hayılrı haberler döner inş Bursadan kucğında bebişiyle,Allah kurtarsın inş.
civciv ne kadar güzel çıkmış resimler maşallahözendim valla ya
tülay ve marylinin iyi olmasına çok sevindim,ne güzel maşallah annelerimize:sm_cool::sm_cool:
hülyacım süper resimler maşallah darısı bize inşallah fıstığım
iyiyim bende kızlar durum maşallah bu ara fazla baskı yapıyor
kızlar pc nin şarzı bitiyor çıkıyorum ben şarz makinası görümcemde artık yarın girerim görüşrürzzz
önemli bişe olursa bana haber verinnn
merhaba arkadaşlar
37+4 gülük hamileyim.2 ay önce kaza geçirmştim ve hastanede yatmıştım ama kan nakli sırasında hepatit c kapmışım dün test yaptırdım ve tesadüfe çıktı.moralim çok bozuk.doktor kesin olsun diye bide ankaraya yolayalım dedi. bebeğe bulaşma riskide varmış ve aşısı yokmuş tedavisi varmış.kesi konuşamıyo dktor.sonuçlar perşembe geliyo.naparım bilmem.internette araştrıdım kafam iyice karıştı.ağlayıp duruyorum.duaedin nolur.önemli bişi olup bebeğime geçmesin yada geçsede rabbim bebişime dayanma gücü versi yardımcısı olsun.başına bu tip bi olay gelenyada tanıdığı olan varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim.perşembeyi beklemek çok zor
Bendee bendeehihoyyythihoyyyt...11ine kadar gelmezse bebişim pazartesi suni sancı var...suni sancıdan korkuyorum biraz amaa..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:kolay olur hepimizin inş...
cnm accık daha sabır o zaman..inş ağustos son olur o zaman..daha fazla oyalamazsın artık yaniikötükedihüso
tülay ı da tebrik ederimm..darısı başımıza inş..
marliyn haber vereceğini sölemişti ama ben göremedim ne oldu acaba merak ettim :uhm:
Esen kızın çok tatlı Allah analı babalı büyütsün cnm..
cansuak cnm benim ablamda hamişliğinde sarılık geçirdi..bebişine bulaşacak diye ok korkmuştu ama çok şkr hiçbir sorun olmadı..inş sende de herşey yolunda olacaktır..dualarımız seninle..
siribron demek seninde tarihin belli oldu..o zaman haftaya 4 bebiş geliyo inş hee....hade bakalım gelsin kuzucuklarrrr:)))
günaydın arkadaşlar;size birşey sormak istiyorum benim doğumum 15-17 mayıs olarak görünüyordu fakat bebeğimiz 1 hafta önde gittiği için doğum iznine 1 hafta önceden ayrıldım ama şuan normal gününe tekrar döndü ve doğum 15 ile 17 arası görünüyor ve benim doğum iznin bu hafta bitiyor ne yapmam gerek sizce?
Kızlar günaydın, bugün özeldeki dr a gidicem,bide o baksın şu kordona aklıma takıldı ya geceyi uyur uyanık geçirdim resmen, bide sezaryen olan arkadaşlara bikaç soruuuuu
1-) hangi tür sezaryen olduuun şekerim
2-)kaç günde ayağa kalktın, zormu,
3-)dikişlerin ağrısı kaç gün sürdü
4-)genel anestezide kaç saat sonra uyanılıyo
5-)sezaryende hastanede kaç gün kaldınıss
a.s.a.s. a.s.a.s.
Ayy heyecan yaptım valla, pzt günü 3 bebiş birden geliyo demek ne güsellhihoyyythihoyyyt
Cnm inş. hiç meme yarası gaz gibi problemlerimiz olmaz,bende göğüs ucuna sürmek için medelanın purelan kremini aldım inş. iyi gelir
Tatlım geçmiş olsun ya,inş bebişe ulaşamaz, dualarımmız seninle ve bebişinle
Canım ilk yapıldığında çok yüksek değildi ama sürekli artış gösterdi karaciğer enzimleri dışındada kanda birsürü değere bakıldı.Kaşıntılar yüzünden uyuyamıyordum öyle söyliyim tatlım ağlardım artık.Kaşırken kanatırdım o derece.Değerlerin yüksekliğine göre karar veriyorlar hastalığın ismi kolestaz ve bebek içeride kakasını yapabiliyor böyle bir risk var.
Ay allahım ya senin bu görümceyi kaç aylardır konuşuyoruz bi çözüm bulamadık kaydirigubbakcemile3 Şaka bi yana boşver tatlım ne hali varsa görsün.Yokmuş gibi davran sen.
Ben oldum hiç böyle bişey duymadım oldukça ilginç :1shok:
Oh oh oğluşta geliyo gününüzde belli olmuş hayırlısı olsun tatlım.
