2009 Mayıs Anneleri

günaydın cnm,oy maşallah bebeğine ne güzel,inş istediğin gibi yapablirsin güzelim doğumunu,dr.dan gelince bize haber vre bakalım,nst ve diğer sonuçların naısl çıkacak,hadi hayırlısıa.s.

günaydın kızlar!
kaç gündür site açılmıyor. kuzucuklarına kavuşan varmı çok merak ettim. şimdide çok yavaş açılıyor sayfalar. becerebilirsem geçmişi bi okuyayım. herkesler iyidir umarım.
demir hapımı aldım vaktimiz geçsin kahvaltı yapacağım. sonrada dağlar kadar ütü beni bekliyor(( benim kızın keyfi pek yerinde. hiç çıkmaya niyeti yok galiba. tatilde o kadar çok gezdimki hiç rahatsız olmadı. bzde son günü bekleyenlerden olucaz herhalde(

Günaydın güzel mayıs anneleri ve adaylarıa.s.
Kaç gündür siteye giremiyorum.Galiba bi sorun vardı.Şükür kavuşturana.İnşallah herkes iiidir.Geçmişi henüz okumadım.
Benimde cumartesi kontrol vardı nst ye bağlandım,Herşey ii şimdilik çok şükür.Sezeryan tarihim belli oldu.Artık şafak sayıyorum 15 mayıs inşallah bir aks,ilik olmassahihoyyyt
Çok heyecanlandım doktor ilk sölediğinde tabi bi yandan da seviniyorum:teytey:
İnşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz yavrularımıza:Saruboceq:

AAA CNM NE GÜZELL ... BENİM DOĞUM GÜNÜMDE 15 MAYIS.sezeryan olursam bana bile 15 mayısı verebilir doktorum 39.haftam bitmiş oluyor:):)
hayırlısı olsun cnm..

kızlar günaydın 2 saat oldu kalkalı ama sallanıyorum daha kahvaltı bile etmedim.özlemişim yaa hepinizi.ama hala sorun var gecmişi okuyamadım...umarım herkes iyidir

Hayırlısı olsun canım hakkında.Üniversite hastanesinde olması büyük avantaj tam teşekküllü olduğu için bir sıkıntı yaşamazsın.

Tülaycım yavruna kavuşmana 1 gün kaldı çok heyecanlısındır kesin.Ay bir kuzucuk daha geliyor.Yarın öğlen seni arıycam öptüm tatlım.Şeniz

günaydın canım!a.s.
burası bağımlılık yapmış hepimize. 2 gündür meraktan çatladım walla. ben zorda olsa okudum geçmişi.-tatlicadiarzu- sürekli hata veriyor. ütü molası verdim bende. bibakayım kimler var diye ama hala aynı sorun devam eiyor. pek sakin bugün.
sibelcim sen nasılsın? yağızın iyidir umarım.

AAA CNM NE GÜZELL ... BENİM DOĞUM GÜNÜMDE 15 MAYIS.sezeryan olursam bana bile 15 mayısı verebilir doktorum 39.haftam bitmiş oluyor:):)
hayırlısı olsun cnm..

kızlar günaydın 2 saat oldu kalkalı ama sallanıyorum daha kahvaltı bile etmedim.özlemişim yaa hepinizi.ama hala sorun var gecmişi okuyamadım...umarım herkes iyidir

herkese günaydııın
kaç gündür site açılmıyor yaaaa
benim şansıma galiba ben yokken çok kaynatamadınız di miii:)))

