hoşgeldın sıbelcimm..nasılsın?nasıl yagızımıs?
ANKQAKUŞU ay yazdıklarını sıbelın alıntısında okudum...az once gecmişin hepsını tam tekmıl okuyamamıştım..cok duygulandım ınan...sibelciminde dedii gıbı ne soylenırkı bu sozlerın ustune...iiki warsınız ııkı varız benced...her sorunda her gozyasında her mutlulukta iiki varız bırbırımıze destegız iikide....senağlama:enbuyukkk:
selam kızlarrr.dün eşimle kartal eğitim ve araştırmaya gittik.ilk olarak ultrasona koyulduk bpd miz 39+5 olarak görüldü flmiz 38+5 neyse ölçümler yapıldı üst kata doğumhaneye gönderildim nst için.orada dosyamı incelediler.buraya sancılı kanamalı gelmiş olsan bile biz senin doğumunu burada yapamayız dediler.ventrikülomegaliden dolayı çocuk cerrahisi olan bir hastanede olması gerekiyor bunun için çapa yada cerrah paşa üniversitesini tercih edin bundan sonraki kontrollerinide orada ol dediler.daha sonra ultrasonda tekrar baktılar.ultrasondan sonra drla konuştuk.bebeğin doğar doğmaz felç olma riski çok yüksek dedi.iki ucuda farklı dedi bir ucunda felç var bir ucunda görememe konuşamama gibi problemler var dedi.bunun için çocuk cerrahisi olan bir hastaneyi önerdi.o moral bozukluğuyla nstye bağlanınca bebiş tekmelemedi.karnımı sallıyorlar hareket etsin diye.daha sonra serum takıldı.eşim aşşağıda habersiz. serum bitti tekrar nst ikinci nst normal çıktı idrar tahlili verdik enfeksiyon aynen devam ediyor.gece 12:30da eve gönderildik.şimdi doğum için bursayla temas kurucaz kızımın ameliyatını yapan çocuk cerrahisiyle görüşücez olası bir aksilikte yanımızda olmasını istiycez.hiçbir şey düşünemiyorum sadece dua ediyorum.kötü şeyler düşünmmek istiyorum.iyi düşün iyi olsun diyorlar ya.inş iyi olucak kızım ablası gibi güçlü olucak.bu kadar beklemesi bile güçlü olduğunun göstergesi diye bakıyorum ben.hepinizi öpüyoruz kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
Kızlar selam... Dün netimiz bi gitti şimdi geldi. Ben hemen geldim ama kızım uyanmak üzere. Kaçarım hemen a.s.
Geçmişi okuyamadım. Herşey yolundadır umarım. Ayşe dün gece mesaj atmış Esen doğum yaptı kızlara yazar mısın diye. Ama o bende önce yazmış gördüm a.s.
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah a.s.
Kızımın hastanedeki sarılık değerleri 8 ve 10'du. Bugün yine gittik , test yapıldı. 13,5 çıktı. Yükselme var. Halbuki süreklide emziriyorum :çok üzgünüm:
Çok ağladı bugün test için kan alınırken. O ağladı ben ağladım senağlama Eve geldik, babasıyla ilk banyosunu yaptırdık, emzirdim uyudu. Birazdan uyandırıp yine emzireceğim...
Yarın doktor kontrolümüz var. Test tekrar yapılacak. İnşallah daha fazla yükselmez sarılığı...
Burcu cnm hoŞgeldİn kızzz evde doĞurmayasın sakın
pınarcıĞım cnm ÜzÜlme benİm alİŞİmİnde 14 le eve yolladılar bol bol yedİreceksİn dedİler ne zorlamalarla yedİrdİm gece gÜndÜz Çok ŞÜkÜrkİ dÜŞtÜ ama Ömerİmde hİÇ olmadı ...sarılıĞınıza bakılması Çok gÜsel sınırı 15 cnm
bol bol emzİrsende bebek daha kÜÇÜk sÜtÜ ne kadar ÇektİĞİnİ bİlemİyorsun
yeterlİ alamadı belkİ kÜÇÜk olduĞundanda uykuya dÜŞkÜn
ben hem pramatÜre oluŞundan hemde yeme sorunu oluŞundan 2 saatte bİr 30 cc mama yada anne sÜtÜnÜ bİberonla verdİm sırf bu sebeplerden
yanİ geÇerrrrrrr bunlarr allah beterİnden korusun
levestorİy cnm ÜzÜlme cerrahpaŞaya gİt doĞuma Çok İyİ bİr yer gebelerle Çok İlgİlenİyolar keŞek bİraz daha Önce gİtseydİn Şİmdİ son haftalardasın hakkınızda hayırlısı dualarımız senİnle
bana gelİnce banyo yaptımmmmmmmmmm bebekleİrmİ besledİm sÜtÜmÜ saĞacaĞım..