Burcucum hakkında hayırlısı olsun canım hiç sıkma kendini ve ben hiç sorun yaşamamış bir sezeryanla doğum yapmış biri olarak söylüyorum gayet rahat edeceksin inan.
Soruların cevapları ise;
1-Genel anestezi
2-2 saat sonra ayağa kalktım hiçte zor değildi.
3-4 gün sonrasında acı kalmamıştı.
4-Anesteziden 30 dk sonra uyandım.
5-2 gün kaldık.
Hayırlısı olsun tatlım oğluş geliyo bak kaç gün kaldı şurda kuzuna kavuşacaksın sadece bunları düşün.a.s.Şeniz
canımm ya sende söylemişsin ya dr tehlikeli bi durum görse alırdı diye niye hemen telaş yaptın tatlım içini ferah tut Allahın izniyle sağlıcakla alırsın oğluşunu kucağına ...:Saruboceq::Saruboceq:yakışıklı bişi doğur hee ona göre delikafaduldendelikafadulden
sezeryandadnda hiç korkma görüyosun çoğumuz sezeryan olduk ama hiç birirmizin bi şikayeti olmadı şükürler olsunyerimsenibenyerimseniben
ohh maşAllah tosuncuğaaa sırnaşık şey
hadi bakalım sanada hayırlısı olsun cnm hızla gelmeye devam ediyor kuzucuklar Rabbim hepinizi sağlıcakla kurtarsın Şeniz
Hoşgeldin canım. Yarın hayırlı haberlerle gel inşallah a.s.
Ya genelimiz çatı muayenesi oldu. Öyle bişey olduğunu hiç sanmıyorum :uhm:
Geçsin yaaa adamı bunalttım valla kaydirigubbakcemile3
Tabi tatlım onlar en iyisini bilir. Sen sıkma canını. Sağlıkla lıcaksın inşallah kucağına kuzunu a.s.
Canım çok sevindim. Hadi bakalım hayırlısıyla al kuzunu kucağına a.s.
ben geldim..ya sizler girebilmişsiniz ben bir türlü msj yazamadım hep hata verdi..haftaya bebişler geliyor.burcu cnm endişelenme benim arkadasımın bebeğinin dolanık kordonu 3 haftadır.her hafta kontrol ediyor doktor.bir sorun olsa zaten günün doldu tatlım alırdı hemen..
dün temmizlik vardı bende.öldüm yorgunluktan.dün gece ağrılardan hiç uyuyamadım.yarında ağdacıya gideyim artık.her an doğuruvercekmişim geliyor bazen...
bizde annelere hediye almıycaz,bir hafta geç olacak ama torun hediye vericez ya yeterkaydirigubbakcemile3
Kızlar maşallah kuzularınıza , daha doğurmayanlarada Allah hayırlısıyla kurtarsın
ben haziran annesiyim ama mayıs sonu gibi olucak sezeryanla
Bişey sorucam son haftalarda akıntılarınız arttımı? benim çok fazla olmaya başladı , normalmiacaba?
burcum mrk etme tatlım Allahın izniyle sende çok rahat atlatırsın ameliyatı...hem bi giriyosun 3 dk ya kalmaz bayılıyon uyandığındaysa yavrunb kucağında olacakk ne mutluu :)) o yüzden için rahat olsun tatlım ..
epiduralin en güzel yanı bebeişini ilk sen görüyosun ve ilk ağlayışını duyuyorsun ben o ağladığı an başladım ağlamaya :))
PINAR HULYA ayyy bende ıçım rahatladı yaa..inşşallah bızde sızler gıbı atlatırız sezeryanı..cesaret oldu falla yazdıklarınızı okudukca....bende cok ısterdım ılk goren ben olmak ama genel anestezı ıtıycem dıerını kaldıramam gıbı gelıo banada:çok üzgünüm:
HULYA oyyyy maşallah...resimlerınıze bakarken gozlerım doldu yaaaaaaaaaa..ne guzel ne muthiş bi duygudur kımbılır cnm ya.....senağlamadarısı bıze inşallah...cok gusel cıkmışsınız resımlerde maşallahhhh
bende gıremedım şimdiye kadar net yoktu tadılatmı ne warmışş anca acıldı ınternet patladım sıkıntıdan fallla...kızlar ya bişi sorcam ebe bıberon ıstedı aldık bızde.kaynar suya atıp kaynatcaz demı onu sadece...parcalarını ayırıp herseyı kaynatcaz demı sız de ole yaptıydınız sanki ole hatırlıom sankı..
