zayıf değil güzelim bebiş daha alır kilokızlar merhaba bu sabah kontrolümüz vardı ama biraz moralim bozuldu... oluşum zayıf kalmış 36+3 üz bugün ama oluşum 2760 gr ... dr normal aslında dedi ama bana zayıf geldi... bugünden sonra heran gelebilir diyince daha da bozuldum... bari 2 hafta daha beklese de 3000 i bulsak... sizce nasıl kilosu bizim kadar zayıf olan var mı(
herkese merhaba kızlar
nasılsınız
iki gündür giremiyorum misafirler vardı nette problem çıktı ancak bağlanabildim kimler doğurdu bakalım en son eseni bekliyorduk neler oldu
kızlar merhaba bu sabah kontrolümüz vardı ama biraz moralim bozuldu... oluşum zayıf kalmış 36+3 üz bugün ama oluşum 2760 gr ... dr normal aslında dedi ama bana zayıf geldi... bugünden sonra heran gelebilir diyince daha da bozuldum... bari 2 hafta daha beklese de 3000 i bulsak... sizce nasıl kilosu bizim kadar zayıf olan var mı(
hosgeldın BİGUDİ bıldıım kadarıyla yok daha doguran...sıteye hala gırılmıo falla cnm ya..zorla yzıom ben:çok üzgünüm:yarın kontrol vaar demi senınde.hadı cnm hayırlısı..10 uda sonn inşallah saglıkla alcaksın kuzucuu kucaına..
ESRA BEYAZ dr ıı dedıgı surece yok bı sorun bence takmayın kıslar okadar kıloyu bebişlerın...saglıklı olsunlarda zayıf olsunlar sorun yok,sonra sutle besleızz tontiş tontiş olurlar anneleriii:1hug:Şeniz:Saruboceq:
bekleyın benı doguracam bu hafta allahın ıznıyle kımse almasın sıramıklava:
sen ne yapıyosun nasıl gıdıyor?
ooo öle hemen morel bozmak varmı kılosu gayet ıyı bebişinin ama sana tavsıyem bol bol cevız ye benım bebek tosun oldu valla dene benceekaydirigubbakcemile5
alıntı yapınca hata veriyor. çok zor açılıyor sonrada.
beyaz esra siz az kilolu diye dert yanıyorsunuz benimkide çok iri olduğundan nasıl çıkacak diye gece rüyama giriyor walla. drunuz sağlıklı dedikten sonra endişelenecek bi durum yoktur.
benim bebek hem iri hemde kafa büyük. benim doğum normal olursa ve zamanında gelirse kabus gibi geçeck sanırım. inşallah bu hafta doğurrurum diyorrum ama bizmkinin yeri rahat hiç gelmeye niyeti yok(
37.haftada kafa ölçümü bpd:95mm çıkmıştı. yarın kaç çıkacak bakalım. dr 100ü geçerse sezeryan olur diyor. onuda ben istemiyorum. çabuk gelsede stressten kurtulsam
iyiyim gulşahcım...nasıl olsun bu koca göbüşle yuvarlanıp duruom iştekaydirigubbakcemile3yarını ıple cekıom cnm..bakalım benımkı kac kılo olmuş teyzesii dr ne dıcek ...ne zamana gun vercek belkım bırlıkte dogururuz kıus bacımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm isteristemez insanın morali bozuluyor işte... bu şekerden dolayı bana verilen diyet yüzünden bence kilo alamadı oluşum... ama artık diyet falan dinlemeyeceğim çerez merez yiycem yaaa... yazık diil mi benim oluşuma yaaa....
kızlar çatı muayenesi ilk olarak kaçıncı haftada yapılıyor... benim dr daha yapmadı ve hiç yapcam diye bişi de demedi...
kızlar ben geldim günlerdir buraya ulaşamıyorum delirecem sandım. size o kadar çok ihtiyacım vardı ki. inşallah artık sorun çıkmaz. çok kötü günler geçiriyorum. oğllum sarılık oldu hastaneye yatırdılar. görmeme bile izin vermiyolar. sütümü sağıp bırakıyorum. memelerim yara oldu. sağarken kanıyor. moralim çok bozuk. sürekli ağlıyorum. çok kötüyüm. sizlere de ulaşamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?