GeÇmİŞ albÜmlerİ aldım elİme ahhhhhhh ben ne gÜsel hatunmuŞummm
Şİmdİ sarkık bİr gÖbek ve hala ŞİŞ eskİdende gÖbeĞİm vardı ama bÖle deĞİldİ
korkuyorum bÖle kalmasından hala uyusuk bugÜn sarkık olan gÖbeĞİmİ kaldırdım uyuŞuk ve hİssİz dİkİŞ yerİ altta kalıyor dİkİŞ İzİ vs.İz yok estetİk olmuŞ
ama kendİmİ hİÇ beĞenmedİm kızlar Çatlak ve ŞİŞ bİr karın alerjİden yara olmuŞ bacaklar ve damar yolu aÇılmaktan yara olmuŞ bİr kol
havada İÇİm gİbİ karardı bu saydıklarım dÜzelecek Şeyler deĞİller estetİk lazım valla............tek yapacaĞım dİyetle 5-6 kİlo daha vermek doĞum baya bİr Şey gÖtÜrdÜ gerİsİnİ ben vereyİm dİyecem ama korkuyorum dİyet yapmaya
ÇÜnkİ kansılıktan uykudan kalkamıyorum Önce gİdİp b12 ve hemograma baktıracaĞım İĞnemİ İlacımı alacaĞım sonra Şu 5-6 kİloyu vermem lazım
kocİŞe kÖtÜ gÖrÜnÜyorum
bizimde bugun evde temizlik vardı bugün ablam heryeri mis gibi etti sositosositosositososito
sonrada kızımla ben bi güzel yıkandık mis gibi oldukk kuzucumm şimdi mışıl mışıl yatıyor alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ama sanırım gece yine beni uyatmayak :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
oğlum çok çirkin bi şi teyzeleri. 2950 gr, 50 cm doğdu. şimdi uyuyo.
ilk başta çok aksilik yaşadık. benim epidural tutmadı üzerine bir de genel anestezi yapmışlar. sonra sütüm gelmedi. oğlum hep aç kaldı. şimdi de memelerim yara oldu kanıyor. ama damla damla da olsa sütümm gelmeye başladı. oğlum da ben de çok yıprandık. yine de tanrıya şükür şimdi biraz daha iyiyiz. size söyleyecek çok şeyim var ama ne desem nerden anlatsam bilemiyorum.
arkadaşlar 8 aydır yazdığımız şu 2700 küsür sayfayı istisnasız takip ettim. okuyamadıklarımı bile her ne olursa olsun, üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin dönüp okudum. ama sanırım artık okuyamadığım sayfalar da olacak. belki bi süre hiç okuyamayacağım. muhtemelen zaman zaman sizlerin de öyle olacak. en azından bir süreliğine belki birbirimizi eskisi kadar yakından takip edemeyeceğiz. ama hep kalbimde ve dualarımdasınız. benim ve diğer bazı arkadaşlar için yeni bir sayfa açıldı. çok yakında geride kalanlar için de aynı sayfa açılacak. yepyeni bir yol arkadaşlığımız olacak. yolun şimdiye kadarki kısmı için hepinize çoook teşekkür ediyorum. bundan sonra da hiç ayrılmamayı, her tökezlediğimizde birbirimizin kollarından tutacağımızı ümit ediyorum. iyi ki varsınız, hep varolun
marlyn hadi bi anket açalım kıvılcımmı senmi önce doğuracaksınız heheheee
bu arada kızlar esen yok esenden haberi olan varmı ben iki numarasınıda aradım ulaşamadım merak ediyorum yaww
sıhatler olsun cıvcıv güle güle kırlenın ohh mıs gıbı yat kızınının yanına bı guzel uyku cekın:1hug:
epudural olan varmı aramızda?
