2009 Mayıs Anneleri

Hoşgeldin canım. Yarın hayırlı haberlerle gel inşallah a.s.

Ya genelimiz çatı muayenesi oldu. Öyle bişey olduğunu hiç sanmıyorum :uhm:

Geçsin yaaa adamı bunalttım valla kaydirigubbakcemile3

Tabi tatlım onlar en iyisini bilir. Sen sıkma canını. Sağlıkla lıcaksın inşallah kucağına kuzunu a.s.

Canım çok sevindim. Hadi bakalım hayırlısıyla al kuzunu kucağına a.s.

Cnm hayırlı olsun sezaryen tarihin, haftaya Allahın izniyle anne oluyoss ya ne süper bişi,darısı tüm isteyenlerin başına inş., eksiklerde tamamlanmış ne güzel, yağız paşa eksik bitek oda yolda, cnm karacaot elma yağı fln ne için

Cnm inş. benimde sizin gibi sorunsuz geçer, sanırım genel anestezi isteyebilirim,
Tetesi meraktan çatlıyom valla kime benziyo diye, 4 boyutluda yoktu ayrıntılıdan beri, gerçi ordada net değildi, tamamen sürpriz yani,

Kızlar daha çok panik oldum şimdi,eşimi aradım cepten (bugün nöbetçi) , bana bebek sıkıntıda olsa nst problemli olur, nst normal demiş korkma diyo, benimde aklıma yattı açıkçası

Son düzenleme:
doğuran bacılar bebişlerinizin fotolarını koyunda hevesimizi alalım ya.

Pınar mothercare den aldıkların oldumu defneye kalıpları cok büyük diye duyuyorum

canım sınırlenme...hiçbişeyın senı uzmesıne ızın werme annesiii...hayırlısıyla hersey cok gusel olck...fazla yormasaydın kendını temızlıkle cnm ....

kızlar dr geldim nst normal çıktı kızım çok tatlıydı ama 3kg kızlar kilosu az geldi bana yana:uhm: boyuda 49 cm

kılosu ıı ya bıtanem..hem dha lcak annesı kılo sıkm acanını ıı maşllah prensesın...

ayyy coksewındım cnm ınan..aynı gun doururuz derken 2gun arayla gelcek kağan la yağız bey...hihoyyythihoyyytbu arada elma yağı bebişiçin cnm gaz sorunu falam olduund rahatlattıı solenıo..karacaot yağınıda göğüs ucuna surmek ıcın alım yara olmasını engellıomus burcucum bakalım gorcez ne kadar doğru..bıde gaz cıkartmaya yardımcı oda ..erkek bebkler gaz sorunu cok olduundan ben aldım ewde bulunsun dıe..denıcem bakalım...:jeyyar:

aminn cnm benım...Rabbım sagsaglım kavustursun bebişşne cnm ınsallh bişicik çıkmaz kuzucukta...

aynı gun ıkı yakısıklı gelıo desenıze..ayy kızlarr saka gıbı ben hala şoktayım ya....delikafaduldendelikafadulden

Kızlar daha çok panik oldum şimdi,eşimi aradım cepten (bugün nöbetçi) , bana bebek sıkıntıda olsa nst problemli olur, nst normal demiş korkma diyo, benimde aklıma yattı açıkçası

Canım panik ol diye demedik zaten. Hani kordon boyna dolanınca hemen alılar ya sezaryene ondan sordum ben. Öyle olsa zaten alırlardı a.s.

doğuran bacılar bebişlerinizin fotolarını koyunda hevesimizi alalım ya.

Pınar mothercare den aldıkların oldumu defneye kalıpları cok büyük diye duyuyorum

Oldu bacım hepsi tam. Hastane çıkışları falan hep tam oldu a.s.

Güle güle cnm
a.s.a.s.

a.s.

kızlar hepinize tşkler....

