Slm kızlaar ben geldiiim hemde oluşumla beraber:asigim: Kaç gündür yazamadım site açılmadı. 1 mayıs cuma günü normal doğumla kavuştum bebeğime iki haftası vardı ama acele etti kuzum.Haber veriym dedim oturamıyorum fazla geçmişi okuyamadım.ara ara bakarım yine..ilk gün sütüm gelmedi hiç emziremedim gün boyu uyudu bebek moralim çok bozuldu şimdide sarılık oldu yeni yeni emmeye başladı.sarılık için siz ne yaptınız kızlar.
Kızlar benim aniden suyum geldi daha 2 haftası vardı çok panik yaptık.Gittik hemen dr.açılma yoktu sancıda yoktu, sabaha kadar bekle gece sancıların başlar dediler.bende eve gittim geceyi evde geçirdim gece sancılarım başladı ama çok şiddetli bi sancı değildi sabahın ilk ışıkları gittik yine kontrol etti açılma 2 santimdi hemen suni sancı verildi suni sancıda işe yaramasaydı sezeryan olucaktım mecburen neyseki suni sancı işe yaradı 1 saat içinde doğum oldu.suni sancı biraz zor kızlar onun dışında doğum çokta korkulcak bişi değilmiş.dikişleri felan hiç hissetmiyorsun zaten en zor kısmı suni sancıydı yani.
kızlar selam ben geldim hastaneden
yarın kızım geliyor teyzeleri sabah 8.30 da sezeryana giricem bugün kontrolüm vardı suyumuz da partüküller olduğu saptandı kakasını yapmış olma ihtimali olabilirmiş, inş öle değildir umudumuz bu haber vermek istedim hepinize bizden dualarınızı esirgemeyin
tülaycımla aynı günmüş kısmetimiz canım şididien hayırlı doğumlar diliyorum
kıvılcım canım inş hakkında hayırlısı olur
bugün doktorum muayene etti hiç açılmam yokmuş bebeğin kafası yukarı gitmiş iyice doğru düzgün sancım bile çıkmadı hakkımızda hayırlısı böyleymiş inş hepinizi öpüyorum
dün gece uyuyamamıştım konu açmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=276980
bugünde böle oldu inş kızım kakasını yapmamıştır dua edin lütfen
merhaba kızlar. kayınvalidemdeyim şimdi. site ne kadar sessiz. yeni doğum yapanda yok. inşallah 7 mayısta benimde belli olacak doğum şekli. yaaa normal doğumu çok istiyorum ama zaman geçtikçe de sabırsızlanıyorum. içimden doktor inşallah sezeryan der de 11 mayısta kavuşurum oğluşuma diyorum. kocamı da çok özledim:çok üzgünüm: ona da kavuşacam oğlumla beraber.:1rolleyes:
son zamanlar geldikçe herşeye ağlayasım geliyor. yanımda annemler filan olduğu için tutuyorum kendimi. evimde yalnız olsaydım da hergün ağlardım,herşeye ağlardım galiba:a015:
ayy herşeye alınıyorum ya şimdiden lohusa gibi oldum. kaynanama çok canım sıkıldı bugün. annemle kaynanama birer bohça hazırladım. torununuzdan hediye diye verdim. annem çok sevindi, günümden önce olsaydı arkadaşlara gösterirdim filan dedi. kaynanam sağolsun,bugün verdim ona da, daha bir torun doğsaydı bakim,herşeye çok acele ettik ya hayırlısı diye başladı lafa. yaptırdığım liflere laf söyledi. aldığım yeleğe küçük dedi. iğne oyası yazmaya göz ucuyla bakıp kenara koydu! bide bluz vardı,deneyim diye içeri gitti. o sırada zil çaldı,komşusu geldi. bohçayı nereye saklayacağını şaşırdı!!:1shok: şok oldum ya!
annem çok masraf etti, çok emek harcadı, yoruldu dedim. kaynanam da bilezik takacakmış. ondan buda bizim hediyemiz olsun dedim. ama pişman oldum! harcadığım paray yazıkmış onun içinçok üzüldüm.
şimdi önümüzde anneler günü var. anneme bulaşık makinası aldık kardeşimle beraber. kaynanaya hiçbişey alasım yok!:dilcikar:
kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama malesef bu sefer teselli bulamıyorum. moralim çok bozuk. sütüm gittikçe azalıyor. oğlum iyileşiyormuş ama sütüm gidiyor. çok mutsuzum. çok kötüyüm. sanırım emziremicem oğlumu. şu an size yazarken ağlıyorum. her işim ters gitti. her şeyim ters. doğumdan beri. kendimi toplayamıyorum.
merhaba kızlar,nasılsınız görüşmeyeli?_kaç gündür giremiyorum siteye hepinizi merak ettim.Biz hala beklemedeyiz,oğluşumun kontrolu perşembe günü,henüz bi gelişme yok sancılar çıktı ama bi açılma filan yok...Beklicez yanii.Annemle kız akardeşimde çarşamba en geç perşembe geliyolar çok mutluyum.Bugün temizliğimide bugün yaptırdım içim rahatladı valla..Evim mis gibi oldu çok şükür...
