günaydın kızlar nasılsınız tülayı aradım yarım saat önce çıkmış ameliyattan ablasıyla görüştüm bebekte kendide maşallah iyiymiş akşamda ziyaretine gideceğim
Banucum günaydın, oyy kavuşmuşmu kuzusuna ne güzel, Rabbim mutluluklarını daim etsin inş.günaydın kızlar nasılsınız tülayı aradım yarım saat önce çıkmış ameliyattan ablasıyla görüştüm bebekte kendide maşallah iyiymiş akşamda ziyaretine gideceğim
minju allah analı babalı buyutmek nasıp etsın bebegını gözün aydın olsun
yenı anne maşallah sana ne guzel olmus patıkler ne becerıklı hatunsun
marylın yarın sabah ınsallah hayırlı haberlerını alırıs bebişinin en kısa zamanda koy yıgenımızın resmını sımdıden gözün aydın olsun..
oyyy bende yarın kontrole gıdıyorum sımdıden heyecan yaptım uyuyamadımbenneyaptımki
canım ya çok geçmiş olsun bu kusma olayı bazen özellikle kız bebeklerinde oluyormuş inş önemli bir şey çıkmaz iyi dileklerin için teşşekürler canım kızın umaırm en kısa zamanda iyileşir ya ben çok üzülüyorum hasta olunca bu kuzular
sağol canım en kısa zamanda kavuşursunuz inş sizde benide uyku tutmadı acayip heycanlıyım 5.30 gibi annemi almaya gidicez garajdan nu gece bana uyku oyk ama eşim kızyor tansiyonun çıkacak almayacaklar ameliyata diyor ben kaçıyorum herkesi öptüm eşime söylerim buraya yaazsın
sağol canım inş güzel haberler alırsın yarın
cnm seninki bekler belki biraz daha aam benimki biraz zor,39.haftadayız artık:1no2:
öyle cnm,dr.iyi fena değil dedi,inş bir hadtada biraz daha kilo alır yavrum
ay evet ya,belimin ağrıısndan duramıyorum bende nst'den sonra,cnm kanaman neden oldu acaba,nişan falan olmasın.delikafadulden
İşte herkesin derdi başka güzelim ,inlş sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebklerimizi
üzülme cnm,geçmiş olsun,inş en kısa zamnda normal döner oğlunun sarılığı
Bu arada kızımın dün göbeğide düştü teyzoşları. İçim rahatladı valla hihoyyyt
ay maşallah defneye,geçmiş olsun cnm,şimdi düzelmiş bari,iyi iyi,göbiş de düşmüş ne güzel
kolay gelsin cnm sana,yeni cicileriniz çok güzelmiş,inş iyi günlerde giysin oğluşların
hadi bakalım cnm hayırlısıyla alırsın inş bebişini kucağına
sorma yahu ben evde tek başıma olduğum hald böyleyim,ota b.ka ağlıyorum resmen,haberlere falan,ne oldu bize böyle hormonlar tavan yaptı galibakaydirigubbakcemile3
cnm bebeğini düşün ve bol sıvı almaya çalış,bir de krem önermişlerdi,lansinosh mu ne onu al,bak kullanan herks çok memnun.
ooo maşallah,Allah analı babalı büyütsün cnm.
