çok saolun kızlar darısı size ..
semracım senin angelina joile ne zaman geliyor bakemm :)) köfte dudaklımmm :))
HULYA oyyyy maşallah...resimlerınıze bakarken gozlerım doldu yaaaaaaaaaa..ne guzel ne muthiş bi duygudur kımbılır cnm ya.....senağlamadarısı bıze inşallah...cok gusel cıkmışsınız resımlerde maşallahhhh
bende gıremedım şimdiye kadar net yoktu tadılatmı ne warmışş anca acıldı ınternet patladım sıkıntıdan fallla...kızlar ya bişi sorcam ebe bıberon ıstedı aldık bızde.kaynar suya atıp kaynatcaz demı onu sadece...parcalarını ayırıp herseyı kaynatcaz demı sız de ole yaptıydınız sanki ole hatırlıom sankı..
canım ben parçaların hepsini kaynar suya attım 5 dk kaynattım,sonra çıkarttım kuruyunca sildim ,koydum yerine,hiç temizlik malzemesiyle yıkmadım ,yıkasam mı kzıar,annişler siz yıkamışmıydınız?
canım ya dün dr gittim tamambaş aşağı duruyor ama daha kanala bile girmemişsinir oldum ben haftayada doğurmam heraldesenağlama yeri rahat geldi galiba
canım bende sıcak suya koyup kaynattım hatta yeni yaptım sonra kurulayıp koyucam deterjan falan yıkamadım insan bir garip oluyor elimebile parmaklarımın ucuyla alıyorum kaydirigubbakcemile3sanki mikrop kapar bişey olucak diye
yok canım bence yıkama kaynar su yeterli olur bence
desene yero baya ıı kuzucuun annesii....kaydirigubbakcemile3acelecı mayıs kuzularına sız cıkın ben azdaha kalcam dıo azaman bızım kuzu..gırer cnm sıkma canını ...hayırlısıyla alırsın kucaına inşallah....:Saruboceq:
sorma ben almamıştım dun ebeyde cıkıp sordum extra bişi gereklımı dıye..oda bırtane bıberon bulundur nolur nolmz dedı..y dunden berı alıp alıp elıme bakım bendekaydirigubbakcemile3yıkıycam bende yarınnnhihoyyythihoyyyt
allah yardımcımız olsun hepımızın bende epudural normal dogum ıstıyorum hayırlısı bakalım kaydirigubbakcemile5
HULYA oyyyy maşallah...resimlerınıze bakarken gozlerım doldu yaaaaaaaaaa..ne guzel ne muthiş bi duygudur kımbılır cnm ya.....senağlamadarısı bıze inşallah...cok gusel cıkmışsınız resımlerde maşallahhhh
bende gıremedım şimdiye kadar net yoktu tadılatmı ne warmışş anca acıldı ınternet patladım sıkıntıdan fallla...kızlar ya bişi sorcam ebe bıberon ıstedı aldık bızde.kaynar suya atıp kaynatcaz demı onu sadece...parcalarını ayırıp herseyı kaynatcaz demı sız de ole yaptıydınız sanki ole hatırlıom sankı..
