günaydın arkadaşlar;nasılsınız bakalım kısa bir aradan sonra sizleri burda görmke güzel.cuma günü dr gittik bebişim 38 haftalık ve 3.500 kilosubirazdan nst ye gireceğim ve kan tahilili istedi dr.bakalım hayırlısı artık ben normal doğum istiyorum umarımda öyle olur.hepimizin Allah yardımcısı olsun.:teytey:
Günaydın güzel mayıs anneleri ve adaylarıa.s.
Kaç gündür siteye giremiyorum.Galiba bi sorun vardı.Şükür kavuşturana.İnşallah herkes iiidir.Geçmişi henüz okumadım.
Benimde cumartesi kontrol vardı nst ye bağlandım,Herşey ii şimdilik çok şükür.Sezeryan tarihim belli oldu.Artık şafak sayıyorum 15 mayıs inşallah bir aks,ilik olmassahihoyyyt
Çok heyecanlandım doktor ilk sölediğinde tabi bi yandan da seviniyorum:teytey:
İnşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz yavrularımıza:Saruboceq:
Kızlar bu arada şimdi bi plan değişilkiği yaptık, eğer herşey istediğimiz gibi olurda bebiş bu hafta içinde doğmazsa, önümüzdeki hafta izmire gidices, doğumu 9 eylül üniv. hast. de yaptırıcaz, zaten o zaman 38 dolmuş olacak, en çok 2 hafta orda kalırız, doğumumuzu yapar oğluşumuzu alıp geliriz diye düşündük, böylece benim içimde rahat edecek, burdaki ask. hast. sezaryene teşvik ediyor,normal doğumda anestezyen ekibin toplanma süresi uzun oluyomuş bu tehlike demek, sezaryen istemiyorum, bu sefer özeldeki dr um devlet hast. nin dr u olduğu için normal doğumu devlete yaparız diyordu, ordada içim rahat etmeyecekti, hijyen, girip çıkan hasta sayısı, kişi başına düşen görevli , ilgi alaka fln beni tatmin etmedi, eşimde izmire gidelim dedi, orda bi kaç ark.nın eşi doğum yapmış çok çok memnunlarmış, onları aradık demin, prosedürü fln öğrendik, hayırlısı ile eğer nst de sancı çıkmazsa önümüzdekii hafta izmirde olmayı planlıyoruz
kızlar merhaba ama kimseler yok.siteye giremiyorum kaç gündür.sanırım esen ve meltem doğum yapmış allah uzun ömürler versin.pınarcım geçmiş olsun canım.inş.kısa sürede atlatır defnemiz.sibelcim mevlüdünüzü allah kabul etsin.kızlar bende 5 mayıs salı sabah 8.30 da sezaryana giricem şimdiden heyecan korku bastı beni.inşallah herşey yolunda girer.benim için dua edin.hepinizi öpüyorum.bebişlerinizide
AAA CNM NE GÜZELL ... BENİM DOĞUM GÜNÜMDE 15 MAYIS.sezeryan olursam bana bile 15 mayısı verebilir doktorum 39.haftam bitmiş oluyor:):)
hayırlısı olsun cnm..
kızlar günaydın 2 saat oldu kalkalı ama sallanıyorum daha kahvaltı bile etmedim.özlemişim yaa hepinizi.ama hala sorun var gecmişi okuyamadım...umarım herkes iyidir
Günaydın güzel mayıs anneleri ve adaylarıa.s.
Kaç gündür siteye giremiyorum.Galiba bi sorun vardı.Şükür kavuşturana.İnşallah herkes iiidir.Geçmişi henüz okumadım.
Benimde cumartesi kontrol vardı nst ye bağlandım,Herşey ii şimdilik çok şükür.Sezeryan tarihim belli oldu.Artık şafak sayıyorum 15 mayıs inşallah bir aks,ilik olmassahihoyyyt
Çok heyecanlandım doktor ilk sölediğinde tabi bi yandan da seviniyorum:teytey:
İnşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz yavrularımıza:Saruboceq:
kaç oldu canım senin ne zaman suni sancı verilcek kaçıncı güne kadar bekliyorlar orda benim doktor 41 e kadar yolu var dedi ama ben suni sancıdan çok korkuyorum suyumuz falan da gelmezse çok zor gibi geliyor bide tabi o kadar suni sancı çekip sezeryan olmakda var bide benim bebeğim biraz kilolu yani muhtemelen haftaya 4 kilo ve üzeri olabilir ya kafam o kadar karşıkki ne yapacağımı bilmiyorum bir gün diyorum gideyim sezeryan olayım risk almayayım bir yandan diyorum bekle sanki kendilğinden kuzumun sancısı gelcek gibi geliyor yarın doktorda ne diyeceğimi bilmiyorum ya inş açıklık falan vardır bide o kadar şiştimki iki 3 gündür ayaklarım bacaklarım balon gibi oldu diş etim şişmiş sanıırm iltihap yapmış o kadar acıyorki çok zor günler geçiriyorum kaç gündür benneyaptımki yarın doktordan gelince yazarım bir gelişme olursa sende yaz canım merak ediyorum hihoyyyt
BEYAZCIM cnm sağolasın....sende benım gıbı ewde yalnızsın demek:teselli:
efet haklısın hiç aklıma gelmemişti taxı tel falan şimdi yazp yapıştırdım buzdolabına...
eşim ben yetıısrım dıo ama geneda lazımmm haklısın canım..
verdıın bılgıler için saol tatlım..duzunlı deıl ara ara gırıo sadece bu sancılarrr:sm_confused::1hug:
kızlar merhaba bu sabah kontrolümüz vardı ama biraz moralim bozuldu... oluşum zayıf kalmış 36+3 üz bugün ama oluşum 2760 gr ... dr normal aslında dedi ama bana zayıf geldi... bugünden sonra heran gelebilir diyince daha da bozuldum... bari 2 hafta daha beklese de 3000 i bulsak... sizce nasıl kilosu bizim kadar zayıf olan var mı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?