2009 Mayıs Anneleri

hihoyyythihoyyythihoyyytpamuk şekerine bakınnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
ne güzel ,maşallah pınarcım Defneye maşallah
çok da güzel olmuş bu resimlera.s.

hihoyyythihoyyythihoyyytpamuk şekerine bakınnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt
ne güzel ,maşallah pınarcım Defneye maşallah
çok da güzel olmuş bu resimlera.s.[/B][/I][/COLOR]

Günaydın canım. İyiyim valla hatta bomba gibiyim çok şükür sen nasılsın?

Valla sadece dikiş yerlerimde ince bir sızı var. Onun harici çok şükür hiçbir ağrım, sancım olmadı. Gayet rahat kalkıp geziyorum. Bebeğimi kendim kucağıma alıyorum. Emzirmesini, altını değiştirmesini hep kendim yapıyorum. Bugünde hemşire ablasıyla birlikte yıkayacağız totikimi hihoyyyt Sağolsun annem ve kayınvalidem yanımdalar ama ben elimden geldiğince kendim yapmak istiyorum herşeyini. Sağolsun kuzumda güzelce emiyor, sonra azcık cin cin gözlerime bakıp uyuyor. İlk gecemizde sorun çıkarmadı hiç. Hemşire ablamız tebrik etti kuzumuzu. Bütün gece diğer odalardan bebek sesi geldi. Bizimki horul horul uyudu valla kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay canım ya vvalla nazar değdirmekten korkuyorumnazarım değmez genelde ama olsun yinede 41 kere maşallah
ne kadar güzel herşeyiyle sen ilgilenmişssin,ben çok ağrın sızın olur diye düşünüyordum,beni çok şaşırttın,o kadar enerji ve neşe dolusun ki,bana da moral oldu valla,sağol cnm benim,bizde birkaç gündür dip bucak temizliği vardı,bişey yapmadığım hale yorgunum işte,annemler geldi sağolsunlar,haftasonu kontrolüm var,mayıs listesi çıkacakmıştı da dr.um o zaman gelmemi istedi,hep sezeryan diyor başka bişey demiyor benimkide biraz tosuncuk olacak galiba,sezaryan fikri beni korkutuyor delikafadulden
ama sen böyle anlatınca içime su serpildi vallahihoyyythihoyyyt

pınarcım sütünde gelmiş ne güzel,çok imrendim valla şimdi sana
herşeyi Allah gönlüne göre verdi ,hiç bir problem olmadısositosositosositososito

Sağolasın canım. Valla Sibel demişti. Ameliyata nasıl girersen öyle çıkarsın diye. O yüzden ben ameliyata girerken çok duygulandım ama ağlamadım. ıçeride beklerken de hemşirelerle şakalaştık. Fotoğrafçıyla bol bol konuştum falan. Sonra bi mentol kokusu geldi. Gözümü açtığımda ameliyathanenin kapısında gitmeyi bekliyordum. Kızımı gördüğümde bile ağlamadım. Gülücüklerle karşıladım. Kendini nasıl şartlarsan öyle oluyor bacım. Hiç korkacak, sıkıntı yapacak bişey yok. Şimdi bile yatakta bağdaş kurmuş vaziyette yazıyorum yani düşün artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Evet canım sütümde geldi çok şükür. ılk 2 sefer hemşiremiz yardımcı oldu emmesi için. Sonra kızım da bende alıştık. Şimdi 2-3 saatte bir yalanmaya başladıkça emziriyorum hihoyyyt

[QUOTE=pnrhlt;6593860]Sağolasın canım. Valla Sibel demişti. Ameliyata nasıl girersen öyle çıkarsın diye. O yüzden ben ameliyata girerken çok duygulandım ama ağlamadım. İçeride beklerken de hemşirelerle şakalaştık. Fotoğrafçıyla bol bol konuştum falan. Sonra bi mentol kokusu geldi. Gözümü açtığımda ameliyathanenin kapısında gitmeyi bekliyordum. Kızımı gördüğümde bile ağlamadım. Gülücüklerle karşıladım. Kendini nasıl şartlarsan öyle oluyor bacım. Hiç korkacak, sıkıntı yapacak bişey yok. Şimdi bile yatakta bağdaş kurmuş vaziyette yazıyorum yani düşün artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Evet canım sütümde geldi çok şükür. İlk 2 sefer hemşiremiz yardımcı oldu emmesi için. Sonra kızım da bende alıştık. Şimdi 2-3 saatte bir yalanmaya başladıkça emziriyorum hihoyyyt[/QUOTE]

ay ne güzel ,sen çok yaşa emi,bağdaş kurup mu oturuyon?delikafaduldenilahi pınar
ilaç gibi geldin valla bana,tanıdık herkes doğum hikayesini anlatıyor hatta geçen gün kuaföre gittim orda kuafmör bile anlattı beni görünce,soğuttular beni iyice doğumdan,hem normalden hemde sezeryanden,ama sen öyle güzel şeyler söyledin ki,içime sıcak bişeyler aktı sanki
Allah razı olsun bacıma.s.a.s.a.s.

