Aman canım yediklerin bi yana ama tuzluya dikkat et. Bende çok tuzlu yiyorum. Helede turşu. Ama çok tuzlu tansiyon dengesini bozduğu için vücut bi anda bebeğin kendine zarar verdiğini zannedip kendisi ile bağlarını koparıyomuş... Bizim patronun karısı hem bebeğini kaybetti hem ölümden döndü tuz yüzünden... Mümkün olduğunca uzak durmamız lazım...
merhaba arkadaşlar herkes bugün daha iyi gibi
Herkez biraz daha iyiye gidiyo umarım sende iyisindir canım
Sağolasın tatlım. Mide bulantın geçmedi mi hala? Kusma var mı?
Ohhh gezin bakalım kızınla :) Evet ya çok aşırı kilo alımı yok gibi. Yada kızlar kiloları güncellemediler ?
teşekkür ederim cnaım.aslında uzun süredir mide bulantısı yaşamıyordum.ama dün ne oldu anlamadım kusmalar çok şiddetliydi hatta midem parçalancak gibi hissettim ama bugün daha iyiyim.a.s.
evet canım mesela bennnama tartılmaya korkuyorum napıyımsenağlama bu cuma tartılıcam kesin 2kilo daha almışımdır :1no2:
canım sen nasılsın benimde bulantılarım özellikle akşam yoğun oluyor ama az kaldı inşallah geçecek diye bekliyorum:))))
teşekkür ederim canım.dün midem epey kötüydü ama bugün iyiyim.inşallah geçip bitecek canımma.s.
çalışan ve akşama kadar masa başında oturan anneler bel ağrınız varmı benim bir iki gündür var ara ara kalkıp yürüyorum hareketsiz kalmakta kötü
çalışan ve akşama kadar masa başında oturan anneler bel ağrınız varmı benim bir iki gündür var ara ara kalkıp yürüyorum hareketsiz kalmakta kötü
civciv cim Ne güsel bebişinin içini dışını gördün hııı:)
Sağlığının yerinde olması çok sevindirici cinsiyeti bende henüz öğrenemedim...22 sinde öğreneceğim inşkaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar dün bebeğimi gördüm kocaman olmuş misim.
el yalladı tekmehareketleri yaptı çok güzeldi ense kalınlığını ölçtü doktor 1mm bile değil çook iyi dedi ikili test için kanımızı verdik ve geldik sonuçlarını perşembe günü alıcaz hayırlısıyla inşallah 2hafta sonrada cinsiyetini söliycek doktorum allah sağlık sıhat versin bizlere ve bebişlerimizeyerimseniben
merhaba hanimlar a.s. güzel bir gün geçirin inşaAllahhh a.s.
civcivcim ve aysencim cok mutlu oldum adiniza :) Rabbim saglikla kucaginiza almayida nasip etsin inşaAllahhh :) hepimize nasip etsin inşaAllah :)
öpüyorum hepinizi :) bugun bi daha gelemem büyük ihtimalle..Rabbime emanetsinizzz
Şeniz
canım çok güsel darısı bizlere cinsiyet konusunda haklı doktor bizim doktorumuz maalesef aynı hassasiyeti göstermedi önce erkek dedi sonra kız dedi ama benim bir şüoeh oldu yine içimde yine yanılma payı var gibilerinden bir şey dedi bence en iyisi emin olunca söylemek
benim zaten ilk bebişim hiç farketmez kız erkek allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin
ama insanları yanlış yönlendiriyorlar.
Günaydın arkadaşlar inşallah hepiniz iyisinizdir civcivcim senin adınada çok sevindim hadi gözün aydın canım bende çok merakediyorum ya cumartesi çabuk gelsin(
slm kızlar bende bugün gideceğim doktora ikil test için en son ekim 13 de gitmiştik kocaman oldular inş. kuzular ......yanlız bende dört günüdr kaşınma var heryerim kaşnıyor ve kabardım o yüzden kendi doktoruma görünmeden cildiyeye gitmedim inş.güsel haberlerle dönerim .....çok korkuyorum ya gittiğimde bişey olursa ya hareket bile etmezlerse acayip endişelerdeyim ya engel olamıyorum bu duygulara
arkadaşlar sağlık ocağına gitmiştim tetanoz aşısını 4.ay sonunda yapıyorlarmış bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?