2009 Mayıs Anneleri

Dünden beri cok zor giriyorum hatta cogu zaman giremiyorum siteye Ariza mi var acaba? Ben hala dogum yapamadim, hergün nst'ye baglaniyorum, dün sanci cikti ama bugün normaldi. 1 hafta icinde ama hangi gün bilemiyorum, kendiliginden baslamazsa dogum, suni sanciyla dogum yapacagim. Yarin annem ve kiz kardesim gelecegi icin, keyfim yerinde. Birde bebisim gelirse, degmeyin keyfime...Marylin ne yapti bu arada, haberi olan var mi?
Burcu'cugum, bendeki o kasilmalar, 37. haftanin sonu ya ya 38.haftanin basi olmustu yanilmiyorsam.

Oyy maşallah bebişine,cnm az kalmış cidden, hadi hayırlısı olsun ama niye suni sancı vericekki anlamadım belki o zamana kadar bebiş kendiliğinden gelmeye karar verir,darısı basıma inş.

Saol cnm
a.s.
ya sitede problem var galiba yazamıyorum. buda gelicekmi bilmiyorum. şimdi kardeşimin evindeyiz mersinde. deniz kenaarı :)) ne var ne yk?

Ohh ohh deniz kenarlarında gez sen
:dilcikar::dilcikar: benim yerimede gez anacım a.s.

Cnm eşini arasaydın gelsin diye, evde yalnız kalma bence, bana bayadır oluyo o ağrılardan , belkide doğum yakındır hazırlıklı olmak lazım

Hmm bende pzt 37yi bitiricem, normal demekki o zaman, saol cnm a.s.

Kızlar bu arada dün 13.5 haftadan sonra ilk defa kahvaltıya gittik eşimle, çınar diye bir yer var, kahvaltı fln veriyo, yemyeşillik içinde mandalina portakal limon ağaçları fln var, ekmeklerini kendileri yapıp getiriyolar sıcacık geliyo, kahvaltılık malzemeleri köyden geliyo taptaze,çayı çaydanlıkta getiriyolar,güzel bi kahvalt yaptık, öyle iyi moral oldu valla, ordanda kuaföre gittim, kaş bıyık fln ohh rahatladım, eve geldim uzandım kanepeye uyumuş kalmışım, annemde üstüme bişeyler örtmüş iyice dinlenip kalktım hihoyyythihoyyyt hihoyyythihoyyyt

ohhh canımne güzel bir gün geçirmişsinhihoyyyt bende bugün kaş bıyık ağda işinihallettim ne olur neolmaz hazırlıksız yakalanmayayım diyehihoyyyt

kızlar merhaba herkese sitede problem vardı giremedik merak ettim hepinizi herkes iyidir inşallah:))
bizde bugün arkadaşlarla çarşıya çıktık oradanda onlara mangal yapmaya gittik güzel bir gündü

burcu canım sevindim güzel bir gün geçirmişsin

kızlar merhaba ama kimseler yok.siteye giremiyorum kaç gündür.sanırım esen ve meltem doğum yapmış allah uzun ömürler versin.pınarcım geçmiş olsun canım.inş.kısa sürede atlatır defnemiz.sibelcim mevlüdünüzü allah kabul etsin.kızlar bende 5 mayıs salı sabah 8.30 da sezaryana giricem şimdiden heyecan korku bastı beni.inşallah herşey yolunda girer.benim için dua edin.hepinizi öpüyorum.bebişlerinizide

kızlar merhaba ama kimseler yok.siteye giremiyorum kaç gündür.sanırım esen ve meltem doğum yapmış allah uzun ömürler versin.pınarcım geçmiş olsun canım.inş.kısa sürede atlatır defnemiz.sibelcim mevlüdünüzü allah kabul etsin.kızlar bende 5 mayıs salı sabah 8.30 da sezaryana giricem şimdiden heyecan korku bastı beni.inşallah herşey yolunda girer.benim için dua edin.hepinizi öpüyorum.bebişlerinizide

Selam Kızlar
Bende giremedim öldüm meraktan valla nasıl alışmışım sizlere herkes iyidir inşallah

TÜLAYCIM hadi hayırlısı cok az kalmış sağlıcakla al bebişini kucağına güzel haberlerini bekliyoruz.

tülaycım hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah esencim meltemcim Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi darısı başımıza inşallah

iyigeceler kızlar benimde geçen hafta kontrolum vardı bebeğim 36 haftalık 2.700gram olmuş sizce normalmi? mayısın 14nde büyük ihtimelle doğuma girecem (sezeryan) .

selam kızlar deli oldummm iki ügndür ya girilmiyor siteye

kıvılcım iyi geceelr canım naıslsın okudum doğum olmamış naısl gelişmler iyimisin çok sıkınıtlı değilmi patlıycam artık kafam çok karışık

iyi geceler herkese dünden beri giremedim kvılcım naıslsın canım doğum olmamış hala gelişme varmı bende tık yok kafam çok karışık yarın kontrol var

Iyi geceler canim, al bendende o kadar. hergün hastaneye gidiyorum, sanci yok! Dün 1 kere cikti sadece. Birkac gün daha böyle gecirecegiz ve bebis gelmezse, suni sanci ya da sezeryanla dogum yapacagim.

