2009 Mayıs Anneleri

kızlar selam ben geldim hastaneden

yarın kızım geliyor teyzeleri sabah 8.30 da sezeryana giricem bugün kontrolüm vardı suyumuz da partüküller olduğu saptandı kakasını yapmış olma ihtimali olabilirmiş, inş öle değildir umudumuz bu haber vermek istedim hepinize bizden dualarınızı esirgemeyin

tülaycımla aynı günmüş kısmetimiz canım şididien hayırlı doğumlar diliyorum

kıvılcım canım inş hakkında hayırlısı olur

bugün doktorum muayene etti hiç açılmam yokmuş bebeğin kafası yukarı gitmiş iyice doğru düzgün sancım bile çıkmadı hakkımızda hayırlısı böyleymiş inş hepinizi öpüyorum

dün gece uyuyamamıştım konu açmıştım

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=276980

bugünde böle oldu inş kızım kakasını yapmamıştır dua edin lütfen

merhaba kızlar. kayınvalidemdeyim şimdi. site ne kadar sessiz. yeni doğum yapanda yok. inşallah 7 mayısta benimde belli olacak doğum şekli. yaaa normal doğumu çok istiyorum ama zaman geçtikçe de sabırsızlanıyorum. içimden doktor inşallah sezeryan der de 11 mayısta kavuşurum oğluşuma diyorum. kocamı da çok özledim:çok üzgünüm: ona da kavuşacam oğlumla beraber.:1rolleyes:
son zamanlar geldikçe herşeye ağlayasım geliyor. yanımda annemler filan olduğu için tutuyorum kendimi. evimde yalnız olsaydım da hergün ağlardım,herşeye ağlardım galiba:a015:

hadi hayırlısı canım inşallah yoktur birseycik dualarımız sizinle en kısa sürede haberler, bekliyoruz heyecanlandım bAK ŞİMDİ.

merhabatatlım sitede sorun var 2 gündür kimse giremiyordur dur bacım bekler inşallah normali benimde cok canım sıkılıyor artık ağlama azıcık kaldı annesi

ayy herşeye alınıyorum ya şimdiden lohusa gibi oldum. kaynanama çok canım sıkıldı bugün. annemle kaynanama birer bohça hazırladım. torununuzdan hediye diye verdim. annem çok sevindi, günümden önce olsaydı arkadaşlara gösterirdim filan dedi. kaynanam sağolsun,bugün verdim ona da, daha bir torun doğsaydı bakim,herşeye çok acele ettik ya hayırlısı diye başladı lafa. yaptırdığım liflere laf söyledi. aldığım yeleğe küçük dedi. iğne oyası yazmaya göz ucuyla bakıp kenara koydu! bide bluz vardı,deneyim diye içeri gitti. o sırada zil çaldı,komşusu geldi. bohçayı nereye saklayacağını şaşırdı!!:1shok: şok oldum ya!
annem çok masraf etti, çok emek harcadı, yoruldu dedim. kaynanam da bilezik takacakmış. ondan buda bizim hediyemiz olsun dedim. ama pişman oldum! harcadığım paray yazıkmış onun içinçok üzüldüm.
şimdi önümüzde anneler günü var. anneme bulaşık makinası aldık kardeşimle beraber. kaynanaya hiçbişey alasım yok!:dilcikar:

kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama malesef bu sefer teselli bulamıyorum. moralim çok bozuk. sütüm gittikçe azalıyor. oğlum iyileşiyormuş ama sütüm gidiyor. çok mutsuzum. çok kötüyüm. sanırım emziremicem oğlumu. şu an size yazarken ağlıyorum. her işim ters gitti. her şeyim ters. doğumdan beri. kendimi toplayamıyorum.

canım ama kendini böyle yıprattıkça zararı sana ve bebeğine oluyor. onu düşün ve sakin olmaya çalış. bak ne güzel bebeğin de iyileşiyormuş. az daha sabret. onu kollarına alıp yeniden emzirmeye başlayınca düzeleceğini düşün annesi!:ecrin_bebek:

Canım dualarımız seninle ve bebeğinle.İnşallah kakası değildir.Canını sıkmamaya çalış sezeryana girceksin moralini yüksek tut.Herşey yolunda gider inş.Sağlıkla kavuş yavrucuğuna:Saruboceq:

ay manyak karı diyicem kızma kaynana işte sende neden hazırladın canım adetmi sizde

canım bütün bebeklerde oluyor üzülme o seni emmeye başlayınca olur sütün yeterki o iyi olsun süt için ısırgan ve rezene cayı iç hergün tatlım cok arttırıyormuş

Canım bu kadar üzülme terslikler inşallah düzene girer yeterki can sağlığı olsun.Bak bebeğinde iyileşiyormuş ne güzel.Sen kendini toplaki yavrunu kucağına aldığında ona sağlıklı bi şekilde bakabilesin.Dualarım seninle...