İyi canım nolsun emzir altını temizle gazını çıkar yatır hep aynı şeyler.Sen nasılsın tatlım.
Canım allah yardımıcınız olsun inşallah sağlıklı bir şekilde sorunsuz kucağınıza alırsınız.:Saruboceq:
Pınarcım anne olmak böyle bişey işte güçlü olmayı gerektiriyor.İnan benim oğluştanda alınan kanın haddi hesabı yoktur yavrumun elinin üstü morarmıştı topuktan kere alındı annem ağlıyordu onla birliikte ama bende tık yok halbuki çok sulu gözlüyümdür.Bir güç geldi bana.Sarılıkta bizimkindede 7 ve 9 çıkmıştı daha sonrasında bir süre mama takviyesi yaptık birde sen sütüm var sanıyor olabiirsin ama az geliyordur.Ben onu sağarak çözmüştüm takip ettim öyle 1 hafta kaç cc çıkıyor diye geçti çok şükür yenidoğanların %90 oluyor hiç canını sıkma geçecek inşallah süt yapıcı şeylere devam bak ben tahin helvası humananın çayı kayısı incir kompostosu sütlaç yadim hepsinin çok faydasını gördüm bide çok meyve yiyorum bol bol su içiyorum ihmal etmeden sende kullan tatlım.:teselli:
Ah be birsom aynı tarif ettiğin görüntü bendede var ben korse takmaya başladım dünden beri lohusa korsesi inş toparlanacaktır karnım.Benimkide estetik olmuş göbeğin hafif altında kalıyor tabi göbek biraz sarkınca :çok üzgünüm:
Benim doğum kilomdan 10 buçuk gitti kaldı 2 kilo sonrasında hamilelikte almışım gibi eski halimden dahada zayıflıycam inşallah :lepi: Kırkım çıksın hemen eski sarı halimede dönüyorum valla sıkıntı basıyo kendimi böyle görünce.Şöyle haziran temmuz gelsin bu halimizden eser kalmaz ben biliyorum toplarız kendimizi.
Oh sıhhatler olsun tatlım bizimde dün gece göbeğimiz düştü yarın sabah oğluşta bende banyomuzu yaparız artık sonra kuaförümüz gelecek manikür kaş bıyık alacak fön çekecek malum yarın mevlüt var artık hazırlanıp cicilerimizi giyip misafir karşılıycaz.
yok tatlım fiyat aynı değişmiyor sadece dr un raporuyla mecburi sezeryan olursan 350 ssk karşılıyor ama kendi isteğinle sezeryan olursan 650 ytl yani ssk karşılamıyor genelde yada epiduralde fark etmiyor tatlım ...
Burcu cnm hoŞgeldın kızzz evde doĞurmayasın sakın
pınarcıĞım cnm ÜzÜlme benım alıŞımınde 14 le eve yolladılar bol bol yedıreceksın dedıler ne zorlamalarla yedırdım gece gÜndÜz Çok ŞÜkÜrkı dÜŞtÜ ama Ömerımde hıÇ olmadı ...sarılıĞınıza bakılması Çok gÜsel sınırı 15 cnm
bol bol emzırsende bebek daha kÜÇÜk sÜtÜ ne kadar ÇektıĞını bılemıyorsun
yeterlı alamadı belkı kÜÇÜk olduĞundanda uykuya dÜŞkÜn
ben hem pramatÜre oluŞundan hemde yeme sorunu oluŞundan 2 saatte bır 30 cc mama yada anne sÜtÜnÜ bıberonla verdım sırf bu sebeplerden
yanı geÇerrrrrrr bunlarr allah beterınden korusun
levestorıy cnm ÜzÜlme cerrahpaŞaya gıt doĞuma Çok ıyı bır yer gebelerle Çok ılgılenıyolar keŞek bıraz daha Önce gıtseydın Şımdı son haftalardasın hakkınızda hayırlısı dualarımız senınle
bana gelınce banyo yaptımmmmmmmmmm bebekleırmı besledım sÜtÜmÜ saĞacaĞım..
