canım aynen benim doktorun dediklerini demiş oda bekleyeceğimizi 41 haftaya kadar beklenebileceğini söyledi akıntının su olduğunu bende sanmıyorum ben de uzun zamandır var ve doktorum her hafta suya bakıyor azalma olurdu
çaresiz ikimizde bekliycez ya 40 hafta bitmeden gelsin kuzular suni sancıdan korkuyorum
canım maşallah,senin bebiş direniyor valla
iyi olsunda yapacak bişey yok
hakkınız da hayırlısı olsun güzelimŞeniz
kolay gelsin cnma.s.
Kızlaaaarrr doğurdum da geldimmm hihoyyyt
Yavruşlar kızım 10:17'de 3720 gr ve 50,5 m olarak dünyaya geldi çok şükür. Keyfim çok yerinde. Çok kolay ayıldım Allah'a şükür. Bi saat sonra yürütecekler. Tek sorun karnım fena halde acıktı kaydirigubbakcemile3
Kızım bi cazgır ki sormayın. Emziriyoruz susuyor, yerine koyunca başlıyor ağlamaya.
Dualarınızı yanımda hep hissettim. Allah razı olsun hepinizden a.s.
Eşim aşağıdayken fırsattan istifade size yazıyorum. Net gidip geliyor sürekli. Yine bakarım size.
Buyrun bu da kızımla ilk pozumuz a.s.
Devamı daha sonra hihoyyyt
Sağolasınız teyzoşlarımız. Allah razı olsun. Darısı hepinizin başına inşallah hihoyyyt
Kızım iyi çok şükür. Güzelce emdi, şimdi uyuyor prensesim. Anasına çekmemiş, biraz üşengeç. Uykusu varsa hayatta emmiyor kaydirigubbakcemile3
Bende tahminimden çok iyi bi sezaryen geçirdim. Gülerek girdim ameliyathaneye. En son bi mentol kokusu duydum ve uyumuşum. Rüya gördüm uyanmadan hemen önce. Sonra gözümü açınca kendimi evimde gibi hissettim. Sonra birden aklıma geldi ayol ben doğurmaya gelmiştim diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ameliyathaneden yeni çıkıyordum o sırada. Doktoruma sordum, doğurdum dimi diye. Fıstık doğurdun fıstık dedi :teytey:
Odamıza gelirken asansörden ben gelddiiimmm diye gülerek çıktım. İnanın ki nasıl girerseniz, o halde çıkıyorsunuz hihoyyyt
Sadece ameliyat yerim sızlıyor. Onun haricinde sancım mancım yok çok şükür. Hatta sordum siz bana ağrı kesici verdiniz mi diye? Hiç vermemişler. Saat 5 gibi de kalktım, yürüdüm. Dediğim gibi tek sorun karnım aaaaaaççççç cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
Böyle işte bacılar. Korkulacak bişey yok yani. Moraliniz iyi olsun gerisi boş sırnaşık şey
En önemlisi de annelikmiş. Böyle bir aşk yok. Neredeyse yerine hiç yatırmadım. Hep kolumda uyusun istiyorum. Babasıyla çıldırmış durumdayız. İnşallah birde çıkıp evimize gittik mi değmeyin keyfimize hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Sağolasınız teyzoşlarımız. Allah razı olsun. Darısı hepinizin başına inşallah hihoyyyt
Kızım iyi çok şükür. Güzelce emdi, şimdi uyuyor prensesim. Anasına çekmemiş, biraz üşengeç. Uykusu varsa hayatta emmiyor kaydirigubbakcemile3
Bende tahminimden çok iyi bi sezaryen geçirdim. Gülerek girdim ameliyathaneye. En son bi mentol kokusu duydum ve uyumuşum. Rüya gördüm uyanmadan hemen önce. Sonra gözümü açınca kendimi evimde gibi hissettim. Sonra birden aklıma geldi ayol ben doğurmaya gelmiştim diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ameliyathaneden yeni çıkıyordum o sırada. Doktoruma sordum, doğurdum dimi diye. Fıstık doğurdun fıstık dedi :teytey:
Odamıza gelirken asansörden ben gelddiiimmm diye gülerek çıktım. İnanın ki nasıl girerseniz, o halde çıkıyorsunuz hihoyyyt
Sadece ameliyat yerim sızlıyor. Onun haricinde sancım mancım yok çok şükür. Hatta sordum siz bana ağrı kesici verdiniz mi diye? Hiç vermemişler. Saat 5 gibi de kalktım, yürüdüm. Dediğim gibi tek sorun karnım aaaaaaççççç cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
Böyle işte bacılar. Korkulacak bişey yok yani. Moraliniz iyi olsun gerisi boş sırnaşık şey
En önemlisi de annelikmiş. Böyle bir aşk yok. Neredeyse yerine hiç yatırmadım. Hep kolumda uyusun istiyorum. Babasıyla çıldırmış durumdayız. İnşallah birde çıkıp evimize gittik mi değmeyin keyfimize hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Oooo uykucu karılar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Bu saatte uyunur mu leynnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Biz 3 saatlik uykumuzu tamamladık. Zorla uyandırdım kızımı. Ay bunlar uyanmak istemeyince uyandırmak ne zormuş kaydirigubbakcemile3 İnadına kapıyor sanki gözlerini zilli kaydirigubbakcemile3 Emzirdim, gazını çıkardım, altını değiştirdim, şimdi cin cin gözleriyle bana bakıyo Şeniz
Bu arada sütüm geldi çok şükür. Sabahtan beri fırsat buldukça emziriyorum. 3 kere kakasını yaptı. Yani sütüm yeterli geliyormuş öyle dedi doktor hihoyyyt
Acaip uykum var valla. Bende az bi kestireyim bi sonraki emme seansına kadar kaydirigubbakcemile3
Sabah gelecek arkadaşlarıma şimdiden günaydınlarrrrr a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?