cnm seninki kaç kilo şimdi ve kaçıncı haftadasınız...
canım 36+1de 3300 grdı. ama benide asıl üzen kafasının büyük olması. inşallah bi terslik yoktur diyorum. kafa ölçümüne göre bugün doğurmam gerekiyordu.
günaydın canım!a.s.
burası bağımlılık yapmış hepimize. 2 gündür meraktan çatladım walla. ben zorda olsa okudum geçmişi.-tatlicadiarzu- sürekli hata veriyor. ütü molası verdim bende. bibakayım kimler var diye ama hala aynı sorun devam eiyor. pek sakin bugün.
sibelcim sen nasılsın? yağızın iyidir umarım.
kızlar ben geldim günlerdir buraya ulaşamıyorum delirecem sandım. size o kadar çok ihtiyacım vardı ki. inşallah artık sorun çıkmaz. çok kötü günler geçiriyorum. oğllum sarılık oldu hastaneye yatırdılar. görmeme bile izin vermiyolar. sütümü sağıp bırakıyorum. memelerim yara oldu. sağarken kanıyor. moralim çok bozuk. sürekli ağlıyorum. çok kötüyüm. sizlere de ulaşamadım.
Ay kaç gündür gitemedim nete. Hem site hata veriyordu hemde kızımı doktora götürüp getirdik…
Çok şükür kızlar. Sarılık değerleri düşmeye başladı kızımın. Cumartesi 16,5 çıktı. Doktor yarın 17,5 olursa hastaneye yatıracağız dedi. Perişan olduk resmen. Her saat başı zorla uyandırıp emzirdim kuzumu. Sabaha kadar hiç uyumadan bol bol emzirdim. Dün çok şükür 13,5’a düştü. Yine aynı şekilde emzirmeye devam ettim dün ve bu gece. Bugün 11,9’a düştü. Hafta sonu kontrolümüz var. İnşallah o güne kadar bişeyciği kalmayacak kızımın
Tabi ben bütün gece uyumadığım için bitkin haldeyim.
Bugün benimde kontrolüm vardı. Dikişlerim falan çok iyi çok şükür. Şimdi gündüzleri kızım uyuyunca fırsattan istifade yarımşar saat uyuyorum.
Bu arada kızımın dün göbeğide düştü teyzoşları. İçim rahatladı valla hihoyyyt
Burcu canım hadi bakalım inşallah hastane işi olurda sende gönül rahatlığıyla yaparsın doğumunu
Ankakuşu ve esencim doğum yapmışlar. Çok ama çok sevindim bacılar. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzularınızı
Levestoriy canım Allah yardımcınız olsun. İnşallah hiçbişeycik olmaz. Sağ salim alırsın kuzunu kucağına
Sibel’im mevlütünüzü Allah kabul etsin canım. Bende erkenden 15 güne kadar yapacağım inşallah a.s.
[k] {n} [k] canım geçmiş olsun. Sarılığın baş ilacı sık sık emzirmek. Ben iki gündür saat başı emziriyorum. Çok şükür düştü değerleri kuzumun hihoyyyt
Doğum tarileri alınmış ne güzel. En yakın sanırım yarın sabah Tülay’ın. Canım Allah yardımcın olsun. Sağlıkla al inşallah kuzunu kucağına :1hug:
Hala doğuramayan bacılar var. Hadi bakalım bu ne uyuşukluk kaydirigubbakcemile3
Kızımı uyandırma saatim geldi. Ben bi emzireyim. Sonra fırsat bulursam uğrarım yine. Öptüm hepinizi kocamaaaaannna.s. a.s. a.s.
kızlar geçmişe çok bakamayacam ben herzamanki gibi aynıyım çocuklarla uğraşıyorum
faceye yeni resimler ekledim ...........
şimdi bi evi süpürecem
ama bugünün en güsel şeyi daha kahvaltı yapmadan kargo geldi bende servis sandım kombimiz bozuldu
servisi çağırmıştık....ama kargocuymuşşş SİBEL TEYZEMİZ (sibiko) ve PINAR TEYZEMİZ bize hediye yollamış çok cici tişörtler ve şort ayyy allahım o kadar mutlu oldumkii[/URL][/IMG]işte bunlar cicilerimiz inş. çıkar başka siteden yükledim herzamanki sitede sorun çıktı
SİBEL VE PINAR TEYZEMİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER a.s.a.s.:dance::dance:
ALİ
[/URL][/IMG]
ÖMER
[/URL][/IMG]
incihan cnm burdasın galiba, nasılsın ne zaman geliyo boracık...
incihancım mimaresracım civcivim tüm güzel annişler sizler nasılsınız:))))
AAA CNM NE GÜZELL ... BENİM DOĞUM GÜNÜMDE 15 MAYIS.sezeryan olursam bana bile 15 mayısı verebilir doktorum 39.haftam bitmiş oluyor:):)
hayırlısı olsun cnm..
Teşekkürler canım.Senin içinde hayırlısı olur inşallah.
Ne kadar güzel olur senin ve bebeğinin doğum günü aynı olur.Ama hakkında hayırlısı .
Sağlıkla kavuşalımda bebişlerimize:ecrin_bebek:
Ya tarih belli olunca insan heycan yapıyor.delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?