2009 Mayıs Anneleri

Cnm gözlerin aydın Allahım analı babalı büyütsün inşallah..a.s.

ayyy ne gusel cnm benım kavusmussun meleğine..hemde normal doğumla...hihoyyythihoyyytbende duymuştum sunı sancı en zoruymus dıe..olmuş bitmiş hemde 1saat içinde oy maşallahh..allah analı babalı buyutsun cnm benım...:1hug:

içini rahat tut cnm ..inş kaka deıldır ....hayırlısıyla kucaklarsın kızını cnm benım şurda sabaha ne kaldıhihoyyythihoyyythayırlı hbr lerını beklıoruz :1hug:

:1shok::1shok:canımsın ya...ne manyak kadınmıs senınde su kaynanaklava:klava:hem hamişsın hem kocan yok aaaa ınsanları anlamakta bı zor yanii daha tesekkue etcene dedıı lafa bak kadının ya...klava:eskı ınsanlar aynı aysecım sanırım..bızde esimle oglanın herseyını tamamladık ama benımde teyzem falan dedm dogmamış cocua don biçilmez deyıp durdular heppklava:ınsan uzuluo tabii sinir oluorum bende...moral bozmaktan baska bi işe yaramıolar bole yaparakkkklava:klava:

cnm ya yapma ama bole...klava:kendını uzup koyverme ama kızıorum bak sutun falan gıtcek yani...daha guclu olmalısınkı bebişin iileşsın toparlansın annesi..bole yaparak ancak kendıne ve kuzucua zarar wermiş olursun cnm yapma:teselli:

sorma cnm ya kacgundur sorun var..baksana ne kadar sakın sıte...ohoh temızlıkte bitmiş...annende gelıomuş gozun aydın cnm kuzucuunuda aldınmıydı hihoyyythihoyyyt:1hug:

sorma cnm ya kacgundur sorun var..baksana ne kadar sakın sıte...ohoh temızlıkte bitmiş...annende gelıomuş gozun aydın cnm kuzucuunuda aldınmıydı hihoyyythihoyyyt:1hug:[/QUOTE]

Aysorma valla cnm değmeyin keyfime artık..Neyse çok yorulmuşum bende bugün çıkıyım ben uzanıyım biraz.Hepinizi öptüm...

incihancım burdayım cnm eşim şehirdışındaydı bugün henüz gelmedi fırsattan istifade bi bakim kızlar napıyo dedim...

Cnm inş. güzel haberlerle dönersin yarın, yağız oğluşunada maşallah annesi, ağrılara bendede tam gaz devam

Cnm inş. normal olur seninde istediğin gibi, kısa zamanda kavuşursun bebişine inş.

Cnm bende seni merak etmiştim doğurdunmu diye, inş. kısa zamanda güzel haberlerini alırız cnm

Cnm alttan kontrolden sonra biraz kan gelmesi normal, su geliyomu diye bana baktığında bendende gelmişti çok az, inş. kısa zamanda kavuşursun bebişine sende

Cnm korkma, zaten dr normal yapamayacağını düşünürse hemen alır sezaryene, inş. kısa zamanda kavuşursun bebeğine

Cnm oğluşun bikaç günde atlatır merak etme, kuzeniminde bebeği sarılık olmuştu geçiyor çok şükür, humana steel tea diye bi çay sütü artırıyomuş,onu bi dene, süt birazda duygularla alakalı olduğu için moralini yüksek tutmaya çalış, inş. kısa zamanda atlatırsın

Cnm defne fıstıkımızın sarılığının azalmasına çok sevindim, inş kısa zamanda hiç birşeyi kalmaz
[/URL][/IMG]

büyük hali kızlar ilk hediyemiz bu arada

SİBEL VE PINAR TEYZEMİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER a.s.a.s.:dance::dance:

ALİ

[/URL][/IMG]

ÖMER
[/URL][/IMG]

Cnm güle güle kullanın ciclerinizi inş, kız ben senin bu oğluşlarını ısırıcam he,41 kere maşallah

Cnm hayırlısı ile kavuşursun inş. bebişine, benim bile sabrım azaldı artık bi an önce gelsin diyorum

Cnm benim bulantılarım azaldı, sanırım bebek aşağıya indi geçen hafta ondan olabilir, seninde bu hafta iner muhtemelen rahatlarsın inş.

