2009 Mayıs Anneleri

kızlar pc nin şarzı bitiyor çıkıyorum ben şarz makinası görümcemde artık yarın girerim görüşrürzzz
önemli bişe olursa bana haber verinnn

saol cnm darısı size inş ŞenizŞeniz

hülyacım süper resimler maşallah darısı bize inşallah fıstığım

iyiyim bende kızlar durum maşallah bu ara fazla baskı yapıyor

tşk ederim bitanem aminn cnm ŞenizŞeniz

durunda acalemi ediyor acaba annesi gelmek için ?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar pc nin şarzı bitiyor çıkıyorum ben şarz makinası görümcemde artık yarın girerim görüşrürzzz
önemli bişe olursa bana haber verinnn

grşz tatlım kendine ve kızına ii bak ŞenizŞeniz

hülyacım yeri daraldı prensesimin valla acele ediyor sanırım :)))

salı günü doktora gideceğim son kontrolümüz sonraki haftada doğum olacak inşallah hayırlsıyla

esencim kendine ve prensese iyi bak canım

canım benım cok gecmişolsun..inş bişicik cıkmaz kuzucukta annesı...tahlılerı temız gelır dularım senınle ve kuzunla..içini rahat tut kı hersey gusel olsun hem tedavısıde warmış canım benım..zor ama Rabbım caresız dert wermesın...

efet canım benim..cok saol teyzesi...ay efet 4 bebiş daha gelıo hayırlısıylaalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt

canım bıldıım kadarıyla eger dogum iznın bıtıp dogum daha olmazsa dr dan tekrar rapor alınıo ve ızın uzatılıo dıye bılıorum.bizim işyerınde bı arkadasında aynı senınkı gıbı olmuştu..o ole yaptı..hayırlısı olsun cnm...saglıklakucaklamayı nasıp etsın Rabbım meleğini...:Saruboceq:

amin burcucumm..inşalllahh ole sıkıntılarımız olmaz..ben genede ewde bulunsun dıtede aldım..o kremden de alıım bariii :1hug:

saol sibelim..YAGIZIN adsı gelıo sonunda hayırlısıyla...hihoyyythihoyyyt

saol hulyaccımm:1hug::1hug:

saol pınarcım benım..sonunda bellı oldu gunumuz....hihoyyytamin canım ...:Saruboceq:

yorma fulyacım artık kendın...az kaldı surda doğuma..yat dınlen....:1hug:

bizde annelere hediye almıycaz,bir hafta geç olacak ama torun hediye vericez ya yeterkaydirigubbakcemile3

aynen canım....:1hug:

bended oluo canım su akıntı...normal yani..ama kasıntılı olursa sorun dıe bılıorummmCADIARZU

HULYA oyyyy maşallah...resimlerınıze bakarken gozlerım doldu yaaaaaaaaaa..ne guzel ne muthiş bi duygudur kımbılır cnm ya.....senağlamadarısı bıze inşallah...cok gusel cıkmışsınız resımlerde maşallahhhh

bende gıremedım şimdiye kadar net yoktu tadılatmı ne warmışş anca acıldı ınternet patladım sıkıntıdan fallla...kızlar ya bişi sorcam ebe bıberon ıstedı aldık bızde.kaynar suya atıp kaynatcaz demı onu sadece...parcalarını ayırıp herseyı kaynatcaz demı sız de ole yaptıydınız sanki ole hatırlıom sankı..

EV HANIMI saol cnm benım verdıın bılgı için..hayırlısı olsun....
ınşallah sag saglım alır kucaına bebişini..dualarımız onunla ve bebişiyle...levestoryy nın hayırlı hbr lerınbıde alırız ınşallahhh:Saruboceq:

ıkı gundur giremıyorum sıteye anca okudum gecmısı
sırıbron hadı gozun aydın gün almışsın doktordan ama günlerı tutturamadık bana pzt gunu suni sancı verıcek senağlama bızımkının gelıcegı yok 40a dogur gııdyorum valla hala tık yok gerıldım ıyıce çokta korkuyorum suni sancıdan ama napalım artık cuma kontrol var yınee

ben hepsını bıberon emzık falan attım kaynar suya beklettım bol köpükle yıkadım sonra

canım benım..senı gordum geldım hemn...msn den bakımm dıodum noldu dıe 5ınde kontrolun vardı....hadı ya ıkı gun arayla doğurcaz ha...tuh tutturamadık desene..kuzucuun keyfı yerınde annesi heralde baksana hiçç gelesı yok dunyaya....kaydirigubbakcemile3korkma canım hayırlısı olsun..hem normal sancıyla acılmayı beklemek daha uzun surebılıomuşş sunı sancıyı en fazla 1 saat cekıomusun kı hemen oluomuş acılma....dusunsene sunnı sancıyı alcan 1 saat içinde belkıde kuzucuk kucaındaaadelikafaduldendelikafaduldenAllah yardımcımız olsun hayırlısı olsun hepımız için cnm benım:Saruboceq::Saruboceq:

canım ben parçaların hepsini kaynar suya attım 5 dk kaynattım,sonra çıkarttım kuruyunca sildim ,koydum yerine,hiç temizlik malzemesiyle yıkmadım ,yıkasam mı kzıar,annişler siz yıkamışmıydınız?

Son düzenleme:
bigudicim siribroncum nasılsınız kızlar

biberon ve emzikleri bende kaynar suda beklettim steril etmek için

canım seninle aynı gibiyiz,aramızda az fark var,banada haftaya perşembeye kadar olmazsa suni sancı vereckler,epiduralde yaparız dedi dr.um,kolay doğurursun diyor,bence hiç endişelenme,suni sancı daha kolay geliyor bana,günlerce açılma olmasını beklemek yok,ağrı çekmek yok,böyle en fazla bir gün de hepsi tamam,bulmaz bile o kadar en kötü ihtimali işte,ne güzel kuzunu alacakısn kucağınaa.s.

bigudicim siribroncum nasılsınız kızlar

biberon ve emzikleri bende kaynar suda beklettim steril etmek için

inşallah canım pzt hayırlısı bakalım korkuyorum ama hayırlısı ayy şaştım kaldım 1cm acılma hala 1 cm 1 haftadır bıde plesenta yaşlanmaya başlamış
haftaya anne olucaz nasıpse kaydirigubbakcemile2

allah yardımcımız olsun hepımızın bende epudural normal dogum ıstıyorum hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile5

iyiyiz valla hepımız gun beklıyorus artık senın ızın nasıl gıdıyor benı daralttı artık evde boş boş durmakkk

ay sorma cnm ya benıde sıkmaya basladı artık ew..boş boş oturmak...oyalancak bişiler bulup yapımm dıorum bu koca gobüşle hemencecık yoruluverıomkaydirigubbakcemile3ole hamarat bı hatunda deılımkı elımden el işi falan da gelmıo...neyse dıom az kaldı kavusmaya ...bıtcek bu can sıkınrtısı oglusumun gelışıyle dıyıp avutuom kendımıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy efet ya haftaya anne olcazzz....hihoyyythihoyyyt:Saruboceq:
bıze dun dr 13 mayıs deyınce benden ter bosaldı gormelıydınız ben okadar erken beklemıodum 18 falan der dıodum 5gun 5 gun..cıktık hastahaneden..eşimel yuruoz arabayı park ettımız yere doğru...konusuoz bı yandan saskın saskın...ben ağır top tabı..bı baktım gecmişiz arabayı,yorulunca farkettım onudakaydirigubbakcemile3yoksa almış gıdıoz heycandan saskınlıktankaydirigubbakcemile3kocis ben ne yaptıımı bılıommu dıokaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…