2009 Mayıs Anneleri

oyyyyyy oy pınar gelmiş,canlı yayın yapıyor vall bu kız,pınarcım nasılsın ağrın falan var mı cnm ?

Sağolasınız teyzoşlarımız. Allah razı olsun. Darısı hepinizin başına inşallah hihoyyyt

Kızım iyi çok şükür. Güzelce emdi, şimdi uyuyor prensesim. Anasına çekmemiş, biraz üşengeç. Uykusu varsa hayatta emmiyor kaydirigubbakcemile3

Bende tahminimden çok iyi bi sezaryen geçirdim. Gülerek girdim ameliyathaneye. En son bi mentol kokusu duydum ve uyumuşum. Rüya gördüm uyanmadan hemen önce. Sonra gözümü açınca kendimi evimde gibi hissettim. Sonra birden aklıma geldi ayol ben doğurmaya gelmiştim diye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Ameliyathaneden yeni çıkıyordum o sırada. Doktoruma sordum, doğurdum dimi diye. Fıstık doğurdun fıstık dedi :teytey:

Odamıza gelirken asansörden ben gelddiiimmm diye gülerek çıktım. İnanın ki nasıl girerseniz, o halde çıkıyorsunuz hihoyyyt

Sadece ameliyat yerim sızlıyor. Onun haricinde sancım mancım yok çok şükür. Hatta sordum siz bana ağrı kesici verdiniz mi diye? Hiç vermemişler. Saat 5 gibi de kalktım, yürüdüm. Dediğim gibi tek sorun karnım aaaaaaççççç cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

Böyle işte bacılar. Korkulacak bişey yok yani. Moraliniz iyi olsun gerisi boş sırnaşık şey

En önemlisi de annelikmiş. Böyle bir aşk yok. Neredeyse yerine hiç yatırmadım. Hep kolumda uyusun istiyorum. Babasıyla çıldırmış durumdayız. İnşallah birde çıkıp evimize gittik mi değmeyin keyfimize hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Kader ortagi olduk desene canim. Inatci bebislerimiz var. Benim umudum var ama bu haftadan, Cuma ya da Cumartesi gelir insallah:)

canım maşallah,senin bebiş direniyor valla
iyi olsunda yapacak bişey yok
hakkınız da hayırlısı olsun güzelimŞeniz

kolay gelsin cnma.s.

Keyfi yerinde demek ki teyzesi. Endisem zaten bir terslik olacagindan dolayi, bir an önce gözümün önünde olsun istiyorum o yüzden. Bekleyelim biraz daha, yapacak birsey yok...

Siribron ve Incihan, sagolun kizlar. Hayirli haberler veririz insallah bir an önce birbirimize...kaydirigubbakcemile3

oy oyy oy maşallah ikinizede
çok tatlı görünüyorsunuz. çok cici bi kızmış bu defne hanım. Allah analı babalı büyütsün. pınarcım herşey gönlünce olsun. bizim yerimizede kokla kızını.a.s.a.s.

Mutlulugunuz her daim olsun Pinar'cigim, artik bu tonton kiz hayatinizin her aninda sizinle. Bundan daha güzel bir duygu yoktur heralde:)

allah analı babalı büyütsün canım cok tatlı kızın sanada helal olsun doğurdun ama bizimlesin valla sütün varmı canımhihoyyythihoyyythihoyyyt

pınarcım hayatım gözün aydın ayy çok sevindim aradım seni sabah açan olmadı merak etmiştim defnemiz maşallah çok şeker Allah nazarlardan korusun inşallah kuzumu sen nasılsın herşeyin yolunda olmasına inan çok sevindim canım arkadaşım darısı bize inşallah en güzel duygu annelik bitanem defnenle eşinle bir ömür sağlıklı huzurlu günler sizinle olsun

sonunda bende evdeyim artık. bugün izne ayrıldımalkisalkisalkisalkisalkisalkis
artık rahat rahat takip edebilirim sizleri.
mesaimin bitmesine 2 saat kalmış müdürüm hala iş veriyordu. bi gıcık oldumki sormayınkötükedihüsokötükedihüso ama bitti çok şükür. bende gece kuşu olabilirim.hihoyyythihoyyyt
bugün pınarı çok merak ediyodum ona bile bakamadım.
bundan sonra bende artık kızımın gelmesini bekleyeceğim. umarım sağlıcakla alırım kucağıma:Saruboceq: diğer bütün anneler içinde geçerli bu dileğim.

ay canım benimm Allah mutluluğunuzu bozmasın hihoyyyt analı bablı büyüsün bebişiniz canım

kızlar nasılsınız biz arkadaşdaydık yeni geldik bugün fazla giremedim herkes iyidir inşallah bebişler gelmeye başladı hayırlısıyla:)))))))))))))))))))

oy maşallah canım ya her ikinize de
herşeyin yolunda gitmesi ne güzela.s.

bir şey soracam kızlar ya bir türlü şu imzayı yapamadım imzalarınızı nasıl yaptınız yardımcı olabilirmisiniz?

herkesler uyumuş pınarcım iyi olmana çok sevindim doğumda bile pozitifsin defne bebeğimizin yeni fotolarını bekliyoruz

kıvılcım endişeni anlıyorum aynısını bende yaşıyorum kafamda bir sürü endişe var ama benimde umudum var bugün yarın inş geelcekler bizim kuzular

kızlar bende uyku muyku hak getire bende takılıyorum kk da ne yaapayım

Oooo uykucu karılar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu saatte uyunur mu leynnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Biz 3 saatlik uykumuzu tamamladık. Zorla uyandırdım kızımı. Ay bunlar uyanmak istemeyince uyandırmak ne zormuş kaydirigubbakcemile3 İnadına kapıyor sanki gözlerini zilli kaydirigubbakcemile3 Emzirdim, gazını çıkardım, altını değiştirdim, şimdi cin cin gözleriyle bana bakıyo Şeniz

Bu arada sütüm geldi çok şükür. Sabahtan beri fırsat buldukça emziriyorum. 3 kere kakasını yaptı. Yani sütüm yeterli geliyormuş öyle dedi doktor hihoyyyt

Acaip uykum var valla. Bende az bi kestireyim bi sonraki emme seansına kadar kaydirigubbakcemile3

Sabah gelecek arkadaşlarıma şimdiden günaydınlarrrrr a.s.

Son düzenleme:
Alın bakalım teyzeleri size bi sabah şekerinin doğum resmi hihoyyyt Fotoğrafçı resimleri getirdi, bende hemen kendi makinamla çekip size göndereyim dedim kaydirigubbakcemile3 Sonra tüm resimleri cd halinde vericek. O zaman daha net koyarım :1hug: Çılgınım ben biri beni durdursun kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3

oy ıoy maşallah,hem doğum yap hem bebeğe bak,hemde herkesten önce topiğe gel,maşallah valla pınar sana
bebişin çok şeker valla,Allah bağışlasın
canım sen naılsın?ağrın sızın var mı?bebeğe hep sen mi baktın,zor olmuyor mu cnm ya,dikişi yerlerin falan ağrımıyor mu?ay ne çok soru sordum ben sezeryandan biraz korkuyorum dadelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldeno yüzden sanırım,dr.umda sezeryan yapmayı düşünüyor ,öpüyorum canım seni.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…