GeÇmıŞ albÜmlerı aldım elıme ahhhhhhh ben ne gÜsel hatunmuŞummm
Şımdı sarkık bır gÖbek ve hala ŞıŞ eskıdende gÖbeĞım vardı ama bÖle deĞıldı
korkuyorum bÖle kalmasından hala uyusuk bugÜn sarkık olan gÖbeĞımı kaldırdım uyuŞuk ve hıssız dıkıŞ yerı altta kalıyor dıkıŞ ızı vs.ız yok estetık olmuŞ
ama kendımı hıÇ beĞenmedım kızlar Çatlak ve ŞıŞ bır karın alerjıden yara olmuŞ bacaklar ve damar yolu aÇılmaktan yara olmuŞ bır kol
havada ıÇım gıbı karardı bu saydıklarım dÜzelecek Şeyler deĞıller estetık lazım valla............tek yapacaĞım dıyetle 5-6 kılo daha vermek doĞum baya bır Şey gÖtÜrdÜ gerısını ben vereyım dıyecem ama korkuyorum dıyet yapmaya
ÇÜnkı kansılıktan uykudan kalkamıyorum Önce gıdıp b12 ve hemograma baktıracaĞım ıĞnemı ılacımı alacaĞım sonra Şu 5-6 kıloyu vermem lazım
kocıŞe kÖtÜ gÖrÜnÜyorum
Selam Arkadaşlarım
Ankakuşu ve esen gözünüz aydın canlarım allah analı babalı büyütsün detayları bekliyoruz meleklerin fotolarınıda.
Bende bugün dr gittim cuma gününe kadar bekliyoruz eğer olmazsa pazartesi sunı sancıyla doğumu gerçekleştiricek yani en uzun 1 haftam var kızlar cok heyecanlıyımbenneyaptımki
merhaba arkadaşlar;az önce dr dan geldim bebişim 38 haftaya girdikilosuda 3.500 doğumuma 2 hafta var ve haliyle birazdaha alacak.ben normal doğum istiyorum Allah'ım izin verirse sizce normal doğum için ideal kilo kaç olmalı?
dün gece giremedim tekrar tatlım.kötüydüm baya.ama iyiyim valla çok fena yaptı beni o çorba zaten hepsini çıkarttım rahatladım sonra cnm..
evet cnm aklımada geldi ama içmiş oldum
sağol burcucm iyiyim şimdi..
sen nasılsın tatlım?doğurcakmıssın gibi bi havan var:) cnm
hayyırlısı olsun cnm ya.kilosu iyi maşallah..
cnm benim gözün aydın..bak nikahın oldu bebişin kucağında.maşallah..allah sağlıkla büyütmayi nasib etsin
annesi o bilir ne zaman geleceğini.. hayırlısıyla gelir en kısa zamanda inşallah cnm benim..
oo hadi cnm sende bugun yarın doğurursun :) dualarım seninle..
aynen cnm hiçbişey yapmasamda ayakta durararkta yoruluyorum bende cook..ee son zamanlarımız cnm
cnm allah yardımcın olsun.dualarım seninle.herseyin hayırlısın tatlım
pınarcım inşallah sarılığı iyileşir defnemizin tatlım..
bizimde bugun evde temizlik vardı bugün ablam heryeri mis gibi etti sositosositosositososito
sonrada kızımla ben bi güzel yıkandık mis gibi oldukk kuzucumm şimdi mışıl mışıl yatıyor alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ama sanırım gece yine beni uyatmayak :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
hayırlı akşamlar kızlar !!
esencim ve ankakuşu canlarımm gözünüz aydın Rabbim size bağışlasın kuzucukları ...:teytey::teytey::teytey:
darısı diğer arkadaşların başına inşAllah :lepi::lepi:
pınarcım geçmiş olsun tatlım üzme sakın kendini her çocukta hafif sarılık oluyor inş çok kolay atlatacak kuzucuk ŞenizŞeniz
burcumm cnm aman dikkat et canım çok ağrın olursa dr unu haberdar et tatlımm Şeniz
marlyn kıvılcım siz hala doğurmadınız leynn beceriksiz karular :mymeka::mymeka:delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
İyi canım nolsun emzir altını temizle gazını çıkar yatır hep aynı şeyler.Sen nasılsın tatlım.
