2009 Mayıs Anneleri

günaydın kızlar nasılsınız tülayı aradım yarım saat önce çıkmış ameliyattan ablasıyla görüştüm bebekte kendide maşallah iyiymiş akşamda ziyaretine gideceğim

günaydın kızlar nasılsınız tülayı aradım yarım saat önce çıkmış ameliyattan ablasıyla görüştüm bebekte kendide maşallah iyiymiş akşamda ziyaretine gideceğim

oy maşallah,kurtulmuşlar ikiside ne güzel,:sm_cool::sm_cool::sm_cool:Allah analı babalı büyütsün inş,bzilerden de selam söyle cnma.s.

Banucum günaydın, oyy kavuşmuşmu kuzusuna ne güzel, Rabbim mutluluklarını daim etsin inş.

minju allah analı babalı buyutmek nasıp etsın bebegını gözün aydın olsun

yenı anne maşallah sana ne guzel olmus patıkler ne becerıklı hatunsun

Teşekkürler cnma.s. yarın inş. güzel haberlerini alırız

Cnm heralde benide uyku tutmazdı, güzel haerlerini bekliyorum

Teşekkürler cnm a.s.

a.s.herkese günaydınlar...
Bugün doğuma gidenlere allah yardım etsin .Sağlıkla bebişlerini alsınlar kucaklarına inşallah.
Sibiko canım medipolde ücreti yatarken mi yoksa çıkışta mı verdiniz?Bide nakit veya kard ödeme nasıl oluyo bir bilgin var mı acaba?

Goncacım dularımız seninle hiç merak etme tatlım hayırlısıyla kızını alıp geleceksin evine bak bendede böyle bir risk vardı çok acil olsa inan bir saat bile bekletmezlerdi seni.Hakkında hayırlısı olsun arıycam seni öğleden sonra.

Son dönemlerde öyle oluyo tatlım neyseki geçiyo gerçi ondan sonrasında lohusalık başlıyo ama olsun bebişlerimiz için can feda.:1hug:

Canım benim tüm bebeklerde oluyor inan.Evet emmesi çok önemli ama gelmiyorsada lütfen canını sıkma şimdiki mamalar çok kaliteli ben ve benim kardeş sadece 15 gün emmişiz oda çok az sonrasında hep mama gayette sağlıklıyız.Hayırlısı olsun iyi olsunda gerisi boş tatlım.

Gözün aydın tatlım allah analı babalı büyütsün.

Ne güzel izninede çıkmışsın semracım bol bol dinlen sonrasında çok ihtiyacın olacak enerjiye.

Canım günaydın bizde iyiyiz çok şükür.Ay çok sevindi öğleden sonra arıycam bende ayılmış olur ozaman.Bizdende çok slm söyle yinede.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok sevindim yaaa hihoyyyt

Canım çıkışta veriyosun,çıkacağın gün evraklarını muhasebeye yolluyolar orda hallediyosun.Kredi kartıylada ödeme var bildiğim kadarıyla biz nakit yaptık ama.İstersen bir dahaki gidişinde bir muhasebeyle görüş.

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için. :1hug: Doğru aslında gidince bir sorayım.

günaydınnn canımhihoyyyt oyyy birtane daha bebiş gelmiş ne güzel Allah analı babalı
büyütsünhihoyyyt

Ben geldim nasılsınız arkadaşlar benim artık cok canım sıkılmaya başladı.

TÜLAYCIM gözün aydın hihoyyyt kavuşmuşsun bebişine allah analı babalı büyütsün inşallah

Banucum bizdende selam söyle tülaya.Marylinden haber yok galiba hala inşallah onunda güzel haberleri gelir.

Günaydın herkese,
Tülay doğum yapmış ne güzel Allah analı babalı büyütsün onun bebeğinide..
Marylinden haber yok sanırım..ınşallah iyidir ikiside..
Sizler nasılsınız kızlar..??

Günaydın herkese,
Tülay doğum yapmış ne güzel Allah analı babalı büyütsün onun bebeğinide..
Marylinden haber yok sanırım..İnşallah iyidir ikiside..
Sizler nasılsınız kızlar..??

Hoşgeldin canım napalım can sıkıntısı bende inanılmaz hiçbiryerde rahat edemiyorum.Temizlikte bitti yapıcak iş yok eskiden kitap okurdum hep simdi onuda yapamıyorum.Evde de dışardada zaman geçmek bilmiyor valla su haftayıda bir atlatırsam inşallah.

geziyom kız napim son günlerim. kayananama da sırf nete girebilmek içinn geliyorumkaydirigubbakcemile3 kocam yollarda doğuracan az da evde otur diyor. haklı da ama evde otursaım hiç yok. birazdan arkadaşıma gidicem. gitmeden bi bakayım size dedim.
hakkaten yaa,önce kızdık kızdık adama,şimdi burnumda tütüyor kokusu:çok üzgünüm: adı geçince bile ağlayasım geliyor! saatlerce tel de konuşuyoz,beyin hücrelerim öldü-tatlicadiarzu-
kuzunda da bişey çıkmaz inşallah canım.
kız yok evde tek başıma olsam ağla ağla ölürdüm heralde. ama annemlerde filan olunca çok ağlayamıyorum. ama yaşlar gözümde hazır bekliyor!:a015:
ahh teyzoşu bi kucağıma alsaydım kuzumu!:1rolleyes:

nasılsın canım? dediğin doru galiba. kaynanaya bir çiçek yeter galiba

ıyiyim cerencim galibası yok alıver bir cıcek tamam işte benim pazar günü doğum olabilir demişti dr olursa yırttım hediyeden bu sene benim anneler günü hediyemse SÜPER olur zaten bende ne alırsam beğendiremem o yüzden cıcek tamamdır anneme aldım önceden zaten haberi olmaz

biz anneme bulaşık makinası aldık kardeşimle beraber:lepi: aman duymasınkaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum kızlar. hepinize öpücükler

Sorma cnm aynen öyle vakit geçmiyor ama yarın yada en geç perşembe annemle kızkardeşim geliyor o zaman daha iyi olucam heralde!Allahım son günlerini yaşayan herkese yardımcı olsun...

