2009 Mayıs Anneleri

Banucum iyiyim bitanem sen nasılsın, ya bu kasılmamı bilmiyorum ben, bu aralar çok sık oluyo, hayırlısı bakalım

canım iyiyim bitanem sağol bende evi topladım yemek yaptım eşimi bekliyorum az kaldı valla heyecan dorukta hayırlısıyla alırız inşallah bebişleri kucağımıza tatlım:1hug:

Selam Arkadaşlarım

Ankakuşu ve esen gözünüz aydın canlarım allah analı babalı büyütsün detayları bekliyoruz meleklerin fotolarınıda.

Bende bugün dr gittim cuma gününe kadar bekliyoruz eğer olmazsa pazartesi sunı sancıyla doğumu gerçekleştiricek yani en uzun 1 haftam var kızlar cok heyecanlıyımbenneyaptımki

canım benım hadı hayırlısı..bak yuzduk yuzduk geldık sonuna hayırlısıyla..mayısıda gorduk sukurrrr:CüvCüv:saglıcakla kucaklarsın bebişini inşallah canım benımŞeniz

incihancım nasılsınn hayırlısıyla bebişin kucağına alırsın inşallah

iyiyim tatlım heyecan sardı iyice valla sen nasılsın dinleniyomusun evinde

canım benım hadı hayırlısı..bak yuzduk yuzduk geldık sonuna hayırlısıyla..mayısıda gorduk sukurrrr:CüvCüv:saglıcakla kucaklarsın bebişini inşallah canım benımŞeniz

ay canımya bende öyle düşündüm şimdi burası olmasa ne kadar cahil bi hamile olurmuşum cok şey öğrendik birbirimizden.Sonuna geldik hepimiz cok şükür sen nasılsın

lovestory canım allah yardımcınız olsun bu zamana kadar birşey yoktu inşallah sağlıkla alırsın kucağına güçlüdür o bu kadar durdu karnında.Dualarımız sizinle hiç merak etme tatlım

evet cnm burası bı cok sey oğrettı banda...iiki varsınız:asigim:
bende ıyıyım cnm benım..az kaldı dıyıp dıyıp ogluma kavuscaım gunu beklıorummm:1hug:gun yaklastıkca daha cok merak edıyorum teyzesı yagızımı....hihoyyyt5 mayısta gub wercek dr umuz bakalım heycanla beklıorum:asigim:delikafadulden

içi içine sığmıyor insanın valla. Hayırlısıyla kavuşucaz bebişlerimize hepimiz bu ay bendede acaip normal doğum korkusu başladı :1shok:

eşim geliyormuş bende cıkayım kızlar yemekte yok valla dışarı götürsün beni bari. Havada cok kötü içim karardı.Topikte bomboş ki offff

merhaba arkadaşlar;az önce dr dan geldim bebişim 38 haftaya girdi kilosuda 3.500 doğumuma 2 hafta var ve haliyle birazdaha alacak.ben normal doğum istiyorum Allah'ım izin verirse sizce normal doğum için ideal kilo kaç olmalı?

iyiym fulyacim :) sen nasilsin? cok sukur iyi gidiyor annelik idare ediyoruz :)

kiz işkembe corbasi içilirmi yaaa :) gerçi bilmiyorum hamileyken içilirmi içilmezmi ama ben sevmem :)))

dün gece giremedim tekrar tatlım.kötüydüm baya.ama iyiyim valla çok fena yaptı beni o çorba zaten hepsini çıkarttım rahatladım sonra cnm..

evet cnm aklımada geldi ama içmiş oldum

sağol burcucm iyiyim şimdi..
sen nasılsın tatlım?doğurcakmıssın gibi bi havan var:) cnm

hayyırlısı olsun cnm ya.kilosu iyi maşallah..

güzel arkadaşlarım benim. doğurdum geldim ben. başta her şey çok kötü gitti ama sanırım şimdi yoluna giriyor..

cnm benim gözün aydın..bak nikahın oldu bebişin kucağında.maşallah..allah sağlıkla büyütmayi nasib etsin

annesi o bilir ne zaman geleceğini.. hayırlısıyla gelir en kısa zamanda inşallah cnm benim..

oo hadi cnm sende bugun yarın doğurursun :) dualarım seninle..

aynen cnm hiçbişey yapmasamda ayakta durararkta yoruluyorum bende cook..ee son zamanlarımız cnm

cnm allah yardımcın olsun.dualarım seninle.herseyin hayırlısın tatlım

pınarcım inşallah sarılığı iyileşir defnemizin tatlım..