Pınarcım,ankakuşu ikinizede geçmiş olsun,üzülmeyin düzelir her bebeğin başına geliyoo sarılık..
Marylincin seninde hakkında hayırlısı olsun inşalalh..Allah kurtarsın..
kızlarrr zorla gırdım gene sıteye...
hala sorun var sanırım ve cok yawas ıleerlıyooo:çok üzgünüm:
sole hızlıca bı okumaya calışltım..alıntı yapınca baglantı kopuo gene...:çok üzgünüm:dogum yapan yok okuduum kadarıyla...
BURCU cnm ayy cok ii olmuşş şole gusel bı kahvaltı yapomıssın okadar zaman sonra..bak artık yuzduk geldık kuyruuna...hihoyyyt
nst ye gırenler var aramızda sancısı olmayanlar daha 15 mayıs sezeryan gunu alanlar ...Allah hayırlısıyla sagsaglım bır avazda kurtarsın hepımızı..hakkımızda hayırlısı olsun bacılar...:Saruboceq::Saruboceq:
banada kahveye mısafır gelıo,onları beklıom aslında hiç halım yok ama bişi de diyemedım kızlarrr:bbo:
yarın 5MAYISSS kontrolumuz var..bızımde sezeryan gunumuz bellı olcak hayırlısıyla...bu arada benım bebiş çok hareketlı kızlar ya..sankı kolu bacagı alttan cıkıvercekmış gıbı..kıpır kıpır...normalmı sızce..?dunden berı o regl agrılarım dewam edıoı ara ara ama şiddetlı deıl...:ecrin_bebek:
hepınızı cookkk ozledımya sıte de baglantı heran gıtcek dıe korka korka yazıom gene:çok üzgünüm:
Merhaba kızlarrr...
Sitede değişiklikler var giriş biraz zor oldu ama sonunda ulaşabildim:)herkesin keyfi yerindedir umarım....
biz de cuma günü rutin kontrolumüze gittik yine..çatı muayenemi de oldum sonunda...normal doğum için uygunsun herhangi bi açılma yok dedi dr umuz...
5 mayıs günü muhtemel doğum görünüyor (hiç doğurcakmışım gibi gelmiyor ama ...)ayın 11 ine kadar bekleyelim olmazsa suni sancı ile doğum olmasına çalışırız dedi..tabi o da olmazsa sezeyan artık son çare..Ama biz hep normal istiyoruz..inş herşey yolunda olur..bi de 3.700 kilo görünüyor meleğim..normali zorlayadabilir o zaman ..bakalım hayırlısı olsun artık..
hava da mis gibi..yürüyüşlere devam bakalım..karnım hala daha dik duruyo..aşağı insin diye uğraşıyorum ama nafile.. yerinden memnun bizimki galiba:CüvCüv:
öpüyoruz kızlar sizia.s.
kızlar merhaba özlemişim valla sıteye gıremedım 2 gundur elım kolum baglandı valla ben hala doguramadım yarın kontrol var bakalım 1 cm acıklık 3 4 cm olmustr ınsallah arada hafıf agrılarım var ama öff ya bekleyınce hıc sancısı gelmıyo ınsanın sız neler yapıyosunuz?? varmı doguran bı bakayım gecmıseee
bende bu gün doktora gittim ikinci çatı muayenem vardı bu seferki biraz acıdı ntsde de mahfoldum belim kırıldı sanki dümdüz sırtüstü yatınca sancılar 180 yazan yere dayanmış sonrada 200 kalıyor zaten biraz yüksek çıktı ara ara özellikle tuvaletten çıkınca belimde ağrılar oluyor kasıklarım falan doktor ayın 15ine kadar bekliycez son günümüz ayın 15i herşey normal bu arada sancın suyun gelirse beni ara dedi sonra eve geldik eve gelince hafif kanamam oldu ama annem normaldir dedi başkada bişey yok şimdilik iki gündür siteye girilmiyor sinir oluyorum
alıntı yapınca hata veriyor. çok zor açılıyor sonrada.
beyaz esra siz az kilolu diye dert yanıyorsunuz benimkide çok iri olduğundan nasıl çıkacak diye gece rüyama giriyor walla. drunuz sağlıklı dedikten sonra endişelenecek bi durum yoktur.
benim bebek hem iri hemde kafa büyük. benim doğum normal olursa ve zamanında gelirse kabus gibi geçeck sanırım. inşallah bu hafta doğurrurum diyorrum ama bizmkinin yeri rahat hiç gelmeye niyeti yok(
37.haftada kafa ölçümü bpd:95mm çıkmıştı. yarın kaç çıkacak bakalım. dr 100ü geçerse sezeryan olur diyor. onuda ben istemiyorum. çabuk gelsede stressten kurtulsam
kızlar ben geldim günlerdir buraya ulaşamıyorum delirecem sandım. size o kadar çok ihtiyacım vardı ki. inşallah artık sorun çıkmaz. çok kötü günler geçiriyorum. oğllum sarılık oldu hastaneye yatırdılar. görmeme bile izin vermiyolar. sütümü sağıp bırakıyorum. memelerim yara oldu. sağarken kanıyor. moralim çok bozuk. sürekli ağlıyorum. çok kötüyüm. sizlere de ulaşamadım.