Offfff tam dünden beri okuyamadıklarımı alıntı yaptım cevap yazdım gıcık site gitti hepsi silindi klava: Hatırladıklarımı yazıyorum. Arada unuttuklarım olursa kusura bakmayın bacılar. Kızım uyanır az sonra. Tekrar geçmişi okuyamayacağım a.s.

Bu arada bana bi haller oldu. Eşim doğumdan beri ilk defa bugün işe gitti. Dün gece yatarken resmen yarın işe gitme diye hüngür hüngür ağladım. Adam da şaşırdı garibim. Mecbur gitmesi de lazım. Sabah peşinden ağladım çocuk gibi. Az önce aradı ne yapıyorsunuz diye. Ağlamaktan konuşamadım. Kayınvalidem de şaşırdı kadıncağız. Yavrum bişeyin mi var, canın mı sıkılıyor diye peşimde dolanıyor. Ondan sıkıldım sanmasa bari. Kendini paraladı günlerdir kadıncağız evin içinde bana bişey yaptırmayacak diye. Ama ben kocamı özledim yaaaaa senağlama senağlama senağlama

Tülay'ın ablasıyla konuştum hayırlısı ile doğum yapmış çok şükür Sağlıkla büyütsün kuzusunu

Min-ju canım gözün aydın. Güle güle sağlıkla büyüt inşallah bebişini

Marylin Gonca'yı aradım. Cebi kapalı. Umarım bu saate kadar sağlıkla almıştır kuuzsunu kucağına

Birso'm ben o paşaları yerim yerim. Güle güle giysinler canım benim. Kokla bizim için

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederiz teyzoşlarımız. Allah razı olsun a.s.

Hülya'cım Gazel'ime geçmiş olsun bacım. İnşallah bişeycik çıkmaz sonuçların da

Ilgın'cım sen nasılsın canım? Vakit yaklaşıyor heyecan ne durumda

Ankakuşu bacım sen stres yaptıkça sütün gidicek. Sütün gelmese bile sık sık emzir sen. Artar o şekilde. Benimde ilk 3 gün azdı. Emzire emzire geliyor. Sarılık her doğan 10 bebekten 8'inde oluyormuş. Bizde çok stres yaptık ama geçiyor bacım a.s.

hulyacım hosgeldın..nasıl oldu gazel ?
ınşallah tum kuzucuklar bı an once iileşir ....
bısde kacıoz oglusla yatalım artık..cok opuorum hepınızı..ii gecelerr herkese...

cnm çok saol kusması aynı dvm ama tahlilde şükür bişi çıkmadı alkisalkisalkis

Ewet cnm olabilir valla, sat lerimiz aynı seninle kaydirigubbakcemile5 ben artık feci sabırsızlanıyorum, bide merak var tabi öldürüyo beni, bizim dr da 4 boyutluda yok bu yüzden göremiyorum kime benziyo, nasıl bişi diye

Goncacım keşke bende yarın doğursam
hihoyyyt valla sen doğuruyon ben heyecan yapıyorum, defne prensesimiz seni çok bekletti ama sonunda sağ sağlim kavuşuyonuz çok şükür, iyi haberlerini bekliyorum cnm, sen kk ne giremezsen bile eşin fln yazıp bilgi versin olurmu,Allah yardımcın olsun

Hülyacım geçmiş olsun cnm, inş. iyi çıkar tahlil sonuçaları prensesin, o kaynananada sinir oldum he, yapıyolar yapıyolar bide yüz vermiyo diye şikayet sonrasnda, benimkide ""çok soğuk davranıyo bize"" fln demişti, e karı bana demediğini bırakmıyo bide ""ağzına sağlık annecim, gel seni bi öpeyim"" mi demek gerekiyo yani anlamış değilim
klava:klava:
Cnm bende iyiyim, hafta sonundan beri kendi kendimin yatak istirahatine son verdim, gerçi son verdimde ne oldu bu seferde oturuyom bütün gün, ağrım oluncada yatıyorum, artık bebetomu görmek için çıldırıyorum desem yeri, annemler eşim fln herkes "gelsin artık" diyo, kimi arasam" bebek mi geldi" diye soruyo, hayırlısı olsun diyorum, o kendi geleceği zamanı bilir diyorum, ama inş. çok bekletmez artık beni [/QUOTE]

canımm yaa sağlıcakla gelsin kuzucuğun ama artık zamanıda gelmiş işn seni fazla bekletmezzhihoyyythihoyyyt

cadı kaynanalar zaten herşeye muhalefet öyle yaptıkça gözümden düşüyor hiç kusura bakmasın zamanında yaptıklarına saysın o yüzden bende sevgi gösterisi beklemesin kötükedihüsokötükedihüso

ayyy şükürlerr olsunn bi bebiş daha geldi darısı bekleyenlerin başına kıvılcım en başta senin başına bacımm delikafaduldendelikafadulden

bu arada marlyn den haber yok mu hala kızlar???:uhm::uhm:

oyy oyy pınarım kıyamam sana güzel annişş Şeniz

demek senide lousalık psikolojisi sardı ..
canım merak etme hepimiz yaşadık bu ağlama krizlerini 1 yada 2 günlüktür gecici bi durum yani canımm ...ama çokta ağlayıpta sütüne zarar verme tatlım sen yine pozitif olmaya çalış ŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…