hissetmeye başlarız.

Yeniden hoşgeldin diyelim o zaman :)

Canım seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım çok merak ediyorum, inşallah iyi haberlerle dönersin canım ne güzel bebişlerini görüceksinkaydirigubbakcemile2

kızlar hadi kaç haftalık olduğumuzu ve başlangıç kilomuz ile şimdiki kilomuzu yazalım
ben haimle kaldığımda 60
şu anda 15 haftalığım 62 kiloyum

herkese kocaman günaydınlar
umarım tüm anneler için cok güzel bir gün olur
kızlar ya benim iştahım çok açıldı herşey yemek istiyorum tatlı tuzlu ekşi hiç farketmiyor nolucak benim sonum tutamıyorum kendimi imdatttttt

Aman canım yediklerin bi yana ama tuzluya dikkat et. Bende çok tuzlu yiyorum. Helede turşu. Ama çok tuzlu tansiyon dengesini bozduğu için vücut bi anda bebeğin kendine zarar verdiğini zannedip kendisi ile bağlarını koparıyomuş... Bizim patronun karısı hem bebeğini kaybetti hem ölümden döndü tuz yüzünden... Mümkün olduğunca uzak durmamız lazım...

SELAM kızlar. ben mecburen okuldayım kafamı zor kaldırıyorum ama dün de gelmedim, bugün meçbur! geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum. hepinizi öpüyorum..

SELAM kızlar. ben mecburen okuldayım kafamı zor kaldırıyorum ama dün de gelmedim, bugün meçbur! geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum. hepinizi öpüyorum..

Selam canım. Eeee mecburiyetlerimiz var napalım. Hasta da olsan kimse dinlemez. Ama sen yine de çok yorma kendini olur mu?

unutmuşum listeyi canım ya ama baktım hepimiz az çok almışız kiloları neyse kızlar sebze meyve ağırlıklı beslenelim bebişleri besleyelim hepinizi öpüyorum biz kızımla pazar gidicez teyzeleri:::))

Ohhh gezin bakalım kızınla :) Evet ya çok aşırı kilo alımı yok gibi. Yada kızlar kiloları güncellemediler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…