arkadaşlar sağlık ocağına gitmiştim tetanoz aşısını 4.ay sonunda yapıyorlarmış bilginiz varmı?
Aaaaa bana doktorum henüz bişey söylemedi bu haftasonu randevum var sorarım bende merak ettim
CANIM ASLINDA DR BİLGİ VERMİYOR ARTIK SAĞLIK OLACAKLARI YAPIYOR BUNU YANİ SANA EN YAKIN SAĞLIK OCAĞINA GİDERSEN BİLGİ VERİRLERR..TABİ SEN YİNEDE DR UNA SOR a.s.
Sadece sağlık ocakları mı yapıyor acaba arkadaşlar? Klinikler yada hastanelerde falan olmuyor mu?
evet canım doktor söylüyor ama sağlık ocakları yapıyor.hatta benim gittiğim sağlık ocağında gebe takip formu var.verdiği tarihlerde gidicem bebek kalp atışı kilo alımı tansiyon kan tahlil sonuçlarınada bakacaklarmış.bebek kalp atışını ultrasonla değil farklı bişeyle dinliyorlarmış bende merakla bekliyorum 16 aralığı:):)
CANIM ASLINDA DR BİLGİ VERMİYOR ARTIK SAĞLIK OLACAKLARI YAPIYOR BUNU YANİ SANA EN YAKIN SAĞLIK OCAĞINA GİDERSEN BİLGİ VERİRLERR..TABİ SEN YİNEDE DR UNA SOR a.s.
slm kızlr,şu tetanoz aşısı üzerine eğilelim biraz zamanını kaçırmayalım.
teşekkür ederim cnm benim:1hug:
Bu arada ben heyecandan ölüyorum bu cumartesi kontrolümde cinsiyetini görür umarım doktorum.15+5 olucaz neden olsa:cüvcüv:
rica ederim canimm...
Inşallah görürsünn canim dün benim 14+4 tü sat'a göre ama ultrasona göre 15+2 çikmasina rağmen söylemedi dr
rica ederim canimm...
Inşallah görürsünn canim dün benim 14+4 tü sat'a göre ama ultrasona göre 15+2 çikmasina rağmen söylemedi dr
evet canım ya en önemlisi sağlıklı olması tabi ama insan bu haftalarda çok merak ediyor benim ayın 29 da randevum geçmiyor günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?