Offfff tam dünden beri okuyamadıklarımı alıntı yaptım cevap yazdım gıcık site gitti hepsi silindiklava: Hatırladıklarımı yazıyorum. Arada unuttuklarım olursa kusura bakmayın bacılar. Kızım uyanır az sonra. Tekrar geçmişi okuyamayacağım a.s.
Bu arada bana bi haller oldu. Eşim doğumdan beri ilk defa bugün işe gitti. Dün gece yatarken resmen yarın işe gitme diye hüngür hüngür ağladım. Adam da şaşırdı garibim. Mecbur gitmesi de lazım. Sabah peşinden ağladım çocuk gibi. Az önce aradı ne yapıyorsunuz diye. Ağlamaktan konuşamadım. Kayınvalidem de şaşırdı kadıncağız. Yavrum bişeyin mi var, canın mı sıkılıyor diye peşimde dolanıyor. Ondan sıkıldım sanmasa bari. Kendini paraladı günlerdir kadıncağız evin içinde bana bişey yaptırmayacak diye. Ama ben kocamı özledim yaaaaa senağlama senağlama senağlama
Tülay'ın ablasıyla konuştum hayırlısı ile doğum yapmış çok şükür Sağlıkla büyütsün kuzusunu
Min-ju canım gözün aydın. Güle güle sağlıkla büyüt inşallah bebişini
Marylin Gonca'yı aradım. Cebi kapalı. Umarım bu saate kadar sağlıkla almıştır kuuzsunu kucağına
Birso'm ben o paşaları yerim yerim. Güle güle giysinler canım benim. Kokla bizim için
Geçmiş olsun dilekleriniz için çok tşk ederiz teyzoşlarımız. Allah razı olsun a.s.
Hülya'cım Gazel'ime geçmiş olsun bacım. İnşallah bişeycik çıkmaz sonuçların da
Ilgın'cım sen nasılsın canım? Vakit yaklaşıyor heyecan ne durumda
Ankakuşu bacım sen stres yaptıkça sütün gidicek. Sütün gelmese bile sık sık emzir sen. Artar o şekilde. Benimde ilk 3 gün azdı. Emzire emzire geliyor. Sarılık her doğan 10 bebekten 8'inde oluyormuş. Bizde çok stres yaptık ama geçiyor bacım a.s.
bugün buralar pek sessiz yine.
bizde dra gittik. kızım 3500 gr olmuş. pek gelmeye niyeti yok ama.
yalnız kaşıntı için verdiğim kanda karaciğere bağlı enzimler çok yüksek çıktı. moralim çok bozuldu.
sibelcim yanlış hatırlamıyorsam kaşıntı sorununu sen yaşamıştın değilmi? kaşıntıların dayanılmaz boyuttamıydı. senin test sonucunda karaciğere bağlı sorunmu çıkmıştı. bide kaşıntı tüm vücudunda mı oluyordu. off ya bebeğime bi zararı olur mu. dr başka bi bölüme yönlendirdi ondanda cumaya gün bulabbildim ancak. umarım bişey olmaz. zaten diğer drun dediğine göre haftasonu sezeryan olabilirim(
maşallah bebğine cnm,bence zararı olmaz bebğine,hakkında hayırlısı olsundemek hafta sonu bişey kalmamış kızzzzzz:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
yalnız kaşıntı için verdiğim kanda karaciğere bağlı enzimler çok yüksek çıktı. moralim çok bozuldu.
sibelcim yanlış hatırlamıyorsam kaşıntı sorununu sen yaşamıştın değilmi? kaşıntıların dayanılmaz boyuttamıydı. senin test sonucunda karaciğere bağlı sorunmu çıkmıştı. bide kaşıntı tüm vücudunda mı oluyordu. off ya bebeğime bi zararı olur mu. dr başka bi bölüme yönlendirdi ondanda cumaya gün bulabbildim ancak. umarım bişey olmaz. zaten diğer drun dediğine göre haftasonu sezeryan olabilirim(
canım bendede kaşıntı vardı elim ve ayaklarım çok kötü kaşınıyordu dr karaciğerden şüpelendi ama testlerde bişey çıkmadı şükür sorada kendiliğinden geçti canım kolanya krem falan sürdüm okadar inşallah seninde geçer canım
kızlar dr geldim nst normal çıktı kızım çok tatlıydı ama 3kg kızlar kilosu az geldi bana yana:uhm: boyuda 49 cm
Kızlar bugün nst sonucunu göstermek için dr a gittik,hazır beni yakalamışken bide çatı muayenesi yaptı, pelvis'ti sanırım o kemiklerim sivriymiş öyle dedi, eğer normall doğumu beklersek 1 hafta içinde geliyo bebek dedi,zaten bende farkediyodum bebeğin kafası orda resmen yürürken hissediyorum yani, ultrasona aldı, bi baktık oğlumun boynuna kordon dolanmış, ama durumu iyi çok şükür, sezaryene alalım dedi, pzt günü sezaryen oluyorum kızlar,tabi eğer o güne kadar kendisi gelmek istemezse, eğer doğum başlarsa acil sezaryene alacak, hayırlısı olsun
kızlar dr geldim nst normal çıktı kızım çok tatlıydı ama 3kg kızlar kilosu az geldi bana yana:uhm: boyuda 49 cm
Kızlar bugün nst sonucunu göstermek için dr a gittik,hazır beni yakalamışken bide çatı muayenesi yaptı, pelvis'ti sanırım o kemiklerim sivriymiş öyle dedi, eğer normall doğumu beklersek 1 hafta içinde geliyo bebek dedi,zaten bende farkediyodum bebeğin kafası orda resmen yürürken hissediyorum yani, ultrasona aldı, bi baktık oğlumun boynuna kordon dolanmış, ama durumu iyi çok şükür, sezaryene alalım dedi, pzt günü sezaryen oluyorum kızlar,tabi eğer o güne kadar kendisi gelmek istemezse, eğer doğum başlarsa acil sezaryene alacak, hayırlısı olsun
canım senle aynı gündeyiz benimki 2600 çıktı bebek gelişmemiş dedi dr taşikardiside var bebeğin dedi cuma sezeryana giricem dualarınızı bekliyorom bebişinin kilosu oldukça iyi şükret,allah hepimizi yavrularımıza bağışlasın.kendinize iyi bakın
hadı hayırlı olsun canım sende sıraya gırmıssın haftaya bugun annesın ne guzelhihoyyyt
canım senle aynı gündeyiz benimki 2600 çıktı bebek gelişmemiş dedi dr taşikardiside var bebeğin dedi cuma sezeryana giricem dualarınızı bekliyorom bebişinin kilosu oldukça iyi şükret,allah hepimizi yavrularımıza bağışlasın.kendinize iyi bakın
hadı hayırlı olsun canım sende sıraya gırmıssın haftaya bugun annesın ne guzelhihoyyyt
canım gözün aydın görmüşsün kızımı ama kilosuna takma bence az değilki normal annesi
burcu aynı gün doğurucaz galiba benimde h.sonu olmazsa pazartesi sunı sancı olucak kordonuda problem etme sorun olsaydı alırlardı zaten kaç kiloydu oğlun canımhihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?