Cnm inş. yapmamıştır, inş. sağ sağlim bebişine kavuşacaksın Allahın izniyle, güzel haberlerini bekliyorum

Kaynana işte.. ne yapıp edip insanın sinirini bozar böyle, hiç vermeseydin keşke

kızlar ben geldimhihoyyyt bugün işte son günümdü ayy şükür izne ayrıldım yanihihoyyyt minju doğumyapmış Allah analı babalı büyütsünhihoyyyt marylin canım inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın canım bebişini site hala çok yavaş geçmişi tam okuyamadım umarım herkes iyidir yarın bizimde kontrolümüz var kızımı görücem:teytey:

Cnm inş. güzel haberlerle dönersin, iznin hayırlı olsun bol bol dinlen artık
a.s.

aminnn canım inşallahhihoyyyt yarın öğlene kadar yatıcamkaydirigubbakcemile3 artık daha sık girerim siteye tabi site böyle olursa biraz zor gibi:1no2:

ay evet inş. öyle olmaz bi daha ya, öyle alışmışımki hepinize site açılmayınca meraktan çatladım resmen doğuran varmı diye
:CüvCüv:

sorma cnm ya kacgundur sorun var..baksana ne kadar sakın sıte...ohoh temızlıkte bitmiş...annende gelıomuş gozun aydın cnm kuzucuunuda aldınmıydı hihoyyythihoyyyt:1hug:

Aysorma valla cnm değmeyin keyfime artık..Neyse çok yorulmuşum bende bugün çıkıyım ben uzanıyım biraz.Hepinizi öptüm...[/QUOTE]

ii geceler cnm....

inş canım sabah olsun dıe sabırsızlanıorum valla...kagan beyde gelmek için sabırsızlanıodur annesii....belkı aynı gun doğuruwerırız nle burcu...hihoyyythihoyyyt

hosgeldın cnm....
oh ıı hadı dınlen artık bol bol...:1hug:

BURCU maşallah ne ıım kıs sana..kağan bole hamarat bı annesi olduu için çok sanslı falla..hangı arad ordun bacım bunlarıııı:1hug:

sağolun fıstıklar hepinize ayrı ayrı teşekürler hiç uykum yok bu geceyide kk da geçircem ben herhalde kızımda tekmeleyip duruyor inş herşey yolunda gider çok heyecanlıyım bu gece bana uyku yok annemde yola çıktı sabah 6 da burda allahın izniyle 7 gibi evden çıkıyoruz 8 de hastanedeyiz cümbür cemaat kayınvalidem görümcelerimde geliyorlar herkese söyledik biraz ani oldu ama bakalım hakkımızda hayırlısı en kısa zamanda buraya yazmaya çalışırım

sağol bitanem inş güzel haberler getirirsin

hayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütsün

Kızlar mevlüt şekeri için ördüğüm patikleri ekledim, bakalım beğenecekmisiniz hihoyyythihoyyyt

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=6677213&posted=1#post6677213

çok güzel burcuucm yine döktürmüşsün valla becerikli hatun kaydirigubbakcemile2

incihancım mimaresracım civcivim tüm güzel annişler sizler nasılsınız:))))

çokk saol bitanemm ben iyyim şükürler olsun ama kızım hala çok sık kusuyor..bugun yine dr a götürdüm idrar tahlili istedi sabahtan beri yapsın diye uğraşıyordum neyseki sonunda tutturduk az önce babası hastaneye götürdü inş kötü bişi çıkmaz senağlamasenağlamasenağlama

kıss cerenn yerinde oturmuyosun maş. hee kaydirigubbakcemile3 gez anam gezzz bebiş olduktan sonra valla hiç biyere çıkılmıyor ben hemen kendimi dışarlara atarım diyodum ama hiçte öyle olmuyomuş hem 40 olayına takılıyosun hemde hastalık soğuk vs :1no2::1no2:
sen şimdiden ağlama bacımm lousalıkta ağlayacak çok vaktin olacakk kaydirigubbakcemile3 tabi şaka bi yana alla ağlatmasın bacım...sen kocişede zamanında fırçayı at at şimdi özlee :mymeka::mymeka: okadar dedik sana adamın üstüne gitme diye klava:

ayy hadi bakalımm cnm hakkında hayıslısı olsun Rabbim sağlıcakla bebişine kucağına almanı nasip etsin mrk etme ttatlım kakası değildir öyle bi şüpheleri olsaydı eger seni eve yollamaz hemen sezeryana alırlardı cnm için rahat olsun o yüzden dualarımız seninde Allahım yar ve yardımcın olsunŞeniz

ahh cnm yaa kıyamamm ben sana ama boşver şu cadı kaynanaların yaptıklarına pek takılmaa gecen bende kaynana yüzünden eşimle tartıştım saatlerce ağladımm senağlamasenağlama pis karı bana geldiğinde yüz vermedim diye kalkmış eşime ispiyon etmiş yalan yanlış şeyler anlatmışş klava:klava:eşimle hala konuşmuyorummm onun yüzündenn kötükedihüsokötükedihüso

bitanemm yaaa sen kendini üzdükçe sütün azalır lütfen güçlü ol ve oğlunu gülen yüzünle karşıla göreceksinn herşey çok güzel olacakk .. seni çok iyi anlıyorumm herbirimizin bebeğinde farklı sorunlar var maleseff bak benim kızda sürekli kusuyor 20 günde 4 defa acile kaldırdımm Allah herşeyin beterinden saklasın cnmm halimize şükretmemiz lazımm :1no2::1no2:

