Kızlar maşallah kuzularınıza , daha doğurmayanlarada Allah hayırlısıyla kurtarsın
ben haziran annesiyim ama mayıs sonu gibi olucak sezeryanla
Bişey sorucam son haftalarda akıntılarınız arttımı? benim çok fazla olmaya başladı , normalmiacaba?
selamlar şimdi levestoriy ile görüştüm 15.de sezaryene giriyor Rabbim yardımcısı olsun Bursadaymışlar herşeyi görmek istemiş canım belden uyuşturmaile yapacakmış sizlerinde dualarını bekliyoruz Allah nerde varsa yardım etsin tüm olmayanlarada sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin akşama kendine gelince yine ararım haberini alırım inşallah Allaha emanet olun
Teşekkürler cnm, ağrılarının kısa sürmesi çok iyi olmuş ya, inş. benimde öyle olur, ilk defa ameliyata giricem panik oldum, ne güzel hepiniz sezaryenden memnun kalmışsınız, inş. sağ sağlim atlatırım bendecanım ben epidural oldum
bi kaç saat sonra ayağa kalktım ilk kalkış biraz zor ama sonra normale dönüyor
dikiş ağrılarıda en fazla 3 4 gün sürdü
hiçç uyumadığım için baştan sona uyanıktımdelikafadulden
dr bir gün daha kalabilirsin dedi ama ben ertesi gün çıktım hastanedendelikafaduldendelikafadulden
pınarcım valla bende aynı durumdayım tamamen doğumdan sonra iştah gitti hamileyken onca şeyi benmi yiyiyordum hala kendime inanamıyorum saat 2 de kahvaltı ediyorum akşam saat 10 a kadar ağzıma hiç bişi süremiyorum :1no2::1no2:
Kızlar maşallah kuzularınıza , daha doğurmayanlarada Allah hayırlısıyla kurtarsın
ben haziran annesiyim ama mayıs sonu gibi olucak sezeryanla
Bişey sorucam son haftalarda akıntılarınız arttımı? benim çok fazla olmaya başladı , normalmiacaba?
pinaaaarrrrrrrrrr defne kuzumun sarılığı kaç çıktı benimkininde çıktı o yüzden çok giremiyorum sürekli uyandırıp emziriyorum kuzuyu
merhaba herkese nasılsınız kızlar bebişler nasıl ben dün tülayın yanındaydım bebişi maşallah çok tatlı herkese selamı var
burcum mrk etme tatlım Allahın izniyle sende çok rahat atlatırsın ameliyatı...hem bi giriyosun 3 dk ya kalmaz bayılıyon uyandığındaysa yavrunb kucağında olacakk ne mutluu :)) o yüzden için rahat olsun tatlım ..
epiduralin en güzel yanı bebeişini ilk sen görüyosun ve ilk ağlayışını duyuyorsun ben o ağladığı an başladım ağlamaya :))
merhaba herkese nasılsınız kızlar bebişler nasıl ben dün tülayın yanındaydım bebişi maşallah çok tatlı herkese selamı var
Hoşgeldin cnm, nasılsın, a.s.
Hülyacım keşke o heyecana dayanabileceğimi düşünsemde epidural olsam cnm ya,bebişimi ilk gören kişi olmayı çok isterdim, ama dayanabileceğimi zannetmiyorum çünkü dr sezaryen dediği zaman bile tansiyonum 13 oldu, sezaryen fobisi var sanırım bende, annemle konuşuyorum dünden beri o rahatlatıyo,bide sizde sezaryen hakkında olumlu konuşunca rahatladım bugün
Kızlar Tülay ve Marylin Gonca ile konuştum çok selamları var. İkisinin de keyfi yerinde. Tülay'ın bebişi 2850 gr ve 47 cm doğmuş. Minyon bi hanım olacak belli a.s
Gonca'nın Defne'si ise maşallahı var 3820 gr ve 51 cm doğmuş. Onlarında keyfi yerinde çok şükür.
Sizlere selamları var. Bende selamlarınızı ilettim a.s.
Kızım uyandı. Emzirip geliyoruuummmm a.s.
Kız sen tam dayaklıksın heeeeklava: Ne yoruyosun bacım kendini o kadar tam doğum öncesi aşkolsun klava:
Ay valla bacım hiç düşünemedim onu ya. Hafta sonu bebişin kontrolü için dışarı çıkıcaz. O gün bakarım artık Defno'ş huysuzluk yapmazsa delikafadulden
Canım çok geçmiş olsun. Sıkma canını. Küçük olsun sağlıklı olsun a.s.
Hayırlısı olsun bacım. Sağlıkla al kucağına inşallah a.s.
Evet evet mucizenin en güzeli onlar en güzeliiii delikafadulden
Canım hayırlı olsun hamişliğin. İnşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına a.s.
Sağolasın teyzesi. Eklicem de babadan ambargo yedikklava: Sarılık olduğu için eşim eklemem istemedi. Hafta sonu değerleri normale döndüyse ekleyeceğim söz verdi hihoyyyt
Aynen canım benimde iştahım kesildi.Bir sabah kahvaltısı yapıyorum birde zorla akşam yemeği aralarda ufak tefek şeyler meyve falan bide çok sıvı tüketiyoruz ondanmı acaba ben her gün tartıya çıktığımda muhakkak 100-200 gr gitmiş oluyor :1shok:
Biliyorum bende nedendir acaba hamile kalmadan önceki kilomuzun olmasındanmı acaba?
Kızlar anneler günü geldi çattı ne hediye alıcaz benim aklıma bişey geliyo alanlar yada alacaklar yazarsa onlardan fikir edinebilirim hihoyyyt
kızlar plesenta yaşlanması olan ve de bebeğinde taşikardisi olan varmı dün 36hafta 6 günlük gittim dr'a ama malesef gelişim çok yavaş dendi.cuma tekrar bakıp acil sezeryana alıcam dedi neolur bildiklerinizi paylaşın dün gece 1 saat bile uymadım,çok kötüyüm.bebeğim 2600grdı 15 gün önce zaten 2500 dü.yani sadece 100 gr almış,şimdiden tşkler...
merhaba arkadaşlar
37+4 gülük hamileyim.2 ay önce kaza geçirmştim ve hastanede yatmıştım ama kan nakli sırasında hepatit c kapmışım dün test yaptırdım ve tesadüfe çıktı.moralim çok bozuk.doktor kesin olsun diye bide ankaraya yolayalım dedi. bebeğe bulaşma riskide varmış ve aşısı yokmuş tedavisi varmış.kesi konuşamıyo dktor.sonuçlar perşembe geliyo.naparım bilmem.internette araştrıdım kafam iyice karıştı.ağlayıp duruyorum.duaedin nolur.önemli bişi olup bebeğime geçmesin yada geçsede rabbim bebişime dayanma gücü versi yardımcısı olsun.başına bu tip bi olay gelenyada tanıdığı olan varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.perşembeyi beklemek çok zor
selamlar şimdi levestoriy ile görüştüm 15.de sezaryene giriyor Rabbim yardımcısı olsun Bursadaymışlar herşeyi görmek istemiş canım belden uyuşturmaile yapacakmış sizlerinde dualarını bekliyoruz Allah nerde varsa yardım etsin tüm olmayanlarada sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin akşama kendine gelince yine ararım haberini alırım inşallah Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?