kızlar dün dr.a gittik,bebişim tam 2900 gr olmuş maşaşllah kızıma,dr.um normal boyutta istersen normal doğum yapabilirsin dedi,bu hafta nst'ye giricem yine ayın 13.ünde kontrolüm var,açılmam var mı delikafaduldendiye bakacak,14.ünde hastaneye yatıcam büyük ihtimallealkisalkisalkis,suni sancıyla doğum yaparsın dedi,dr.umda başımda olacak,tüm gün ve tüm gece,:jeyyar:bakalım hakkımızda hayırlısıkaydirigubbakcemile5
BİGUDİYLE bu sabah msn de konustuk kızlar...yok dogum olmamış daha...beklıolarmış ayın 5ınde kontrolu varmış son gun 10 mayısmış...ewdede annsıgıl kayınvalıdesıgıl falan varmış...acıklık 1cm miş sancıları yavas yavas baslamış...
ya sitede problem var galiba yazamıyorum. buda gelicekmi bilmiyorum. şimdi kardeşimin evindeyiz mersinde. deniz kenaarı :)) ne var ne yk?
kızlar 1 saat once hiç bılmedıım bı agrı saplanı belıme..regl agrısı gıbı..ordan kasıklarıma falan gectı..hanı bole regl olcakmışım gıbı...wc ye gırdım çıktım bişi yok...agrı 10 15 dk sonra sıddetlendı korktumm:1shok:eşimde yok ewde yalnızım hala...yan komsuya sordum sancı nasıl bişi diye sızde yoksunuz acılmıo sıte:1shok::çok üzgünüm:dusa gır dedi komsum ılık bı dus aldım 15 dk kadar..ii geldı...şimdi gectı sayılır agrım..bu dogum baslangıcımı kızlar sızce ya:uhm:sancı olduu kesın galıba...bende oğlanın gelesı yok dıordum...hakkımızda hayırlısı olsun....ewde yalnız olmakta en kotusu ...senağlama
Dünden beri cok zor giriyorum hatta cogu zaman giremiyorum siteyeAriza mi var acaba? Ben hala dogum yapamadim, hergün nst'ye baglaniyorum, dün sanci cikti ama bugün normaldi. 1 hafta icinde ama hangi gün bilemiyorum, kendiliginden baslamazsa dogum, suni sanciyla dogum yapacagim. Yarin annem ve kiz kardesim gelecegi icin, keyfim yerinde. Birde bebisim gelirse, degmeyin keyfime...Marylin ne yapti bu arada, haberi olan var mi?
Burcu'cugum, bendeki o kasilmalar, 37. haftanin sonu ya ya 38.haftanin basi olmustu yanilmiyorsam.
Kızlar bu arada dün 13.5 haftadan sonra ilk defa kahvaltıya gittik eşimle, çınar diye bir yer var, kahvaltı fln veriyo, yemyeşillik içinde mandalina portakal limon ağaçları fln var, ekmeklerini kendileri yapıp getiriyolar sıcacık geliyo, kahvaltılık malzemeleri köyden geliyo taptaze,çayı çaydanlıkta getiriyolar,güzel bi kahvalt yaptık, öyle iyi moral oldu valla, ordanda kuaföre gittim, kaş bıyık fln ohh rahatladım, eve geldim uzandım kanepeye uyumuş kalmışım, annemde üstüme bişeyler örtmüş iyice dinlenip kalktım hihoyyythihoyyyt hihoyyythihoyyyt
Iyi geceler canim, al bendende o kadar. hergün hastaneye gidiyorum, sanci yok! Dün 1 kere cikti sadece. Birkac gün daha böyle gecirecegiz ve bebis gelmezse, suni sanci ya da sezeryanla dogum yapacagim.
[B .!.:BoncuK_GözlüM;6662735]yaaw kizlar karnim asagida indi ara da bir sancilarim geliyor azicik azicik sozde bu hafta dogurcam ya bakalim hayirlisi iple cekiyorum bebegimizi kavusmak icin zaten normal dogum tarihim ,12 mayis bakalim hayirlisi
açılması daha da artmıştır şimdi bigudinin,Allah bir avazda kurtarsın inşBİGUDİYLE bu sabah msn de konustuk kızlar...yok dogum olmamış daha...beklıolarmış ayın 5ınde kontrolu varmış son gun 10 mayısmış...ewdede annsıgıl kayınvalıdesıgıl falan varmış...acıklık 1cm miş sancıları yavas yavas baslamış...