:teytey::teytey::teytey:hayılırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün size bağışlasın kuzucuğunu sarılık içinde bol bol emdirmeye çalış cnm Şeniz

Cnm inş. güzel haberlerle dönersin, iznin hayırlı olsun bol bol dinlen artık
a.s.

burcum sen nasılsın??

pınarcım hadi gözün aydın tatlımm bu mayıs kuzuları hep bizi korkutmakla meşgul yaw :uhm::uhm: Allahım hiç kimsenin bebeğine hastalık vermesinnn gercekten insanın içi acıyor :1no2::1no2:

sibiko cnm senin oğluş nasıl oldu umarım iyidirr .. geçtimi ishali??

bu arada tubiş yok kaç gündürr inş herşey yolundadır..

seherimde garibimm 2 çocukla uğraşmaktan fırsat bulamıyor yafs Allah yardımcısı olsun onunda :bbo:

hulyacım hosgeldın..nasıl oldu gazel ?
ınşallah tum kuzucuklar bı an once iileşir ....
bısde kacıoz oglusla yatalım artık..cok opuorum hepınızı..ii gecelerr herkese...

Kızlar herkes uyudu, benim uykum yok, bi bakalım oğluşumla teteler neler yapıomuş dedik
hihoyyythihoyyyt
Aysorma valla cnm değmeyin keyfime artık..Neyse çok yorulmuşum bende bugün çıkıyım ben uzanıyım biraz.Hepinizi öptüm...

ii geceler cnm....

inş canım sabah olsun dıe sabırsızlanıorum valla...kagan beyde gelmek için sabırsızlanıodur annesii....belkı aynı gun doğuruwerırız nle burcu...hihoyyythihoyyyt

hosgeldın cnm....
oh ıı hadı dınlen artık bol bol...:1hug:

BURCU maşallah ne ıım kıs sana..kağan bole hamarat bı annesi olduu için çok sanslı falla..hangı arad ordun bacım bunlarıııı:1hug:[/QUOTE]

Ewet cnm olabilir valla, sat lerimiz aynı seninle kaydirigubbakcemile5 ben artık feci sabırsızlanıyorum, bide merak var tabi öldürüyo beni, bizim dr da 4 boyutluda yok bu yüzden göremiyorum kime benziyo, nasıl bişi diye

Goncacım keşke bende yarın doğursam
hihoyyyt valla sen doğuruyon ben heyecan yapıyorum, defne prensesimiz seni çok bekletti ama sonunda sağ sağlim kavuşuyonuz çok şükür, iyi haberlerini bekliyorum cnm, sen kk ne giremezsen bile eşin fln yazıp bilgi versin olurmu,Allah yardımcın olsun

Hülyacım geçmiş olsun cnm, inş. iyi çıkar tahlil sonuçaları prensesin, o kaynananada sinir oldum he, yapıyolar yapıyolar bide yüz vermiyo diye şikayet sonrasnda, benimkide ""çok soğuk davranıyo bize"" fln demişti, e karı bana demediğini bırakmıyo bide ""ağzına sağlık annecim, gel seni bi öpeyim"" mi demek gerekiyo yani anlamış değilim
klava:klava:
Cnm bende iyiyim, hafta sonundan beri kendi kendimin yatak istirahatine son verdim, gerçi son verdimde ne oldu bu seferde oturuyom bütün gün, ağrım oluncada yatıyorum, artık bebetomu görmek için çıldırıyorum desem yeri, annemler eşim fln herkes "gelsin artık" diyo, kimi arasam" bebek mi geldi" diye soruyo, hayırlısı olsun diyorum, o kendi geleceği zamanı bilir diyorum, ama inş. çok bekletmez artık beni

minju allah analı babalı buyutmek nasıp etsın bebegını gözün aydın olsun

yenı anne maşallah sana ne guzel olmus patıkler ne becerıklı hatunsun

marylın yarın sabah ınsallah hayırlı haberlerını alırıs bebişinin en kısa zamanda koy yıgenımızın resmını sımdıden gözün aydın olsun..

