2009 Mayıs Anneleri

Banada bişey demediler ya... Ay sonunda 4.ayımız bitmiş oluyor. O kontrolde sorayım bari doktoruma. Şu soracaklarımı da bi not etsem iyi olacak :) Biriktiler...

evet canım doktor söylüyor ama sağlık ocakları yapıyor.hatta benim gittiğim sağlık ocağında gebe takip formu var.verdiği tarihlerde gidicem bebek kalp atışı kilo alımı tansiyon kan tahlil sonuçlarınada bakacaklarmış.bebek kalp atışını ultrasonla değil farklı bişeyle dinliyorlarmış bende merakla bekliyorum 16 aralığı:):)

tetanoz aşısı 20.ci gebelik haftasında yapılıyor arkadaşlar
tetanoz aşısının uygulanışı: "T1 (ilk doz); Gebeliğin 4. Ayı, TT2 (ikinci doz); TT1 den en az 4 hafta sonra, koruma süresi 3 yıl, TT3 (4. doz); TT2 den en az 6 ay sonra koruma süresi 5 yıl, TT4 (4. doz); TT3 den en az 1 yıl sonra ve ya bir sonraki gebelikte koruma süresi 10 yıl, TT5 (5. doz) ise; TT4 den en az bir yıl sonra ve ya bir sonraki gebelikte koruma süresi doğurganlık çağı boyunca

CANIM ASLINDA DR BİLGİ VERMİYOR ARTIK SAĞLIK OLACAKLARI YAPIYOR BUNU YANİ SANA EN YAKIN SAĞLIK OCAĞINA GİDERSEN BİLGİ VERİRLERR..TABİ SEN YİNEDE DR UNA SOR a.s.

Sadece sağlık ocakları mı yapıyor acaba arkadaşlar? Klinikler yada hastanelerde falan olmuyor mu?

Dün ben bebişimin kalp atişlarini dinledimm..hatta kesesininn içinden gelen sesleri bile duydum uzun uzun çokk keyifliydii sanki bi mağranin içinde gibii :))

Sadece sağlık ocakları mı yapıyor acaba arkadaşlar? Klinikler yada hastanelerde falan olmuyor mu?

CANIM BEN ARAŞTIRMADIM AMA ÖZEL HASTANELERDE MUTLAKA YAPIYORDURR..ASLINDA BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUMM ÇÜNKÜ SAĞLIK OCAKLARII ÇOK İNSAFSIZCA YAPIYOLAR İĞNELERİİ kötükedihüso

sağlık ocaklarında doğuma kadar anne adayının durumu takip ediliyor bebeğin kalp atışlarınıda göbekten dinliyorlar görüntüsü olmayan bir cihaz ama kalp atışlarını duyabiliyorsun ilk hamileliğimde dinlemişlerdi belirli aralıklarla

CANIM ASLINDA DR BİLGİ VERMİYOR ARTIK SAĞLIK OLACAKLARI YAPIYOR BUNU YANİ SANA EN YAKIN SAĞLIK OCAĞINA GİDERSEN BİLGİ VERİRLERR..TABİ SEN YİNEDE DR UNA SOR a.s.

Teşekkür ederim cnm benim:1hug:
Bu arada ben heyecandan ölüyorum bu cumartesi kontrolümde cinsiyetini görür umarım doktorum.15+5 olucaz neden olsa:CüvCüv:

teşekkür ederim cnm benim:1hug:
Bu arada ben heyecandan ölüyorum bu cumartesi kontrolümde cinsiyetini görür umarım doktorum.15+5 olucaz neden olsa:cüvcüv:

rica ederim canimm...

Inşallah görürsünn canim dün benim 14+4 tü sat'a göre ama ultrasona göre 15+2 çikmasina rağmen söylemedi dr

rica ederim canimm...

Inşallah görürsünn canim dün benim 14+4 tü sat'a göre ama ultrasona göre 15+2 çikmasina rağmen söylemedi dr

evet canım ya en önemlisi sağlıklı olması tabi ama insan bu haftalarda çok merak ediyor benim ayın 29 da randevum geçmiyor günler

rica ederim canimm...

Benim sat'a göre 16+4 gerçi doğru bir tarih değil ama bakalım umarım gösterir yoksa çatlıycam meraktan.Alışveriş yapmak istiyorum içim gidiyo ama cinsiyeti belli olmadan da bişey alamıyorum:sm_cool:

evet canım ya en önemlisi sağlıklı olması tabi ama insan bu haftalarda çok merak ediyor benim ayın 29 da randevum geçmiyor günler

TABİKİ CANIM HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK BENİMDE 25 İNDE CANIMM AMA BEN EN BAŞINDAN BU YANA HER HAFTA BEBİŞİMİ GÖRMEYE ALIŞTIĞIM İÇİN UMARIM BU SEFER 15 GÜN DAYANIRIMM :roflol::roflol:

kızlar ben daha gidip sağlık ocağına kayıt bile yaptırmadım.hamiş olduğumdan haberi bile yok sağlık ocağının.işyerinden izin almam gerekiyor. hergün erteliyorum.inşallah bende kaçırmam. 15+1 im bende bugün.kasımın son haftası gideceğim kontrole.haftalar geçmiyor bir türlü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…