Ay kaç gündür gitemedim nete. Hem site hata veriyordu hemde kızımı doktora götürüp getirdik…
Çok şükür kızlar. Sarılık değerleri düşmeye başladı kızımın. Cumartesi 16,5 çıktı. Doktor yarın 17,5 olursa hastaneye yatıracağız dedi. Perişan olduk resmen. Her saat başı zorla uyandırıp emzirdim kuzumu. Sabaha kadar hiç uyumadan bol bol emzirdim. Dün çok şükür 13,5’a düştü. Yine aynı şekilde emzirmeye devam ettim dün ve bu gece. Bugün 11,9’a düştü. Hafta sonu kontrolümüz var. İnşallah o güne kadar bişeyciği kalmayacak kızımın
Tabi ben bütün gece uyumadığım için bitkin haldeyim.
Bugün benimde kontrolüm vardı. Dikişlerim falan çok iyi çok şükür. Şimdi gündüzleri kızım uyuyunca fırsattan istifade yarımşar saat uyuyorum.
Bu arada kızımın dün göbeğide düştü teyzoşları. İçim rahatladı valla hihoyyyt
Burcu canım hadi bakalım inşallah hastane işi olurda sende gönül rahatlığıyla yaparsın doğumunu
Ankakuşu ve esencim doğum yapmışlar. Çok ama çok sevindim bacılar. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzularınızı
Levestoriy canım Allah yardımcınız olsun. İnşallah hiçbişeycik olmaz. Sağ salim alırsın kuzunu kucağına
Sibel’im mevlütünüzü Allah kabul etsin canım. Bende erkenden 15 güne kadar yapacağım inşallah a.s.
[k] {n} [k] canım geçmiş olsun. Sarılığın baş ilacı sık sık emzirmek. Ben iki gündür saat başı emziriyorum. Çok şükür düştü değerleri kuzumun hihoyyyt
Doğum tarileri alınmış ne güzel. En yakın sanırım yarın sabah Tülay’ın. Canım Allah yardımcın olsun. Sağlıkla al inşallah kuzunu kucağına :1hug:
Hala doğuramayan bacılar var. Hadi bakalım bu ne uyuşukluk kaydirigubbakcemile3
Kızımı uyandırma saatim geldi. Ben bi emzireyim. Sonra fırsat bulursam uğrarım yine. Öptüm hepinizi kocamaaaaannna.s. a.s. a.s.
[/URL][/IMG]
büyük hali kızlar ilk hediyemiz bu arada
SİBEL VE PINAR TEYZEMİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER a.s.a.s.:dance::dance:
ALİ
[/URL][/IMG]
ÖMER
[/URL][/IMG]
Deli oldum kızlar ya sitemize nazar değdi heralde umarım herkes iyidir.
Esracım cuma gidicem doktora haftasonu olur dedi dr olmazsa pazartesi suni sancı olucak büyük bir ihtimalle sen de abartmadan ye canım cok sıkıydı dietin ama kilosuda az değil üzülme ben cuma gittiğimde 3400 du heralde 3600 le biticek
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bende annemlerdeydim yeni geldim
pınarcım sibelcim iyisiniz demi bebişler nasıl
benim bulantılarım son gaz devam kızlar artık bunaldım
tülaycımda yarın doğuma gidiyor hayırlısıyla bebişi alır inşallah kucağına
yarın kızım geliyor teyzeleri sabah 8.30 da sezeryana giricem bugün kontrolüm vardı suyumuz da partüküller olduğu saptandı kakasını yapmış olma ihtimali olabilirmiş, inş öle değildir umudumuz bu haber vermek istedim hepinize bizden dualarınızı esirgemeyin
bugün doktorum muayene etti hiç açılmam yokmuş bebeğin kafası yukarı gitmiş iyice doğru düzgün sancım bile çıkmadı hakkımızda hayırlısı böyleymiş inş hepinizi öpüyorum
merhaba kızlar. kayınvalidemdeyim şimdi. site ne kadar sessiz. yeni doğum yapanda yok. inşallah 7 mayısta benimde belli olacak doğum şekli. yaaa normal doğumu çok istiyorum ama zaman geçtikçe de sabırsızlanıyorum. içimden doktor inşallah sezeryan der de 11 mayısta kavuşurum oğluşuma diyorum. kocamı da çok özledim:çok üzgünüm: ona da kavuşacam oğlumla beraber.:1rolleyes:
son zamanlar geldikçe herşeye ağlayasım geliyor. yanımda annemler filan olduğu için tutuyorum kendimi. evimde yalnız olsaydım da hergün ağlardım,herşeye ağlardım galiba:a015:
Kaynana işte.. ne yapıp edip insanın sinirini bozar böyle, hiç vermeseydin keşkeayy herşeye alınıyorum ya şimdiden lohusa gibi oldum. kaynanama çok canım sıkıldı bugün. annemle kaynanama birer bohça hazırladım. torununuzdan hediye diye verdim. annem çok sevindi, günümden önce olsaydı arkadaşlara gösterirdim filan dedi. kaynanam sağolsun,bugün verdim ona da, daha bir torun doğsaydı bakim,herşeye çok acele ettik ya hayırlısı diye başladı lafa. yaptırdığım liflere laf söyledi. aldığım yeleğe küçük dedi. iğne oyası yazmaya göz ucuyla bakıp kenara koydu! bide bluz vardı,deneyim diye içeri gitti. o sırada zil çaldı,komşusu geldi. bohçayı nereye saklayacağını şaşırdı!!:1shok: şok oldum ya!