canım bunlar düzenli omayan kasılmalar,bende de sık sık olmaya başladı,düzenli değilse sorun yok dedi dr.um,evet cnm ılık bir duş çok iyi geliyor,tamamen kesilmese de sancıları azaltıyor,evde yalnızsın benim gibi ama taksi telefon no,sunu kolay bir yere yaz güzelim ,düzenli olursa hemen gidersin hastaneye eşinde oraya gelir cnm.:teselli:kızlar 1 saat once hiç bılmedıım bı agrı saplanı belıme..regl agrısı gıbı..ordan kasıklarıma falan gectı..hanı bole regl olcakmışım gıbı...wc ye gırdım çıktım bişi yok...agrı 10 15 dk sonra sıddetlendı korktumm:1shok:eşimde yok ewde yalnızım hala...yan komsuya sordum sancı nasıl bişi diye sızde yoksunuz acılmıo sıte:1shok::çok üzgünüm:dusa gır dedi komsum ılık bı dus aldım 15 dk kadar..ii geldı...şimdi gectı sayılır agrım..bu dogum baslangıcımı kızlar sızce ya:uhm:sancı olduu kesın galıba...bende oğlanın gelesı yok dıordum...hakkımızda hayırlısı olsun....ewde yalnız olmakta en kotusu ...senağlama
inş cnm oğluşun daha fazla bekletmez seni.:ecrin_bebek:Dünden beri cok zor giriyorum hatta cogu zaman giremiyorum siteyeAriza mi var acaba? Ben hala dogum yapamadim, hergün nst'ye baglaniyorum, dün sanci cikti ama bugün normaldi. 1 hafta icinde ama hangi gün bilemiyorum, kendiliginden baslamazsa dogum, suni sanciyla dogum yapacagim. Yarin annem ve kiz kardesim gelecegi icin, keyfim yerinde. Birde bebisim gelirse, degmeyin keyfime...Marylin ne yapti bu arada, haberi olan var mi?
Burcu'cugum, bendeki o kasilmalar, 37. haftanin sonu ya ya 38.haftanin basi olmustu yanilmiyorsam.
cnm ayın 14.üne kadar bebeğim gelmezse eğer,bu haftada nst ye falan giricem tekrar görüşücez dr.umla,13.de de kontrolüm var,14.ünde dr.um nöbetçiymiş,öğlenden sonra ve gece hastanede olacakmış,bizde 40.haftamızı dolduruyor olacağız zaten,hastaneye gelen bir sürü yeni dr. var,onların eline bırakamam seni diyor,suni sancıyla doğumu yaparız diyor,epiduralle olacak sanırım,bakalım,bu hafta bir geçsinde sonuçlar nasıl çıkacak,ay çok heyecankıyımhihoyyythihoyyytOyy maşallah bebişine,cnm az kalmış cidden, hadi hayırlısı olsun ama niye suni sancı vericekki anlamadım belki o zamana kadar bebiş kendiliğinden gelmeye karar verir,darısı basıma inş.
Saol cnma.s.
Ohh ohh deniz kenarlarında gez sen:dilcikar::dilcikar: benim yerimede gez anacım a.s.
Cnm eşini arasaydın gelsin diye, evde yalnız kalma bence, bana bayadır oluyo o ağrılardan , belkide doğum yakındır hazırlıklı olmak lazım
Hmm bende pzt 37yi bitiricem, normal demekki o zaman, saol cnm a.s.
oh maşallah,iyi keyif yapmışssınız ne güzelhihoyyytKızlar bu arada dün 13.5 haftadan sonra ilk defa kahvaltıya gittik eşimle, çınar diye bir yer var, kahvaltı fln veriyo, yemyeşillik içinde mandalina portakal limon ağaçları fln var, ekmeklerini kendileri yapıp getiriyolar sıcacık geliyo, kahvaltılık malzemeleri köyden geliyo taptaze,çayı çaydanlıkta getiriyolar,güzel bi kahvalt yaptık, öyle iyi moral oldu valla, ordanda kuaföre gittim, kaş bıyık fln ohh rahatladım, eve geldim uzandım kanepeye uyumuş kalmışım, annemde üstüme bişeyler örtmüş iyice dinlenip kalktım hihoyyythihoyyyt hihoyyythihoyyyt
oh herkeseler keyif yapmış valla,ne güzel cnmŞenizkızlar merhaba herkese sitede problem vardı giremedik merak ettim hepinizi herkes iyidir inşallah:))
bizde bugün arkadaşlarla çarşıya çıktık oradanda onlara mangal yapmaya gittik güzel bir gündü
burcu canım sevindim güzel bir gün geçirmişsin
abow yarın bebişini kucağına alıcan cnm ne güzel,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.kızlar merhaba ama kimseler yok.siteye giremiyorum kaç gündür.sanırım esen ve meltem doğum yapmış allah uzun ömürler versin.pınarcım geçmiş olsun canım.inş.kısa sürede atlatır defnemiz.sibelcim mevlüdünüzü allah kabul etsin.kızlar bende 5 mayıs salı sabah 8.30 da sezaryana giricem şimdiden heyecan korku bastı beni.inşallah herşey yolunda girer.benim için dua edin.hepinizi öpüyorum.bebişlerinizide
iyi cnm ne kadar güzel,benim ki,37+6 da 2900 dü biraz az kilosu,senin bebiş daha iyi maşallahiyigeceler kızlar benimde geçen hafta kontrolum vardı bebeğim 36 haftalık 2.700gram olmuş sizce normalmi? mayısın 14nde büyük ihtimelle doğuma girecem (sezeryan) .
hepinize günaydın güzel mayıs anneleri biz bugün babamız yüzünden erken kalktık o işe gitti bizide uyku tutmadıhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?