2009 Mayıs Anneleri

selam kızlar kk çok yavaştı giremedim hamilelik gibi olmuyor tabiii
eee ne var ne yok doğuran eden var mıı

cnm hayırlısı olsun inşallah,bak seninde tarih belli olmuş biz hala beklemedeyiz,bakalım ne zaman gelecek bizimkiler,benimde perşembe kontrolum var?hayırlısı artık?

cnm hayırlısı olsun inşallah,bak seninde tarih belli olmuş biz hala beklemedeyiz,bakalım ne zaman gelecek bizimkiler,benimde perşembe kontrolum var?hayırlısı artık?

Saol cnm, darısı başına inş. sende kısa sürede kavuşursun bebiişine,güzel haberlerini bekliyorum

kızlar iyi akşamlar bende temizlik yaptım bugün gün yaklaştıkça heyecan sarıyor yiyenlerimiz her geçengün çoğalıyor maşallah hazırlandım tülayın yanına gideceğim eşim gelsin diye bekliyorum sizler neler yapıyorsunuz
bu arada görümcem mayısta gitmiyor ağustosta gidecekmiş yine beni keklediler sinirlerim bozuk kızlar babası aramış eşimi kız için gelsin falan dememiş eşimde sana yardım eder diyor bahaneside hazır bende tartıştım bağırdım birgüzel ama nafile ne halleri varsa görsünler artık
kızlar tülaya hepinizin selamlarını ileteceğim öptümmmm

Cnm eline sağlık, çok yormasaydın kendini,tülaya çok çok selam söyle benden,Allah analı babalı büyütsün inş., senin görümce niye ağustosta gidicekmiş hemen gitsin bi işede yaramıyo zaten

Banucum boşver artık üzülme o örümcek için sen yavrularını düşün.
Tülayada cok selam söyle haberleri bekliyoruz.öptüm

Canım çok sevindim tahlillerde bişey çıkmamasına a.s.

Sorma bacım ya. Eşim akşam ofise uğramadan gelirim eve demişti. Şimdi aradı cama çık dedi. Çıktım. Ben ofise gidiyorum aşkım 1 saate gelicem ağlama olur mu diyor :1no2: Adam iki bebekle uğraşıyor yazık ya kaydirigubbakcemile3

deprosyonmu bu tatlım ya hepiniz de oldu galiba duygusallık. Ama bebişlerinizle teselli olun bak sağlıcakla aldınız kucağınıza Biz hala beklemedeyiz :çok üzgünüm:

Evet canım lohusalıkta ilgi çok istediğimiz için heralde hiç yanımdan ayrılsın istemiyorum. Bak yine özledim kocişimi senağlama

Ay hepimiz aynıyız demek ki bacım. Kocişlerin bizden çekeceği var valla kaydirigubbakcemile3

Canım çok geçmiş olsun. Sıkma canını. Sağ salim sağlıkla alırsın inşallah kuzucuğunu kucağına a.s. Hem bak maşallah kilosu da yerinde hihoyyyt

kızlar dr geldim nst normal çıktı kızım çok tatlıydı ama 3kg kızlar kilosu az geldi bana yana:uhm: boyuda 49 cm

Maşallah kuzuna tatlım. Az değil ya sıkma canını a.s.

Aaaa günün belli oldu demek canım. Hadi hayırlısı tatlım. Yalnız bu kordon dolanması tehlikeli değil mi bacım? Pazartesiye nerdeyse 1 hafta var :uhm:

Hadi inşallah sağlıkla alırsın tatlım bebişini kucağına a.s. Dualarımız seninle. Sende habersiz bırakma bizi a.s.

selam kızlar kk çok yavaştı giremedim hamilelik gibi olmuyor tabiii
eee ne var ne yok doğuran eden var mıı

Hoşgeldin bacım. Kuzular bize rahat vermiyo dimi kaydirigubbakcemile3 Bende arada bakabiliyorum ancak hihoyyyt

Canım yormasaydın bacım kendini delikafadulden

Ay ben senin o görümceni klava: Sıkma canını tatlım. Bırak canı cehenneme de gitsin. Ne yüzsüzler yaaa klava:

Selamlarımızı ilet tatlım a.s.

bende kaç gündür giremez oldum zaten site problemliydi benimde misafirler işlerim bitmek bilmedi geçmişede bakamadım ama herhalde yeni doğum yapanlar vardır bizde yarın kontrole gidicez bakalım artık ne diyecek doktor çatı muayenesi yapıcam demişti ama banada çatı muayenesi yapınca rahimin hemen açıldığını söylüyorlar günün varsa bile doğum yapabiliyomuşsun bende annem gelmeden istemiyorum çatı muayenesi olupta dediğim gibi birşey yaşayan oldumu ?