QUOTE=ankakuşu;6648998]oğlum çok çirkin bi şi teyzeleri. 2950 gr, 50 cm doğdu. şimdi uyuyo.

ilk başta çok aksilik yaşadık. benim epidural tutmadı üzerine bir de genel anestezi yapmışlar. sonra sütüm gelmedi. oğlum hep aç kaldı. şimdi de memelerim yara oldu kanıyor. ama damla damla da olsa sütümm gelmeye başladı. oğlum da ben de çok yıprandık. yine de tanrıya şükür şimdi biraz daha iyiyiz. size söyleyecek çok şeyim var ama ne desem nerden anlatsam bilemiyorum.[/QUOTE]

ay canım ya baya zorlu geçmiş ama şükür şimdi sende oğluşunda iyi canım zamnla sütünde gelir canım merak etme tatlım sadece stres yapma

canım ya senin bebek çok inatçı vallakaydirigubbakcemile3 annesi işin var bakalım bizim kız ne yapacakkaydirigubbakcemile3

oyy esende doğurmuş ohh oda kurtulmuş ne güzelhihoyyyt

canım ya o nerden çıktı:uhm: şimdi şimdiye kadar herşey yolunda değilmiydi dualrımız seninlecanım sen içini rahat tut bebişin inşallah sağsalim doğacak canıma.s.

canım günler geçmez şimdisanadelikafadulden hadi hayırlısıyla sende alıcaksın bebişini canım

kızlar bizdebugün hava güzeldi attık kendimizi sokağa ama çokyoruldum şimdi biraz dinleneyeim gene gelirim:1hug:

eşim geliyormuş bende cıkayım kızlar yemekte yok valla dışarı götürsün beni bari. Havada cok kötü içim karardı.Topikte bomboş ki offff

biz oğluşla yemek yıyıp gelelım kıslarr.acıktıkkk:CüvCüv:cokacimcoook

afiyet olsun kızlar....

oooy maşallah cnm..bi tosuncuk daha geliyor
cnm o senin çatınlada alakalı bildiğim kadarıyla kişiden kişiye değişen birsey.ama doktorum normal bebek kg su çin 2800-3400 arası demişti.

banada dr um 3500 u gecerse 4 kılo arası sezeryan demişti...
3500 a kadar normal olabılır dedı..bız bıde aradık bebişimizi oyuzden bana rıske atmaya gerek yok edı..34 haftada benım oğluş2800 du ve buyuk ıhtımalle sezeryan dedi..inşallah gonlune gore olur tatlım..
ama dr un sezeryan dersede usteleme..onlar en ıısını bılır...:CüvCüv:Şeniz:1hug:

hayırlı akşamlar kızlar !!

esencim ve ankakuşu canlarımm gözünüz aydın Rabbim size bağışlasın kuzucukları ...:teytey::teytey::teytey:

darısı diğer arkadaşların başına inşAllah :lepi::lepi:

pınarcım geçmiş olsun tatlım üzme sakın kendini her çocukta hafif sarılık oluyor inş çok kolay atlatacak kuzucuk ŞenizŞeniz

burcumm cnm aman dikkat et canım çok ağrın olursa dr unu haberdar et tatlımm Şeniz

marlyn kıvılcım siz hala doğurmadınız leynn beceriksiz karular :mymeka::mymeka:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bizimde bugun evde temizlik vardı bugün ablam heryeri mis gibi etti sositosositosositososito

sonrada kızımla ben bi güzel yıkandık mis gibi oldukk kuzucumm şimdi mışıl mışıl yatıyor alkisalkisalkisalkisalkisalkis

ama sanırım gece yine beni uyatmayak :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sıhatler olsun cıvcıv güle güle kırlenın ohh mıs gıbı yat kızınının yanına bı guzel uyku cekın:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…