kızlarrr zorla gırdım gene sıteye...
hala sorun var sanırım ve cok yawas ıleerlıyooo:çok üzgünüm:
sole hızlıca bı okumaya calışltım..alıntı yapınca baglantı kopuo gene...:çok üzgünüm:dogum yapan yok okuduum kadarıyla...
BURCU cnm ayy cok ii olmuşş şole gusel bı kahvaltı yapomıssın okadar zaman sonra..bak artık yuzduk geldık kuyruuna...hihoyyyt
nst ye gırenler var aramızda sancısı olmayanlar daha 15 mayıs sezeryan gunu alanlar ...Allah hayırlısıyla sagsaglım bır avazda kurtarsın hepımızı..hakkımızda hayırlısı olsun bacılar...:Saruboceq::Saruboceq:
banada kahveye mısafır gelıo,onları beklıom aslında hiç halım yok ama bişi de diyemedım kızlarrr:bbo:
yarın 5MAYISSS kontrolumuz var..bızımde sezeryan gunumuz bellı olcak hayırlısıyla...bu arada benım bebiş çok hareketlı kızlar ya..sankı kolu bacagı alttan cıkıvercekmış gıbı..kıpır kıpır...normalmı sızce..?dunden berı o regl agrılarım dewam edıoı ara ara ama şiddetlı deıl...:ecrin_bebek:
hepınızı cookkk ozledımya sıte de baglantı heran gıtcek dıe korka korka yazıom gene:çok üzgünüm:

BEYAZCIM cnm sağolasın....sende benım gıbı ewde yalnızsın demek:teselli:
efet haklısın hiç aklıma gelmemişti taxı tel falan şimdi yazp yapıştırdım buzdolabına...
eşim ben yetıısrım dıo ama geneda lazımmm haklısın canım..
verdıın bılgıler için saol tatlım..duzunlı deıl ara ara gırıo sadece bu sancılarrr:sm_confused::1hug:

Merhaba kızlarrr...
Sitede değişiklikler var giriş biraz zor oldu ama sonunda ulaşabildim:)herkesin keyfi yerindedir umarım....
biz de cuma günü rutin kontrolumüze gittik yine..çatı muayenemi de oldum sonunda...normal doğum için uygunsun herhangi bi açılma yok dedi dr umuz...
5 mayıs günü muhtemel doğum görünüyor (hiç doğurcakmışım gibi gelmiyor ama ...)ayın 11 ine kadar bekleyelim olmazsa suni sancı ile doğum olmasına çalışırız dedi..tabi o da olmazsa sezeyan artık son çare..Ama biz hep normal istiyoruz..inş herşey yolunda olur..bi de 3.700 kilo görünüyor meleğim..normali zorlayadabilir o zaman ..bakalım hayırlısı olsun artık..

hava da mis gibi..yürüyüşlere devam bakalım..karnım hala daha dik duruyo..aşağı insin diye uğraşıyorum ama nafile.. yerinden memnun bizimki galiba:CüvCüv:
öpüyoruz kızlar sizia.s.

Benim bugün 40+3 canim. 10 gün bekleriz, gelmezse suni sanci veririz demisti hastanedeki ebe. Kaldi 7 gün...Yarin doktorumla randevum var, bakalim o ne diyecek. Bug sabah yine nst'ye baglandim, sancilar artmis ama düzenli degil maalesef...Ben artik suni sanci, sezeryan ne olursa göze aldim canim, bir an önce kurtulmak istiyorum bu dertten. Ne uyudugumu biliyorum, ne kalktigimi. Moral desen, diplerde sürünüyor:) Ebe diyor ki bugün, ilk dogum yapacak bayanlarin cogunda bu durumla karsilasiyoruz, panik yapmana gerek yok. Bebisin kalp ritimleride normal görünüyor, biraz teselli oluyor bu. Benimde dis etlerim sisti canim, ayaklarim desen özellikle aksamlari balon gibi. Yattigim yerden kalkamiyorum, nefes almakta zorluk cekiyorum. Ve en kötüsüde henüz bebisin kilosunu bilmiyorum. 4'den asagi olmadigina eminim ama Hakkimizda hayirlisi olsun bakalim, birkac güne kadar durumumuz kesinlesir insallah...

