canım dualarımız sizinle Allah yardım edecektir.selam kızlarrr.dün eşimle kartal eğitim ve araştırmaya gittik.ilk olarak ultrasona koyulduk bpd miz 39+5 olarak görüldü flmiz 38+5 neyse ölçümler yapıldı üst kata doğumhaneye gönderildim nst için.orada dosyamı incelediler.buraya sancılı kanamalı gelmiş olsan bile biz senin doğumunu burada yapamayız dediler.ventrikülomegaliden dolayı çocuk cerrahisi olan bir hastanede olması gerekiyor bunun için çapa yada cerrah paşa üniversitesini tercih edin bundan sonraki kontrollerinide orada ol dediler.daha sonra ultrasonda tekrar baktılar.ultrasondan sonra drla konuştuk.bebeğin doğar doğmaz felç olma riski çok yüksek dedi.iki ucuda farklı dedi bir ucunda felç var bir ucunda görememe konuşamama gibi problemler var dedi.bunun için çocuk cerrahisi olan bir hastaneyi önerdi.o moral bozukluğuyla nstye bağlanınca bebiş tekmelemedi.karnımı sallıyorlar hareket etsin diye.daha sonra serum takıldı.eşim aşşağıda habersiz. serum bitti tekrar nst ikinci nst normal çıktı idrar tahlili verdik enfeksiyon aynen devam ediyor.gece 12:30da eve gönderildik.şimdi doğum için bursayla temas kurucaz kızımın ameliyatını yapan çocuk cerrahisiyle görüşücez olası bir aksilikte yanımızda olmasını istiycez.hiçbir şey düşünemiyorum sadece dua ediyorum.kötü şeyler düşünmmek istiyorum.iyi düşün iyi olsun diyorlar ya.inş iyi olucak kızım ablası gibi güçlü olucak.bu kadar beklemesi bile güçlü olduğunun göstergesi diye bakıyorum ben.hepinizi öpüyoruz kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
günaydın tutkuncum nasılsın canım bende erkenden kalktım kahvaltımı yaptım canım sen nasılsın ayy rüyada bile emzirmek ayrı bir heyecan
Kızlar bu arada şimdi bi plan değişilkiği yaptık, eğer herşey istediğimiz gibi olurda bebiş bu hafta içinde doğmazsa, önümüzdeki hafta izmire gidices, doğumu 9 eylül üniv. hast. de yaptırıcaz, zaten o zaman 38 dolmuş olacak, en çok 2 hafta orda kalırız, doğumumuzu yapar oğluşumuzu alıp geliriz diye düşündük, böylece benim içimde rahat edecek, burdaki ask. hast. sezaryene teşvik ediyor,normal doğumda anestezyen ekibin toplanma süresi uzun oluyomuş bu tehlike demek, sezaryen istemiyorum, bu sefer özeldeki dr um devlet hast. nin dr u olduğu için normal doğumu devlete yaparız diyordu, ordada içim rahat etmeyecekti, hijyen, girip çıkan hasta sayısı, kişi başına düşen görevli , ilgi alaka fln beni tatmin etmedi, eşimde izmire gidelim dedi, orda bi kaç ark.nın eşi doğum yapmış çok çok memnunlarmış, onları aradık demin, prosedürü fln öğrendik, hayırlısı ile eğer nst de sancı çıkmazsa önümüzdekii hafta izmirde olmayı planlıyoruz
kızlar site yine çok yavaşgeçmişi okuyamadım doğuran falan yok galiba bigudinin açılması varmış ondan haberi olan varmı? bana gelincede kızım dün çok az haraket eti deli oldum kaç bardak meyve suyu içtim çikolata yedim tık yok tam dr. gidiyoduk korktu galiba oynamaya başladı kızımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama geçen haftaya göre çok az hareket ediyor normalmi acaba ya bugün bile öle çok fazla oynamıyor:uhm: çok hareketli diye diye nazar değdirdim kızımasenağlama
ayaklarım davul gibi.özellikle sağ ayağım ve bacağım.bu kadar olmamıstı hiç.üstünü elleyince hissetmiyorum uyusuk sis...normaldir ama dimi kızlar
dinlenin dinlenin kızlar dikkat edin kendinize
kızlar doktor bana bugun 1 cm acılman var dedı hafıftende sancıların baslamıs dedı 4cm acılması olması lazımmıs dogum ıcın.bu acılma ıcın ne yapmak lazımkı yürüyüş falan ıyı gelırmıkı sezeryandan korkuyorum ben normal olsun ıstıyorum cokkk
[k] {n} [k];6659876 .!.:slmlar herkeslere
ugrayamıyorum kaç gündür gelen giden oluo ve annm gün aşırı gelio çogunlukla yalnızım!!
benm kız cok huysuzlaştı sütüm yetmio dio mamalar hırla gidio ama kızıyorum kendime nie yettiremiorum die! bekliorum gelicek die yapmadıgım yemedigim kalmadı..
