2009 Mayıs Anneleri

ben geldim..ya sizler girebilmişsiniz ben bir türlü msj yazamadım hep hata verdi..haftaya bebişler geliyor.burcu cnm endişelenme benim arkadasımın bebeğinin dolanık kordonu 3 haftadır.her hafta kontrol ediyor doktor.bir sorun olsa zaten günün doldu tatlım alırdı hemen..
dün temmizlik vardı bende.öldüm yorgunluktan.dün gece ağrılardan hiç uyuyamadım.yarında ağdacıya gideyim artık.her an doğuruvercekmişim geliyor bazen...

Kızlar anneler günü geldi çattı ne hediye alıcaz benim aklıma bişey geliyo alanlar yada alacaklar yazarsa onlardan fikir edinebilirim hihoyyyt

kızlar plesenta yaşlanması olan ve de bebeğinde taşikardisi olan varmı dün 36hafta 6 günlük gittim dr'a ama malesef gelişim çok yavaş dendi.cuma tekrar bakıp acil sezeryana alıcam dedi neolur bildiklerinizi paylaşın dün gece 1 saat bile uymadım,çok kötüyüm.bebeğim 2600grdı 15 gün önce zaten 2500 dü.yani sadece 100 gr almış,şimdiden tşkler...

Teşekkürler cnm, bende genel anestezi düşünüyorum inş. benimkide senin gibi sorunsuz olur cnm
a.s.

Cnm teşekkürler,sibelle senin yazdıklarınızı okuyunca cesaretlendim valla, hayırlısı olsun bakalım
a.s.

Cnm bende ye dicem sana, zorlada olsa 3 öğününü ve meyveni suyunu hoşafını eksik etme, vücudun bi süre kendini toplaması gerekiyormuş yeme işini abartmadan dengeli beslenmek gerekiyomuş o dönemde

slm kızlar sonuda girebildim sişteye nasılsınız bakalım gelen bebiş var mı?bizde kzımla çok acıktık maam yiycez şimdi
afiyet olsun cnma.s.

Evet cnm, kısmetse pzt günü kavuşucaz oğluşla, doğum meseleside şans işiymiş bunu anladım, hayırlısı ile hepimiz kurtulalımda noormaldi sezaryendi farketmez artık

Fulyacım sen nasılsın, bende öyle teselli ediyorum kendimi,acil bi durum görseydi heralde alırdı hemen diyorum, az kaldı inş. bi kaç gün sonra bebiş sağ sağlim gelince bunların hepsini unuturum,
Bu arada cnm sen niye yordun kendini o kadar, bütün gecede ağrı çekmişsin bu yüzden, dinlene dinlene yap yapamadığın kalsın cnm, gelen bebek görmeye gelecek bakalım temizliği iyi yapabiliyomu hamiileyken demicek tatlım, yorma o kadar kendini

Cnm inş. sağsağlim kavuşursun bebişine, kilosunu dert etme cnm yeterki sağlıklı olsunda doğunca kg alır önemli değil,

marylinden haber var mı?doğum yapacaktı aklıma takıldı?

Cnm bende meraktayım, bi iyi haberini alsaydık en azından ya :Saruboceq:

Kızlar anneler günü geldi çattı ne hediye alıcaz benim aklıma bişey geliyo alanlar yada alacaklar yazarsa onlardan fikir edinebilirim hihoyyyt

Cnm valla ben kendi derdime düştüm annem fln hiç aklıma gelmedi, bi hediyede almadım, daha doğrusu dışarı çıkamadım, anneler gününü kutlar elini öperim, ben genelde hediye alırım ama zaten annem hediye alsın diye düşünmess yavs, minik kağan ona en güzel hediye şmdi

ya kızlar sürekli mayıs kuzularının resimlerine bakıyorum... allahım içimizde nasıl bi mucize taşıyoruz yaa... inanamıyorum yaaa... oğlumu kucağıma alana kadar da inanamayacağım galiba...

merhaba arkadaşlar ben sürekli sizi misafir olarak takip eden birisiyim ve çok zevk alıyorum sizlerin sohbetinden ve bilgilerinizden ben haziran anne adayıyım siz böle doğum yağtıkça bir an önce benimde bebeğim gelsin istiyorum artık

pınar söylemeden geçemicem çok tatlı kızın allah bağışlasın başka fotolarda eklicektin hala eklemedin

sağlıkla kucağına alırsın bebişini inşallah
çok güzel bir duygu

ya kızlar sürekli mayıs kuzularının resimlerine bakıyorum... allahım içimizde nasıl bi mucize taşıyoruz yaa... inanamıyorum yaaa... oğlumu kucağıma alana kadar da inanamayacağım galiba...

Evet cnm, bende çoğu zaman inanamıyorum şaka gibi geliyo, yüzünü görünce inanıcam sanırım

Cnm inş. sende sağlıcakla alırsın bebişini kucağına

canım geçmiş olsun hiçbirşey çaresiz değildir öcelikle sen güçlü olmalısın
hemen alsalar acaba yine de bulaşırmı kiCADIARZU
sonuçta haftan da gelmiş
benim yengeme bulaşmıştı dişçiden bişe yedi sürekli iyileşti dediler dr lar bile şaşırmıştıı

selamlar şimdi levestoriy ile görüştüm 15.de sezaryene giriyor Rabbim yardımcısı olsun Bursadaymışlar herşeyi görmek istemiş canım belden uyuşturmaile yapacakmış sizlerinde dualarını bekliyoruz Allah nerde varsa yardım etsin tüm olmayanlarada sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin akşama kendine gelince yine ararım haberini alırım inşallah Allaha emanet olun

Kızlar Tülay ve Marylin Gonca ile konuştum çok selamları var. İkisinin de keyfi yerinde. Tülay'ın bebişi 2850 gr ve 47 cm doğmuş. Minyon bi hanım olacak belli a.s

Gonca'nın Defne'si ise maşallahı var 3820 gr ve 51 cm doğmuş. Onlarında keyfi yerinde çok şükür.

Sizlere selamları var. Bende selamlarınızı ilettim a.s.

Kızım uyandı. Emzirip geliyoruuummmm a.s.

Kız sen tam dayaklıksın heeee klava: Ne yoruyosun bacım kendini o kadar tam doğum öncesi aşkolsun klava:

Ay valla bacım hiç düşünemedim onu ya. Hafta sonu bebişin kontrolü için dışarı çıkıcaz. O gün bakarım artık Defno'ş huysuzluk yapmazsa delikafadulden

Canım çok geçmiş olsun. Sıkma canını. Küçük olsun sağlıklı olsun a.s.

Hayırlısı olsun bacım. Sağlıkla al kucağına inşallah a.s.

canım çok sağol,Allah hepimizi sağsalim bebeklerimize kavuştursun.

Evet evet mucizenin en güzeli onlar en güzeliiii delikafadulden

pınar söylemeden geçemicem çok tatlı kızın allah bağışlasın başka fotolarda eklicektin hala eklemedin

Canım hayırlı olsun hamişliğin. İnşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına a.s.

Sağolasın teyzesi. Eklicem de babadan ambargo yedik klava: Sarılık olduğu için eşim eklemem istemedi. Hafta sonu değerleri normale döndüyse ekleyeceğim söz verdi hihoyyyt

Kızlar maşallah kuzularınıza , daha doğurmayanlarada Allah hayırlısıyla kurtarsın
ben haziran annesiyim ama mayıs sonu gibi olucak sezeryanla
Bişey sorucam son haftalarda akıntılarınız arttımı? benim çok fazla olmaya başladı , normalmiacaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…