ya canım bak şimdi oldumu ama benden önce doğuracaksınklava: canım şaka bir yana hayırlısı olsun sağsalim gelsinde boşver sezeryan olsun,dr bana daha kanala girmemiş dedi benim kız haftayada gelmez anlaşılan:1no2:

canım 3 kılo az degılkı 37 haftaya gore sımdı haftada 200gr alır nerden baksan ee masallah bebegın kılolu olması cok ıyıde degıl bence hiç kuruntu yapma gayet ıyı kılosu

canım ne bileyim az gibi geliyor:uhm: gerçi doğumakadar dahada alır inşallah

canım tabi şükrediyorum,dualarımızda seninşe canım hayırlısıyla alıcaksın canım bebişinihihoyyyt

sağol canım kızımçok tatlıydıhihoyyyt canım seninde az kaldı ay günler geçmez şimdi sizihihoyyyt

canım yormasaydın kendini gerçi bende yarın yapıcam temizlik hazır izne ayrılmışken iyice toparlamam lazım eşim temizlk diye kafayı yediğimi söylüyor,çok kızıyor ama napıyım yavaş yavaş yaparım senin şu görümcen hepimizin elinde kalıcak zatenklava: hiç kafana takma canım stres yapma kendini üzüp duruyorsun onlara bişey olmuyor canım

kısss burcuu en sonunda geliyor demek kuzucukk :)) hadi hayırlısı olsun cnm ...gelsin inş sağlıcakla :)

pınarcım mrk etme tatlım geçici bir durumm bu :))

ilgincimmm şu senin börülcede ne yüzsüz bişi yahuu gelip ben kovacam en sonunda heee ....
tülayada slm söle cnm

ayy hala marlyn den haber yok yav mrk ettim hee :s

saol cnm, darısı başına inş.:teselli:
Aaaa günün belli oldu demek canım. Hadi hayırlısı tatlım. Yalnız bu kordon dolanması tehlikeli değil mi bacım? Pazartesiye nerdeyse 1 hafta var :uhm:

off sorma pınar benim aklımda hep orda, Allaha emanet kuzucuk, ama dr tehlkede görseydi bugün alırdı heralde,boşuna okumuyo bunlar onca sene dimi ama, bunu düşünüp tselli buluyorum

Saol cnm ya, inş. bizde kavuşuruz sağ sağlim oğluşla, dr normal doğumda kanalında ilerlerken kordon sıkabilir tehlikeye atmayalım dedi, şimdide korkuyorum açıkçası, hem bebişe bişi olursa diye, hemde sezaryende kesilmekten :1shok:

Cnm bilemiyorum valla, bugün dr bana yaptı çatı muayenesi, inş yarın güzel haberlerle dönersin

slm kızlarrrr...
bugun dr kontrolumux vardı ....13MAYIS BUYUK GUNhihoyyythihoyyythayırlısıyla haftaya yarın kavusmus olcaz oglusumlaaaa...ayy ok heycanlıyım.kılomuz 3640 olmuş dr normalı beklersek 4 olur dedı o yzden sezeryan oluoruz...hayırlısıyla.bugun son eksıkletrımızıde tamamladık babamızla..hastahanedekı ebeyle gorustuk bıberon bulundurun dedı ,gıudıp hemen bıberon aldık odamızın perdesını yaptırdıkhihoyyytelma karacaot yagı falan aldık..hersey tamam sayılır.rek kıyafetlerımız yıkanıp utulencek....şafak bugun dahıl 8 teyzeleriiiiihihoyyythihoyyyt
BURCU CNM kıs kağan bey de pzrt sı gelıouş ha...hayırlısı olsun...kordon dolanması tehlıkelı dıe bılıorum cnm ben de ya pazartesı ye daha cok war ama ....tabı gene en ıısını dr bılır..hayırlısı olsun....
gecmişi okuyacak ınanın hıc halım yok bacılar..ole yoruldumkı...bıde cıgrlerıme kalbıme agrı gırıo mıdem sıkıstırıomu ne anlayamadım ..bıraz uzanayım....optum herkesı umarım ııdır herkez doğuran war mı acep ya?

canımm ya sende söylemişsin ya dr tehlikeli bi durum görse alırdı diye niye hemen telaş yaptın tatlım içini ferah tut Allahın izniyle sağlıcakla alırsın oğluşunu kucağına ...:Saruboceq::Saruboceq:yakışıklı bişi doğur hee ona göre delikafaduldendelikafadulden

sezeryandadnda hiç korkma görüyosun çoğumuz sezeryan olduk ama hiç birirmizin bi şikayeti olmadı şükürler olsunyerimsenibenyerimseniben

ohh maşAllah tosuncuğaaa sırnaşık şey
hadi bakalım sanada hayırlısı olsun cnm hızla gelmeye devam ediyor kuzucuklar Rabbim hepinizi sağlıcakla kurtarsın Şeniz

erzen ben 2 hafta önce yaptırdım öyle birseyde duymadım canım bence ilgisi yoktur

sırıbron hadi gözun aydın canım haftaya nufus patlaması var galiba mayıs annelerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…