ıkı gundur giremıyorum sıteye anca okudum gecmısı
sırıbron hadı gozun aydın gün almışsın doktordan ama günlerı tutturamadık bana pzt gunu suni sancı verıcek senağlama bızımkının gelıcegı yok 40a dogur gııdyorum valla hala tık yok gerıldım ıyıce çokta korkuyorum suni sancıdan ama napalım artık cuma kontrol var yınee
ıkı gundur giremıyorum sıteye anca okudum gecmısı
sırıbron hadı gozun aydın gün almışsın doktordan ama günlerı tutturamadık bana pzt gunu suni sancı verıcek senağlama bızımkının gelıcegı yok 40a dogur gııdyorum valla hala tık yok gerıldım ıyıce çokta korkuyorum suni sancıdan ama napalım artık cuma kontrol var yınee
bigudicim siribroncum nasılsınız kızlar
biberon ve emzikleri bende kaynar suda beklettim steril etmek için
canım ben parçaların hepsini kaynar suya attım 5 dk kaynattım,sonra çıkarttım kuruyunca sikldimikoydum yerine,hiç temizlik malzemesiyle yıkmadım ,yıkasam mı kzıar,annişler siz yıkamışmıydınız?
ben hepsını bıberon emzık falan attım kaynar suya beklettım bol köpükle yıkadım sonra[/QUOTE
bende ole yapımm ozaman....
ne bılıım kı gulsah yıkamıs deterjanla ama yıkanmalımıkı acep ya...:uhm:banucum ıyıyım tatlım..gun sayıyoz kuzucuumla ..son7hihoyyythihoyyytsen deneyımlısın cnm ya yıkamalımı kı bıberonu deterjanla falan..yıkamasakdaha ıı olur sankii demi kıslar ya..dıer kıslar naptılar kı acep?bencde kaynatsak yeter sankı...içini okudumda şimdi kaynar suda yıkayın dıyo...gulşahcım sende bıdaha kaynat olmazsa deterjan degmemesı gerekıosa...:sm_confused::uhm:
canım benım..senı gordum geldım hemn...msn den bakımm dıodum noldu dıe 5ınde kontrolun vardı....hadı ya ıkı gun arayla doğurcaz ha...tuh tutturamadık desene..kuzucuun keyfı yerınde annesi heralde baksana hiçç gelesı yok dunyaya....kaydirigubbakcemile3korkma canım hayırlısı olsun..hem normal sancıyla acılmayı beklemek daha uzun surebılıomuşş sunı sancıyı en fazla 1 saat cekıomusun kı hemen oluomuş acılma....dusunsene sunnı sancıyı alcan 1 saat içinde belkıde kuzucuk kucaındaaadelikafaduldendelikafaduldenAllah yardımcımız olsun hayırlısı olsun hepımız için cnm benım:Saruboceq::Saruboceq:
ben hepsını bıberon emzık falan attım kaynar suya beklettım bol köpükle yıkadım sonra[/QUOTE
bende ole yapımm ozaman....
ne bılıım kı gulsah yıkamıs deterjanla ama yıkanmalımıkı acep ya...:uhm:banucum ıyıyım tatlım..gun sayıyoz kuzucuumla ..son7hihoyyythihoyyytsen deneyımlısın cnm ya yıkamalımı kı bıberonu deterjanla falan..yıkamasakdaha ıı olur sankii demi kıslar ya..dıer kıslar naptılar kı acep?bencde kaynatsak yeter sankı...içini okudumda şimdi kaynar suda yıkayın dıyo...gulşahcım sende bıdaha kaynat olmazsa deterjan degmemesı gerekıosa...:sm_confused::uhm:
ne bıleyım valla ben prıl döküp beklettım kaynar suda yıne yıkarım ama magdem öle dıyosunuz:1hug:
canım seninle aynı gibiyiz,aramızda az fark var,banada haftaya perşembeye kadar olmazsa suni sancı vereckler,epiduralde yaparız dedi dr.um,kolay doğurursun diyor,bence hiç endişelenme,suni sancı daha kolay geliyor bana,günlerce açılma olmasını beklemek yok,ağrı çekmek yok,böyle en fazla bir gün de hepsi tamam,bulmaz bile o kadar en kötü ihtimali işte,ne güzel kuzunu alacakısn kucağınaa.s.
bigudicim siribroncum nasılsınız kızlar
biberon ve emzikleri bende kaynar suda beklettim steril etmek için
iyiyiz valla hepımız gun beklıyorus artık senın ızın nasıl gıdıyor benı daralttı artık evde boş boş durmakkk
inşallah canım pzt hayırlısı bakalım korkuyorum ama hayırlısı ayy şaştım kaldım 1cm acılma hala 1 cm 1 haftadır bıde plesenta yaşlanmaya başlamış
haftaya anne olucaz nasıpse kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?