2009 Mayıs Anneleri

cnm ben 37 .haftada doğum yaptım ama ozamana kadar çok fazla bi artık olmadı sen dr una bi danış istersen çünkü idrar yolu enfeksiyonu olabiliyormuş ...36.haftamda sık sık idrara çıkıyorum diye dr um idrar testi istemişti şükür bişi çıkmamıştı..
sende sağlıcakla al yavrunu kucağına cnm ŞenizŞeniz

Cnm haber verdiğin için teşekkürler, inş sağ sağlim kavuşmuştur kızına, bebişin doğar doğmaz bi operasyon geçirmesi gerekli olabilir demişti en son, inş. güzel haberlerini alırız,haber alınca bizede yaz cnm
Teşekkürler cnm, ağrılarının kısa sürmesi çok iyi olmuş ya, inş. benimde öyle olur, ilk defa ameliyata giricem panik oldum, ne güzel hepiniz sezaryenden memnun kalmışsınız, inş. sağ sağlim atlatırım bende

Cnm artan akıntı vajinal enfeksiyon belirtisidir aynı zamanda, gebelik nedeni ilemi yoksa enfeksiyon nedeniylemi olduğuna dr muayene ederek bakar cnm, inş. sende sağ sağlim kavuşursun bebişine

pınarcım malesef bizde yasaklıyızz (
kızım hasta oldu diye babamız hemen resimlere bağladı olayı ((
çokk istiyom resim ekliyim ama kociş kontrol ediyor artık mesajlarımı yahu (

pinaaaarrrrrrrrrr defne kuzumun sarılığı kaç çıktı benimkininde çıktı o yüzden çok giremiyorum sürekli uyandırıp emziriyorum kuzuyu

burcum mrk etme tatlım Allahın izniyle sende çok rahat atlatırsın ameliyatı...hem bi giriyosun 3 dk ya kalmaz bayılıyon uyandığındaysa yavrunb kucağında olacakk ne mutluu :)) o yüzden için rahat olsun tatlım ..
epiduralin en güzel yanı bebeişini ilk sen görüyosun ve ilk ağlayışını duyuyorsun ben o ağladığı an başladım ağlamaya :))

esencim geçmiş olsun cnm Allah şifasını versin en yakın zamanda..

bu arada marlyn ve tülayın iyi olduğuna sevindim pınarcım saol haber verdiğin için

merhaba herkese nasılsınız kızlar bebişler nasıl ben dün tülayın yanındaydım bebişi maşallah çok tatlı herkese selamı var

merhaba herkese nasılsınız kızlar bebişler nasıl ben dün tülayın yanındaydım bebişi maşallah çok tatlı herkese selamı var

Hoşgeldin cnm, nasılsın, a.s.

Hülyacım keşke o heyecana dayanabileceğimi düşünsemde epidural olsam cnm ya,bebişimi ilk gören kişi olmayı çok isterdim, ama dayanabileceğimi zannetmiyorum çünkü dr sezaryen dediği zaman bile tansiyonum 13 oldu, sezaryen fobisi var sanırım bende, annemle konuşuyorum dünden beri o rahatlatıyo,bide sizde sezaryen hakkında olumlu konuşunca rahatladım bugün

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

saolsun dr um çıkar çıkmaz hemen gösterdi henüz ağlamamıştı delikafaduldendelikafadulden

buda ilk merhabamızz delikafaduldendelikafadulden
bunları videoda izlediğim de hala ağlıyorum kızlar çok güzel dakikalardı sırnaşık şeysırnaşık şey

amanın ya süper dakikalarrr maşallah Rabbim kimseyi bu sevgiden mahrum bırakmasın

h.g cnm ...ohh maş.tülayımıza keşke resmini çekseydin bacımm ..sen nasılsın tatlım?

hiçç korkma tatlım hakkında hayırlısı ne ise o olsun ŞenizŞeniz

ewet esencimm gerçektenn unutulmaz bi duydu Rabbim isteyen herkeze yaşatsınn daha çok resmimiz var ameliyat anından ama kocişin yüzünden koyamıyomm umarım bunlarada kızmazzz :))

oyy maşallah bebişlerimize Allah analı babalı büyütsünhihoyyyt

ay canım ne güzel doğumdan sonra bende senin gibi veririm inşallahalkisalkisalkis

Kızlar anneler günü geldi çattı ne hediye alıcaz benim aklıma bişey geliyo alanlar yada alacaklar yazarsa onlardan fikir edinebilirim hihoyyyt

ya canım bende düşün düşün hiç bişey bulamadım ne alıcam bilmiyorum:uhm:

canım hemen panik yapma korkma eğer kötü bişey olsa dr. hemen müdahale ederdi zaten hayırlısı olsun canım stres yapma ama günün dolmuş zaten canım

canım geçmiş olsun inşallah bebişine bulaşmamaıştır dualarımız seninle canım

Bana gelince kızlar ayy bugün ne planlarım vardı yavaş yavaş evimin temizliğini yapıcaktım nerdeee ay öyle bir uyukluyorumki bir o odada bir diğer odada yatıp duruyorum hiç bişey yapasım yok nie bugün böle oldum bilmiyorum:uhm: off işlerde beni bekliyor

hayılrı haberler döner inş Bursadan kucğında bebişiyle,Allah kurtarsın inş.

civciv ne kadar güzel çıkmış resimler maşallahözendim valla ya

tülay ve marylinin iyi olmasına çok sevindim,ne güzel maşallah annelerimize:sm_cool::sm_cool:

hülyacım süper resimler maşallah darısı bize inşallah fıstığım

iyiyim bende kızlar durum maşallah bu ara fazla baskı yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…