2009 Mayıs Anneleri

ayy haklısın canım ya biraz daha dikkat etmem gerekiyor heralde sağol arkadasım

Sağolasın tatlım. Mide bulantın geçmedi mi hala? Kusma var mı?

teşekkür ederim cnaım.aslında uzun süredir mide bulantısı yaşamıyordum.ama dün ne oldu anlamadım kusmalar çok şiddetliydi hatta midem parçalancak gibi hissettim ama bugün daha iyiyim.a.s.

teşekkür ederim cnaım.aslında uzun süredir mide bulantısı yaşamıyordum.ama dün ne oldu anlamadım kusmalar çok şiddetliydi hatta midem parçalancak gibi hissettim ama bugün daha iyiyim.a.s.

Zor canım ya... Benimde bulantım oldu ama kusmam yoktu çok şükür... İnşallah en kısa sürede geçer...

evet canım mesela bennnama tartılmaya korkuyorum napıyımsenağlama bu cuma tartılıcam kesin 2kilo daha almışımdır :1no2:

Aaa korkucak ne var ya bebişler için hepsi :)

teşekkür ederim canım.dün midem epey kötüydü ama bugün iyiyim.inşallah geçip bitecek canımma.s.

herşey bebişlerimiz için onlar sağlıklı olsun yeterkaydirigubbakcemile5
canım bu arada bebişimi görmek için sabırsızlanıyorum iki hafta sonra kontrol var ilk gittiğimde minicik kalbi pıtır pıtır atıyordu inşallah iyidir bebişlerimiz bizlere sıkı sıkı tutunurlar bizlerde herşeye katlanırız onlar içinkaydirigubbakcemile5

çalışan ve akşama kadar masa başında oturan anneler bel ağrınız varmı benim bir iki gündür var ara ara kalkıp yürüyorum hareketsiz kalmakta kötü

çalışan ve akşama kadar masa başında oturan anneler bel ağrınız varmı benim bir iki gündür var ara ara kalkıp yürüyorum hareketsiz kalmakta kötü

Olmaz mı ya tatlım hemde nasıl. Akşam yattığımda daha iyi anlıyorum. Belim çıkacak gibi oluyor. Normal diyorlar ama daha şimdiden böyleyse bu göbişler büyüyünce ne yapıcaz bakalım :)

canım aynı bende akşama kadar masa başındayım hatta bilgisayar başındayım sıksık kalkmaya çalışıyorum canım bide sende bilgisayardaysan mutlaka ekran koruyucu tak

saol canımm bende sanırım o dönemde öğrenirim

seninde gözün aydın canımm bebişleri görmek çok heyecan verici yaa

saol tatlımm darısı hepinizin başına bebişlerinizi sağlıcakla görün inşallahh

evet canım aynen bende öyle ilk bebişim olduğu için fark etmiyor yeterki sağlıklı olsun..
ama bu ultrason müthiş bişi yaa herşeyi okadar güzel gösteriyor kii kilosunuda söledi ve bi cd verdiler ultrason görüntülerini ...hihoyyyt
Günaydın arkadaşlar inşallah hepiniz iyisinizdir civcivcim senin adınada çok sevindim hadi gözün aydın canım bende çok merakediyorum ya cumartesi çabuk gelsin(

canımm zaman okadar çabukk geçiyor kii aslındaa biz farkında değiliz çünkü sabırsızlanıyoruzz bi de bakmışızkii bebişlerimiz kucağımızda inşallah allahın izniylee

canım aman kendine dikkat et tabi 2 saatte bir 15 dk ayakta durmanb gerekiyormuşş

Hemde nasıl yaaa a.s bende sürekli olarak saat başlarında kalkıp biraz yürümeye çalışıyorum.Birde sürekli sırt üstü yatmaya alışkın olduğum ve halen vazgeçemediğim için bende çok daha fazla

Ay bilgisayar yüzünden gözlerim ağrıyor zaten. En kısa sürede bi göz doktoruna gidip dinlendirici almam şart... Ben saat başı kalkıp bi 10 dk dolanıyorum ama bazen işler öyle bir oluyor ki yapışıp kalıyorum sandalyeye...

var canım olmaz olurmu hemde nasıl
5-10 dk yürümeye çalışıyorum bende
inşallah bebişlerimize zararı yoktur bilgisayar başında oturmanın
doktor bir şey olmas dedi ama radyasyon sonuçta

arkadaşlar sağlık ocağına gitmiştim tetanoz aşısını 4.ay sonunda yapıyorlarmış bilginiz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…