2009 Mayıs Anneleri

zayıf değil güzelim bebiş daha alır kilo
ben 38+6 da gittiğimde 2900 dü,benimki daha zayıf senin kine göre
tabi artık her an gelebilir bebişler
herkese merhaba kızlar
nasılsınız
iki gündür giremiyorum misafirler vardı nette problem çıktı ancak bağlanabildim kimler doğurdu bakalım en son eseni bekliyorduk neler oldu

kimse doğurmadı bildiğim kadarıyla cnm,bigudinin 1 cm lik açılması varmış aam şimdi iyi,başkada bir değişiklik yok cnm zaten site hata veriyor kimse gelemiyor ki

beyazcım ve bengicim napalım bizimkiler de sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar... dr da bugünden sonra her an olabilir dedi inşallah biraz daha beklerler de kilo alırlar...

kızlar merhaba özlemişim valla sıteye gıremedım 2 gundur elım kolum baglandı valla ben hala doguramadım yarın kontrol var bakalım 1 cm acıklık 3 4 cm olmustr ınsallah arada hafıf agrılarım var ama öff ya bekleyınce hıc sancısı gelmıyo ınsanın sız neler yapıyosunuz?? varmı doguran bı bakayım gecmıseee

hosgeldın BıGUDı bıldıım kadarıyla yok daha doguran...sıteye hala gırılmıo falla cnm ya..zorla yzıom ben:çok üzgünüm:yarın kontrol vaar demi senınde.hadı cnm hayırlısı..10 uda sonn inşallah saglıkla alcaksın kuzucuu kucaına..
ESRA BEYAZ dr ıı dedıgı surece yok bı sorun bence takmayın kıslar okadar kıloyu bebişlerın...saglıklı olsunlarda zayıf olsunlar sorun yok,sonra sutle besleızz tontiş tontiş olurlar anneleriii:1hug:Şeniz:Saruboceq:

ooo öle hemen morel bozmak varmı kılosu gayet ıyı bebişinin ama sana tavsıyem bol bol cevız ye benım bebek tosun oldu valla dene benceekaydirigubbakcemile5

bekleyın benı doguracam bu hafta allahın ıznıyle kımse almasın sıramıklava:

sen ne yapıyosun nasıl gıdıyor?

bende bu gün doktora gittim ikinci çatı muayenem vardı bu seferki biraz acıdı ntsde de mahfoldum belim kırıldı sanki dümdüz sırtüstü yatınca sancılar 180 yazan yere dayanmış sonrada 200 kalıyor zaten biraz yüksek çıktı ara ara özellikle tuvaletten çıkınca belimde ağrılar oluyor kasıklarım falan doktor ayın 15ine kadar bekliycez son günümüz ayın 15i herşey normal bu arada sancın suyun gelirse beni ara dedi sonra eve geldik eve gelince hafif kanamam oldu ama annem normaldir dedi başkada bişey yok şimdilik iki gündür siteye girilmiyor sinir oluyorum

bekleyın benı doguracam bu hafta allahın ıznıyle kımse almasın sıramıklava:

sen ne yapıyosun nasıl gıdıyor?

iyiyim gulşahcım...nasıl olsun bu koca göbüşle yuvarlanıp duruom iştekaydirigubbakcemile3yarını ıple cekıom cnm..bakalım benımkı kac kılo olmuş teyzesii dr ne dıcek ...ne zamana gun vercek belkım bırlıkte dogururuz kıus bacımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

alıntı yapınca hata veriyor. çok zor açılıyor sonrada.
beyaz esra siz az kilolu diye dert yanıyorsunuz benimkide çok iri olduğundan nasıl çıkacak diye gece rüyama giriyor walla. drunuz sağlıklı dedikten sonra endişelenecek bi durum yoktur.
benim bebek hem iri hemde kafa büyük. benim doğum normal olursa ve zamanında gelirse kabus gibi geçeck sanırım. inşallah bu hafta doğurrurum diyorrum ama bizmkinin yeri rahat hiç gelmeye niyeti yok(
37.haftada kafa ölçümü bpd:95mm çıkmıştı. yarın kaç çıkacak bakalım. dr 100ü geçerse sezeryan olur diyor. onuda ben istemiyorum. çabuk gelsede stressten kurtulsam

ooo öle hemen morel bozmak varmı kılosu gayet ıyı bebişinin ama sana tavsıyem bol bol cevız ye benım bebek tosun oldu valla dene benceekaydirigubbakcemile5

cnm isteristemez insanın morali bozuluyor işte... bu şekerden dolayı bana verilen diyet yüzünden bence kilo alamadı oluşum... ama artık diyet falan dinlemeyeceğim çerez merez yiycem yaaa... yazık diil mi benim oluşuma yaaa....