bide sarılık riskimiz var ilk şüphelendik götürdük 11 çıktı 2.gittik 14 cıktı yrn tekrr gidicez bildiim kadrıyla 17den sonra ışına sokuyolarmış offffff ya içim yanıo bana sarı sarı bakınca!!
bi ark.da oglu yükselniş şeker şerbeti verdim 2 günde düştü dedi 2gündür bende veriorum inş. düşmüştür.. ama bnm kız sevmedi şerbet falan vermedim bu akşam kestim artık hayırlısı yrn güze haberlerle geliriz inş. baklım bizde dogum kilomuzza gelebilmişmiyiz?
ha buarada bize hastanedden istediginiz zaman istediginiz sıklıkta yıkayın bebegi ddiler bizde gün aşırı yıkıoz ve göbegi düşmek üzere! ben anlamıom bu drları bana kum torbası falanda koymadılar herkes şaşırıo nası iş die.. iç organların leşme süresini uzatıomuş bnm dr karşı oyüzden her ddr frklı anlamadım!
bana gelince bu annelik çok sardı beni nasıl bakıcam napcam die endişe etmeyin ark.. allah öyle güzel sabrını ve tecrübesini verioki sanki 5 yıldır cocouk bakım maş.
herşeyinle kendim ilgileniom sadce yıkayamıorum annmle birlıktae hallediozz.
işte huyzuzlugu olmasa memede aglamalarımız çok sanki canı yanıo ama doymadıgından yapıo bekliom sütümü iyiyce yesin öyle mamayı vriom.
yemeklede pek aram yok zorla yiyorum valla sular kompostalar çaylar okadar.
bu arada bnm göbek kaldı ya şu korse işini arştırcam ama vaktim yk
nezaman takılır korse dr sorsam takma falan dicek ama göbek fena yaaaaaaa
bilen varsa yazssın..
daha bişiler yazasım var ama bnm kız uyurken bnmde uyumm lazım gözlerim batıo gece cok uyanıoruz yrm sat onla ilgileniom yatıoz 15dk sonra ayktayız..
hepinizi cok öpp. teyzeleriii
kızlar günaydın nasılsınız bakalım dün gece rüyamda kızımı gördüm emzirdim falan çok heyecanlıydı
Kızlar 2 gündür giremiyom,site hata veriyo yavs, çatladım meraktan doğuran varmı :CüvCüv:
Kızlar bu arada şimdi bi plan değişilkiği yaptık, eğer herşey istediğimiz gibi olurda bebiş bu hafta içinde doğmazsa, önümüzdeki hafta izmire gidices, doğumu 9 eylül üniv. hast. de yaptırıcaz, zaten o zaman 38 dolmuş olacak, en çok 2 hafta orda kalırız, doğumumuzu yapar oğluşumuzu alıp geliriz diye düşündük, böylece benim içimde rahat edecek, burdaki ask. hast. sezaryene teşvik ediyor,normal doğumda anestezyen ekibin toplanma süresi uzun oluyomuş bu tehlike demek, sezaryen istemiyorum, bu sefer özeldeki dr um devlet hast. nin dr u olduğu için normal doğumu devlete yaparız diyordu, ordada içim rahat etmeyecekti, hijyen, girip çıkan hasta sayısı, kişi başına düşen görevli , ilgi alaka fln beni tatmin etmedi, eşimde izmire gidelim dedi, orda bi kaç ark.nın eşi doğum yapmış çok çok memnunlarmış, onları aradık demin, prosedürü fln öğrendik, hayırlısı ile eğer nst de sancı çıkmazsa önümüzdekii hafta izmirde olmayı planlıyoruz
kızlar site yine çok yavaşgeçmişi okuyamadım doğuran falan yok galiba bigudinin açılması varmış ondan haberi olan varmı? bana gelincede kızım dün çok az haraket eti deli oldum kaç bardak meyve suyu içtim çikolata yedim tık yok tam dr. gidiyoduk korktu galiba oynamaya başladı kızımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama geçen haftaya göre çok az hareket ediyor normalmi acaba ya bugün bile öle çok fazla oynamıyor:uhm: çok hareketli diye diye nazar değdirdim kızımasenağlama
kızlar dün dr.a gittik,bebişim tam 2900 gr olmuş maşaşllah kızıma,dr.um normal boyutta istersen normal doğum yapabilirsin dedi,bu hafta nst'ye giricem yine ayın 13.ünde kontrolüm var,açılmam var mı delikafaduldendiye bakacak,14.ünde hastaneye yatıcam büyük ihtimallealkisalkisalkis,suni sancıyla doğum yaparsın dedi,dr.umda başımda olacak,tüm gün ve tüm gece,:jeyyar:bakalım hakkımızda hayırlısıkaydirigubbakcemile5
cnm benimde aynısı,öyle geriliyor ki ayaklarım,yanıyor sanki,helede sağ bacağım,bebek baskı yapıyormuş,hiç ayakta kalmasam da inmiyor bir türlü,telaşlanma sende normal bişeyayaklarım davul gibi.özellikle sağ ayağım ve bacağım.bu kadar olmamıstı hiç.üstünü elleyince hissetmiyorum uyusuk sis...normaldir ama dimi kızlar
oy nm inş normal olur,bizimkide haftaya bakacak açılmam var mı diyekızlar doktor bana bugun 1 cm acılman var dedı hafıftende sancıların baslamıs dedı 4cm acılması olması lazımmıs dogum ıcın.bu acılma ıcın ne yapmak lazımkı yürüyüş falan ıyı gelırmıkı sezeryandan korkuyorum ben normal olsun ıstıyorum cokkk
cnm ya geçmiş olsun inş sarılık olmaz bebişin,ne güzel tek başına bakıyormuşsun bebğine,annemler gelsede ben de kendim bakmak istiyorum minik kuzuma[k] {n} [k];6659876 .!.:slmlar herkeslere
ugrayamıyorum kaç gündür gelen giden oluo ve annm gün aşırı gelio çogunlukla yalnızım!!
