2009 Mayıs Anneleri

İyi canım nolsun emzir altını temizle gazını çıkar yatır hep aynı şeyler.Sen nasılsın tatlım.

Canım allah yardımıcınız olsun inşallah sağlıklı bir şekilde sorunsuz kucağınıza alırsınız.:Saruboceq:

Pınarcım anne olmak böyle bişey işte güçlü olmayı gerektiriyor.İnan benim oğluştanda alınan kanın haddi hesabı yoktur yavrumun elinin üstü morarmıştı topuktan kere alındı annem ağlıyordu onla birliikte ama bende tık yok halbuki çok sulu gözlüyümdür.Bir güç geldi bana.Sarılıkta bizimkindede 7 ve 9 çıkmıştı daha sonrasında bir süre mama takviyesi yaptık birde sen sütüm var sanıyor olabiirsin ama az geliyordur.Ben onu sağarak çözmüştüm takip ettim öyle 1 hafta kaç cc çıkıyor diye geçti çok şükür yenidoğanların %90 oluyor hiç canını sıkma geçecek inşallah süt yapıcı şeylere devam bak ben tahin helvası humananın çayı kayısı incir kompostosu sütlaç yadim hepsinin çok faydasını gördüm bide çok meyve yiyorum bol bol su içiyorum ihmal etmeden sende kullan tatlım.:teselli:

Ah be birsom aynı tarif ettiğin görüntü bendede var ben korse takmaya başladım dünden beri lohusa korsesi inş toparlanacaktır karnım.Benimkide estetik olmuş göbeğin hafif altında kalıyor tabi göbek biraz sarkınca :çok üzgünüm:
Benim doğum kilomdan 10 buçuk gitti kaldı 2 kilo sonrasında hamilelikte almışım gibi eski halimden dahada zayıflıycam inşallah :lepi: Kırkım çıksın hemen eski sarı halimede dönüyorum valla sıkıntı basıyo kendimi böyle görünce.Şöyle haziran temmuz gelsin bu halimizden eser kalmaz ben biliyorum toplarız kendimizi.

Oh sıhhatler olsun tatlım bizimde dün gece göbeğimiz düştü yarın sabah oğluşta bende banyomuzu yaparız artık sonra kuaförümüz gelecek manikür kaş bıyık alacak fön çekecek malum yarın mevlüt var artık hazırlanıp cicilerimizi giyip misafir karşılıycaz.

Cok sevindim canim, hep aklimdaydin, bugün haberini okuyunca rahatladim. Gecti gitti artik o SIKINTILARIN. Simdi bebisini sevmenin keyfini cikar doya doya...

Marylin, canim bugün 40+0'iz, yani dogmasi gereken gün. Gün icinde sancilandim, artmasini bekledim sancilarimin ama gecti. Yani anlayacagin, bugün dogmayacak gibi bizim ufaklik. Yarin Nst icin hastaneye gidecegim, bakalim umarim yeni bir gelisme olur. Sende hep benim aklimdasin vallahi, ne oldu acaba, onda bir gelisme var mi diye kac kere ic geciriyorum bir bilsen:)

Ben bu yola biraz gecikmelide olsa dahil olmus bir arkadasiniz olarak, seninle ayni duygulari paylasiyorum canim. Eminim ki, baska bir boyutta sürüp gidecek burada yakalanan dostluklar...

Dırım'cigim; bende epidural düsünüyordum, simdi tedirgin oldum yazdiklarinizi okuyunca. Ben ne olursa olsun, bebegimin dogdugu ani görmek istiyorum.

marlyn hadi bi anket açalım kıvılcımmı senmi önce doğuracaksınız heheheee

bu arada kızlar esen yok esenden haberi olan varmı ben iki numarasınıda aradım ulaşamadım merak ediyorum yaww

Alemsin canim ya, valla bende merak ettim hangimiz önce doguracak?