cnm seninki kaç kilo şimdi ve kaçıncı haftadasınız...

ayy hadı ınsallah bacım yarın hayırlı haberle yazısırıs ınsallah...kaydirigubbakcemile5

kızlar çatı muayenesi ilk olarak kaçıncı haftada yapılıyor... benim dr daha yapmadı ve hiç yapcam diye bişi de demedi...

can bogazdan gelır valla bende gıttım dıyetısyene 1 ayda 5 kılo aldım dıye 15 gun dayanabıldım yıne yemeye devam ettım ne canım ıstıyosa sende tatlıyı falan abartma ama ye yanıı

kızlar ben geldim günlerdir buraya ulaşamıyorum delirecem sandım. size o kadar çok ihtiyacım vardı ki. inşallah artık sorun çıkmaz. çok kötü günler geçiriyorum. oğllum sarılık oldu hastaneye yatırdılar. görmeme bile izin vermiyolar. sütümü sağıp bırakıyorum. memelerim yara oldu. sağarken kanıyor. moralim çok bozuk. sürekli ağlıyorum. çok kötüyüm. sizlere de ulaşamadım.

Ay kaç gündür gitemedim nete. Hem site hata veriyordu hemde kızımı doktora götürüp getirdik…

Çok şükür kızlar. Sarılık değerleri düşmeye başladı kızımın. Cumartesi 16,5 çıktı. Doktor yarın 17,5 olursa hastaneye yatıracağız dedi. Perişan olduk resmen. Her saat başı zorla uyandırıp emzirdim kuzumu. Sabaha kadar hiç uyumadan bol bol emzirdim. Dün çok şükür 13,5’a düştü. Yine aynı şekilde emzirmeye devam ettim dün ve bu gece. Bugün 11,9’a düştü. Hafta sonu kontrolümüz var. İnşallah o güne kadar bişeyciği kalmayacak kızımın
Tabi ben bütün gece uyumadığım için bitkin haldeyim.

Bugün benimde kontrolüm vardı. Dikişlerim falan çok iyi çok şükür. Şimdi gündüzleri kızım uyuyunca fırsattan istifade yarımşar saat uyuyorum.

Bu arada kızımın dün göbeğide düştü teyzoşları. İçim rahatladı valla hihoyyyt

Burcu canım hadi bakalım inşallah hastane işi olurda sende gönül rahatlığıyla yaparsın doğumunu

Ankakuşu ve esencim doğum yapmışlar. Çok ama çok sevindim bacılar. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzularınızı

Levestoriy canım Allah yardımcınız olsun. İnşallah hiçbişeycik olmaz. Sağ salim alırsın kuzunu kucağına

Sibel’im mevlütünüzü Allah kabul etsin canım. Bende erkenden 15 güne kadar yapacağım inşallah a.s.

[k] {n} [k] canım geçmiş olsun. Sarılığın baş ilacı sık sık emzirmek. Ben iki gündür saat başı emziriyorum. Çok şükür düştü değerleri kuzumun hihoyyyt

Doğum tarileri alınmış ne güzel. En yakın sanırım yarın sabah Tülay’ın. Canım Allah yardımcın olsun. Sağlıkla al inşallah kuzunu kucağına :1hug:

Hala doğuramayan bacılar var. Hadi bakalım bu ne uyuşukluk kaydirigubbakcemile3

Kızımı uyandırma saatim geldi. Ben bi emzireyim. Sonra fırsat bulursam uğrarım yine. Öptüm hepinizi kocamaaaaannna.s. a.s. a.s.

Canım çok geçmiş olsun ya. Defne'nin de yükseldi değerleri. Sınıra yaklaştı ama emzirmeyle düştü. Hastanede 1-2 gün kalır çıkar tatlım. Üzme kendini diyeceğim ama seni çok iyi anlıyorum :çok üzgünüm:

Benimde aynı şekilde göğüslerim yara oldu. Her seferinde fena canım yanıyor ama mecbur saat başı emziriyorum :çok üzgünüm:

Hadi stres yapma ki sütün gitmesin canım a.s.

pınarr bebeğine sevındım annelık hamılelıkten daha zor anlasılan hele bı kırkları cıksın bebişin dahada rahatlarsın ınsallah düşen göbeğini nereye gömeceksın bılıyosun demı o adeti kımı okul bahcesıne,kımı ımanı tam olsun dıye camı bahcesıne falan gömüyo

anka kuşu üzülme yenı dogan her bebek sarılıga yakalanıyo malesef sonucta guvenılır yerde ınsallah 1 2 güne kadar kavuşursun bebene sende bu arada bol bol dınlen sütün daha verımlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…