oyyy bende yarın kontrole gıdıyorum sımdıden heyecan yaptım uyuyamadımbenneyaptımki

canım ya çok geçmiş olsun bu kusma olayı bazen özellikle kız bebeklerinde oluyormuş inş önemli bir şey çıkmaz iyi dileklerin için teşşekürler canım kızın umaırm en kısa zamanda iyileşir ya ben çok üzülüyorum hasta olunca bu kuzular

Ewet cnm olabilir valla, sat lerimiz aynı seninle kaydirigubbakcemile5 ben artık feci sabırsızlanıyorum, bide merak var tabi öldürüyo beni, bizim dr da 4 boyutluda yok bu yüzden göremiyorum kime benziyo, nasıl bişi diye

Goncacım keşke bende yarın doğursam
hihoyyyt valla sen doğuruyon ben heyecan yapıyorum, defne prensesimiz seni çok bekletti ama sonunda sağ sağlim kavuşuyonuz çok şükür, iyi haberlerini bekliyorum cnm, sen kk ne giremezsen bile eşin fln yazıp bilgi versin olurmu,Allah yardımcın olsun

Hülyacım geçmiş olsun cnm, inş. iyi çıkar tahlil sonuçaları prensesin, o kaynananada sinir oldum he, yapıyolar yapıyolar bide yüz vermiyo diye şikayet sonrasnda, benimkide ""çok soğuk davranıyo bize"" fln demişti, e karı bana demediğini bırakmıyo bide ""ağzına sağlık annecim, gel seni bi öpeyim"" mi demek gerekiyo yani anlamış değilim
klava:klava:
Cnm bende iyiyim, hafta sonundan beri kendi kendimin yatak istirahatine son verdim, gerçi son verdimde ne oldu bu seferde oturuyom bütün gün, ağrım oluncada yatıyorum, artık bebetomu görmek için çıldırıyorum desem yeri, annemler eşim fln herkes "gelsin artık" diyo, kimi arasam" bebek mi geldi" diye soruyo, hayırlısı olsun diyorum, o kendi geleceği zamanı bilir diyorum, ama inş. çok bekletmez artık beni [/QUOTE]

sağol canım en kısa zamanda kavuşursunuz inş sizde benide uyku tutmadı acayip heycanlıyım 5.30 gibi annemi almaya gidicez garajdan nu gece bana uyku oyk ama eşim kızyor tansiyonun çıkacak almayacaklar ameliyata diyor ben kaçıyorum herkesi öptüm eşime söylerim buraya yaazsın

sağol canım inş güzel haberler alırsın yarın

beyazcım ve bengicim napalım bizimkiler de sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar... dr da bugünden sonra her an olabilir dedi inşallah biraz daha beklerler de kilo alırlar...
cnm seninki bekler belki biraz daha aam benimki biraz zor,39.haftadayız artık:1no2:
öyle cnm,dr.iyi fena değil dedi,inş bir hadtada biraz daha kilo alır yavrum
ay evet ya,belimin ağrıısndan duramıyorum bende nst'den sonra,cnm kanaman neden oldu acaba,nişan falan olmasın.delikafadulden
İşte herkesin derdi başka güzelim ,inlş sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebklerimizi
üzülme cnm,geçmiş olsun,inş en kısa zamnda normal döner oğlunun sarılığı

Bu arada kızımın dün göbeğide düştü teyzoşları. İçim rahatladı valla hihoyyyt

ay maşallah defneye,geçmiş olsun cnm,şimdi düzelmiş bari,iyi iyi,göbiş de düşmüş ne güzel
kolay gelsin cnm sana,yeni cicileriniz çok güzelmiş,inş iyi günlerde giysin oğluşların
hadi bakalım cnm hayırlısıyla alırsın inş bebişini kucağına
sorma yahu ben evde tek başıma olduğum hald böyleyim,ota b.ka ağlıyorum resmen,haberlere falan,ne oldu bize böyle hormonlar tavan yaptı galibakaydirigubbakcemile3
cnm bebeğini düşün ve bol sıvı almaya çalış,bir de krem önermişlerdi,lansinosh mu ne onu al,bak kullanan herks çok memnun.
ooo maşallah,Allah analı babalı büyütsün cnm.
Kızlar mevlüt şekeri için ördüğüm patikleri ekledim, bakalım beğenecekmisiniz hihoyyythihoyyyt

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=6677213&posted=1#post6677213

cnm ellerine sağlık,süper olmuş valla,eee becerikli hatunun hali başka oluyor,ben hiç bişey yapmadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…