cnm ellerine sağlık,süper olmuş valla,eee becerikli hatunun hali başka oluyor,ben hiç bişey yapmadım ya[/B]
kızlar selam ben geldim hastaneden
yarın kızım geliyor teyzeleri sabah 8.30 da sezeryana giricem bugün kontrolüm vardı suyumuz da partüküller olduğu saptandı kakasını yapmış olma ihtimali olabilirmiş, inş öle değildir umudumuz bu haber vermek istedim hepinize bizden dualarınızı esirgemeyin
tülaycımla aynı günmüş kısmetimiz canım şididien hayırlı doğumlar diliyorum
kıvılcım canım inş hakkında hayırlısı olur
bugün doktorum muayene etti hiç açılmam yokmuş bebeğin kafası yukarı gitmiş iyice doğru düzgün sancım bile çıkmadı hakkımızda hayırlısı böyleymiş inş hepinizi öpüyorum
dün gece uyuyamamıştım konu açmıştım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=276980
bugünde böle oldu inş kızım kakasını yapmamıştır dua edin lütfen
merhaba kızlar. kayınvalidemdeyim şimdi. site ne kadar sessiz. yeni doğum yapanda yok. inşallah 7 mayısta benimde belli olacak doğum şekli. yaaa normal doğumu çok istiyorum ama zaman geçtikçe de sabırsızlanıyorum. içimden doktor inşallah sezeryan der de 11 mayısta kavuşurum oğluşuma diyorum. kocamı da çok özledim:çok üzgünüm: ona da kavuşacam oğlumla beraber.:1rolleyes:
son zamanlar geldikçe herşeye ağlayasım geliyor. yanımda annemler filan olduğu için tutuyorum kendimi. evimde yalnız olsaydım da hergün ağlardım,herşeye ağlardım galiba:a015:
kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama malesef bu sefer teselli bulamıyorum. moralim çok bozuk. sütüm gittikçe azalıyor. oğlum iyileşiyormuş ama sütüm gidiyor. çok mutsuzum. çok kötüyüm. sanırım emziremicem oğlumu. şu an size yazarken ağlıyorum. her işim ters gitti. her şeyim ters. doğumdan beri. kendimi toplayamıyorum.
Slm kızlaar ben geldiiim hemde oluşumla beraber:asigim: Kaç gündür yazamadım site açılmadı. 1 mayıs cuma günü normal doğumla kavuştum bebeğime iki haftası vardı ama acele etti kuzum.Haber veriym dedim oturamıyorum fazla geçmişi okuyamadım.ara ara bakarım yine..ilk gün sütüm gelmedi hiç emziremedim gün boyu uyudu bebek moralim çok bozuldu şimdide sarılık oldu yeni yeni emmeye başladı.sarılık için siz ne yaptınız kızlar.
kızlar ben geldimhihoyyyt bugün işte son günümdü ayy şükür izne ayrıldım yanihihoyyyt minju doğumyapmış Allah analı babalı büyütsünhihoyyyt marylin canım inşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın canım bebişini site hala çok yavaş geçmişi tam okuyamadım umarım herkes iyidir yarın bizimde kontrolümüz var kızımı görücem:teytey:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bende annemlerdeydim yeni geldim
pınarcım sibelcim iyisiniz demi bebişler nasıl
benim bulantılarım son gaz devam kızlar artık bunaldım
tülaycımda yarın doğuma gidiyor hayırlısıyla bebişi alır inşallah kucağına
günaydın kızlar nasılsınız tülayı aradım yarım saat önce çıkmış ameliyattan ablasıyla görüştüm bebekte kendide maşallah iyiymiş akşamda ziyaretine gideceğim
a.s.herkese günaydınlar...
Bugün doğuma gidenlere allah yardım etsin .Sağlıkla bebişlerini alsınlar kucaklarına inşallah.
Sibiko canım medipolde ücreti yatarken mi yoksa çıkışta mı verdiniz?Bide nakit veya kard ödeme nasıl oluyo bir bilgin var mı acaba?
Canım çıkışta veriyosun,çıkacağın gün evraklarını muhasebeye yolluyolar orda hallediyosun.Kredi kartıylada ödeme var bildiğim kadarıyla biz nakit yaptık ama.İstersen bir dahaki gidişinde bir muhasebeyle görüş.
Goncacım dularımız seninle hiç merak etme tatlım hayırlısıyla kızını alıp geleceksin evine bak bendede böyle bir risk vardı çok acil olsa inan bir saat bile bekletmezlerdi seni.Hakkında hayırlısı olsun arıycam seni öğleden sonra.
