2009 Mayıs Anneleri

günaydın tutkuncum nasılsın canım bende erkenden kalktım kahvaltımı yaptım canım sen nasılsın ayy rüyada bile emzirmek ayrı bir heyecan

canım dualarımız sizinle Allah yardım edecektir.

günaydın tutkuncum nasılsın canım bende erkenden kalktım kahvaltımı yaptım canım sen nasılsın ayy rüyada bile emzirmek ayrı bir heyecan

günaydın canım çok heyecanlandım ya kızımın saçları kıvırcıktı daha erken deilmi diyorum çok güzeldi
sen nasılsın

Sibelcim Yağızın göbüş düşmüş hadi gözün aydın.Mevlütünüzde bugün sanırım hadi güzel geçer inşallah
Pınarcım artık sende giremiyorsun fazla bakıyorum.Defnede sarılık olmuş geçmiş olsun
Ankacım hadi gözün aydın
Sıra kimde bakalım heyecanla bekliyoruz artık mayıs ayındayız

Günaydın kızlar galiba dünden beri kimse siteye girememiş.Aynı benim gibi hala hata veriyor valla sizi kaybedicem diye üzüldüm birden.Herkes iyidir umarım

Kızlar 2 gündür giremiyom,site hata veriyo yavs, çatladım meraktan doğuran varmı :CüvCüv:

kızlar şükür ya girebildim deli oldum siteye giremedim bir türlü dün gece bile kalkıp baktım ya Çok üzgünüm çoook

Kızlar bu arada şimdi bi plan değişilkiği yaptık, eğer herşey istediğimiz gibi olurda bebiş bu hafta içinde doğmazsa, önümüzdeki hafta izmire gidices, doğumu 9 eylül üniv. hast. de yaptırıcaz, zaten o zaman 38 dolmuş olacak, en çok 2 hafta orda kalırız, doğumumuzu yapar oğluşumuzu alıp geliriz diye düşündük, böylece benim içimde rahat edecek, burdaki ask. hast. sezaryene teşvik ediyor,normal doğumda anestezyen ekibin toplanma süresi uzun oluyomuş bu tehlike demek, sezaryen istemiyorum, bu sefer özeldeki dr um devlet hast. nin dr u olduğu için normal doğumu devlete yaparız diyordu, ordada içim rahat etmeyecekti, hijyen, girip çıkan hasta sayısı, kişi başına düşen görevli , ilgi alaka fln beni tatmin etmedi, eşimde izmire gidelim dedi, orda bi kaç ark.nın eşi doğum yapmış çok çok memnunlarmış, onları aradık demin, prosedürü fln öğrendik, hayırlısı ile eğer nst de sancı çıkmazsa önümüzdekii hafta izmirde olmayı planlıyoruz

kızlar site yine çok yavaşgeçmişi okuyamadım doğuran falan yok galiba bigudinin açılması varmış ondan haberi olan varmı? bana gelincede kızım dün çok az haraket eti deli oldum kaç bardak meyve suyu içtim çikolata yedim tık yok tam dr. gidiyoduk korktu galiba oynamaya başladı kızımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama geçen haftaya göre çok az hareket ediyor normalmi acaba ya bugün bile öle çok fazla oynamıyor:uhm: çok hareketli diye diye nazar değdirdim kızımasenağlama

canım hadi hayırlısı olsun üniversite hastenelri daha teşkilatlıdır,inşallah normal olur canım:1hug:

Cnm bende giremedim, bi daha açılmıcak site diye ödüm koptu, demek korkuttu seni yaramass kız :ecrin_bebek: şimdi iyi olmana sevindim cnm,artık yerleri iyice daraldı ondan çok hareket edemiyolardır, bebişime kavuşacağım günü düşündükçe mutlu oluyorum hihoyyythihoyyyt
Bigudi ne yaptı acaba yavs doğurdumu kız :uhm: bi haber alsaydık..

kızlar dün dr.a gittik,bebişim tam 2900 gr olmuş maşaşllah kızıma,dr.um normal boyutta istersen normal doğum yapabilirsin dedi,bu hafta nst'ye giricem yine ayın 13.ünde kontrolüm var,açılmam var mı delikafaduldendiye bakacak,14.ünde hastaneye yatıcam büyük ihtimallealkisalkisalkis,suni sancıyla doğum yaparsın dedi,dr.umda başımda olacak,tüm gün ve tüm gece,:jeyyar:bakalım hakkımızda hayırlısıkaydirigubbakcemile5

ayaklarım davul gibi.özellikle sağ ayağım ve bacağım.bu kadar olmamıstı hiç.üstünü elleyince hissetmiyorum uyusuk sis...normaldir ama dimi kızlar

fulya cnm sorma temızlıkten buyana benımde şişti elim ayagım hala ınmedı...davul gıbı oldu resmen ayaklarım...:çok üzgünüm:

dinlenin dinlenin kızlar dikkat edin kendinize

:1hug:a.s.

