2009 Mayıs Anneleri

benimde kontrolüm 5 aralıkta amam ben arada kaçamak yapabilirim:):)

KIS BENN HEP YAPIYORUMMM :roflol::roflol: O YÜZDEN 2 DR UMM VAR BİRİ ARAYI UZATINCA DİĞERİNE GİDİYORUM ..YADA Bİ BAHNE BULUP MUTLAKA HER HAFTA GİTTİMM AMA ARTIK ALIŞMAM GEREKİYOR YAA BİRAZ ARA VERSEM YANİ 15 GÜNDE BİRE SABRETSEM İYİ OLACAKK ZOR OLSADA :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadaşlar bişi sorcam 11+ diyince artık 12. haftanın günleri oluyo bu durumda 12 haftalıkım deniyo 12+ lar başlayınca 13 haftalıkım deniyo doğrumudur :)

iyi fikir aslında ama alışmakta lazım canım.

canım hoşgeldin epeydir yoktur.işlerin yoğunmuş galiba.canım önümüzdeki günlerde yaptırırsın kaydını.

ya kızlar sağlık ocağına bende kayıt yaptırmadım
peki yaptırmamız şartmı bide tetanoz aşısı şartmı sizce
ben iğneden çok korkuyorum

ya kızlar sağlık ocağına bende kayıt yaptırmadım
peki yaptırmamız şartmı bide tetanoz aşısı şartmı sizce
ben iğneden çok korkuyorum

canım en azından bebeğinin ve senin aşılarını düzenli olarak takip edersin.ama özel hastane ve doktorlarda yapıyorlar bunu.ama tetanoz aşısı gerekli allah korusun en ufak çivi falan batsa bişey olsa korunmuş olursun.bana sorarsın gerekli bişey hem bebiş için hem senin sağlığın için.

slm kızlar aranıza yeni katılıyorum anca fırsat buldum şuanda 14+1 haftalık hamileyim kısmetse doğum 14 mayısta 29 aylık kızım var haziran 3 doğumlu şimdilik herşey yolunda ikili testimizin sonucu çok güzel çıktı.ikinci gebeliğim olduğu için bebişin hareketlerini minik minik hissediyorum diakkatli dinlediğimde.bulaşık yıkarken belim ağrıyor ozaman başlıyor gıdıklamaya yorlma otur der gibi cinsiyeti henüz belli değil önce sağlıklı olsun istiyoruz ama babamız biraz erkek taraftarı arada sünneti ne zaman yapıcaz diyor.karnınız ne durumda büyümeye başladımı yani dışarıdan görenler hamile olduğunuzu anlıyormu benim normaldede göbiş vardı alttan büyümeye başlayınca herkez 5 aylık falanmı diyo daha üç buçuk diyince maşallah diyolar bebiş okadar büyük değil tabi hergün araştırıyorum kese nekadar büyüyor falan diye ama gelde anlat birazda hoşuma gidiyor minibüse biner binmez biri size yer veriyor:)))hayırlısıyla alırız inaşallah meleklerimizi kcağımıza yaşlar kaç bu arada

herkeze merhaba hamilelikte tetonoz aşısını ilk defa duyuyorum sızden 4.aydamı yaptırmak gerekiyor?bebeğe zararı varmı acaba?

Aramıza hoşgeldin canım... İnşallah sağ salim sağlıkla alırsın 2.bebişini kucağına...

hamile olmakta ne zormuş şimdi daha iyi anlıyorum annemın kıymetını...garip bi şekilde hiç bişey hıssetmıyorum arada bel agrısı dışında.medıcal parktakı cmt semınere gıdecek olan vermı aranızda?:CüvCüv:

CANIMM ARAMIZA HOŞGELDİNN SANADA HAYIRLI HAMİLELİKLER DİLERİZZ...BENİMDE ŞUAN 14+5 OLDU VE BEN HAREKETLERİ BAZEN HİSSEDİYORUMM DEDİĞİN GİBİ İÇERDEN BİŞİ GIDIKLAR GİBİ AMA EMİN OLAMADIĞIM İÇİNN KİMSEYE BİŞİ DİYEMİYORUMM sırnaşık şey

merhabalar hoş geldin
benim ilk hamileliğim, bugün 14+3 olduk bakalım
inşallah sağ-salim alırız hepimiz kucağımıza
şimdiden alıp emzirmek istiyorum bebeğimi :CüvCüv:
yaşım 24
sağlıklı hamilelik dileğiyle

nasılsınız arkadaslar yazıları takip ediorum ama konulara dalamıorum nedense...benim mide bulantılarım tüm hızıylşa devam ediıo 12 haftadayım daha ama gecer inş..birde su gebelik takviminden istiorum banada yaparmısınız ltfen ben beceremedimde:uhm:

aramıza hoşgeldin.hayırlı hamilelikler diliyorum.

herkeze merhaba hamilelikte tetonoz aşısını ilk defa duyuyorum sızden 4.aydamı yaptırmak gerekiyor?bebeğe zararı varmı acaba?

Hayır canım zararı yok zaten dr.yaptırın diyor merak etme doktorun belki zamanı gelmemiştir diye söylememiş olabilir gittiğinde sorarsın canım

Aramıza hoşgeldina.s. benim ilk bebğim göbüşüm belli olmazmı hemde nasıl:CüvCüv: daha şimdiden böyleyim yani ,benim yaşımda 24inşallah sağlıkla bebklerimizi kucağımıza alırız

canım hoşgeldin aramıza benimde ikinci bebişim olacak Allahın izniyle inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…