Canım allah yardımıcınız olsun inşallah sağlıklı bir şekilde sorunsuz kucağınıza alırsınız.:Saruboceq:
Pınarcım anne olmak böyle bişey işte güçlü olmayı gerektiriyor.İnan benim oğluştanda alınan kanın haddi hesabı yoktur yavrumun elinin üstü morarmıştı topuktan kere alındı annem ağlıyordu onla birliikte ama bende tık yok halbuki çok sulu gözlüyümdür.Bir güç geldi bana.Sarılıkta bizimkindede 7 ve 9 çıkmıştı daha sonrasında bir süre mama takviyesi yaptık birde sen sütüm var sanıyor olabiirsin ama az geliyordur.Ben onu sağarak çözmüştüm takip ettim öyle 1 hafta kaç cc çıkıyor diye geçti çok şükür yenidoğanların %90 oluyor hiç canını sıkma geçecek inşallah süt yapıcı şeylere devam bak ben tahin helvası humananın çayı kayısı incir kompostosu sütlaç yadim hepsinin çok faydasını gördüm bide çok meyve yiyorum bol bol su içiyorum ihmal etmeden sende kullan tatlım.:teselli:
Ah be birsom aynı tarif ettiğin görüntü bendede var ben korse takmaya başladım dünden beri lohusa korsesi inş toparlanacaktır karnım.Benimkide estetik olmuş göbeğin hafif altında kalıyor tabi göbek biraz sarkınca :çok üzgünüm:
Benim doğum kilomdan 10 buçuk gitti kaldı 2 kilo sonrasında hamilelikte almışım gibi eski halimden dahada zayıflıycam inşallah :lepi: Kırkım çıksın hemen eski sarı halimede dönüyorum valla sıkıntı basıyo kendimi böyle görünce.Şöyle haziran temmuz gelsin bu halimizden eser kalmaz ben biliyorum toplarız kendimizi.
Oh sıhhatler olsun tatlım bizimde dün gece göbeğimiz düştü yarın sabah oğluşta bende banyomuzu yaparız artık sonra kuaförümüz gelecek manikür kaş bıyık alacak fön çekecek malum yarın mevlüt var artık hazırlanıp cicilerimizi giyip misafir karşılıycaz.
Cok sevindim canim, hep aklimdaydin, bugün haberini okuyunca rahatladim. Gecti gitti artik o SIKINTILARIN. Simdi bebisini sevmenin keyfini cikar doya doya...
Marylin, canim bugün 40+0'iz, yani dogmasi gereken gün. Gün icinde sancilandim, artmasini bekledim sancilarimin ama gecti. Yani anlayacagin, bugün dogmayacak gibi bizim ufaklik. Yarin Nst icin hastaneye gidecegim, bakalim umarim yeni bir gelisme olur. Sende hep benim aklimdasin vallahi, ne oldu acaba, onda bir gelisme var mi diye kac kere ic geciriyorum bir bilsen:)
Ben bu yola biraz gecikmelide olsa dahil olmus bir arkadasiniz olarak, seninle ayni duygulari paylasiyorum canim. Eminim ki, baska bir boyutta sürüp gidecek burada yakalanan dostluklar...
Dırım'cigim; bende epidural düsünüyordum, simdi tedirgin oldum yazdiklarinizi okuyunca. Ben ne olursa olsun, bebegimin dogdugu ani görmek istiyorum.
Alemsin canim ya, valla bende merak ettim hangimiz önce doguracak?
Burcu'cugum, bende de seninkine benzer bir agri olmustu birkac hafta önce. Bebek dogum kanalina yerlesiyor, o yüzden demisti doktorum. Ve evet haklisin, benim minigim coook inatci teyzesi...Poposunu isirmakla kalmam, yer bitiririm onu. Hele bir dogsun.
Pinar'cigim, tedirgin olma canim. Ilk günlerde sarilik riski yüksek bebislerde, eminim ki degerleri düsecektir Defne'mizin...
Civciv, doguramadik gitti valla sorma.
oy maşallah hoş gelmiş meleğimiz darısı bizim başımıza :)kızlar ya esenden haber alamadınız mı? ben nete giremiyorum diye dün akşam pınar ve siribron'a mesaj attım size bildirsin diye. onlarda gelmemişler(
esenciğimiz bebişine kavuştu. 3050 gr olmuş bebiş. 52cm dedi yanlış hatırlamıoyrsam. hastaneye gidince hemen sezeryana almışlar. şimidi ikiside iyilermiş. adı da ahsen oldu kuzumuzun. hepinize selamı vardı.
birsen canım,senin numaranın yazdığı hattı evde kalmış. ondan sana ulaşamamış.