ayy cnm hadı hayırlısı olsun tatlım...inş.gonlune gore olur cnm...:1hug:

canım benımne gusel herseyıyle kendın ılgılenıomuun...:1hug:darısı basımıza artık..ewet yorucu oluodur mutlaka...inş.sutun artar atalım..sıvı seyler ye komposto helva falan demişleredi....:CüvCüv:

kızlar günaydın nasılsınız bakalım dün gece rüyamda kızımı gördüm emzirdim falan çok heyecanlıydı

hayır olsun tutkuncummm....ne gusel..ben daha hiç gormedım benım sıpayı...hep buyumuş hallerını goruom nedensekaydirigubbakcemile3

Kızlar 2 gündür giremiyom,site hata veriyo yavs, çatladım meraktan doğuran varmı :CüvCüv:

ayy sorma cnm ya bende gıremedım..delı oldum sabahtır..wakıt gecmedı yahu..bıdaha acamıcam sıteyı dıe odum koptu dogrusu...:çok üzgünüm:eşimde şte bende paso uyudum yalnızlıktan...sızde yoktunuz...ozledım:1hug:

cnm hayırlısı olsun..inş gonlune gore olur hersey...:1hug:

korkuttu annesını demek hınzır kısyorulmustur annesi belkı..yerlerıde daraldı artık cnm ya eskısı gıbı hareket etmıo benımkısıde...a.s.

ayy nmasallah kuzucua annesi..hayırlısı olsun cnm benım 14 u demek ha az kalmış bacım...hayırlısıyla saglıcakla kucaklarsın inş bebişini :1hug:

ayaklarım davul gibi.özellikle sağ ayağım ve bacağım.bu kadar olmamıstı hiç.üstünü elleyince hissetmiyorum uyusuk sis...normaldir ama dimi kızlar
cnm benimde aynısı,öyle geriliyor ki ayaklarım,yanıyor sanki,helede sağ bacağım,bebek baskı yapıyormuş,hiç ayakta kalmasam da inmiyor bir türlü,telaşlanma sende normal bişey
oy nm inş normal olur,bizimkide haftaya bakacak açılmam var mı diye
cnm ya geçmiş olsun inş sarılık olmaz bebişin,ne güzel tek başına bakıyormuşsun bebğine,annemler gelsede ben de kendim bakmak istiyorum minik kuzuma
cnm inş hakkınızda hayırlısı olur cnm

kızın korkutmuş seni annesi,yaramaz şey,doğum yapomamış sanırım cnm,geçmişte bişey yazmıyor

yaaw kizlar karnim asagida indi ara da bir sancilarim geliyor azicik azicik sozde bu hafta dogurcam ya bakalim hayirlisi iple cekiyorum bebegimizi kavusmak icin zaten normal dogum tarihim ,12 mayis bakalim hayirlisi

BİGUDİYLE bu sabah msn de konustuk kızlar...yok dogum olmamış daha...beklıolarmış ayın 5ınde kontrolu varmış son gun 10 mayısmış...ewdede annsıgıl kayınvalıdesıgıl falan varmış...acıklık 1cm miş sancıları yavas yavas baslamış...

kızlar 1 saat once hiç bılmedıım bı agrı saplanı belıme..regl agrısı gıbı..ordan kasıklarıma falan gectı..hanı bole regl olcakmışım gıbı...wc ye gırdım çıktım bişi yok...agrı 10 15 dk sonra sıddetlendı korktumm:1shok:eşimde yok ewde yalnızım hala...yan komsuya sordum sancı nasıl bişi diye sızde yoksunuz acılmıo sıte:1shok::çok üzgünüm:dusa gır dedi komsum ılık bı dus aldım 15 dk kadar..ii geldı...şimdi gectı sayılır agrım..bu dogum baslangıcımı kızlar sızce ya:uhm:sancı olduu kesın galıba...bende oğlanın gelesı yok dıordum...hakkımızda hayırlısı olsun....ewde yalnız olmakta en kotusu ...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…