Burcu'cugum, bende de seninkine benzer bir agri olmustu birkac hafta önce. Bebek dogum kanalina yerlesiyor, o yüzden demisti doktorum. Ve evet haklisin, benim minigim coook inatci teyzesi...Poposunu isirmakla kalmam, yer bitiririm onu. Hele bir dogsun.

Pinar'cigim, tedirgin olma canim. Ilk günlerde sarilik riski yüksek bebislerde, eminim ki degerleri düsecektir Defne'mizin...

Civciv, doguramadik gitti valla sorma.

sıhatler olsun cıvcıv güle güle kırlenın ohh mıs gıbı yat kızınının yanına bı guzel uyku cekın:1hug:

çok saol teyzesiii ama ben ne zaman yatmaya çalışsam o cıngar çıkartıyor bacım :1closedeyes:
epudural olan varmı aramızda?

benim ve seherimin epidural oldu cnm kaydirigubbakcemile2

kızz bu ne acele böyle mevlüt için yahu??:uhm::uhm:

ayy sibelcim ben topu topu 7 kilo vermişim yaww (

ama dediğin gibi benimde 40 çıksın sarı halime dönüş yapacamm özledim eski ince ve güzel günlerimi yahuu şimdi tombul bi karu gibi hissediyom kendimi ama benimde korse takmam lazım artık offf inş verecem fazlalıları (

civciv epudural olunca dogum ucretı degısıyo demı sorması ayıp ne kadar ödedınız ben buzamana kadar hıc fıyat sormadım hastaneyede sıgorta karsılamaz sanırım epuduralı demı

yok tatlım fiyat aynı değişmiyor sadece dr un raporuyla mecburi sezeryan olursan 350 ssk karşılıyor ama kendi isteğinle sezeryan olursan 650 ytl yani ssk karşılamıyor genelde yada epiduralde fark etmiyor tatlım ...

Canım gözümden kaçmış şimdi cevap yazayım
a.s.
Cnm sakın diyet falan yapma ya boşversene, vücudun yoruldu zaten, şöyle bi 6 ay falan toparlan,emzirdikçe gider zaten, bende çok şiştim, bide korse taksan karnını toplamaya yardımcı olur doğumdan sonra, sen böylede güzelsin hayatım, hem anneyiz artık manken olmayacağızki geçti o günler

Cnm hadi hayırlısı olsun inş., sağlıcakla kavuş bebişine,darısı başıma

3.5 fln ideal diye biliyom ben, 4kg da sezaryen diyolar

Fulyacım bilemiyom cnm ya, pzt sancı çıkacakmı merak ediyorum , belkide kıvılcımın dediği gibi doğum kanalına yerleşiyoda olabilir
:uhm:

Merhaba cnm, düzenli bi ağrı olsa arıcamda, düzenli değil, geldimi ardarda geliyo,sonra uzun süre gelmiyo,takip edeyim bakalım

Ohh göbüşte düşmüş artık rahat rahat yapın bıcı bıcı ları, mevlütünüz hayırlı olsun cnm Allah kabul etsin

Bencede öyle olabilir cnm ya, kasılma fln olsa karnım sert olur dimi, bence kasılma değildir bu, senin kaçıncı haftanda olmuştu cnm

Off ya okadar yazdım baglantı gıttı:çok üzgünüm:

CIVCIV cnm sıhhatler olsun guke gule kırlenın..yat uyu sende gazelının ynaında annesi:1hug:
SIBELcim nolsun tatlım ewde temızlendı artık YAGIZIMIN gelişini beklemekten baska bi işim kalmadıhihoyyythihoyyytteyzesi...göbüşüde düşmüş hee yagızın...ohoh falla rahat rahat yıkanırsınız artık

kızlarrr ben kacar...
bu temızlık fena carptı sankım benı..bız bırazcık uzanalım ogluşla dınlenelım barım..kımsede yok zatı...optum hepınızı baş başşşşŞeniz

ayaklarım davul gibi.özellikle sağ ayağım ve bacağım.bu kadar olmamıstı hiç.üstünü elleyince hissetmiyorum uyusuk sis...normaldir ama dimi kızlar

