2009 Mayıs Anneleri

Pınar canım geçmiş olsun.Defne maşallah çok şeker senin gibi de güzel ayrıcaAllah onu tüm kötülüklerden nazardan korusun.ınşallah sizlere hayırlı bir evlat olur.

Iyi Aksamlar herkese...

Gelir gelmez, Pinar'dan haber var mi diye baktim ve harika bir resimle karsilastim. Cok tatli bir kizin olmus Pinar'cigim, Allah nazarlardan saklasin...

Bu arada hastaneye yatmama gerek görülmedi, bebisimin daha 2 günü var ve bekleyecekmisiz ayin 1'ine kadar. 1 Mayis'dan sonra 10 gün süreyle beklenebilirmis ve sayet gelmezse, suni sanciyla doguma alinacakmisim. Bebegin durumu iyi görünüyor, sanci cikmadi. Akintida bebegin suyu degilmis. Gerci örnek alinmadi ama pedime bakildi ve kasinti yapip yapmadigi soruldu. Pazartesinden sonra sayet bebisim dogmazsa, hergün hastaneye gidip nst'ye baglanacagim. Simdilik haberler böyle kizlar, dua edinde bir an önce dogurayim bebisimi. Bu gerilim bitsin bir an önce...

Sibelcim yakışıklı kalimeron nasıl inş iidir şimdi ne güzeldir annelik .:asigimarısı bizlere henüz doğurmayanlara.Canım bu humana çayını nerelerden bulabiliriz marketler eczane nerde bulunuyo acaba?:uhm:

yerim ben onu ya maşallah pınarcım sende defnemizde cok iyi görünüyor nazar değmesin size kokla kuzuyu bizim için

iyi akşamlar canım bende cok sıkıldım beklemekten artık normal doğum böyle işte

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar,

Ben bugün bi gezdimki sormayın dağ köylerinden birinde cok güzel kahvaltı varmış diye duyduk havayıda güzel görünce 4 kız sabah oraya gittik tabi biraz uzakmış virajlı yollar bir güzel köy kahvaltısı sonrada ormanda yürüyüş

Sonra dönüş yolunda fabrika satış mağazaları bulduk daldık içine sehre geldim eve girmeden pazar yaptım sebze meyve aldım tabi akşam oldu evde yemakte yok kocişi aradım buluştuk dışarda yemek öldüm öldüm delikafadulden

Bu arada köyde kızlar ebe varmı diye araştırma yaptılar cok komikti tam o arada dr um aradı merak etmiş birsey varmı diye dağdayım deyince adamı bi öksürük tuttusırnaşık şeytabi fırcayı yedim bi güzel

KIVILCIM canım saglıcakla alırsın inş kuzunu kucaına...ii hadı sewındım desene zmanı varmıs daha bebişininnn...dogumu bklemekte ayrı bı gergınlıkk canım benım..hakkında hayırlısı olsunn:Saruboceq:
INCIHAN kızz zuzu gezdın demek dağ köyyy:dance:bebişede ii gelmiştir de ii cesart bacım sendekıde..ben carsıya cıkınca olup bıtıom maşallahh kırkbınkere...

ayyy pınarım bulamadım resmi geride baya sanırım çok güselsiniz yaaa harikasınız sizzz
hoşgeldin defnoşş hoşgeldinnn

ben geldim kızlar gittik yarı kırkımızı yaptık ........
arkadaşımın teyzesi bize bohça yapmış iki takım ömere iki takım alişime yelekler patikler şapkalar atkılar örülmüş maviş mavişş .........çok mutlu oldum elemeği göz nuru ve düşünmüş olması beni çok mutlu etti ...........oturduk yedik içtik çok iyi geldi özlemişim valla gezmeyi bile gerçi veletlerden dolayı çok oturamadım yanlarında ama olsun güseldi beee................şimdi salona geçiyorum kızlar öptüm sizleri ................saat 10 mama saatimiz biberon temizleyim

hem korktum hem gezdim valla bacım yetti gitmem artık uzaklara şimdide belim ağrıyo dogurursam bu gece sasırmam
delikafadulden

İyi gelmiştir gezmek ohh yarasın sen büyüttün kız birso biz daha doğurucazCADIARZU

kız bacım 38 e merdıven dayamısın hftada..otur gayrı ewde de yorma kız kuzucuunu...
he falla doğuranlar buyuttu gıttı bız dha hala dogurcez yafs:uhm:

canım aynen benim doktorun dediklerini demiş oda bekleyeceğimizi 41 haftaya kadar beklenebileceğini söyledi akıntının su olduğunu bende sanmıyorum ben de uzun zamandır var ve doktorum her hafta suya bakıyor azalma olurdu

çaresiz ikimizde bekliycez ya 40 hafta bitmeden gelsin kuzular suni sancıdan korkuyorum

valla ne güzel hava almışsın canım okurken bende şöle dağ havasını içime çektim

ama doktorun haklı artık dinlen canım

birsencim gözün aydın oh sende rahatlamışın bugün bebişlerde büyümüştür yeni resimlerini koy oğluşların kolay gelsin canım
kız bacım 38 e merdıven dayamısın hftada..otur gayrı ewde de yorma kız kuzucuunu...
he falla doğuranlar buyuttu gıttı bız dha hala dogurcez yafs:uhm:

aynen bacım ya herkes büyüttü biz kaldık böle :teytey::teytey:

marylin gitmem artık tamam son kaçamaktı

Biz nezanman doğurucaz ya canım sıkıldı artık az kişi kaldık normal doğumu beklemek cok zormuş offf ya

Biz nezanman doğurucaz ya canım sıkıldı artık az kişi kaldık normal doğumu beklemek cok zormuş offf ya

sorma bacım sorma hakikaten zormuş stresten midem bulanıyo

pınarcım online olduğunu gördüm nasılsın defne nasıl canım ağrın sızın naısl oldu

pınarcımmm canım maşallah kuzuna cok tatlı sende atlattın hadı bakalım dıger bacılar sıra sızde

sorma bacım sorma hakikaten zormuş stresten midem bulanıyo

pınarcım online olduğunu gördüm nasılsın defne nasıl canım ağrın sızın naısl oldu

ay efet kızlar ya..bızde doguralım artıkkkhihoyyythihoyyyt
ozenıom falla...su hatunlaraalkisalkisalkisalkisalkisalkis

pınarcımmm canım maşallah kuzuna cok tatlı sende atlattın hadı bakalım dıger bacılar sıra sızde

valla sıra kimde acaba ya ben de olsun lütfennnnnn

nasılsın canım kuzular ne yapıyor geçen gün yazmıştın biraz canını sıkmışlar takma lütfen kimseyi lohusalık farklı bir dönem herkesin sana anlayışla yaklaşması lazım

canım maşallah,senin bebiş direniyor valla
iyi olsunda yapacak bişey yok
hakkınız da hayırlısı olsun güzelimŞeniz

kolay gelsin cnma.s.

kızlar merHABA ben fazla giremiyprum malum evde olunca.pınarcım da kuzusuna kavuştu haftaya salı bana inş.sıra geliyor.çok heyecanlıyım kızlar ya

kızlar merHABA ben fazla giremiyprum malum evde olunca.pınarcım da kuzusuna kavuştu haftaya salı bana inş.sıra geliyor.çok heyecanlıyım kızlar ya

hadi bakalım cnm hayırlısı,bizimde cumartesi kontrolümüz var d.umuz karar verecek sezeryan mı norma mi diye,sezeryan yapcak sanırım,gün verecek,bende merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…