kızlar selam ben geldim hastaneden
yarın kızım geliyor teyzeleri sabah 8.30 da sezeryana giricem bugün kontrolüm vardı suyumuz da partüküller olduğu saptandı kakasını yapmış olma ihtimali olabilirmiş, inş öle değildir umudumuz bu haber vermek istedim hepinize bizden dualarınızı esirgemeyin
tülaycımla aynı günmüş kısmetimiz canım şididien hayırlı doğumlar diliyorum
kıvılcım canım inş hakkında hayırlısı olur
bugün doktorum muayene etti hiç açılmam yokmuş bebeğin kafası yukarı gitmiş iyice doğru düzgün sancım bile çıkmadı hakkımızda hayırlısı böyleymiş inş hepinizi öpüyorum
dün gece uyuyamamıştım konu açmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=276980
bugünde böle oldu inş kızım kakasını yapmamıştır dua edin lütfen
merhaba kızlar. kayınvalidemdeyim şimdi. site ne kadar sessiz. yeni doğum yapanda yok. inşallah 7 mayısta benimde belli olacak doğum şekli. yaaa normal doğumu çok istiyorum ama zaman geçtikçe de sabırsızlanıyorum. içimden doktor inşallah sezeryan der de 11 mayısta kavuşurum oğluşuma diyorum. kocamı da çok özledim:çok üzgünüm: ona da kavuşacam oğlumla beraber.:1rolleyes:
son zamanlar geldikçe herşeye ağlayasım geliyor. yanımda annemler filan olduğu için tutuyorum kendimi. evimde yalnız olsaydım da hergün ağlardım,herşeye ağlardım galiba:a015:
kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama malesef bu sefer teselli bulamıyorum. moralim çok bozuk. sütüm gittikçe azalıyor. oğlum iyileşiyormuş ama sütüm gidiyor. çok mutsuzum. çok kötüyüm. sanırım emziremicem oğlumu. şu an size yazarken ağlıyorum. her işim ters gitti. her şeyim ters. doğumdan beri. kendimi toplayamıyorum.
yarın kızım geliyor teyzeleri sabah 8.30 da sezeryana giricem bugün kontrolüm vardı suyumuz da partüküller olduğu saptandı kakasını yapmış olma ihtimali olabilirmiş, inş öle değildir umudumuz bu haber vermek istedim hepinize bizden dualarınızı esirgemeyin
bugün doktorum muayene etti hiç açılmam yokmuş bebeğin kafası yukarı gitmiş iyice doğru düzgün sancım bile çıkmadı hakkımızda hayırlısı böyleymiş inş hepinizi öpüyorum
ayy herşeye alınıyorum ya şimdiden lohusa gibi oldum. kaynanama çok canım sıkıldı bugün. annemle kaynanama birer bohça hazırladım. torununuzdan hediye diye verdim. annem çok sevindi, günümden önce olsaydı arkadaşlara gösterirdim filan dedi. kaynanam sağolsun,bugün verdim ona da, daha bir torun doğsaydı bakim,herşeye çok acele ettik ya hayırlısı diye başladı lafa. yaptırdığım liflere laf söyledi. aldığım yeleğe küçük dedi. iğne oyası yazmaya göz ucuyla bakıp kenara koydu! bide bluz vardı,deneyim diye içeri gitti. o sırada zil çaldı,komşusu geldi. bohçayı nereye saklayacağını şaşırdı!!:1shok: şok oldum ya!
annem çok masraf etti, çok emek harcadı, yoruldu dedim. kaynanam da bilezik takacakmış. ondan buda bizim hediyemiz olsun dedim. ama pişman oldum! harcadığım paray yazıkmış onun içinçok üzüldüm.
şimdi önümüzde anneler günü var. anneme bulaşık makinası aldık kardeşimle beraber. kaynanaya hiçbişey alasım yok!:dilcikar:
kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama malesef bu sefer teselli bulamıyorum. moralim çok bozuk. sütüm gittikçe azalıyor. oğlum iyileşiyormuş ama sütüm gidiyor. çok mutsuzum. çok kötüyüm. sanırım emziremicem oğlumu. şu an size yazarken ağlıyorum. her işim ters gitti. her şeyim ters. doğumdan beri. kendimi toplayamıyorum.
yok canım. öyle bir adet yok. annem kardeşimi doğum yaptıtğında annesine ve kaynanasına yapmıştı. ben ortaokuldaydım. aklımda kalmış. jest olsun istedim yani. tabi anlayana...ay manyak karı diyicem kızma kaynana işte sende neden hazırladın canım adetmi sizde
canım bütün bebeklerde oluyor üzülme o seni emmeye başlayınca olur sütün yeterki o iyi olsun süt için ısırgan ve rezene cayı iç hergün tatlım cok arttırıyormuş
hayırlı olsun canım.Slm kızlaar ben geldiiim hemde oluşumla beraber:asigim: Kaç gündür yazamadım site açılmadı. 1 mayıs cuma günü normal doğumla kavuştum bebeğime iki haftası vardı ama acele etti kuzum.Haber veriym dedim oturamıyorum fazla geçmişi okuyamadım.ara ara bakarım yine..ilk gün sütüm gelmedi hiç emziremedim gün boyu uyudu bebek moralim çok bozuldu şimdide sarılık oldu yeni yeni emmeye başladı.sarılık için siz ne yaptınız kızlar.
Slm kızlaar ben geldiiim hemde oluşumla beraber:asigim: Kaç gündür yazamadım site açılmadı. 1 mayıs cuma günü normal doğumla kavuştum bebeğime iki haftası vardı ama acele etti kuzum.Haber veriym dedim oturamıyorum fazla geçmişi okuyamadım.ara ara bakarım yine..ilk gün sütüm gelmedi hiç emziremedim gün boyu uyudu bebek moralim çok bozuldu şimdide sarılık oldu yeni yeni emmeye başladı.sarılık için siz ne yaptınız kızlar.
Slm kızlaar ben geldiiim hemde oluşumla beraber:asigim: Kaç gündür yazamadım site açılmadı. 1 mayıs cuma günü normal doğumla kavuştum bebeğime iki haftası vardı ama acele etti kuzum.Haber veriym dedim oturamıyorum fazla geçmişi okuyamadım.ara ara bakarım yine..ilk gün sütüm gelmedi hiç emziremedim gün boyu uyudu bebek moralim çok bozuldu şimdide sarılık oldu yeni yeni emmeye başladı.sarılık için siz ne yaptınız kızlar.
Neyse kızlar ben çıkıyorum şimdilik iyileşmedim daha gidip uzanayım biraz gelmeye çalışırım yine.İyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinizee.Bu arada benden size tavsiye son günlerinizde sakın ayakta fazla kalmayın bol bol istirahat edin benim ayakta kalmaktan patlamış suyum.Herkese iyi geceleerr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?