Kızlaaaarrr doğurdum da geldimmm hihoyyyt
Yavruşlar kızım 10:17'de 3720 gr ve 50,5 m olarak dünyaya geldi çok şükür. Keyfim çok yerinde. Çok kolay ayıldım Allah'a şükür. Bi saat sonra yürütecekler. Tek sorun karnım fena halde acıktı kaydirigubbakcemile3
Kızım bi cazgır ki sormayın. Emziriyoruz susuyor, yerine koyunca başlıyor ağlamaya.
Dualarınızı yanımda hep hissettim. Allah razı olsun hepinizden a.s.
Eşim aşağıdayken fırsattan istifade size yazıyorum. Net gidip geliyor sürekli. Yine bakarım size.
Buyrun bu da kızımla ilk pozumuz a.s.
Devamı daha sonra hihoyyyt
Iyi Aksamlar herkese...
Gelir gelmez, Pinar'dan haber var mi diye baktim ve harika bir resimle karsilastim. Cok tatli bir kizin olmus Pinar'cigim, Allah nazarlardan saklasin...
Bu arada hastaneye yatmama gerek görülmedi, bebisimin daha 2 günü var ve bekleyecekmisiz ayin 1'ine kadar. 1 Mayis'dan sonra 10 gün süreyle beklenebilirmis ve sayet gelmezse, suni sanciyla doguma alinacakmisim. Bebegin durumu iyi görünüyor, sanci cikmadi. Akintida bebegin suyu degilmis. Gerci örnek alinmadi ama pedime bakildi ve kasinti yapip yapmadigi soruldu. Pazartesinden sonra sayet bebisim dogmazsa, hergün hastaneye gidip nst'ye baglanacagim. Simdilik haberler böyle kizlar, dua edinde bir an önce dogurayim bebisimi. Bu gerilim bitsin bir an önce...
KIVILCIM canım saglıcakla alırsın inş kuzunu kucaına...ii hadı sewındım desene zmanı varmıs daha bebişininnn...dogumu bklemekte ayrı bı gergınlıkk canım benım..hakkında hayırlısı olsunn:Saruboceq:
INCIHAN kızz zuzu gezdın demek dağ köyyy:dance:bebişede ii gelmiştir de ii cesart bacım sendekıde..ben carsıya cıkınca olup bıtıom maşallahh kırkbınkere...
ben geldim kızlar gittik yarı kırkımızı yaptık ........
arkadaşımın teyzesi bize bohça yapmış iki takım ömere iki takım alişime yelekler patikler şapkalar atkılar örülmüş maviş mavişş .........çok mutlu oldum elemeği göz nuru ve düşünmüş olması beni çok mutlu etti ...........oturduk yedik içtik çok iyi geldi özlemişim valla gezmeyi bile gerçi veletlerden dolayı çok oturamadım yanlarında ama olsun güseldi beee................şimdi salona geçiyorum kızlar öptüm sizleri ................saat 10 mama saatimiz biberon temizleyim
Humana çok iyi canım ilk günler günde 3 bardak içmelisin.Kompostolarda mümkünse kuru meyvelerden olsun taze meyvelerden değil.Mesela incir süt için birebir ben kayısı incir karışımını içiyorum çok faydasını gördüm.
hem korktum hem gezdim valla bacım yetti gitmem artık uzaklara şimdide belim ağrıyo dogurursam bu gece sasırmam
delikafadulden
İyi gelmiştir gezmek ohh yarasın sen büyüttün kız birso biz daha doğurucazCADIARZU
Iyi Aksamlar herkese...
Gelir gelmez, Pinar'dan haber var mi diye baktim ve harika bir resimle karsilastim. Cok tatli bir kizin olmus Pinar'cigim, Allah nazarlardan saklasin...
Bu arada hastaneye yatmama gerek görülmedi, bebisimin daha 2 günü var ve bekleyecekmisiz ayin 1'ine kadar. 1 Mayis'dan sonra 10 gün süreyle beklenebilirmis ve sayet gelmezse, suni sanciyla doguma alinacakmisim. Bebegin durumu iyi görünüyor, sanci cikmadi. Akintida bebegin suyu degilmis. Gerci örnek alinmadi ama pedime bakildi ve kasinti yapip yapmadigi soruldu. Pazartesinden sonra sayet bebisim dogmazsa, hergün hastaneye gidip nst'ye baglanacagim. Simdilik haberler böyle kizlar, dua edinde bir an önce dogurayim bebisimi. Bu gerilim bitsin bir an önce...
yerim ben onu ya maşallah pınarcım sende defnemizde cok iyi görünüyor nazar değmesin size kokla kuzuyu bizim için
iyi akşamlar canım bende cok sıkıldım beklemekten artık normal doğum böyle işte
Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar,
Ben bugün bi gezdimki sormayın dağ köylerinden birinde cok güzel kahvaltı varmış diye duyduk havayıda güzel görünce 4 kız sabah oraya gittik tabi biraz uzakmış virajlı yollar bir güzel köy kahvaltısı sonrada ormanda yürüyüş
Sonra dönüş yolunda fabrika satış mağazaları bulduk daldık içine sehre geldim eve girmeden pazar yaptım sebze meyve aldım tabi akşam oldu evde yemakte yok kocişi aradım buluştuk dışarda yemek öldüm öldüm delikafadulden
Bu arada köyde kızlar ebe varmı diye araştırma yaptılar cok komikti tam o arada dr um aradı merak etmiş birsey varmı diye dağdayım deyince adamı bi öksürük tuttusırnaşık şeytabi fırcayı yedim bi güzel
arkadaşımın teyzesi bize bohça yapmış iki takım ömere iki takım alişime yelekler patikler şapkalar atkılar örülmüş maviş mavişş .........çok mutlu oldum elemeği göz nuru ve düşünmüş olması beni çok mutlu etti ...........oturduk yedik içtik çok iyi geldi özlemişim valla gezmeyi bile gerçi veletlerden dolayı çok oturamadım yanlarında ama olsun güseldi beee................şimdi salona geçiyorum kızlar öptüm sizleri ................saat 10 mama saatimiz biberon temizleyim
kız bacım 38 e merdıven dayamısın hftada..otur gayrı ewde de yorma kız kuzucuunu...
he falla doğuranlar buyuttu gıttı bız dha hala dogurcez yafs:uhm:
marylin gitmem artık tamam son kaçamaktı
Biz nezanman doğurucaz ya canım sıkıldı artık az kişi kaldık normal doğumu beklemek cok zormuş offf ya
marylin gitmem artık tamam son kaçamaktı
Biz nezanman doğurucaz ya canım sıkıldı artık az kişi kaldık normal doğumu beklemek cok zormuş offf ya
sorma bacım sorma hakikaten zormuş stresten midem bulanıyo
pınarcım online olduğunu gördüm nasılsın defne nasıl canım ağrın sızın naısl oldu
pınarcımmm canım maşallah kuzuna cok tatlı sende atlattın hadı bakalım dıger bacılar sıra sızde
pınarcımmm canım maşallah kuzuna cok tatlı sende atlattın hadı bakalım dıger bacılar sıra sızde
ay efet kızlar ya..bızde doguralım artıkkkhihoyyythihoyyyt
ozenıom falla...su hatunlaraalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım maşallah,senin bebiş direniyor vallaIyi Aksamlar herkese...
kızlar merHABA ben fazla giremiyprum malum evde olunca.pınarcım da kuzusuna kavuştu haftaya salı bana inş.sıra geliyor.çok heyecanlıyım kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?