Slm kızlaar ben geldiiim hemde oluşumla beraber:asigim: Kaç gündür yazamadım site açılmadı. 1 mayıs cuma günü normal doğumla kavuştum bebeğime iki haftası vardı ama acele etti kuzum.Haber veriym dedim oturamıyorum fazla geçmişi okuyamadım.ara ara bakarım yine..ilk gün sütüm gelmedi hiç emziremedim gün boyu uyudu bebek moralim çok bozuldu şimdide sarılık oldu yeni yeni emmeye başladı.sarılık için siz ne yaptınız kızlar.

yok canım. öyle bir adet yok. annem kardeşimi doğum yaptıtğında annesine ve kaynanasına yapmıştı. ben ortaokuldaydım. aklımda kalmış. jest olsun istedim yani. tabi anlayana...
hayırlı olsun canım.

Hayırlı uğurlu olsun canım.Sarılık için bildiğim kadarıyla sık sık emzirmek gerekiyor ve floresan ışığı sarılığı alıyor.Doğum yapan ve deneyen arkadaşlar sarılığı düşürdüğünü söylemişlerdi...

gözün aydın cnm oluşuna kavuşmuşsun ne güzel...
normal doğum yapmışsın nasıl geçti anlatırmısın biraz biz normal yapcak olanlara tecrube olsun biraz...

hoşgeldin canım allah analı babalı büyütsün inşallah sık sık emzirmek heralde canım ya gecer ama bütün bebekler oldu üzülme doğumun nasıldı canım

cerencim anlayana sen cok güzel düşünmüşsün ama boşver anneler günü için bi çiçek al kutla yeter valla anlasın

Kızlar benim aniden suyum geldi daha 2 haftası vardı çok panik yaptık.Gittik hemen dr.açılma yoktu sancıda yoktu, sabaha kadar bekle gece sancıların başlar dediler.bende eve gittim geceyi evde geçirdim gece sancılarım başladı ama çok şiddetli bi sancı değildi sabahın ilk ışıkları gittik yine kontrol etti açılma 2 santimdi hemen suni sancı verildi suni sancıda işe yaramasaydı sezeryan olucaktım mecburen neyseki suni sancı işe yaradı 1 saat içinde doğum oldu.suni sancı biraz zor kızlar onun dışında doğum çokta korkulcak bişi değilmiş.dikişleri felan hiç hissetmiyorsun zaten en zor kısmı suni sancıydı yani.

Neyse kızlar ben çıkıyorum şimdilik iyileşmedim daha gidip uzanayım biraz gelmeye çalışırım yine.ıyi dilekleriniz için teşekkür ederim hepinizee.Bu arada benden size tavsiye son günlerinizde sakın ayakta fazla kalmayın bol bol istirahat edin benim ayakta kalmaktan patlamış suyum.Herkese iyi geceleerr.

Cnm iyi geceler, Allah analı babalı büyütsün inş. adını ne koydunuz

cnm sıkıntı yapma kendine bozma moralini cnm.stresten daha cok gidebilir sütün tatlım

ayy kuzuuum hadi hayırlısı..nasıl heyecanlısındır..sağlıkla kavusursun inşallah bebişine

hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün inşallah..

merhaba kızlar,nasılsınız görüşmeyeli?_kaç gündür giremiyorum siteye hepinizi merak ettim.Biz hala beklemedeyiz,oğluşumun kontrolu perşembe günü,henüz bi gelişme yok sancılar çıktı ama bi açılma filan yok...Beklicez yanii.Annemle kız akardeşimde çarşamba en geç perşembe geliyolar çok mutluyum.Bugün temizliğimide bugün yaptırdım içim rahatladı valla..Evim mis gibi oldu çok şükür...
Pınarcım,ankakuşu ikinizede geçmiş olsun,üzülmeyin düzelir her bebeğin başına geliyoo sarılık..
Marylincin seninde hakkında hayırlısı olsun inşalalh..Allah kurtarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…