2009 Mayıs Anneleri

ESRAcım ye cnm,bende 5 ve 6 aylarda toplam 8 kılo aldım..ama napıım kesmeım yemeyı ne ıstıosam yedım..cevız bol bol yedım bendee...ve benım ogluşta kılolu dr umuz normale zor dıo ...kılolu olsamı ıı olmasamı bılemedım falla...

ankakuşu kendini üzme dicem ama üzmemek elde diil tabi... ama en azından dikkat et kendine ki sütün kesilemesin cnm.. bebişin çıkar inşallah hemen hastaneden...

kızlar geçmişe çok bakamayacam ben herzamanki gibi aynıyım çocuklarla uğraşıyorum
faceye yeni resimler ekledim ...........
şimdi bi evi süpürecem

ama bugünün en güsel şeyi daha kahvaltı yapmadan kargo geldi bende servis sandım kombimiz bozuldu
servisi çağırmıştık....ama kargocuymuşşş SİBEL TEYZEMİZ (sibiko) ve PINAR TEYZEMİZ bize hediye yollamış çok cici tişörtler ve şort ayyy allahım o kadar mutlu oldumkii
[/URL][/IMG]işte bunlar cicilerimiz inş. çıkar başka siteden yükledim herzamanki sitede sorun çıktı

PINAR CIM Cnm hozgeldın..ii hadı dusmus degerler defnenin...ay kızlar ya annelık daha zor gıbı gercekten...karnımızda yok bı dertleri..inşallah gtamamen gecer cnm benım
ANKAKUSU cnm saanada cok gecmişolsun cnm ya artık dogduktan sonra sarılık olmayan bebiş yok yafs..nıedır anlamıorum yani(

ankakuşu cnm hiç korkma benim kuzularımda fototerapide kaldı kızzzz hiçbişey olmaz üzülme ben 6 günde çıktığımdan ve rahatsız olduğumdan bişey anlamadım ama çıkınca düşmeseydi bendende alacaklar ...üzülme tatlım sütünü bol bol içer ve sarılığı düşer eve gelincede bi süre sağ ver cnm
göğüs ucuna lansınoh sür ve bebeğini silikon göğüs ucu ile emzir benim göğüs ucum hiç çıkmadı yani hiç yok bir iki gün emzirmiştim o arada uc yok diye hemşire silikon göğüs ucu takın dedi ve emmişti alişim 4 milyon bişey cnm al tak öle emsin yara olup kendi canınızı yakmayın emziren anneler ....bende sağarken yara oldu bu krem ve göğüs pedi baya işe yaradı

SİBEL VE PINAR TEYZEMİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER a.s.a.s.:dance::dance:

ALİ

[/URL][/IMG]

ÖMER
[/URL][/IMG]

canım 36+1de 3300 grdı. ama benide asıl üzen kafasının büyük olması. inşallah bi terslik yoktur diyorum. kafa ölçümüne göre bugün doğurmam gerekiyordu.

ya ben analmadım ki zayıf olmaları sorun kilolu olmaları sorun :)) allah sağlık versin hepsine inşallah sende bozma moralini oluşun kilolu olduğu için normal olrak değerleri yüksektir...

Canım saolasın iyiyiz çok şükür mevlüdüde atlattık.

Canım bizimde çok yüksekti sınırdan döndük.Olsun yinede pes etmek yok canım çıkar birkaç güne kadar inşallah sen kendini üzmemeya çalış ağlama sakın sütün kesilir tatlım.

Canım aynı zamanları bizde geçirdik her bebekte oluyor dediğin gibi sıkca emzirmek ilacı çok şükür düşmüşte uykusuzluk yorgunluk olsun onlar iyi olsunda gerisi boş.

SİBEL VE PINAR TEYZEMİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER a.s.a.s.:dance::dance:

ALİ

[/URL][/IMG]

ÖMER
[/URL][/IMG]

Canım maşallah kocaman olmuşlar toparlamışlar çok şükür.
Cicilerinide güle güle giysin yavruşlar yerim ben onları.

incihan cnm burdasın galiba, nasılsın ne zaman geliyo boracık...

Deli oldum kızlar ya sitemize nazar değdi heralde umarım herkes iyidir.

Esracım cuma gidicem doktora haftasonu olur dedi dr olmazsa pazartesi suni sancı olucak büyük bir ihtimalle sen de abartmadan ye canım cok sıkıydı dietin ama kilosuda az değil üzülme ben cuma gittiğimde 3400 du heralde 3600 le biticek

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bende annemlerdeydim yeni geldim

pınarcım sibelcim iyisiniz demi bebişler nasıl

benim bulantılarım son gaz devam kızlar artık bunaldım

tülaycımda yarın doğuma gidiyor hayırlısıyla bebişi alır inşallah kucağına

ayyy banucuğum cnm çok kötü yaa kusmak ben dokuz aydan gün aldım inan kusmaya başlDIM sende öle oldun sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…