Burcucum hakkında hayırlısı olsun canım hiç sıkma kendini ve ben hiç sorun yaşamamış bir sezeryanla doğum yapmış biri olarak söylüyorum gayet rahat edeceksin inan.
Soruların cevapları ise;
1-Genel anestezi
2-2 saat sonra ayağa kalktım hiçte zor değildi.
3-4 gün sonrasında acı kalmamıştı.
4-Anesteziden 30 dk sonra uyandım.
5-2 gün kaldık.
Hayırlısı olsun tatlım oğluş geliyo bak kaç gün kaldı şurda kuzuna kavuşacaksın sadece bunları düşün.a.s.Şeniz
Canım ben sezaryen yapmış biri olarak kesinlikle hiç korkma diyorum hihoyyyt
1) Genel Anestezi oldum
2) 3 saat sonra ayaktaydım
3) Valla işin garibi ağrı mağrı yoktu. Hemşirelere ağrı kesici bile yaptırmadım. Sadece ayağa kalkınca ince bir sızı vardı. Aynı gün ayağa kalktım. O günden beri de gayet rahat acısız hareket ediyorum.
4) Ben daha ameliyathaneden çıkmadan kapısında uyanmıştım. Bebek doğuktan yarım saat sonra uyanmışım yani...
5) 2 gece kaldım. Salı sabahı girip, perşembe sabah çıktım a.s.
Kızlar selammm a.s.
Şimdi sağlık sigortamızın hediyesi olarak eve hemşire geldi. 1 saat bakımla ilgili bilgi verdi. Kızımı tarttı. Her yerini kontrol etti hihoyyyt
Yalnız herkes kilo vermeme takmış durumda. Ye diyip duruyolar. Ya iştahım kesildi ne yapayım. Ama iyi de hissediyorum kendimi. Halsizlik falan da yok. Sizde de öyle mi ya?
afiyet olsun cnma.s.slm kızlar sonuda girebildim sişteye nasılsınız bakalım gelen bebiş var mı?bizde kzımla çok acıktık maam yiycez şimdi
kızlar merhaba geçmişi okudum çok güzle haberler var maşallah nerdeyse herkes haftaya bebişine kavuşuyo biz bikaç kişi kaldık galiba... bana ne ben de istiyorum artık yaaaa... sabırsızlanmaya başladım... burcucum sende haftaya kavuşcan oluşuna çok sevindim ama beni yanlız bıraktın hani normal yapcaktık((
ben geldim..ya sizler girebilmişsiniz ben bir türlü msj yazamadım hep hata verdi..haftaya bebişler geliyor.burcu cnm endişelenme benim arkadasımın bebeğinin dolanık kordonu 3 haftadır.her hafta kontrol ediyor doktor.bir sorun olsa zaten günün doldu tatlım alırdı hemen..
dün temmizlik vardı bende.öldüm yorgunluktan.dün gece ağrılardan hiç uyuyamadım.yarında ağdacıya gideyim artık.her an doğuruvercekmişim geliyor bazen...
kızlar plesenta yaşlanması olan ve de bebeğinde taşikardisi olan varmı dün 36hafta 6 günlük gittim dr'a ama malesef gelişim çok yavaş dendi.cuma tekrar bakıp acil sezeryana alıcam dedi neolur bildiklerinizi paylaşın dün gece 1 saat bile uymadım,çok kötüyüm.bebeğim 2600grdı 15 gün önce zaten 2500 dü.yani sadece 100 gr almış,şimdiden tşkler...
marylinden haber var mı?doğum yapacaktı aklıma takıldı?
Kızlar anneler günü geldi çattı ne hediye alıcaz benim aklıma bişey geliyo alanlar yada alacaklar yazarsa onlardan fikir edinebilirim hihoyyyt
merhaba arkadaşlar ben sürekli sizi misafir olarak takip eden birisiyim ve çok zevk alıyorum sizlerin sohbetinden ve bilgilerinizden ben haziran anne adayıyım siz böle doğum yağtıkça bir an önce benimde bebeğim gelsin istiyorum artık
ya kızlar sürekli mayıs kuzularının resimlerine bakıyorum... allahım içimizde nasıl bi mucize taşıyoruz yaa... inanamıyorum yaaa... oğlumu kucağıma alana kadar da inanamayacağım galiba...
