Kızlar bugün nst sonucunu göstermek için dr a gittik,hazır beni yakalamışken bide çatı muayenesi yaptı, pelvis'ti sanırım o kemiklerim sivriymiş öyle dedi, eğer normall doğumu beklersek 1 hafta içinde geliyo bebek dedi,zaten bende farkediyodum bebeğin kafası orda resmen yürürken hissediyorum yani, ultrasona aldı, bi baktık oğlumun boynuna kordon dolanmış, ama durumu iyi çok şükür, sezaryene alalım dedi, pzt günü sezaryen oluyorum kızlar,tabi eğer o güne kadar kendisi gelmek istemezse, eğer doğum başlarsa acil sezaryene alacak, hayırlısı olsun
cnm hayırlısı olsun inşallah,bak seninde tarih belli olmuş biz hala beklemedeyiz,bakalım ne zaman gelecek bizimkiler,benimde perşembe kontrolum var?hayırlısı artık?
Evt cnm sanırım aynı gün doğurucass kaydirigubbakcemile3 2900-3000 civarı bebek, artık fazlası varmı doğunca görücess bakalım, :uhm:
hadi hayırlısı canım kağan bey le bora beyde geliyor demek hihoyyythihoyyyt
selam kızlar kk çok yavaştı giremedim hamilelik gibi olmuyor tabiii
eee ne var ne yok doğuran eden var mıı
kızlar iyi akşamlar bende temizlik yaptım bugün gün yaklaştıkça heyecan sarıyor yiyenlerimiz her geçengün çoğalıyor maşallah hazırlandım tülayın yanına gideceğim eşim gelsin diye bekliyorum sizler neler yapıyorsunuz
bu arada görümcem mayısta gitmiyor ağustosta gidecekmiş yine beni keklediler sinirlerim bozuk kızlar babası aramış eşimi kız için gelsin falan dememiş eşimde sana yardım eder diyor bahaneside hazır bende tartıştım bağırdım birgüzel ama nafile ne halleri varsa görsünler artık
kızlar tülaya hepinizin selamlarını ileteceğim öptümmmm
cnm çok saol kusması aynı dvm ama tahlilde şükür bişi çıkmadı alkisalkisalkis
oyy oyy pınarım kıyamam sana güzel annişş Şeniz
demek senide lousalık psikolojisi sardı ..
canım merak etme hepimiz yaşadık bu ağlama krizlerini 1 yada 2 günlüktür gecici bi durum yani canımm ...ama çokta ağlayıpta sütüne zarar verme tatlım sen yine pozitif olmaya çalış ŞenizŞeniz
deprosyonmu bu tatlım ya hepiniz de oldu galiba duygusallık. Ama bebişlerinizle teselli olun bak sağlıcakla aldınız kucağınıza Biz hala beklemedeyiz :çok üzgünüm:
Pınarcım sende lohusalık depresyonuna girmişsin.Bende acayip düştüm kocişe ve anneme hep dibimde olsunlar istiyorum annem eve gidiyo kadın evi toplayacak birkaç gün geçiyo arıyorum telde ağlıyorum gel diye kocam geç kalsın işi çıksın akşam arıyorum hala gelmiyomusun diye aşkım işim var diyince telde bide ağlıyorum allahım ya ne komiğiz kaydirigubbakcemile3
bugün buralar pek sessiz yine.
bizde dra gittik. kızım 3500 gr olmuş. pek gelmeye niyeti yok ama.
yalnız kaşıntı için verdiğim kanda karaciğere bağlı enzimler çok yüksek çıktı. moralim çok bozuldu.
sibelcim yanlış hatırlamıyorsam kaşıntı sorununu sen yaşamıştın değilmi? kaşıntıların dayanılmaz boyuttamıydı. senin test sonucunda karaciğere bağlı sorunmu çıkmıştı. bide kaşıntı tüm vücudunda mı oluyordu. off ya bebeğime bi zararı olur mu. dr başka bi bölüme yönlendirdi ondanda cumaya gün bulabbildim ancak. umarım bişey olmaz. zaten diğer drun dediğine göre haftasonu sezeryan olabilirim(
kızlar dr geldim nst normal çıktı kızım çok tatlıydı ama 3kg kızlar kilosu az geldi bana yana:uhm: boyuda 49 cm
Kızlar bugün nst sonucunu göstermek için dr a gittik,hazır beni yakalamışken bide çatı muayenesi yaptı, pelvis'ti sanırım o kemiklerim sivriymiş öyle dedi, eğer normall doğumu beklersek 1 hafta içinde geliyo bebek dedi,zaten bende farkediyodum bebeğin kafası orda resmen yürürken hissediyorum yani, ultrasona aldı, bi baktık oğlumun boynuna kordon dolanmış, ama durumu iyi çok şükür, sezaryene alalım dedi, pzt günü sezaryen oluyorum kızlar,tabi eğer o güne kadar kendisi gelmek istemezse, eğer doğum başlarsa acil sezaryene alacak, hayırlısı olsun
canım senle aynı gündeyiz benimki 2600 çıktı bebek gelişmemiş dedi dr taşikardiside var bebeğin dedi cuma sezeryana giricem dualarınızı bekliyorom bebişinin kilosu oldukça iyi şükret,allah hepimizi yavrularımıza bağışlasın.kendinize iyi bakın