annem çok masraf etti, çok emek harcadı, yoruldu dedim. kaynanam da bilezik takacakmış. ondan buda bizim hediyemiz olsun dedim. ama pişman oldum! harcadığım paray yazıkmış onun içinçok üzüldüm.
şimdi önümüzde anneler günü var. anneme bulaşık makinası aldık kardeşimle beraber. kaynanaya hiçbişey alasım yok!:dilcikar:
kızlar ben geldimhihoyyyt bugün işte son günümdü ayy şükür izne ayrıldım yanihihoyyyt minju doğumyapmış Allah analı babalı büyütsünhihoyyyt marylin canım inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın canım bebişini site hala çok yavaş geçmişi tam okuyamadım umarım herkes iyidir yarın bizimde kontrolümüz var kızımı görücem:teytey:
Cnm inş. güzel haberlerle dönersin, iznin hayırlı olsun bol bol dinlen artık a.s.
aminnn canım inşallahhihoyyyt yarın öğlene kadar yatıcamkaydirigubbakcemile3 artık daha sık girerim siteye tabi site böyle olursa biraz zor gibi:1no2:
sorma cnm ya kacgundur sorun var..baksana ne kadar sakın sıte...ohoh temızlıkte bitmiş...annende gelıomuş gozun aydın cnm kuzucuunuda aldınmıydı hihoyyythihoyyyt:1hug:
Cnm inş. güzel haberlerle dönersin yarın, yağız oğluşunada maşallah annesi, ağrılara bendede tam gaz devam
Cnm inş. normal olur seninde istediğin gibi, kısa zamanda kavuşursun bebişine inş.
Cnm bende seni merak etmiştim doğurdunmu diye, inş. kısa zamanda güzel haberlerini alırız cnm
Cnm alttan kontrolden sonra biraz kan gelmesi normal, su geliyomu diye bana baktığında bendende gelmişti çok az, inş. kısa zamanda kavuşursun bebişine sende
Cnm korkma, zaten dr normal yapamayacağını düşünürse hemen alır sezaryene, inş. kısa zamanda kavuşursun bebeğine
Cnm oğluşun bikaç günde atlatır merak etme, kuzeniminde bebeği sarılık olmuştu geçiyor çok şükür, humana steel tea diye bi çay sütü artırıyomuş,onu bi dene, süt birazda duygularla alakalı olduğu için moralini yüksek tutmaya çalış, inş. kısa zamanda atlatırsın
Cnm defne fıstıkımızın sarılığının azalmasına çok sevindim, inş kısa zamanda hiç birşeyi kalmaz
Cnm güle güle kullanın ciclerinizi inş, kız ben senin bu oğluşlarını ısırıcam he,41 kere maşallah
Cnm hayırlısı ile kavuşursun inş. bebişine, benim bile sabrım azaldı artık bi an önce gelsin diyorum
Cnm benim bulantılarım azaldı, sanırım bebek aşağıya indi geçen hafta ondan olabilir, seninde bu hafta iner muhtemelen rahatlarsın inş.
Cnm inş. yapmamıştır, inş. sağ sağlim bebişine kavuşacaksın Allahın izniyle, güzel haberlerini bekliyorum
Kaynana işte.. ne yapıp edip insanın sinirini bozar böyle, hiç vermeseydin keşke
kızlar ben geldimhihoyyyt bugün işte son günümdü ayy şükür izne ayrıldım yanihihoyyyt minju doğumyapmış Allah analı babalı büyütsünhihoyyyt marylin canım inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın canım bebişini site hala çok yavaş geçmişi tam okuyamadım umarım herkes iyidir yarın bizimde kontrolümüz var kızımı görücem:teytey:
hadi hayırlısı canım inşallah yoktur birseycik dualarımız sizinle en kısa sürede haberler, bekliyoruz heyecanlandım bAK ŞİMDİ.