merhaba arkadaşlar ben sürekli sizi misafir olarak takip eden birisiyim ve çok zevk alıyorum sizlerin sohbetinden ve bilgilerinizden ben haziran anne adayıyım siz böle doğum yağtıkça bir an önce benimde bebeğim gelsin istiyorum artık
merhaba arkadaşlar
37+4 gülük hamileyim.2 ay önce kaza geçirmştim ve hastanede yatmıştım ama kan nakli sırasında hepatit c kapmışım dün test yaptırdım ve tesadüfe çıktı.moralim çok bozuk.doktor kesin olsun diye bide ankaraya yolayalım dedi. bebeğe bulaşma riskide varmış ve aşısı yokmuş tedavisi varmış.kesi konuşamıyo dktor.sonuçlar perşembe geliyo.naparım bilmem.internette araştrıdım kafam iyice karıştı.ağlayıp duruyorum.duaedin nolur.önemli bişi olup bebeğime geçmesin yada geçsede rabbim bebişime dayanma gücü versi yardımcısı olsun.başına bu tip bi olay gelenyada tanıdığı olan varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.perşembeyi beklemek çok zor
selam kızlarrr.dün eşimle kartal eğitim ve araştırmaya gittik.ilk olarak ultrasona koyulduk bpd miz 39+5 olarak görüldü flmiz 38+5 neyse ölçümler yapıldı üst kata doğumhaneye gönderildim nst için.orada dosyamı incelediler.buraya sancılı kanamalı gelmiş olsan bile biz senin doğumunu burada yapamayız dediler.ventrikülomegaliden dolayı çocuk cerrahisi olan bir hastanede olması gerekiyor bunun için çapa yada cerrah paşa üniversitesini tercih edin bundan sonraki kontrollerinide orada ol dediler.daha sonra ultrasonda tekrar baktılar.ultrasondan sonra drla konuştuk.bebeğin doğar doğmaz felç olma riski çok yüksek dedi.iki ucuda farklı dedi bir ucunda felç var bir ucunda görememe konuşamama gibi problemler var dedi.bunun için çocuk cerrahisi olan bir hastaneyi önerdi.o moral bozukluğuyla nstye bağlanınca bebiş tekmelemedi.karnımı sallıyorlar hareket etsin diye.daha sonra serum takıldı.eşim aşşağıda habersiz. serum bitti tekrar nst ikinci nst normal çıktı idrar tahlili verdik enfeksiyon aynen devam ediyor.gece 12:30da eve gönderildik.şimdi doğum için bursayla temas kurucaz kızımın ameliyatını yapan çocuk cerrahisiyle görüşücez olası bir aksilikte yanımızda olmasını istiycez.hiçbir şey düşünemiyorum sadece dua ediyorum.kötü şeyler düşünmmek istiyorum.iyi düşün iyi olsun diyorlar ya.inş iyi olucak kızım ablası gibi güçlü olucak.bu kadar beklemesi bile güçlü olduğunun göstergesi diye bakıyorum ben.hepinizi öpüyoruz kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
Kızlar günaydın, bugün özeldeki dr a gidicem,bide o baksın şu kordona aklıma takıldı ya geceyi uyur uyanık geçirdim resmen, bide sezaryen olan arkadaşlara bikaç soruuuuu
1-) hangi tür sezaryen olduuun şekerim
2-)kaç günde ayağa kalktın, zormu,
3-)dikişlerin ağrısı kaç gün sürdü
4-)genel anestezide kaç saat sonra uyanılıyo
5-)sezaryende hastanede kaç gün kaldınıss
a.s.a.s. a.s.a.s.
canım ben epidural oldum
bi kaç saat sonra ayağa kalktım ilk kalkış biraz zor ama sonra normale dönüyor
dikiş ağrılarıda en fazla 3 4 gün sürdü
hiçç uyumadığım için baştan sona uyanıktımdelikafadulden
dr bir gün daha kalabilirsin dedi ama ben ertesi gün çıktım hastanedendelikafaduldendelikafadulden
Kızlar selammm a.s.
Şimdi sağlık sigortamızın hediyesi olarak eve hemşire geldi. 1 saat bakımla ilgili bilgi verdi. Kızımı tarttı. Her yerini kontrol etti hihoyyyt
Yalnız herkes kilo vermeme takmış durumda. Ye diyip duruyolar. Ya iştahım kesildi ne yapayım. Ama iyi de hissediyorum kendimi. Halsizlik falan da yok. Sizde de öyle mi ya?
pınarcım valla bende aynı durumdayım tamamen doğumdan sonra iştah gitti hamileyken onca şeyi benmi yiyiyordum hala kendime inanamıyorum saat 2 de kahvaltı ediyorum akşam saat 10 a kadar ağzıma hiç bişi süremiyorum :1no2::1no2:
ben geldim..ya sizler girebilmişsiniz ben bir türlü msj yazamadım hep hata verdi..haftaya bebişler geliyor.burcu cnm endişelenme benim arkadasımın bebeğinin dolanık kordonu 3 haftadır.her hafta kontrol ediyor doktor.bir sorun olsa zaten günün doldu tatlım alırdı hemen..
dün temmizlik vardı bende.öldüm yorgunluktan.dün gece ağrılardan hiç uyuyamadım.yarında ağdacıya gideyim artık.her an doğuruvercekmişim geliyor bazen...
Kızlar anneler günü geldi çattı ne hediye alıcaz benim aklıma bişey geliyo alanlar yada alacaklar yazarsa onlardan fikir edinebilirim hihoyyyt
kızlar plesenta yaşlanması olan ve de bebeğinde taşikardisi olan varmı dün 36hafta 6 günlük gittim dr'a ama malesef gelişim çok yavaş dendi.cuma tekrar bakıp acil sezeryana alıcam dedi neolur bildiklerinizi paylaşın dün gece 1 saat bile uymadım,çok kötüyüm.bebeğim 2600grdı 15 gün önce zaten 2500 dü.yani sadece 100 gr almış,şimdiden tşkler...
Teşekkürler cnm, bende genel anestezi düşünüyorum inş. benimkide senin gibi sorunsuz olur cnm a.s.
Cnm teşekkürler,sibelle senin yazdıklarınızı okuyunca cesaretlendim valla, hayırlısı olsun bakalım a.s.
canım çok sağol,Allah hepimizi sağsalim bebeklerimize kavuştursun.
ya kızlar sürekli mayıs kuzularının resimlerine bakıyorum... allahım içimizde nasıl bi mucize taşıyoruz yaa... inanamıyorum yaaa... oğlumu kucağıma alana kadar da inanamayacağım galiba...
pınar söylemeden geçemicem çok tatlı kızın allah bağışlasın başka fotolarda eklicektin hala eklemedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?