Son dönemlerde öyle oluyo tatlım neyseki geçiyo gerçi ondan sonrasında lohusalık başlıyo ama olsun bebişlerimiz için can feda.:1hug:
Canım benim tüm bebeklerde oluyor inan.Evet emmesi çok önemli ama gelmiyorsada lütfen canını sıkma şimdiki mamalar çok kaliteli ben ve benim kardeş sadece 15 gün emmişiz oda çok az sonrasında hep mama gayette sağlıklıyız.Hayırlısı olsun iyi olsunda gerisi boş tatlım.
Gözün aydın tatlım allah analı babalı büyütsün.
Ne güzel izninede çıkmışsın semracım bol bol dinlen sonrasında çok ihtiyacın olacak enerjiye.
Günaydın canm normalde hayatta kalkamam ama bugün sanki işe gidicekmişim gibi erkendende kalktımkaydirigubbakcemile3 oğluşun nasıl tatlım ohh kokla benim yerimedelikafadulden
Günaydın herkese,
Tülay doğum yapmış ne güzel Allah analı babalı büyütsün onun bebeğinide..
Marylinden haber yok sanırım..İnşallah iyidir ikiside..
Sizler nasılsınız kızlar..??
geziyom kız napim son günlerim. kayananama da sırf nete girebilmek içinn geliyorumkaydirigubbakcemile3 kocam yollarda doğuracan az da evde otur diyor. haklı da ama evde otursaım hiç yok. birazdan arkadaşıma gidicem. gitmeden bi bakayım size dedim.çokk saol bitanemm ben iyyim şükürler olsun ama kızım hala çok sık kusuyor..bugun yine dr a götürdüm idrar tahlili istedi sabahtan beri yapsın diye uğraşıyordum neyseki sonunda tutturduk az önce babası hastaneye götürdü inş kötü bişi çıkmaz senağlamasenağlamasenağlama
kıss cerenn yerinde oturmuyosun maş. hee kaydirigubbakcemile3 gez anam gezzz bebiş olduktan sonra valla hiç biyere çıkılmıyor ben hemen kendimi dışarlara atarım diyodum ama hiçte öyle olmuyomuş hem 40 olayına takılıyosun hemde hastalık soğuk vs :1no2::1no2:
sen şimdiden ağlama bacımm lousalıkta ağlayacak çok vaktin olacakk kaydirigubbakcemile3 tabi şaka bi yana alla ağlatmasın bacım...sen kocişede zamanında fırçayı at at şimdi özlee :mymeka::mymeka: okadar dedik sana adamın üstüne gitme diyeklava:
ayy hadi bakalımm cnm hakkında hayıslısı olsun Rabbim sağlıcakla bebişine kucağına almanı nasip etsin mrk etme ttatlım kakası değildir öyle bi şüpheleri olsaydı eger seni eve yollamaz hemen sezeryana alırlardı cnm için rahat olsun o yüzden dualarımız seninde Allahım yar ve yardımcın olsunŞeniz
ahh cnm yaa kıyamamm ben sana ama boşver şu cadı kaynanaların yaptıklarına pek takılmaa gecen bende kaynana yüzünden eşimle tartıştım saatlerce ağladımm senağlamasenağlama pis karı bana geldiğinde yüz vermedim diye kalkmış eşime ispiyon etmiş yalan yanlış şeyler anlatmışşklava: klava:eşimle hala konuşmuyorummm onun yüzündenn kötükedihüsokötükedihüso
bitanemm yaaa sen kendini üzdükçe sütün azalır lütfen güçlü ol ve oğlunu gülen yüzünle karşıla göreceksinn herşey çok güzel olacakk .. seni çok iyi anlıyorumm herbirimizin bebeğinde farklı sorunlar var maleseff bak benim kızda sürekli kusuyor 20 günde 4 defa acile kaldırdımm Allah herşeyin beterinden saklasın cnmm halimize şükretmemiz lazımm :1no2::1no2:
:teytey::teytey::teytey:hayılırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün size bağışlasın kuzucuğunu sarılık içinde bol bol emdirmeye çalış cnm Şeniz
burcum sen nasılsın??