hülyacım yeri daraldı prensesimin valla acele ediyor sanırım :)))
salı günü doktora gideceğim son kontrolümüz sonraki haftada doğum olacak inşallah hayırlsıyla
esencim kendine ve prensese iyi bak canım
inşallah canım pzt hayırlısı bakalım korkuyorum ama hayırlısı ayy şaştım kaldım 1cm acılma hala 1 cm 1 haftadır bıde plesenta yaşlanmaya başlamış
haftaya anne olucaz nasıpse kaydirigubbakcemile2
canım ya dün dr gittim tamambaş aşağı duruyor ama daha kanala bile girmemişsinir oldum ben haftayada doğurmam heraldesenağlama yeri rahat geldi galiba
canım bende sıcak suya koyup kaynattım hatta yeni yaptım sonra kurulayıp koyucam deterjan falan yıkamadım insan bir garip oluyor elimebile parmaklarımın ucuyla alıyorum kaydirigubbakcemile3sanki mikrop kapar bişey olucak diye
ZAMANI GELİNCE KİMSE TUTAMAZ ORDA MRK ETME CNM HAYIRLISIYLA GELSİN KUZUCUKK Şeniz
KIZLAR BENİM HİÇ İHTİYACIM OLMADI BİBEREN EMZİK VS ..O YÜZDEN HALA KAYNATMADIM HATTA HASTANEYE BİLE GÖTÜRMEDİM ..AMA SEZERYAN OLACAK ARKADAŞLAR ALSIN YANINA ÇÜNKÜ SEZERYANDA BELLİ OLMUYOR SÜT GEÇ GELEBİLİYOR ..ŞÜKÜR BENİM HEMEN GELDİ O YÜZDEN GEREK KALMADI Şeniz
yok canım bence yıkama kaynar su yeterli olur bence
evet canım haftaya çoğunuz doğurucaksınz geriye çokaz kişi kalıyoruz artık ben sitenin güvenlik görevlisi gibi beklerim burayı ühüüüü doğurmakkk isityorum senağlama
inş bakalım cnm hakkımızda hayırlısı hepimiz için
zaman daraldıkça sıkıntı basıyor insanı aklım hep doğum da vallakaydirigubbakcemile3
kıs ilahi...guldurdun benikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3guvenlık gorevlıı gıbı haakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gelır gelır nnei saglıcakla gelsınde...boswer içerde tam tamına doldursun zamanını...:CüvCüv:
sorma canım ya gerı sayıma basladık falla..heycan merak gunden gune artıo yahu...ben son 1 kalayı dusunemıorum..o gece uyku tutmaz herlde beniiidelikafaduldendelikafadulden
herkese iyi akşamlar hatunlar,yarın göeüşmek üzere hepinizi öpüyorum
evet canım haftaya çoğunuz doğurucaksınz geriye çokaz kişi kalıyoruz artık ben sitenin güvenlik görevlisi gibi beklerim burayı ühüüüü doğurmakkk isityorum senağlama
semracım bende varım daha..bekleriz artık beraber:)
3 kişi kalıyoruz galiba :)) ve been en soon 29 mayıs:))
semracım bende varım daha..bekleriz artık beraber:)
canım ben parçaların hepsini kaynar suya attım 5 dk kaynattım,sonra çıkarttım kuruyunca sildim ,koydum yerine,hiç temizlik malzemesiyle yıkmadım ,yıkasam mı kzıar,annişler siz yıkamışmıydınız?
ben hepsını bıberon emzık falan attım kaynar suya beklettım bol köpükle yıkadım sonra
ben hepsını bıberon emzık falan attım kaynar suya beklettım bol köpükle yıkadım sonra[/QUOTE
bende ole yapımm ozaman....
ne bılıım kı gulsah yıkamıs deterjanla ama yıkanmalımıkı acep ya...:uhm:banucum ıyıyım tatlım..gun sayıyoz kuzucuumla ..son7hihoyyythihoyyytsen deneyımlısın cnm ya yıkamalımı kı bıberonu deterjanla falan..yıkamasakdaha ıı olur sankii demi kıslar ya..dıer kıslar naptılar kı acep?bencde kaynatsak yeter sankı...içini okudumda şimdi kaynar suda yıkayın dıyo...gulşahcım sende bıdaha kaynat olmazsa deterjan degmemesı gerekıosa...:sm_confused::uhm:
canım deterjanla yıkama bence kaynar suda zaten steril oluyor bitanem
ne bıleyım valla ben prıl döküp beklettım kaynar suda yıne yıkarım ama magdem öle dıyosunuz:1hug:
Kızlar ben sıcak suda deterjan koymadan biberon fırçasıyla yıkadım, sonra sterilize makinesine koydum, sterilizasyonu bozulmasın diye sonradan kurulama yapmadım
Cnm inş. sende yakın zamanda doğurursun, bu doğum işi belli olmuyo valla, dr alıyos deyiveriyo
cnm ben doğuma girmeden önce dr un asistanına verdim yani garantiye aldım bide sıkı sıkı tembih ettim :)) hemde video ya çektirdim izlemek çok keyifli
kızlar karnım 1 saatir falan taş gibi kasılmış durumda ama bebek hareketlerini hissediyorum neden böle oldu normal mi acaba bilen var mı...
bende aynı şeyı plnlıorummmCADIARZUasıstana yada anestezı uzmanına soylıcem ceksınler dıye...ınşallah olur...:teytey:bende cok merak edıorum sonradan ızlemek manyak keyıf werıcı olsa gerek kı ben tamamen uyucam yani...delikafadulden
bebek hareketı varsa bı sorun yoktur canım ya...
gaz sancın falan olmasın yada usutmus olmayasın..ayaklarını sıcak tut...:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?