2009 Mayıs Anneleri

deprosyonmu bu tatlım ya hepiniz de oldu galiba duygusallık. Ama bebişlerinizle teselli olun bak sağlıcakla aldınız kucağınıza Biz hala beklemedeyiz :çok üzgünüm:

Pınarcım sende lohusalık depresyonuna girmişsin.Bende acayip düştüm kocişe ve anneme hep dibimde olsunlar istiyorum annem eve gidiyo kadın evi toplayacak birkaç gün geçiyo arıyorum telde ağlıyorum gel diye kocam geç kalsın işi çıksın akşam arıyorum hala gelmiyomusun diye aşkım işim var diyince telde bide ağlıyorum allahım ya ne komiğiz kaydirigubbakcemile3

bugün buralar pek sessiz yine.
bizde dra gittik. kızım 3500 gr olmuş. pek gelmeye niyeti yok ama.
yalnız kaşıntı için verdiğim kanda karaciğere bağlı enzimler çok yüksek çıktı. moralim çok bozuldu.
sibelcim yanlış hatırlamıyorsam kaşıntı sorununu sen yaşamıştın değilmi? kaşıntıların dayanılmaz boyuttamıydı. senin test sonucunda karaciğere bağlı sorunmu çıkmıştı. bide kaşıntı tüm vücudunda mı oluyordu. off ya bebeğime bi zararı olur mu. dr başka bi bölüme yönlendirdi ondanda cumaya gün bulabbildim ancak. umarım bişey olmaz. zaten diğer drun dediğine göre haftasonu sezeryan olabilirim(

maşallah bebğine cnm,bence zararı olmaz bebğine,hakkında hayırlısı olsundemek hafta sonu bişey kalmamış kızzzzzz:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

canım bendede kaşıntı vardı elim ve ayaklarım çok kötü kaşınıyordu dr karaciğerden şüpelendi ama testlerde bişey çıkmadı şükür sorada kendiliğinden geçti canım kolanya krem falan sürdüm okadar inşallah seninde geçer canım

saol canım. doğumdan sonra geçiyormuş. ama benim test sonucum sınırların çok üstünde. bende krem sürüyorum rahatlıyorum.

kızlar dr geldim nst normal çıktı kızım çok tatlıydı ama 3kg kızlar kilosu az geldi bana yana:uhm: boyuda 49 cm

Kızlar bugün nst sonucunu göstermek için dr a gittik,hazır beni yakalamışken bide çatı muayenesi yaptı, pelvis'ti sanırım o kemiklerim sivriymiş öyle dedi, eğer normall doğumu beklersek 1 hafta içinde geliyo bebek dedi,zaten bende farkediyodum bebeğin kafası orda resmen yürürken hissediyorum yani, ultrasona aldı, bi baktık oğlumun boynuna kordon dolanmış, ama durumu iyi çok şükür, sezaryene alalım dedi, pzt günü sezaryen oluyorum kızlar,tabi eğer o güne kadar kendisi gelmek istemezse, eğer doğum başlarsa acil sezaryene alacak, hayırlısı olsun

kızlar dr geldim nst normal çıktı kızım çok tatlıydı ama 3kg kızlar kilosu az geldi bana yana:uhm: boyuda 49 cm

canım 3 kılo az degılkı 37 haftaya gore sımdı haftada 200gr alır nerden baksan ee masallah bebegın kılolu olması cok ıyıde degıl bence hiç kuruntu yapma gayet ıyı kılosu

canım senle aynı gündeyiz benimki 2600 çıktı bebek gelişmemiş dedi dr taşikardiside var bebeğin dedi cuma sezeryana giricem dualarınızı bekliyorom bebişinin kilosu oldukça iyi şükret,allah hepimizi yavrularımıza bağışlasın.kendinize iyi bakın

hadı hayırlı olsun canım sende sıraya gırmıssın haftaya bugun annesın ne guzelhihoyyyt

Cnm hayırlısı olsun inş, moralini bozma lütfen dr riske atmaz merak etme,bebişler zaten miadını doldurdu artık hiç birşey olmaz Allahın izniyle

canım gözün aydın görmüşsün kızımı ama kilosuna takma bence az değilki normal annesi

burcu aynı gün doğurucaz galiba benimde h.sonu olmazsa pazartesi sunı sancı olucak kordonuda problem etme sorun olsaydı alırlardı zaten kaç kiloydu oğlun canımhihoyyythihoyyyt

Cnm inş. sağ sağlim kavuşursun bebişine,Allah yardımcın olsun inş.

hadı hayırlı olsun canım sende sıraya gırmıssın haftaya bugun annesın ne guzelhihoyyyt

ewet ya öyle.. henüz alışamadım şaka gibi geliyo, şimdiden oğluşumun tekmelerini özlicem gibi geliyo..bi hüzün çöktü, seviniorum ama bi yandan hüzünleniyorum..karışık kafam çok

Cnm inş. sağ sağlim kavuşursun bebişine,Allah yardımcın olsun inş.

ewet ya öyle.. henüz alışamadım şaka gibi geliyo, şimdiden oğluşumun tekmelerini özlicem gibi geliyo..bi hüzün çöktü, seviniorum ama bi yandan hüzünleniyorum..karışık kafam çok

Evt cnm sanırım aynı gün doğurucass kaydirigubbakcemile3 2900-3000 civarı bebek, artık fazlası varmı doğunca görücess bakalım, :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…