pınarcım hadi gözün aydın tatlımm bu mayıs kuzuları hep bizi korkutmakla meşgul yaw :uhm::uhm: Allahım hiç kimsenin bebeğine hastalık vermesinnn gercekten insanın içi acıyor :1no2::1no2:
sibiko cnm senin oğluş nasıl oldu umarım iyidirr .. geçtimi ishali??
bu arada tubiş yok kaç gündürr inş herşey yolundadır..
seherimde garibimm 2 çocukla uğraşmaktan fırsat bulamıyor yafs Allah yardımcısı olsun onunda :bbo:
kız yok evde tek başıma olsam ağla ağla ölürdüm heralde. ama annemlerde filan olunca çok ağlayamıyorum. ama yaşlar gözümde hazır bekliyor!:a015:
cnm seninki bekler belki biraz daha aam benimki biraz zor,39.haftadayız artık:1no2:
öyle cnm,dr.iyi fena değil dedi,inş bir hadtada biraz daha kilo alır yavrum
ay evet ya,belimin ağrıısndan duramıyorum bende nst'den sonra,cnm kanaman neden oldu acaba,nişan falan olmasın.delikafadulden
İşte herkesin derdi başka güzelim ,inlş sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebklerimizi
üzülme cnm,geçmiş olsun,inş en kısa zamnda normal döner oğlunun sarılığı
Bu arada kızımın dün göbeğide düştü teyzoşları. İçim rahatladı valla hihoyyyt
ay maşallah defneye,geçmiş olsun cnm,şimdi düzelmiş bari,iyi iyi,göbiş de düşmüş ne güzel
kolay gelsin cnm sana,yeni cicileriniz çok güzelmiş,inş iyi günlerde giysin oğluşların
hadi bakalım cnm hayırlısıyla alırsın inş bebişini kucağına
sorma yahu ben evde tek başıma olduğum hald böyleyim,ota b.ka ağlıyorum resmen,haberlere falan,ne oldu bize böyle hormonlar tavan yaptı galibakaydirigubbakcemile3
cnm bebeğini düşün ve bol sıvı almaya çalış,bir de krem önermişlerdi,lansinosh mu ne onu al,bak kullanan herks çok memnun.
ooo maşallah,Allah analı babalı büyütsün cnm.
cnm ellerine sağlık,süper olmuş valla,eee becerikli hatunun hali başka oluyor,ben hiç bişey yapmadım ya[/B]
ahh teyzoşu bi kucağıma alsaydım kuzumu!:1rolleyes:Goncacım dularımız seninle hiç merak etme tatlım hayırlısıyla kızını alıp geleceksin evine bak bendede böyle bir risk vardı çok acil olsa inan bir saat bile bekletmezlerdi seni.Hakkında hayırlısı olsun arıycam seni öğleden sonra.
Son dönemlerde öyle oluyo tatlım neyseki geçiyo gerçi ondan sonrasında lohusalık başlıyo ama olsun bebişlerimiz için can feda.:1hug:
Canım benim tüm bebeklerde oluyor inan.Evet emmesi çok önemli ama gelmiyorsada lütfen canını sıkma şimdiki mamalar çok kaliteli ben ve benim kardeş sadece 15 gün emmişiz oda çok az sonrasında hep mama gayette sağlıklıyız.Hayırlısı olsun iyi olsunda gerisi boş tatlım.
Gözün aydın tatlım allah analı babalı büyütsün.
Ne güzel izninede çıkmışsın semracım bol bol dinlen sonrasında çok ihtiyacın olacak enerjiye.