Hiç boşuna sıkıntı yapma, kimseyi de takma kafana. Herkesin bünyesi farklı. Hem zaten sen kuzunu bi kucağına al, ağrın sızın olsada farkına bile varmazsın inan hihoyyyt

Kuzum uyandı. Ben bi emzireyim canım. Katılırım yine kaldığım yerden muhabbete a.s.

sağol cnm,doyur bakalım defne hanımıcokacimcoookacıkmıştır

maşşalah pınar sana nekadar tatlı bı kızın varrrrr allah nazarlardan saklasın bukadar cabuk ayaga kalkmana cok sevındım darısı bızım basımıza tekrar gözünüz aydın olsun..

günaydın kızlarr!
iznimizin ilk gününda bizi uyku tutmadı kalkayımda kahvaltı yapayım kızımın gönlünü yapayım dedim.
pınarcım birgün içinde iyileşmene çok sevindim. bende sezeryandan korkan biri olarak seni görünce rahatladım walla. negüzel hemende kzının bütün herşeyiyle kendin ilgilenmişsin. Maşallah diyelim nazardeğmesin.
beyazcım günaydına.s. senide uyku tutmadı galiba.

günaydın cnm,sabahları eşim işe giderken kalkıyorum cnm ben kahvaltı ediyoru beraber sonrada uyuyamıyorum:1no2:böye buralardayım hep ben
zaten gece uykusu yok bakalım halimiz ne olacak
artık tatildesin demek ne güzelihadi hayırlı olsun cnm,bu arada afiyet olsunŞeniz

sağol cnm,doyur bakalım defne hanımıcokacimcoookacıkmıştır

Doydu teyzesi. Uyuklamaya başladı yine hihoyyyt

maşşalah pınar sana nekadar tatlı bı kızın varrrrr allah nazarlardan saklasın bukadar cabuk ayaga kalkmana cok sevındım darısı bızım basımıza tekrar gözünüz aydın olsun..

Sağolasınız kızlar. İyiyim çok şükür. Sizde hiç korkmayın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah a.s.

pınrım kız takvimde değişmiş hemen,güle güle kullan artık yeni takviminihihoyyyt
10 parmağında 11 marifet var valla senin
herşeye vakit buluyon bacım,hastaneden bugün çıkacak mısınız güzelim.

Eşim hastanede değilde o yüzden bu kadar nete girebiliyorum bacım hihoyyyt Burda olsa yat diye tepemde dolanır kaydirigubbakcemile3

Yarın öğlene doğru çıkacağız inşallah canım hihoyyyt

hergün aynı vakitte kalkınca uyuyamadım.
evet sonunda evimdeyim. enson ben kalmıştım galiba hala çalışan mayıs annelerinden. artık işe gitmek zor geliyordu. aslında sadece sürekli oturmak rahatsız ediyordu beni. bide doğuranlar çoğaldıkça daha ben izne bile çıkamdım diye üzülüyodum.:çok üzgünüm: inşallah bizde sağlıcakla kucağımıza alırız kuzularımızı.:Saruboceq:

Eşim hastanede değilde o yüzden bu kadar nete girebiliyorum bacım hihoyyyt Burda olsa yat diye tepemde dolanır kaydirigubbakcemile3

Yarın öğlene doğru çıkacağız inşallah canım hihoyyyt

hımmmm anladım,tabiki yorma cnm snede kendini çok fazla,annenlerde şikayet etmesin seni eşine hiç yatmadı diyea.s
o zaman bugün ziyaretçilerin olur cnm senin hastaneye gelen giden mecbur yatıcan artık cnm senyerimseniben

inş canım inşşş:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın millettt
kız pınar maşallah diyemde nazar değmesin
hemen ayaklanmışsın nete bile giriyorsun
kuzunu bizim içinde kokla darısı başımıza

günaydın kızlaaar

geçmişe tam bakamadım ama pınarla prensesin resmini gördüm. çok güzzeller. rüya gibi
pınarcım allah analı babalı, sağlıklı huzurlu büyütmeyi nasip etsin. çok tebrik ediyorum eşini ve seni

bana gelince....

öncelikle Allah sizden razı olsun, dualarınızı eksik etmediniz.
ben dün evlendim çok şükür on yıl sonra. nikah memuru durumu görünce hemen halletmeye karar verdi ve yıldırımdan da hızlı bir şekilde evlendik. bugün de sezaryen doğuma gidiyorum.
saat 3.5ta hastanede olacağız, 4.5-5 gibi sezaryene gireceğim. çok heyecanlıyım haberleri hemen sizlerle paylaşayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…