merhabatatlım sitede sorun var 2 gündür kimse giremiyordur dur bacım bekler inşallah normali benimde cok canım sıkılıyor artık ağlama azıcık kaldı annesi
Canım dualarımız seninle ve bebeğinle.İnşallah kakası değildir.Canını sıkmamaya çalış sezeryana girceksin moralini yüksek tut.Herşey yolunda gider inş.Sağlıkla kavuş yavrucuğuna:Saruboceq:
cnm sıkıntı yapma kendine bozma moralini cnm.stresten daha cok gidebilir sütün tatlım
ayy kuzuuum hadi hayırlısı..nasıl heyecanlısındır..sağlıkla kavusursun inşallah bebişine
hayırlı olsun cnm allah analı babalı büyütsün inşallah..
merhaba kızlar,nasılsınız görüşmeyeli?_kaç gündür giremiyorum siteye hepinizi merak ettim.Biz hala beklemedeyiz,oğluşumun kontrolu perşembe günü,henüz bi gelişme yok sancılar çıktı ama bi açılma filan yok...Beklicez yanii.Annemle kız akardeşimde çarşamba en geç perşembe geliyolar çok mutluyum.Bugün temizliğimide bugün yaptırdım içim rahatladı valla..Evim mis gibi oldu çok şükür...
Pınarcım,ankakuşu ikinizede geçmiş olsun,üzülmeyin düzelir her bebeğin başına geliyoo sarılık..
Marylincin seninde hakkında hayırlısı olsun inşalalh..Allah kurtarsın..
Cnm inş. güzel haberlerle dönersin yarın, yağız oğluşunada maşallah annesi, ağrılara bendede tam gaz devam
Cnm inş. normal olur seninde istediğin gibi, kısa zamanda kavuşursun bebişine inş.
Cnm bende seni merak etmiştim doğurdunmu diye, inş. kısa zamanda güzel haberlerini alırız cnm
Cnm alttan kontrolden sonra biraz kan gelmesi normal, su geliyomu diye bana baktığında bendende gelmişti çok az, inş. kısa zamanda kavuşursun bebişine sende
Cnm korkma, zaten dr normal yapamayacağını düşünürse hemen alır sezaryene, inş. kısa zamanda kavuşursun bebeğine
Cnm oğluşun bikaç günde atlatır merak etme, kuzeniminde bebeği sarılık olmuştu geçiyor çok şükür, humana steel tea diye bi çay sütü artırıyomuş,onu bi dene, süt birazda duygularla alakalı olduğu için moralini yüksek tutmaya çalış, inş. kısa zamanda atlatırsın
Cnm defne fıstıkımızın sarılığının azalmasına çok sevindim, inş kısa zamanda hiç birşeyi kalmaz
Cnm güle güle kullanın ciclerinizi inş, kız ben senin bu oğluşlarını ısırıcam he,41 kere maşallah
Cnm hayırlısı ile kavuşursun inş. bebişine, benim bile sabrım azaldı artık bi an önce gelsin diyorum
Cnm benim bulantılarım azaldı, sanırım bebek aşağıya indi geçen hafta ondan olabilir, seninde bu hafta iner muhtemelen rahatlarsın inş.
Cnm inş. yapmamıştır, inş. sağ sağlim bebişine kavuşacaksın Allahın izniyle, güzel haberlerini bekliyorum
Kaynana işte.. ne yapıp edip insanın sinirini bozar böyle, hiç vermeseydin keşke
Slm kızlaar ben geldiiim hemde oluşumla beraber:asigim: Kaç gündür yazamadım site açılmadı. 1 mayıs cuma günü normal doğumla kavuştum bebeğime iki haftası vardı ama acele etti kuzum.Haber veriym dedim oturamıyorum fazla geçmişi okuyamadım.ara ara bakarım yine..ilk gün sütüm gelmedi hiç emziremedim gün boyu uyudu bebek moralim çok bozuldu şimdide sarılık oldu yeni yeni emmeye başladı.sarılık için siz ne yaptınız kızlar.
Kızlar mevlüt şekeri için ördüğüm patikleri ekledim, bakalım beğenecekmisiniz hihoyyythihoyyyt
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=6677213&posted=1#post6677213
incihancım mimaresracım civcivim tüm güzel annişler sizler nasılsınız:))))
ayy herşeye alınıyorum ya şimdiden lohusa gibi oldum. kaynanama çok canım sıkıldı bugün. annemle kaynanama birer bohça hazırladım. torununuzdan hediye diye verdim. annem çok sevindi, günümden önce olsaydı arkadaşlara gösterirdim filan dedi. kaynanam sağolsun,bugün verdim ona da, daha bir torun doğsaydı bakim,herşeye çok acele ettik ya hayırlısı diye başladı lafa. yaptırdığım liflere laf söyledi. aldığım yeleğe küçük dedi. iğne oyası yazmaya göz ucuyla bakıp kenara koydu! bide bluz vardı,deneyim diye içeri gitti. o sırada zil çaldı,komşusu geldi. bohçayı nereye saklayacağını şaşırdı!!:1shok: şok oldum ya!
kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama malesef bu sefer teselli bulamıyorum. moralim çok bozuk. sütüm gittikçe azalıyor. oğlum iyileşiyormuş ama sütüm gidiyor. çok mutsuzum. çok kötüyüm. sanırım emziremicem oğlumu. şu an size yazarken ağlıyorum. her işim ters gitti. her şeyim ters. doğumdan beri. kendimi toplayamıyorum.
