2009 Mayıs Anneleri

Kız canım senın kız :sm_cool:

kızlar günaydın biz geldik kızımla işimize herkese güzel bir gün dileğiyle
dırımkızı doktordan gelmedimi
hayırlı haberlerini bekliyoruz
bide bu tetanoz aşısı tam olarak kaçıncı ayda kızlar

günaydın mayıs anneleriiii:sm_cool:a.s.

dün yazamadım bu sabah erkenden yazayım dedim

dün doktora gittik ikili test için hiç beklemeden girdik

eşim ,kaynanamda vardı....ben çok heycanlıydım

doktorum ultrasonu karnıma koyar koymaz sakın gülme kasma kendini dedi

bebek tam istediğim pozisyonda dedi...ayy öle kuzu gibi yatıyordu

bacaklarını salladı bize ellerini çok uslu durdu ölçüm yaptı doktor

sağdaki bebişim 6,5 cm miş.ense kalınlığı 1.8 çıktı iyi dedi dok.

sonra sola geçtik oda ne ultrasonu koyar koymaz benim velet poposnu

döndü bize ..başladım ağlamaya ben nasıl dönüyordu fıldır fıldır

doktor karnımı sarsıyor beklşyor durmadı yaramaz yok durmatyacak bu dedi

neyse sonunda yakaladı pozisyon ölçtü 1,8 çıktı boyuda 6 cm eşime dedim

sagdaki bence erkek keyfini bozmadı ,poposunu bile kaldırmadı

soldakide oynak kızdır dedim...sonra kanımızı verdik

bendeki kaşınma safra kesemden geliyormuş ama bu hafta ilaç veremem dedi

haftaya kadar bekleyecekmişim ama heryerim kabardı çok fena kaşınıyorum

gece uykumdan kalkıyorum nasıl yapacaz bilmiyorum

bu arada bana demir hapı kan hapı verdi folikasit ,aspirini bıraktım

canım iyi haberlerine çok sevindim her zaman böyle güzel haberlerini bekliyoruz

günaydın mayıs anneleriiii
birsencim demiştim ya daha önce ablam dr diye geçengün hasekide hocasına baktı cinsiyetini gördüler kesin değil ama büyük ihtimal dediler seninki belli değil sanırım bu arada crinon jeli kestiler mi

cnm dizi izliyordum evet kestiler benimki belli değil cnm seninki ne oluyorrr

günaydınn herkeze....dün aksam yenı dogum yapmıs bı arkadasa gıttık bebek görmeye ona sordum 20.haftadan sonra saglık ocaklarında yapıyorlarmıs zamanı gelınce doktorlar yönlendırıyo dedi doguma gırmedende ılk aşı yaptırdınmı dıye soruyorlarmış canım..yınede kontrole gıdınce doktora sormak lazım..herkeze kolay gelsin

günaydınn arkadaşlar herkese iyi sağlıklı bir gün diliyorum..dırımkızı inşallah sağslaim alırsın bebişlerini kucağına.hepimizde alırız inşallah.

herkese günaydın arkadaşlar.dırımkızı senin adına sevindim.sabah sabah böyle güzel haberler okumak çok güzel...

Canım senin adına çok sevindim darısı başıma inşallaha.s ohh ne güzel bebişlerini gördün senden mutlusu yoktur şimdihihoyyyt

Herkese günaydınlar bayanlar... Keyifler yerinde bakıyorum. Aman Allah bozmasın...

Dırımkızı güzel haberlerini aldık çok sevindim canım. Cinsiyet göstermedi heralde senin kuzular :) İkizler hep böyle oluyor heralde. Biri sakin, biri hınzır :)

merhaba arkadaşlar ... hepınıze mutlu ve guzel bır gun dılıyorum. arkadaşların guzel haberlerını duymak ne guzell... ben de bugun dr a gıttım .. kacamak yaptım dıyebılrım ..kendı dr um degıl .bır kac gundur ağrılarım vardı ..ultrasonu kalıtesızdı .pek goremedım ama sılık de olsa gorebıldım. canım benım tatlı tatlı hareket edıyordu .. tahlıl yaptırdım evdeyım şımdı dınlenıyorum. arkadaşlar ben henuz demır hapına başlamadım sız başladınız mı ? zaten kansızlık ceken bırıyım ..ama yaptırdıgım tahlıllerde kan degerlerım normal cıkıyor.. sanırım beslenmeden kaynaklanıyor...

arkadaşım bende de kansızlık var. kan tahlilinde hemoglobin düşük çıktı, hamile kalmadan önce de hep düşüktü. doktorum ferplex diye ilaç verdi, aç karna sabah ve akşam birer şişe içmeye başladım.
28. haftaya kadar kullanacaksın dedi, sonra tekrar kan alacaklarmış, kan yükselirse gerek kalmayacak dedi

canım bebişlerini görmene en çok da sağlıklı olmalarına çok sevindim:) bu arada geçmiş olsun. losyon filan da mı vermedi geçici rahatlama için? nelere katlanıyoruz kuzular için yaa! antibiyotiksiz boğaz ağrısını atlatmaya çalışıyorum bendegamyoncuiremsu
benim kan değerlerimde iyi çıktı. ama düşecektir yakın zamanda dedi doktor. yazdı ilacı. ferrum fort. 2 gündür kullanıyorum. bide magnezyum kullanıyorum. sizlere de verdi mi?
beslenmekten de kaynaklanıyor tabi: kırmızı et, ciğer, nar çok iyi geliyor kansızlığa.

teşekkür ederiz verdiğin bilgi için canım. heralde ıspanakta iyi geliyodur. demir var ya içinde.

Kuru üzümde çok iyi gelir kansızlığı. Hergün bir avuç yemek çok faydalı arkadaşlar...

Cerencim dün bende öğleden sonra siteye girdim ama cevap yazamadım konulara... Genel bi durumdu sanırım. Ayrıca şimdide yavaşlık var. Hatta bazen takılıp sayfa görüntülenemiyor diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…