benm kız cok huysuzlaştı sütüm yetmio dio mamalar hırla gidio ama kızıyorum kendime nie yettiremiorum die! bekliorum gelicek die yapmadıgım yemedigim kalmadı..
bide sarılık riskimiz var ilk şüphelendik götürdük 11 çıktı 2.gittik 14 cıktı yrn tekrr gidicez bildiim kadrıyla 17den sonra ışına sokuyolarmış offffff ya içim yanıo bana sarı sarı bakınca!!
bi ark.da oglu yükselniş şeker şerbeti verdim 2 günde düştü dedi 2gündür bende veriorum inş. düşmüştür.. ama bnm kız sevmedi şerbet falan vermedim bu akşam kestim artık hayırlısı yrn güze haberlerle geliriz inş. baklım bizde dogum kilomuzza gelebilmişmiyiz?
ha buarada bize hastanedden istediginiz zaman istediginiz sıklıkta yıkayın bebegi ddiler bizde gün aşırı yıkıoz ve göbegi düşmek üzere! ben anlamıom bu drları bana kum torbası falanda koymadılar herkes şaşırıo nası iş die.. iç organların leşme süresini uzatıomuş bnm dr karşı oyüzden her ddr frklı anlamadım!
bana gelince bu annelik çok sardı beni nasıl bakıcam napcam die endişe etmeyin ark.. allah öyle güzel sabrını ve tecrübesini verioki sanki 5 yıldır cocouk bakım maş.
herşeyinle kendim ilgileniom sadce yıkayamıorum annmle birlıktae hallediozz.
işte huyzuzlugu olmasa memede aglamalarımız çok sanki canı yanıo ama doymadıgından yapıo bekliom sütümü iyiyce yesin öyle mamayı vriom.
yemeklede pek aram yok zorla yiyorum valla sular kompostalar çaylar okadar.
bu arada bnm göbek kaldı ya şu korse işini arştırcam ama vaktim yk
nezaman takılır korse dr sorsam takma falan dicek ama göbek fena yaaaaaaa
bilen varsa yazssın..
daha bişiler yazasım var ama bnm kız uyurken bnmde uyumm lazım gözlerim batıo gece cok uyanıoruz yrm sat onla ilgileniom yatıoz 15dk sonra ayktayız..
hepinizi cok öpp. teyzeleriii
cnm inş hakkınızda hayırlısı olur cnmKızlar bu arada şimdi bi plan değişilkiği yaptık, eğer herşey istediğimiz gibi olurda bebiş bu hafta içinde doğmazsa, önümüzdeki hafta izmire gidices, doğumu 9 eylül üniv. hast. de yaptırıcaz, zaten o zaman 38 dolmuş olacak, en çok 2 hafta orda kalırız, doğumumuzu yapar oğluşumuzu alıp geliriz diye düşündük, böylece benim içimde rahat edecek, burdaki ask. hast. sezaryene teşvik ediyor,normal doğumda anestezyen ekibin toplanma süresi uzun oluyomuş bu tehlike demek, sezaryen istemiyorum, bu sefer özeldeki dr um devlet hast. nin dr u olduğu için normal doğumu devlete yaparız diyordu, ordada içim rahat etmeyecekti, hijyen, girip çıkan hasta sayısı, kişi başına düşen görevli , ilgi alaka fln beni tatmin etmedi, eşimde izmire gidelim dedi, orda bi kaç ark.nın eşi doğum yapmış çok çok memnunlarmış, onları aradık demin, prosedürü fln öğrendik, hayırlısı ile eğer nst de sancı çıkmazsa önümüzdekii hafta izmirde olmayı planlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?