oy maşallah hoş gelmiş meleğimiz darısı bizim başımıza :)
sağol cnm ben yorgun ve halsizim kansılzıktan sanırım
oğluşlarımda iyiler teyzesi uyuyolar yimek saatleri geldi mır mır ediyolar sen ,iyimisin cnm
dinlen diyeceğim canım ama zor tabi yerim ben senin o oğluşlarını:) biz iyi olmaya çalışıyoruz işte gün sayıyoruz
canım benim ya dualarım seninle inşallah güzel haberlerini alırız
dert etme canım yenidoğanlarda hep oluyor inşallah yükselmez de sen de üzülmezsin canım
off off ben de öyleyim ama ne yapalım yapacak bi şey yok veririz yaa kiloları ben de kardeşime güveniyorum bu konuda :)
oy oy oy az kalmış canım hayırlısıyla al bebişini kucağına
canım inşallah istediğin gibi bir doğum yaparsın ama en önemlisi sağlıkla gelsin bebişin
oh oh ne güzel fotolar bekliyoruz senden yeni yeni güzel bebişinle

senin de az kalmış canım ya bizim taaaaa mayısın sonunda

kızlar doktor bana bugun 1 cm acılman var dedı hafıftende sancıların baslamıs dedı 4cm acılması olması lazımmıs dogum ıcın.bu acılma ıcın ne yapmak lazımkı yürüyüş falan ıyı gelırmıkı sezeryandan korkuyorum ben normal olsun ıstıyorum cokkk

slmlar herkeslere
ugrayamıyorum kaç gündür gelen giden oluo ve annm gün aşırı gelio çogunlukla yalnızım!!
benm kız cok huysuzlaştı sütüm yetmio dio mamalar hırla gidio ama kızıyorum kendime nie yettiremiorum die! bekliorum gelicek die yapmadıgım yemedigim kalmadı..
bide sarılık riskimiz var ilk şüphelendik götürdük 11 çıktı 2.gittik 14 cıktı yrn tekrr gidicez bildiim kadrıyla 17den sonra ışına sokuyolarmış offffff ya içim yanıo bana sarı sarı bakınca!!
bi ark.da oglu yükselniş şeker şerbeti verdim 2 günde düştü dedi 2gündür bende veriorum inş. düşmüştür.. ama bnm kız sevmedi şerbet falan vermedim bu akşam kestim artık hayırlısı yrn güze haberlerle geliriz inş. baklım bizde dogum kilomuzza gelebilmişmiyiz?
ha buarada bize hastanedden istediginiz zaman istediginiz sıklıkta yıkayın bebegi ddiler bizde gün aşırı yıkıoz ve göbegi düşmek üzere! ben anlamıom bu drları bana kum torbası falanda koymadılar herkes şaşırıo nası iş die.. iç organların leşme süresini uzatıomuş bnm dr karşı oyüzden her ddr frklı anlamadım!
bana gelince bu annelik çok sardı beni nasıl bakıcam napcam die endişe etmeyin ark.. allah öyle güzel sabrını ve tecrübesini verioki sanki 5 yıldır cocouk bakım maş.
herşeyinle kendim ilgileniom sadce yıkayamıorum annmle birlıktae hallediozz.
işte huyzuzlugu olmasa memede aglamalarımız çok sanki canı yanıo ama doymadıgından yapıo bekliom sütümü iyiyce yesin öyle mamayı vriom.
yemeklede pek aram yok zorla yiyorum valla sular kompostalar çaylar okadar.
bu arada bnm göbek kaldı ya şu korse işini arştırcam ama vaktim yk
nezaman takılır korse dr sorsam takma falan dicek ama göbek fena yaaaaaaa
bilen varsa yazssın..
daha bişiler yazasım var ama bnm kız uyurken bnmde uyumm lazım gözlerim batıo gece cok uyanıoruz yrm sat onla ilgileniom yatıoz 15dk sonra ayktayız..

hepinizi cok öpp. teyzeleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…