Sende sağol canım a.s.

merhaba arkadaşlar
37+4 gülük hamileyim.2 ay önce kaza geçirmştim ve hastanede yatmıştım ama kan nakli sırasında hepatit c kapmışım dün test yaptırdım ve tesadüfe çıktı.moralim çok bozuk.doktor kesin olsun diye bide ankaraya yolayalım dedi. bebeğe bulaşma riskide varmış ve aşısı yokmuş tedavisi varmış.kesi konuşamıyo dktor.sonuçlar perşembe geliyo.naparım bilmem.internette araştrıdım kafam iyice karıştı.ağlayıp duruyorum.duaedin nolur.önemli bişi olup bebeğime geçmesin yada geçsede rabbim bebişime dayanma gücü versi yardımcısı olsun.başına bu tip bi olay gelenyada tanıdığı olan varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.perşembeyi beklemek çok zor

Bendee bendeehihoyyythihoyyyt...11ine kadar gelmezse bebişim pazartesi suni sancı var...suni sancıdan korkuyorum biraz amaa..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:kolay olur hepimizin inş...

cnm accık daha sabır o zaman..inş ağustos son olur o zaman..daha fazla oyalamazsın artık yaniikötükedihüso
tülay ı da tebrik ederimm..darısı başımıza inş..

marliyn haber vereceğini sölemişti ama ben göremedim ne oldu acaba merak ettim :uhm:

Esen kızın çok tatlı Allah analı babalı büyütsün cnm..

cansuak cnm benim ablamda hamişliğinde sarılık geçirdi..bebişine bulaşacak diye ok korkmuştu ama çok şkr hiçbir sorun olmadı..inş sende de herşey yolunda olacaktır..dualarımız seninle..

siribron demek seninde tarihin belli oldu..o zaman haftaya 4 bebiş geliyo inş hee....hade bakalım gelsin kuzucuklarrrr:)))

günaydın arkadaşlar;size birşey sormak istiyorum benim doğumum 15-17 mayıs olarak görünüyordu fakat bebeğimiz 1 hafta önde gittiği için doğum iznine 1 hafta önceden ayrıldım ama şuan normal gününe tekrar döndü ve doğum 15 ile 17 arası görünüyor ve benim doğum iznin bu hafta bitiyor ne yapmam gerek sizce?

Kızlar günaydın, bugün özeldeki dr a gidicem,bide o baksın şu kordona aklıma takıldı ya geceyi uyur uyanık geçirdim resmen, bide sezaryen olan arkadaşlara bikaç soruuuuu
1-) hangi tür sezaryen olduuun şekerim
2-)kaç günde ayağa kalktın, zormu,
3-)dikişlerin ağrısı kaç gün sürdü
4-)genel anestezide kaç saat sonra uyanılıyo
5-)sezaryende hastanede kaç gün kaldınıss

a.s.a.s. a.s.a.s.

Bendee bendeehihoyyythihoyyyt...11ine kadar gelmezse bebişim pazartesi suni sancı var...suni sancıdan korkuyorum biraz amaa..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:kolay olur hepimizin inş...

Ayy heyecan yaptım valla, pzt günü 3 bebiş birden geliyo demek ne güsell
hihoyyythihoyyyt

Cnm inş. hiç meme yarası gaz gibi problemlerimiz olmaz,bende göğüs ucuna sürmek için medelanın purelan kremini aldım inş. iyi gelir

Tatlım geçmiş olsun ya,inş bebişe ulaşamaz, dualarımmız seninle ve bebişinle

Canım ilk yapıldığında çok yüksek değildi ama sürekli artış gösterdi karaciğer enzimleri dışındada kanda birsürü değere bakıldı.Kaşıntılar yüzünden uyuyamıyordum öyle söyliyim tatlım ağlardım artık.Kaşırken kanatırdım o derece.Değerlerin yüksekliğine göre karar veriyorlar hastalığın ismi kolestaz ve bebek içeride kakasını yapabiliyor böyle bir risk var.

Ay allahım ya senin bu görümceyi kaç aylardır konuşuyoruz bi çözüm bulamadık kaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana boşver tatlım ne hali varsa görsün.Yokmuş gibi davran sen.

Ben oldum hiç böyle bişey duymadım oldukça ilginç :1shok:

Oh oh oğluşta geliyo gününüzde belli olmuş hayırlısı olsun tatlım.