Canım günaydın bizde iyiyiz çok şükür.Ay çok sevindi öğleden sonra arıycam bende ayılmış olur ozaman.Bizdende çok slm söyle yinede.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok sevindim yaaa hihoyyyt
Ben geldim nasılsınız arkadaşlar benim artık cok canım sıkılmaya başladı.
TÜLAYCIM gözün aydın hihoyyyt kavuşmuşsun bebişine allah analı babalı büyütsün inşallah
Banucum bizdende selam söyle tülaya.Marylinden haber yok galiba hala inşallah onunda güzel haberleri gelir.
Hoşgeldin canım napalım can sıkıntısı bende inanılmaz hiçbiryerde rahat edemiyorum.Temizlikte bitti yapıcak iş yok eskiden kitap okurdum hep simdi onuda yapamıyorum.Evde de dışardada zaman geçmek bilmiyor valla su haftayıda bir atlatırsam inşallah.
hulyacım hosgeldın..nasıl oldu gazel ?
ınşallah tum kuzucuklar bı an once iileşir ....
bısde kacıoz oglusla yatalım artık..cok opuorum hepınızı..ii gecelerr herkese...
Kızlar herkes uyudu, benim uykum yok, bi bakalım oğluşumla teteler neler yapıomuş dedik
hihoyyythihoyyyt
ii geceler cnm....
inş canım sabah olsun dıe sabırsızlanıorum valla...kagan beyde gelmek için sabırsızlanıodur annesii....belkı aynı gun doğuruwerırız nle burcu...hihoyyythihoyyyt
hosgeldın cnm....
oh ıı hadı dınlen artık bol bol...:1hug:
BURCU maşallah ne ıım kıs sana..kağan bole hamarat bı annesi olduu için çok sanslı falla..hangı arad ordun bacım bunlarıııı:1hug:
Offfff tam dünden beri okuyamadıklarımı alıntı yaptım cevap yazdım gıcık site gitti hepsi silindiklava: Hatırladıklarımı yazıyorum. Arada unuttuklarım olursa kusura bakmayın bacılar. Kızım uyanır az sonra. Tekrar geçmişi okuyamayacağım a.s.
Bu arada bana bi haller oldu. Eşim doğumdan beri ilk defa bugün işe gitti. Dün gece yatarken resmen yarın işe gitme diye hüngür hüngür ağladım. Adam da şaşırdı garibim. Mecbur gitmesi de lazım. Sabah peşinden ağladım çocuk gibi. Az önce aradı ne yapıyorsunuz diye. Ağlamaktan konuşamadım. Kayınvalidem de şaşırdı kadıncağız. Yavrum bişeyin mi var, canın mı sıkılıyor diye peşimde dolanıyor. Ondan sıkıldım sanmasa bari. Kendini paraladı günlerdir kadıncağız evin içinde bana bişey yaptırmayacak diye. Ama ben kocamı özledim yaaaaa senağlama senağlama senağlama
Tülay'ın ablasıyla konuştum hayırlısı ile doğum yapmış çok şükür Sağlıkla büyütsün kuzusunu
Min-ju canım gözün aydın. Güle güle sağlıkla büyüt inşallah bebişini
Marylin Gonca'yı aradım. Cebi kapalı. Umarım bu saate kadar sağlıkla almıştır kuuzsunu kucağına
Birso'm ben o paşaları yerim yerim. Güle güle giysinler canım benim. Kokla bizim için
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederiz teyzoşlarımız. Allah razı olsun a.s.
Hülya'cım Gazel'ime geçmiş olsun bacım. İnşallah bişeycik çıkmaz sonuçların da
Ilgın'cım sen nasılsın canım? Vakit yaklaşıyor heyecan ne durumda
Ankakuşu bacım sen stres yaptıkça sütün gidicek. Sütün gelmese bile sık sık emzir sen. Artar o şekilde. Benimde ilk 3 gün azdı. Emzire emzire geliyor. Sarılık her doğan 10 bebekten 8'inde oluyormuş. Bizde çok stres yaptık ama geçiyor bacım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?