selam kızlar kk çok yavaştı giremedim hamilelik gibi olmuyor tabiii
eee ne var ne yok doğuran eden var mıı
kızlar iyi akşamlar bende temizlik yaptım bugün gün yaklaştıkça heyecan sarıyor yiyenlerimiz her geçengün çoğalıyor maşallah hazırlandım tülayın yanına gideceğim eşim gelsin diye bekliyorum sizler neler yapıyorsunuz
bu arada görümcem mayısta gitmiyor ağustosta gidecekmiş yine beni keklediler sinirlerim bozuk kızlar babası aramış eşimi kız için gelsin falan dememiş eşimde sana yardım eder diyor bahaneside hazır bende tartıştım bağırdım birgüzel ama nafile ne halleri varsa görsünler artık
canım 3 kılo az degılkı 37 haftaya gore sımdı haftada 200gr alır nerden baksan ee masallah bebegın kılolu olması cok ıyıde degıl bence hiç kuruntu yapma gayet ıyı kılosu
canım senle aynı gündeyiz benimki 2600 çıktı bebek gelişmemiş dedi dr taşikardiside var bebeğin dedi cuma sezeryana giricem dualarınızı bekliyorom bebişinin kilosu oldukça iyi şükret,allah hepimizi yavrularımıza bağışlasın.kendinize iyi bakın
canım gözün aydın görmüşsün kızımı ama kilosuna takma bence az değilki normal annesi
burcu aynı gün doğurucaz galiba benimde h.sonu olmazsa pazartesi sunı sancı olucak kordonuda problem etme sorun olsaydı alırlardı zaten kaç kiloydu oğlun canımhihoyyythihoyyyt
ya canım bak şimdi oldumu ama benden önce doğuracaksınklava: canım şaka bir yana hayırlısı olsun sağsalim gelsinde boşver sezeryan olsun,dr bana daha kanala girmemiş dedi benim kız haftayada gelmez anlaşılan:1no2:
Aaaa günün belli oldu demek canım. Hadi hayırlısı tatlım. Yalnız bu kordon dolanması tehlikeli değil mi bacım? Pazartesiye nerdeyse 1 hafta var :uhm:
kısss burcuu en sonunda geliyor demek kuzucukk :)) hadi hayırlısı olsun cnm ...gelsin inş sağlıcakla :)
pınarcım mrk etme tatlım geçici bir durumm bu :))
ilgincimmm şu senin börülcede ne yüzsüz bişi yahuu gelip ben kovacam en sonunda heee ....
tülayada slm söle cnm
ayy hala marlyn den haber yok yav mrk ettim hee :s
bende kaç gündür giremez oldum zaten site problemliydi benimde misafirler işlerim bitmek bilmedi geçmişede bakamadım ama herhalde yeni doğum yapanlar vardır bizde yarın kontrole gidicez bakalım artık ne diyecek doktor çatı muayenesi yapıcam demişti ama banada çatı muayenesi yapınca rahimin hemen açıldığını söylüyorlar günün varsa bile doğum yapabiliyomuşsun bende annem gelmeden istemiyorum çatı muayenesi olupta dediğim gibi birşey yaşayan oldumu ?
Cnm bilemiyorum valla, bugün dr bana yaptı çatı muayenesi, inş yarın güzel haberlerle dönersin
Saol cnm ya, inş. bizde kavuşuruz sağ sağlim oğluşla, dr normal doğumda kanalında ilerlerken kordon sıkabilir tehlikeye atmayalım dedi, şimdide korkuyorum açıkçası, hem bebişe bişi olursa diye, hemde sezaryende kesilmekten :1shok:
slm kızlarrrr...
bugun dr kontrolumux vardı ....13MAYIS BUYUK GUNhihoyyythihoyyythayırlısıyla haftaya yarın kavusmus olcaz oglusumlaaaa...ayy ok heycanlıyım.kılomuz 3640 olmuş dr normalı beklersek 4 olur dedı o yzden sezeryan oluoruz...hayırlısıyla.bugun son eksıkletrımızıde tamamladık babamızla..hastahanedekı ebeyle gorustuk bıberon bulundurun dedı ,gıudıp hemen bıberon aldık odamızın perdesını yaptırdıkhihoyyytelma karacaot yagı falan aldık..hersey tamam sayılır.rek kıyafetlerımız yıkanıp utulencek....şafak bugun dahıl 8 teyzeleriiiiihihoyyythihoyyyt
BURCU CNM kıs kağan bey de pzrt sı gelıouş ha...hayırlısı olsun...kordon dolanması tehlıkelı dıe bılıorum cnm ben de ya pazartesı ye daha cok war ama ....tabı gene en ıısını dr bılır..hayırlısı olsun....
gecmişi okuyacak ınanın hıc halım yok bacılar..ole yoruldumkı...bıde cıgrlerıme kalbıme agrı gırıo mıdem sıkıstırıomu ne anlayamadım ..bıraz uzanayım....optum herkesı umarım ııdır herkez doğuran war mı acep ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?