şimdi komşudayım. size bir bakayım dedim. öpücükler!!
dinlen diyeceğim canım ama zor tabi yerim ben senin o oğluşlarını:) biz iyi olmaya çalışıyoruz işte gün sayıyoruzsağol cnm ben yorgun ve halsizim kansılzıktan sanırım
oğluşlarımda iyiler teyzesi uyuyolar yimek saatleri geldi mır mır ediyolar sen ,iyimisin cnm
canım benim ya dualarım seninle inşallah güzel haberlerini alırızselam kızlarrr.dün eşimle kartal eğitim ve araştırmaya gittik.ilk olarak ultrasona koyulduk bpd miz 39+5 olarak görüldü flmiz 38+5 neyse ölçümler yapıldı üst kata doğumhaneye gönderildim nst için.orada dosyamı incelediler.buraya sancılı kanamalı gelmiş olsan bile biz senin doğumunu burada yapamayız dediler.ventrikülomegaliden dolayı çocuk cerrahisi olan bir hastanede olması gerekiyor bunun için çapa yada cerrah paşa üniversitesini tercih edin bundan sonraki kontrollerinide orada ol dediler.daha sonra ultrasonda tekrar baktılar.ultrasondan sonra drla konuştuk.bebeğin doğar doğmaz felç olma riski çok yüksek dedi.iki ucuda farklı dedi bir ucunda felç var bir ucunda görememe konuşamama gibi problemler var dedi.bunun için çocuk cerrahisi olan bir hastaneyi önerdi.o moral bozukluğuyla nstye bağlanınca bebiş tekmelemedi.karnımı sallıyorlar hareket etsin diye.daha sonra serum takıldı.eşim aşşağıda habersiz. serum bitti tekrar nst ikinci nst normal çıktı idrar tahlili verdik enfeksiyon aynen devam ediyor.gece 12:30da eve gönderildik.şimdi doğum için bursayla temas kurucaz kızımın ameliyatını yapan çocuk cerrahisiyle görüşücez olası bir aksilikte yanımızda olmasını istiycez.hiçbir şey düşünemiyorum sadece dua ediyorum.kötü şeyler düşünmmek istiyorum.iyi düşün iyi olsun diyorlar ya.inş iyi olucak kızım ablası gibi güçlü olucak.bu kadar beklemesi bile güçlü olduğunun göstergesi diye bakıyorum ben.hepinizi öpüyoruz kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
dert etme canım yenidoğanlarda hep oluyor inşallah yükselmez de sen de üzülmezsin canımKızlar selam... Dün netimiz bi gitti şimdi geldi. Ben hemen geldim ama kızım uyanmak üzere. Kaçarım hemen a.s.
Geçmişi okuyamadım. Herşey yolundadır umarım. Ayşe dün gece mesaj atmış Esen doğum yaptı kızlara yazar mısın diye. Ama o bende önce yazmış gördüm a.s.
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah a.s.
Kızımın hastanedeki sarılık değerleri 8 ve 10'du. Bugün yine gittik , test yapıldı. 13,5 çıktı. Yükselme var. Halbuki süreklide emziriyorum :çok üzgünüm:
Çok ağladı bugün test için kan alınırken. O ağladı ben ağladım senağlama Eve geldik, babasıyla ilk banyosunu yaptırdık, emzirdim uyudu. Birazdan uyandırıp yine emzireceğim...
Yarın doktor kontrolümüz var. Test tekrar yapılacak. İnşallah daha fazla yükselmez sarılığı...
off off ben de öyleyim ama ne yapalım yapacak bi şey yok veririz yaa kiloları ben de kardeşime güveniyorum bu konuda :)Burcu cnm hoŞgeldİn kızzz evde doĞurmayasın sakın
pınarcıĞım cnm ÜzÜlme benİm alİŞİmİnde 14 le eve yolladılar bol bol yedİreceksİn dedİler ne zorlamalarla yedİrdİm gece gÜndÜz Çok ŞÜkÜrkİ dÜŞtÜ ama Ömerİmde hİÇ olmadı ...sarılıĞınıza bakılması Çok gÜsel sınırı 15 cnm
bol bol emzİrsende bebek daha kÜÇÜk sÜtÜ ne kadar ÇektİĞİnİ bİlemİyorsun
yeterlİ alamadı belkİ kÜÇÜk olduĞundanda uykuya dÜŞkÜn
ben hem pramatÜre oluŞundan hemde yeme sorunu oluŞundan 2 saatte bİr 30 cc mama yada anne sÜtÜnÜ bİberonla verdİm sırf bu sebeplerden
yanİ geÇerrrrrrr bunlarr allah beterİnden korusun
levestorİy cnm ÜzÜlme cerrahpaŞaya gİt doĞuma Çok İyİ bİr yer gebelerle Çok İlgİlenİyolar keŞek bİraz daha Önce gİtseydİn Şİmdİ son haftalardasın hakkınızda hayırlısı dualarımız senİnle
bana gelİnce banyo yaptımmmmmmmmmm bebekleİrmİ besledİm sÜtÜmÜ saĞacaĞım..