Iyi geceler canim, al bendende o kadar. hergün hastaneye gidiyorum, sanci yok! Dün 1 kere cikti sadece. Birkac gün daha böyle gecirecegiz ve bebis gelmezse, suni sanci ya da sezeryanla dogum yapacagim.

kaç oldu canım senin ne zaman suni sancı verilcek kaçıncı güne kadar bekliyorlar orda benim doktor 41 e kadar yolu var dedi ama ben suni sancıdan çok korkuyorum suyumuz falan da gelmezse çok zor gibi geliyor bide tabi o kadar suni sancı çekip sezeryan olmakda var bide benim bebeğim biraz kilolu yani muhtemelen haftaya 4 kilo ve üzeri olabilir ya kafam o kadar karşıkki ne yapacağımı bilmiyorum bir gün diyorum gideyim sezeryan olayım risk almayayım bir yandan diyorum bekle sanki kendilğinden kuzumun sancısı gelcek gibi geliyor yarın doktorda ne diyeceğimi bilmiyorum ya inş açıklık falan vardır bide o kadar şiştimki iki 3 gündür ayaklarım bacaklarım balon gibi oldu diş etim şişmiş sanıırm iltihap yapmış o kadar acıyorki çok zor günler geçiriyorum kaç gündür benneyaptımki yarın doktordan gelince yazarım bir gelişme olursa sende yaz canım merak ediyorum hihoyyyt

hepinize günaydın güzel mayıs anneleri biz bugün babamız yüzünden erken kalktık o işe gitti bizide uyku tutmadıhihoyyyt

günaydın arkadaşlar;nasılsınız bakalım kısa bir aradan sonra sizleri burda görmke güzel.cuma günü dr gittik bebişim 38 haftalık ve 3.500 kilosu birazdan nst ye gireceğim ve kan tahilili istedi dr.bakalım hayırlısı artık ben normal doğum istiyorum umarımda öyle olur.hepimizin Allah yardımcısı olsun.:teytey:

[B .!.:
BoncuK_GözlüM;6662735]yaaw kizlar karnim asagida indi ara da bir sancilarim geliyor azicik azicik sozde bu hafta dogurcam ya bakalim hayirlisi iple cekiyorum bebegimizi kavusmak icin zaten normal dogum tarihim ,12 mayis bakalim hayirlisi

canım benim bebişin artık her an gelebilir,saülıcakla kavuşursun umarım.Şeniz
açılması daha da artmıştır şimdi bigudinin,Allah bir avazda kurtarsın inş
canım bunlar düzenli omayan kasılmalar,bende de sık sık olmaya başladı,düzenli değilse sorun yok dedi dr.um,evet cnm ılık bir duş çok iyi geliyor,tamamen kesilmese de sancıları azaltıyor,evde yalnızsın benim gibi ama taksi telefon no,sunu kolay bir yere yaz güzelim ,düzenli olursa hemen gidersin hastaneye eşinde oraya gelir cnm.:teselli:
inş cnm oğluşun daha fazla bekletmez seni.:ecrin_bebek:
cnm ayın 14.üne kadar bebeğim gelmezse eğer,bu haftada nst ye falan giricem tekrar görüşücez dr.umla,13.de de kontrolüm var,14.ünde dr.um nöbetçiymiş,öğlenden sonra ve gece hastanede olacakmış,bizde 40.haftamızı dolduruyor olacağız zaten,hastaneye gelen bir sürü yeni dr. var,onların eline bırakamam seni diyor,suni sancıyla doğumu yaparız diyor,epiduralle olacak sanırım,bakalım,bu hafta bir geçsinde sonuçlar nasıl çıkacak,ay çok heyecankıyımhihoyyythihoyyyt
oh maşallah,iyi keyif yapmışssınız ne güzelhihoyyyt
oh herkeseler keyif yapmış valla,ne güzel cnmŞeniz
abow yarın bebişini kucağına alıcan cnm ne güzel,Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
iyigeceler kızlar benimde geçen hafta kontrolum vardı bebeğim 36 haftalık 2.700gram olmuş sizce normalmi? mayısın 14nde büyük ihtimelle doğuma girecem (sezeryan) .
iyi cnm ne kadar güzel,benim ki,37+6 da 2900 dü biraz az kilosu,senin bebiş daha iyi maşallah
hepinize günaydın güzel mayıs anneleri biz bugün babamız yüzünden erken kalktık o işe gitti bizide uyku tutmadıhihoyyyt

günaydın cnm,biz hep burdayız zaten hiç uyku tutmuyor:1no2:
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…