Cnm inş. güzel haberlerle dönersin, iznin hayırlı olsun bol bol dinlen artık a.s.
Aysorma valla cnm değmeyin keyfime artık..Neyse çok yorulmuşum bende bugün çıkıyım ben uzanıyım biraz.Hepinizi öptüm...
sağolun fıstıklar hepinize ayrı ayrı teşekürler hiç uykum yok bu geceyide kk da geçircem ben herhalde kızımda tekmeleyip duruyor inş herşey yolunda gider çok heyecanlıyım bu gece bana uyku yok annemde yola çıktı sabah 6 da burda allahın izniyle 7 gibi evden çıkıyoruz 8 de hastanedeyiz cümbür cemaat kayınvalidem görümcelerimde geliyorlar herkese söyledik biraz ani oldu ama bakalım hakkımızda hayırlısı en kısa zamanda buraya yazmaya çalışırım
çok güzel burcuucm yine döktürmüşsün valla becerikli hatun kaydirigubbakcemile2
çokk saol bitanemm ben iyyim şükürler olsun ama kızım hala çok sık kusuyor..bugun yine dr a götürdüm idrar tahlili istedi sabahtan beri yapsın diye uğraşıyordum neyseki sonunda tutturduk az önce babası hastaneye götürdü inş kötü bişi çıkmaz senağlamasenağlamasenağlama
hh cnm yaa kıyamamm ben sana ama boşver şu cadı kaynanaların yaptıklarına pek takılmaa gecen bende kaynana yüzünden eşimle tartıştım saatlerce ağladımm senağlamasenağlama pis karı bana geldiğinde yüz vermedim diye kalkmış eşime ispiyon etmiş yalan yanlış şeyler anlatmışşklava: klava:eşimle hala konuşmuyorummm onun yüzündenn kötükedihüsokötükedihüs
burcum sen nasılsın??
hulyacım hosgeldın..nasıl oldu gazel ?
ınşallah tum kuzucuklar bı an once iileşir ....
bısde kacıoz oglusla yatalım artık..cok opuorum hepınızı..ii gecelerr herkese...
çokk saol bitanemm ben iyyim şükürler olsun ama kızım hala çok sık kusuyor..bugun yine dr a götürdüm idrar tahlili istedi sabahtan beri yapsın diye uğraşıyordum neyseki sonunda tutturduk az önce babası hastaneye götürdü inş kötü bişi çıkmaz senağlamasenağlamasenağlama
kıss cerenn yerinde oturmuyosun maş. hee kaydirigubbakcemile3 gez anam gezzz bebiş olduktan sonra valla hiç biyere çıkılmıyor ben hemen kendimi dışarlara atarım diyodum ama hiçte öyle olmuyomuş hem 40 olayına takılıyosun hemde hastalık soğuk vs :1no2::1no2:
sen şimdiden ağlama bacımm lousalıkta ağlayacak çok vaktin olacakk kaydirigubbakcemile3 tabi şaka bi yana alla ağlatmasın bacım...sen kocişede zamanında fırçayı at at şimdi özlee :mymeka::mymeka: okadar dedik sana adamın üstüne gitme diyeklava:
ayy hadi bakalımm cnm hakkında hayıslısı olsun Rabbim sağlıcakla bebişine kucağına almanı nasip etsin mrk etme ttatlım kakası değildir öyle bi şüpheleri olsaydı eger seni eve yollamaz hemen sezeryana alırlardı cnm için rahat olsun o yüzden dualarımız seninde Allahım yar ve yardımcın olsunŞeniz
ahh cnm yaa kıyamamm ben sana ama boşver şu cadı kaynanaların yaptıklarına pek takılmaa gecen bende kaynana yüzünden eşimle tartıştım saatlerce ağladımm senağlamasenağlama pis karı bana geldiğinde yüz vermedim diye kalkmış eşime ispiyon etmiş yalan yanlış şeyler anlatmışşklava: klava:eşimle hala konuşmuyorummm onun yüzündenn kötükedihüsokötükedihüso
bitanemm yaaa sen kendini üzdükçe sütün azalır lütfen güçlü ol ve oğlunu gülen yüzünle karşıla göreceksinn herşey çok güzel olacakk .. seni çok iyi anlıyorumm herbirimizin bebeğinde farklı sorunlar var maleseff bak benim kızda sürekli kusuyor 20 günde 4 defa acile kaldırdımm Allah herşeyin beterinden saklasın cnmm halimize şükretmemiz lazımm :1no2::1no2:
:teytey::teytey::teytey:hayılırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün size bağışlasın kuzucuğunu sarılık içinde bol bol emdirmeye çalış cnm Şeniz
burcum sen nasılsın??
pınarcım hadi gözün aydın tatlımm bu mayıs kuzuları hep bizi korkutmakla meşgul yaw :uhm::uhm: Allahım hiç kimsenin bebeğine hastalık vermesinnn gercekten insanın içi acıyor :1no2::1no2:
sibiko cnm senin oğluş nasıl oldu umarım iyidirr .. geçtimi ishali??