Burcucum hakkında hayırlısı olsun canım hiç sıkma kendini ve ben hiç sorun yaşamamış bir sezeryanla doğum yapmış biri olarak söylüyorum gayet rahat edeceksin inan.

Soruların cevapları ise;
1-Genel anestezi
2-2 saat sonra ayağa kalktım hiçte zor değildi.
3-4 gün sonrasında acı kalmamıştı.
4-Anesteziden 30 dk sonra uyandım.
5-2 gün kaldık.

Hayırlısı olsun tatlım oğluş geliyo bak kaç gün kaldı şurda kuzuna kavuşacaksın sadece bunları düşün.a.s.Şeniz

Canım çok geçmiş olsun ya. ınşallah iyi haberler gelir Ankara'dan. Stres yapma. Dualarımız seninle a.s.

Canım ben sezaryen yapmış biri olarak kesinlikle hiç korkma diyorum hihoyyyt

1) Genel Anestezi oldum
2) 3 saat sonra ayaktaydım
3) Valla işin garibi ağrı mağrı yoktu. Hemşirelere ağrı kesici bile yaptırmadım. Sadece ayağa kalkınca ince bir sızı vardı. Aynı gün ayağa kalktım. O günden beri de gayet rahat acısız hareket ediyorum.
4) Ben daha ameliyathaneden çıkmadan kapısında uyanmıştım. Bebek doğuktan yarım saat sonra uyanmışım yani...
5) 2 gece kaldım. Salı sabahı girip, perşembe sabah çıktım a.s.

Kızlar selammm a.s.

Şimdi sağlık sigortamızın hediyesi olarak eve hemşire geldi. 1 saat bakımla ilgili bilgi verdi. Kızımı tarttı. Her yerini kontrol etti hihoyyyt

Yalnız herkes kilo vermeme takmış durumda. Ye diyip duruyolar. Ya iştahım kesildi ne yapayım. Ama iyi de hissediyorum kendimi. Halsizlik falan da yok. Sizde de öyle mi ya?

slm kızlar sonuda girebildim sişteye nasılsınız bakalım gelen bebiş var mı?bizde kzımla çok acıktık maam yiycez şimdi

Aynen canım benimde iştahım kesildi.Bir sabah kahvaltısı yapıyorum birde zorla akşam yemeği aralarda ufak tefek şeyler meyve falan bide çok sıvı tüketiyoruz ondanmı acaba ben her gün tartıya çıktığımda muhakkak 100-200 gr gitmiş oluyor :1shok:
Biliyorum bende nedendir acaba hamile kalmadan önceki kilomuzun olmasındanmı acaba?

kızlar merhaba geçmişi okudum çok güzle haberler var maşallah nerdeyse herkes haftaya bebişine kavuşuyo biz bikaç kişi kaldık galiba... bana ne ben de istiyorum artık yaaaa... sabırsızlanmaya başladım... burcucum sende haftaya kavuşcan oluşuna çok sevindim ama beni yanlız bıraktın hani normal yapcaktık ((

slm kızlar sonuda girebildim sişteye nasılsınız bakalım gelen bebiş var mı?bizde kzımla çok acıktık maam yiycez şimdi

Hoşgeldin canım. Afiyet şeker olsunnn :) Bende şimdi emzirip uyuttum prensesimi. Duşa giricem bu fırsattan istifade hihoyyyt

Ay en zevkle yaptığım sabah kahvaltısı benimde bacım. Sonra yemek yemeyi unutuyorum resmen. Kayınvalidem elinde meyve, tatlı peşimde dolanıyo kadın kaydirigubbakcemile3

Valla bilmiyorum bacım acaip korkuyodum veremicem diye ama böyle giderse 1 haftaya eski kilomunda altına düşeceğim. Hayır kilo vermek için yapıyorum sanıcaklar ama cidden iştahım yok. Su ve sulu şeylerle destekliyorum bende ne yapayım. Korkuyorum sütüm azalıcak diye delikafadulden

Hoşgeldin canım. Evet ya daha mayıs başında bitiyo hamişlikler. Amma aceleci çıktık biz heee kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…