MELİNN cnm hadı hayırlısı..5mayıs yarın kıs bacımhihoyyythihoyyyt
benim daha var gunum ama banada hiç dogurmayacakmılım gıbı gelıo yahu...saka gıbı..nerdeyse 9ayı dewırdık bırlıktr...:teytey:
KIVILCIM cnm 40+3 hayırlısı olsun cnm benım ya...ay bıan once oluwerse dogumun da kavussan meleıne tatlım benım...Allah kurtasın bı avazda bacım inşallahhh:Saruboceq:ben bu halımle zorlanıom bacım 40+3 bılmıom yani..kuzucuk keyfı baya ıı anlaşılan annesi..almış sazı elıne gelmemde gelmem dıo heralde:teytey::teytey:kımı bebişler gununude beklermiş cnm içini rahat tut sen...diş eti kanaması oluo bendede..ayaklşarı hele hiç sorma cok ayakta kaldımmı davull gıbı benımkılerde:çok üzgünüm:4 kılo olursa sezeryan yapması gerekmıomu cnm ya..bana ole demişti drum.kılosunu nıe solemıokı cnm dr un?:uhm:

Yarin belli olur kilosu Siribron, randevum var ögleden sonra. Buradaki doktorlar, ultrason özürlüde biraz, zorlamayla bakiyorlar ancak:) Karnim o kadar agir ki, ben 4'den asagi olmayacagini saniyorum. Galiba bana sezeryan görünüyor, oysa hic istemiyorum ya Bu gidisle 41'i görecegiz galiba...
Hepimiz icin gecerli sanirim bu sislikler, iltihaplar canim. Ne yapalim, sonunda yüce bir mutluluk var, bekleyecegiz inatla...
Bebise gelince, keyfi yerinde. Distan bir etki olunca aslan kesiliyor, vuruyorda vuruyor. Örnegin sacimi kurutuyordum dün, sac kurutma makinesinin kablosu karnima degdi biraz sert bir bicimde. Degen yeri bir tekmeliyor görmen lazim. Sabahta uyuyordu, nst.ye baglandigimda uyandi, yine tekmeliyor yabanci cisim hissettigi bölgeleri. Keyfi yerinde cocugun, rahatsiz edilmek istemiyor:)

Melin benim karnim asagi indi ama nafile. Umarim sende bizim gibi doguramayanlar kervanina katilmazsin, 5 Mayis(yarin) birde bakmissin bebisin kucaginda...

insanın telaşla aklına gelmeyebilir diye bende astım cnm buzdolabına taksi tel.ve bir arkadaşın no.sunu olurda eşime ulaşamazsam diye,benim eşim hasatanede alışıyor zaten gelmese bile ben giderim o sorun olmaz diye düşünüyorum ama bakalım kendimi nasıl hissederim,yakın zaten hastane,artık her an bekliyorum cnm ben,39.haftaya başladık,inş sağlıcakla alırız cnm bebişlerimizi kucağımıza

bu ne ya,sinir ediyor insanı önceden nasıl rahatmışız,şimdi hiç bişey yazamıyorum okuyamıyorum doğru dürüs habire hata veriyor sayfa offfffff:çok üzgünüm:

kızlar merhaba bu sabah kontrolümüz vardı ama biraz moralim bozuldu... oluşum zayıf kalmış 36+3 üz bugün ama oluşum 2760 gr ... dr normal aslında dedi ama bana zayıf geldi... bugünden sonra heran gelebilir diyince daha da bozuldum... bari 2 hafta daha beklese de 3000 i bulsak... sizce nasıl kilosu bizim kadar zayıf olan var mı(

canım benim senin oğlun benimkine göre çok çok iyi benim geçen gittiğimde 3 haftada 220 gr almıştı çok azdı bugün gittim 36+6 da bebeğim 2 haftada 420 gr almış ama hala ufacık 2576
ufak ama normal sınırların altında değil dedi dr ne yapalım buna da şükür hiç dert etme

herkese merhaba kızlar
nasılsınız
iki gündür giremiyorum misafirler vardı nette problem çıktı ancak bağlanabildim kimler doğurdu bakalım en son eseni bekliyorduk neler oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…