bu arada tubiş yok kaç gündürr inş herşey yolundadır..
seherimde garibimm 2 çocukla uğraşmaktan fırsat bulamıyor yafs Allah yardımcısı olsun onunda :bbo:
Kızlar herkes uyudu, benim uykum yok, bi bakalım oğluşumla teteler neler yapıomuş dedik
hihoyyythihoyyyt
ii geceler cnm....
inş canım sabah olsun dıe sabırsızlanıorum valla...kagan beyde gelmek için sabırsızlanıodur annesii....belkı aynı gun doğuruwerırız nle burcu...hihoyyythihoyyyt
hosgeldın cnm....
oh ıı hadı dınlen artık bol bol...:1hug:
BURCU maşallah ne ıım kıs sana..kağan bole hamarat bı annesi olduu için çok sanslı falla..hangı arad ordun bacım bunlarıııı:1hug:
marylın yarın sabah ınsallah hayırlı haberlerını alırıs bebişinin en kısa zamanda koy yıgenımızın resmını sımdıden gözün aydın olsun..
oyyy bende yarın kontrole gıdıyorum sımdıden heyecan yaptım uyuyamadımbenneyaptımki
cnm seninki bekler belki biraz daha aam benimki biraz zor,39.haftadayız artık:1no2:beyazcım ve bengicim napalım bizimkiler de sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar... dr da bugünden sonra her an olabilir dedi inşallah biraz daha beklerler de kilo alırlar...
öyle cnm,dr.iyi fena değil dedi,inş bir hadtada biraz daha kilo alır yavrumhosgeldın BİGUDİ bıldıım kadarıyla yok daha doguran...sıteye hala gırılmıo falla cnm ya..zorla yzıom ben:çok üzgünüm:yarın kontrol vaar demi senınde.hadı cnm hayırlısı..10 uda sonn inşallah saglıkla alcaksın kuzucuu kucaına..
ESRA BEYAZ dr ıı dedıgı surece yok bı sorun bence takmayın kıslar okadar kıloyu bebişlerın...saglıklı olsunlarda zayıf olsunlar sorun yok,sonra sutle besleızz tontiş tontiş olurlar anneleriii:1hug:Şeniz:Saruboceq:
ay evet ya,belimin ağrıısndan duramıyorum bende nst'den sonra,cnm kanaman neden oldu acaba,nişan falan olmasın.delikafaduldenbende bu gün doktora gittim ikinci çatı muayenem vardı bu seferki biraz acıdı ntsde de mahfoldum belim kırıldı sanki dümdüz sırtüstü yatınca sancılar 180 yazan yere dayanmış sonrada 200 kalıyor zaten biraz yüksek çıktı ara ara özellikle tuvaletten çıkınca belimde ağrılar oluyor kasıklarım falan doktor ayın 15ine kadar bekliycez son günümüz ayın 15i herşey normal bu arada sancın suyun gelirse beni ara dedi sonra eve geldik eve gelince hafif kanamam oldu ama annem normaldir dedi başkada bişey yok şimdilik iki gündür siteye girilmiyor sinir oluyorum
İşte herkesin derdi başka güzelim ,inlş sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebklerimizialıntı yapınca hata veriyor. çok zor açılıyor sonrada.
beyaz esra siz az kilolu diye dert yanıyorsunuz benimkide çok iri olduğundan nasıl çıkacak diye gece rüyama giriyor walla. drunuz sağlıklı dedikten sonra endişelenecek bi durum yoktur.
benim bebek hem iri hemde kafa büyük. benim doğum normal olursa ve zamanında gelirse kabus gibi geçeck sanırım. inşallah bu hafta doğurrurum diyorrum ama bizmkinin yeri rahat hiç gelmeye niyeti yok(
37.haftada kafa ölçümü bpd:95mm çıkmıştı. yarın kaç çıkacak bakalım. dr 100ü geçerse sezeryan olur diyor. onuda ben istemiyorum. çabuk gelsede stressten kurtulsam
üzülme cnm,geçmiş olsun,inş en kısa zamnda normal döner oğlunun sarılığıkızlar ben geldim günlerdir buraya ulaşamıyorum delirecem sandım. size o kadar çok ihtiyacım vardı ki. inşallah artık sorun çıkmaz. çok kötü günler geçiriyorum. oğllum sarılık oldu hastaneye yatırdılar. görmeme bile izin vermiyolar. sütümü sağıp bırakıyorum. memelerim yara oldu. sağarken kanıyor. moralim çok bozuk. sürekli ağlıyorum. çok kötüyüm. sizlere de ulaşamadım.