GeÇmİŞ albÜmlerİ aldım elİme ahhhhhhh ben ne gÜsel hatunmuŞummm
Şİmdİ sarkık bİr gÖbek ve hala ŞİŞ eskİdende gÖbeĞİm vardı ama bÖle deĞİldİ
korkuyorum bÖle kalmasından hala uyusuk bugÜn sarkık olan gÖbeĞİmİ kaldırdım uyuŞuk ve hİssİz dİkİŞ yerİ altta kalıyor dİkİŞ İzİ vs.İz yok estetİk olmuŞ
ama kendİmİ hİÇ beĞenmedİm kızlar Çatlak ve ŞİŞ bİr karın alerjİden yara olmuŞ bacaklar ve damar yolu aÇılmaktan yara olmuŞ bİr kol
havada İÇİm gİbİ karardı bu saydıklarım dÜzelecek Şeyler deĞİller estetİk lazım valla............tek yapacaĞım dİyetle 5-6 kİlo daha vermek doĞum baya bİr Şey gÖtÜrdÜ gerİsİnİ ben vereyİm dİyecem ama korkuyorum dİyet yapmaya
ÇÜnkİ kansılıktan uykudan kalkamıyorum Önce gİdİp b12 ve hemograma baktıracaĞım İĞnemİ İlacımı alacaĞım sonra Şu 5-6 kİloyu vermem lazım
kocİŞe kÖtÜ gÖrÜnÜyorum
oy oy oy az kalmış canım hayırlısıyla al bebişini kucağınaSelam Arkadaşlarım
Ankakuşu ve esen gözünüz aydın canlarım allah analı babalı büyütsün detayları bekliyoruz meleklerin fotolarınıda.
Bende bugün dr gittim cuma gününe kadar bekliyoruz eğer olmazsa pazartesi sunı sancıyla doğumu gerçekleştiricek yani en uzun 1 haftam var kızlar cok heyecanlıyımbenneyaptımki
canım inşallah istediğin gibi bir doğum yaparsın ama en önemlisi sağlıkla gelsin bebişinmerhaba arkadaşlar;az önce dr dan geldim bebişim 38 haftaya girdikilosuda 3.500 doğumuma 2 hafta var ve haliyle birazdaha alacak.ben normal doğum istiyorum Allah'ım izin verirse sizce normal doğum için ideal kilo kaç olmalı?
oh oh ne güzel fotolar bekliyoruz senden yeni yeni güzel bebişinleİyi canım nolsun emzir altını temizle gazını çıkar yatır hep aynı şeyler.Sen nasılsın tatlım.
evet cnm burası bı cok sey oğrettı banda...iiki varsınız:asigim:
bende ıyıyım cnm benım..az kaldı dıyıp dıyıp ogluma kavuscaım gunu beklıorummm:1hug:gun yaklastıkca daha cok merak edıyorum teyzesı yagızımı....hihoyyyt5 mayısta gub wercek dr umuz bakalım heycanla beklıorum:asigim:delikafadulden
ayaklarım davul gibi.özellikle sağ ayağım ve bacağım.bu kadar olmamıstı hiç.üstünü elleyince hissetmiyorum uyusuk sis...normaldir ama dimi kızlar
kızlarrr ben kacar...
bu temızlık fena carptı sankım benı..bız bırazcık uzanalım ogluşla dınlenelım barım..kımsede yok zatı...optum hepınızı baş başşşşŞeniz
kimseler kalmamıs... çıkayım bende ayaklarımı kaldırayım yukarı biraz.cook fenaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?