2009 Mayıs Anneleri

çok saolun kızlar darısı size ..

semracım senin angelina joile ne zaman geliyor bakemm :)) köfte dudaklımmm :))

canım ya dün dr gittim tamambaş aşağı duruyor ama daha kanala bile girmemiş sinir oldum ben haftayada doğurmam heraldesenağlama yeri rahat geldi galiba

canım bende sıcak suya koyup kaynattım hatta yeni yaptım sonra kurulayıp koyucam deterjan falan yıkamadım insan bir garip oluyor elimebile parmaklarımın ucuyla alıyorum kaydirigubbakcemile3sanki mikrop kapar bişey olucak diye

yok canım bence yıkama kaynar su yeterli olur bence

desene yero baya ıı kuzucuun annesii....kaydirigubbakcemile3acelecı mayıs kuzularına sız cıkın ben azdaha kalcam dıo azaman bızım kuzu..gırer cnm sıkma canını ...hayırlısıyla alırsın kucaına inşallah....:Saruboceq:
sorma ben almamıştım dun ebeyde cıkıp sordum extra bişi gereklımı dıye..oda bırtane bıberon bulundur nolur nolmz dedı..y dunden berı alıp alıp elıme bakım bendekaydirigubbakcemile3yıkıycam bende yarınnnhihoyyythihoyyyt

evet canım haftaya çoğunuz doğurucaksınz geriye çokaz kişi kalıyoruz artık ben sitenin güvenlik görevlisi gibi beklerim burayı ühüüüü doğurmakkk isityorum senağlama

allah yardımcımız olsun hepımızın bende epudural normal dogum ıstıyorum hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile5

inş bakalım cnm hakkımızda hayırlısı hepimiz için
zaman daraldıkça sıkıntı basıyor insanı aklım hep doğum da vallakaydirigubbakcemile3

ÇOK SAOL CNM VALLA ÖYLE BİR DUYGUKİ KELİMELER YETERSİŞZ KALIYOR ANLATMAK İÇİN RABBİM HEPİNİZE TATTIRSIN İNŞALLAHH :Saruboceq:

HAYIRLISI OLSUN CNM SAĞLICAKLA GELSİN KUZUCUKK Şeniz

OHH MAŞALLAH HAFTAYA BAYA Bİ ANNE ÇIKACAK ALLAHIM KOLAY DOĞUMLAR NASİP ETSİN HEPİNİZE Şeniz

evet canım haftaya çoğunuz doğurucaksınz geriye çokaz kişi kalıyoruz artık ben sitenin güvenlik görevlisi gibi beklerim burayı ühüüüü doğurmakkk isityorum senağlama

kıs ilahi...guldurdun benikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3guvenlık gorevlıı gıbı haakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gelır gelır nnei saglıcakla gelsınde...boswer içerde tam tamına doldursun zamanını...:CüvCüv:

inş bakalım cnm hakkımızda hayırlısı hepimiz için
zaman daraldıkça sıkıntı basıyor insanı aklım hep doğum da vallakaydirigubbakcemile3

sorma canım ya gerı sayıma basladık falla..heycan merak gunden gune artıo yahu...ben son 1 kalayı dusunemıorum..o gece uyku tutmaz herlde beniiidelikafaduldendelikafadulden

beni de valla,nasıl yaparız bilemiyorum,şimdi doğru dürüst uyuyamıyorum o gece,hiç uyumam sanırım:1shok::1shok:

cnm merak etme ben senden sonra bile bekleyeceğim... sana arkadaşlık ederim yani yanlız diilsin...

3 kişi kalıyoruz galiba :)) ve been en soon 29 mayıs:))

semracım bende varım daha..bekleriz artık beraber:)

hayırlısı olsun kıslarrr hepımız için..saglıkla gelsınde kuzucuklar er gec onemlı deıl....ama bu hınzır acelecı mayıs analarını we kuzucukları gordukce doğuruweresı gelıo ınsanınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hülyacım çok güzel fotograflar benim o kadar acil olduki kociş yetişemediği için ameliyat saatine çekilemedi.:çok üzgünüm:

Esencim bol bol emzir hiç üzme kendine hepimizin bebişlerinde oldu geçti çok şükür.

Kızlar streil etmek için tüm parçaları 5 dk kaynatmak yeterli.Tekrar sabunla falan yıkamıyosunuz.

ben hepsını bıberon emzık falan attım kaynar suya beklettım bol köpükle yıkadım sonra

cnm ben doğuma girmeden önce dr un asistanına verdim yani garantiye aldım bide sıkı sıkı tembih ettim :)) hemde video ya çektirdim izlemek çok keyifli

kızlar karnım 1 saatir falan taş gibi kasılmış durumda ama bebek hareketlerini hissediyorum neden böle oldu normal mi acaba bilen var mı...

SİBELLLL sen kayısı hoşafı yaptıydın demı doguma gıderken....
yahu ben kolay koly gaz falan cıkartamam napcam bılmıom yafs...
hoşafı yapıp rondadanmı gecırcektık bacım?doguma gıtmeden 1 gun oncede yesek faydası olur demı,bı kavanozda hastahane için demi..gaz falan cıkartamassam gunlerce kalırım şişerim yoksa şimdiden de onun tasasına koyuldum yafs:uhm::uhm:

cnm ben doğuma girmeden önce dr un asistanına verdim yani garantiye aldım bide sıkı sıkı tembih ettim :)) hemde video ya çektirdim izlemek çok keyifli

bende aynı şeyı plnlıorummmCADIARZUasıstana yada anestezı uzmanına soylıcem ceksınler dıye...ınşallah olur...:teytey:bende cok merak edıorum sonradan ızlemek manyak keyıf werıcı olsa gerek kı ben tamamen uyucam yani...delikafadulden

kızlar karnım 1 saatir falan taş gibi kasılmış durumda ama bebek hareketlerini hissediyorum neden böle oldu normal mi acaba bilen var mı...

bebek hareketı varsa bı sorun yoktur canım ya...
gaz sancın falan olmasın yada usutmus olmayasın..ayaklarını sıcak tut...:1hug:

anlamadım cnm yaa gaz gibi diil ama taş gibi oldu karnım neyse bekleyeyim bakayım en iisi eve gidip dinleneyim biraz

herkese iyi akşamlar öpüyorum hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…