Ay kaç gündür gitemedim nete. Hem site hata veriyordu hemde kızımı doktora götürüp getirdik…
Çok şükür kızlar. Sarılık değerleri düşmeye başladı kızımın. Cumartesi 16,5 çıktı. Doktor yarın 17,5 olursa hastaneye yatıracağız dedi. Perişan olduk resmen. Her saat başı zorla uyandırıp emzirdim kuzumu. Sabaha kadar hiç uyumadan bol bol emzirdim. Dün çok şükür 13,5’a düştü. Yine aynı şekilde emzirmeye devam ettim dün ve bu gece. Bugün 11,9’a düştü. Hafta sonu kontrolümüz var. İnşallah o güne kadar bişeyciği kalmayacak kızımın
Tabi ben bütün gece uyumadığım için bitkin haldeyim.
Bugün benimde kontrolüm vardı. Dikişlerim falan çok iyi çok şükür. Şimdi gündüzleri kızım uyuyunca fırsattan istifade yarımşar saat uyuyorum.
Burcu canım hadi bakalım inşallah hastane işi olurda sende gönül rahatlığıyla yaparsın doğumunu
Ankakuşu ve esencim doğum yapmışlar. Çok ama çok sevindim bacılar. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzularınızı
Levestoriy canım Allah yardımcınız olsun. İnşallah hiçbişeycik olmaz. Sağ salim alırsın kuzunu kucağına
Sibel’im mevlütünüzü Allah kabul etsin canım. Bende erkenden 15 güne kadar yapacağım inşallah a.s.
[k] {n} [k] canım geçmiş olsun. Sarılığın baş ilacı sık sık emzirmek. Ben iki gündür saat başı emziriyorum. Çok şükür düştü değerleri kuzumun hihoyyyt
Doğum tarileri alınmış ne güzel. En yakın sanırım yarın sabah Tülay’ın. Canım Allah yardımcın olsun. Sağlıkla al inşallah kuzunu kucağına :1hug:
Hala doğuramayan bacılar var. Hadi bakalım bu ne uyuşukluk kaydirigubbakcemile3
Kızımı uyandırma saatim geldi. Ben bi emzireyim. Sonra fırsat bulursam uğrarım yine. Öptüm hepinizi kocamaaaaannna.s. a.s. a.s.
kolay gelsin cnm sana,yeni cicileriniz çok güzelmiş,inş iyi günlerde giysin oğluşlarınkızlar geçmişe çok bakamayacam ben herzamanki gibi aynıyım çocuklarla uğraşıyorum
faceye yeni resimler ekledim ...........
şimdi bi evi süpürecem
ama bugünün en güsel şeyi daha kahvaltı yapmadan kargo geldi bende servis sandım kombimiz bozuldu
servisi çağırmıştık....ama kargocuymuşşş SİBEL TEYZEMİZ (sibiko) ve PINAR TEYZEMİZ bize hediye yollamış çok cici tişörtler ve şort ayyy allahım o kadar mutlu oldumkii[/URL][/IMG]işte bunlar cicilerimiz inş. çıkar başka siteden yükledim herzamanki sitede sorun çıktı
hadi bakalım cnm hayırlısıyla alırsın inş bebişini kucağınakızlar selam ben geldim hastaneden
sorma yahu ben evde tek başıma olduğum hald böyleyim,ota b.ka ağlıyorum resmen,haberlere falan,ne oldu bize böyle hormonlar tavan yaptı galibakaydirigubbakcemile3merhaba kızlar. kayınvalidemdeyim şimdi. site ne kadar sessiz. yeni doğum yapanda yok. inşallah 7 mayısta benimde belli olacak doğum şekli. yaaa normal doğumu çok istiyorum ama zaman geçtikçe de sabırsızlanıyorum. içimden doktor inşallah sezeryan der de 11 mayısta kavuşurum oğluşuma diyorum. kocamı da çok özledim:çok üzgünüm: ona da kavuşacam oğlumla beraber.:1rolleyes:
cnm bebeğini düşün ve bol sıvı almaya çalış,bir de krem önermişlerdi,lansinosh mu ne onu al,bak kullanan herks çok memnun.kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama malesef bu sefer teselli bulamıyorum. moralim çok bozuk. sütüm gittikçe azalıyor. oğlum iyileşiyormuş ama sütüm gidiyor. çok mutsuzum. çok kötüyüm. sanırım emziremicem oğlumu. şu an size yazarken ağlıyorum. her işim ters gitti. her şeyim ters. doğumdan beri. kendimi toplayamıyorum.
ooo maşallah,Allah analı babalı büyütsün cnm.Slm kızlaar ben geldiiim hemde oluşumla beraber:asigim: Kaç gündür yazamadım site açılmadı. 1 mayıs cuma günü normal doğumla kavuştum bebeğime iki haftası vardı ama acele etti kuzum.Haber veriym dedim oturamıyorum fazla geçmişi okuyamadım.ara ara bakarım yine..ilk gün sütüm gelmedi hiç emziremedim gün boyu uyudu bebek moralim çok bozuldu şimdide sarılık oldu yeni yeni emmeye başladı.sarılık için siz ne yaptınız kızlar.
Kızlar mevlüt şekeri için ördüğüm patikleri ekledim, bakalım beğenecekmisiniz hihoyyythihoyyyt
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=6677213&posted=1#post6677213
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?