siribron cnm mrk etme lavman yaptıkları için gazın hemn çııkarr cnm :)) benim lavman ertesi gün yapıldı herkezin öncedn yapılır benim sonradan :))
bu arada anestezi uzmanı almaz cnm çünkü baştan sona başında bekliyo senin asistana ver garantiye al bacım :))
selamlar şimdi levestoriy ile görüştüm 15.de sezaryene giriyor Rabbim yardımcısı olsun Bursadaymışlar herşeyi görmek istemiş canım belden uyuşturmaile yapacakmış sizlerinde dualarını bekliyoruz Allah nerde varsa yardım etsin tüm olmayanlarada sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin akşama kendine gelince yine ararım haberini alırım inşallah Allaha emanet olun
pınarcım valla bende aynı durumdayım tamamen doğumdan sonra iştah gitti hamileyken onca şeyi benmi yiyiyordum hala kendime inanamıyorum saat 2 de kahvaltı ediyorum akşam saat 10 a kadar ağzıma hiç bişi süremiyorum :1no2::1no2:
Kızlar maşallah kuzularınıza , daha doğurmayanlarada Allah hayırlısıyla kurtarsın
ben haziran annesiyim ama mayıs sonu gibi olucak sezeryanla
Bişey sorucam son haftalarda akıntılarınız arttımı? benim çok fazla olmaya başladı , normalmiacaba?
pınarcım malesef bizde yasaklıyızz(
kızım hasta oldu diye babamız hemen resimlere bağladı olayı((
çokk istiyom resim ekliyim ama kociş kontrol ediyor artık mesajlarımı yahu(
pinaaaarrrrrrrrrr defne kuzumun sarılığı kaç çıktı benimkininde çıktı o yüzden çok giremiyorum sürekli uyandırıp emziriyorum kuzuyu
esencim geçmiş olsun cnm Allah şifasını versin en yakın zamanda..
bu arada marlyn ve tülayın iyi olduğuna sevindim pınarcım saol haber verdiğin için
merhaba herkese nasılsınız kızlar bebişler nasıl ben dün tülayın yanındaydım bebişi maşallah çok tatlı herkese selamı var
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
saolsun dr um çıkar çıkmaz hemen gösterdi henüz ağlamamıştı delikafaduldendelikafadulden
buda ilk merhabamızz delikafaduldendelikafadulden
bunları videoda izlediğim de hala ağlıyorum kızlar çok güzel dakikalardı sırnaşık şeysırnaşık şey
saol pınarcım benım..sonunda bellı oldu gunumuz....hihoyyytamin canım ...:Saruboceq:
PINAR HULYA ayyy bende ıçım rahatladı yaa..inşşallah bızde sızler gıbı atlatırız sezeryanı..cesaret oldu falla yazdıklarınızı okudukca....bende cok ısterdım ılk goren ben olmak ama genel anestezı ıtıycem dıerını kaldıramam gıbı gelıo banada:çok üzgünüm:
bende gıremedım şimdiye kadar net yoktu tadılatmı ne warmışş anca acıldı ınternet patladım sıkıntıdan fallla...kızlar ya bişi sorcam ebe bıberon ıstedı aldık bızde.kaynar suya atıp kaynatcaz demı onu sadece...parcalarını ayırıp herseyı kaynatcaz demı sız de ole yaptıydınız sanki ole hatırlıom sankı..
canım ben parçaların hepsini kaynar suya attım 5 dk kaynattım,sonra çıkarttım kuruyunca sildim ,koydum yerine,hiç temizlik malzemesiyle yıkmadım ,yıkasam mı kzıar,annişler siz yıkamışmıydınız?
SİBELLLL sen kayısı hoşafı yaptıydın demı doguma gıderken....
yahu ben kolay koly gaz falan cıkartamam napcam bılmıom yafs...
hoşafı yapıp rondadanmı gecırcektık bacım?doguma gıtmeden 1 gun oncede yesek faydası olur demı,bı kavanozda hastahane için demi..gaz falan cıkartamassam gunlerce kalırım şişerim yoksa şimdiden de onun tasasına koyuldum yafs:uhm::uhm:
levestoriyimiz canım kızım buğün sezaryenle doğum yaptı şimdi kendisiyle görüştüm çok iyiler maşallah 4kğ -54cm bir kızımız varhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=6698633#post6698633
sağlıkla büyüsün inşallah Rabbim nerde varsa tüm isteyenlere nasip etsin
hepinize çok selamları var
canım ailemize hoşgeldin neşe getirdin.Anne ve babana hayırlı evlat olursun inşallah:)))
SİBELLLL sen kayısı hoşafı yaptıydın demı doguma gıderken....
yahu ben kolay koly gaz falan cıkartamam napcam bılmıom yafs...
hoşafı yapıp rondadanmı gecırcektık bacım?doguma gıtmeden 1 gun oncede yesek faydası olur demı,bı kavanozda hastahane için demi..gaz falan cıkartamassam gunlerce kalırım şişerim yoksa şimdiden de onun tasasına koyuldum yafs:uhm::uhm:
levestoriyimiz canım kızım buğün sezaryenle doğum yaptı şimdi kendisiyle görüştüm çok iyiler maşallah 4kğ -54cm bir kızımız varhttp://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=6698633#post6698633
canım ailemize hoşgeldin neşe getirdin.Anne ve babana hayırlı evlat olursun inşallah:)))
Canım sağolasın haber verdiğin için. İnşallah sağlıkla alır bebişini kucağına a.s.
Evet ya bi garip olduk valla. Eskiden yeme diyenler şimdi ye ye diye peşimde dolanıyolar kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım. İnşallah sağ salim alırsın bebişini kucağına. Akıntın koyu renkli ve kokulu değilse normal diye biliyorum ama sen yine de bi doktoruna danış a.s.
Ay evet hemen resimlerden dedi bizim herifte. Hadi ordan diyemedim. Şimdilik koymuyorum. Ama yakında bomba resimler gelicek delikafadulden
Canım en son pazartesi günü 11,9'a inmişti. Normali 10'un altı biliyosun. Cumartesi doktor kontrolünde tekrar ölçülecek. Bende her 1,5 yada 2 saatte bir emziriyorum hala a.s.
Riciderim canım a.s.
Hoşgeldin tatlım. Aleyküm selam. Maşallah bebişimize a.s.
Sen nasılsın bakalım?
Çok güzel çıkmışsınız bacım. Senden kıskandım bende koyuyorum işte :) Kociş kesin kesicek beni kesinnnnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Doğum fotoğrafçısı girdi bizim içeri. Asistan da doğum anını ve yıkanışını falan kameraya çektiler. Fotoğrafçı henüz cd olarak vermediği için resimden çekip koyuyorum bende a.s.
Bu ameliyat öncesi delikafadulden
Bu kızımın doğunca
Bu Defnoş'umun ilk banyosu :teytey: Resimler gelmediği için kamera görüntülerinden çektim kaydirigubbakcemile3
Bu da ilk buluşmamız senağlama
Olsunbacım bende genel oldum. Mümkünse kameraya çektir. HAtta ilk yıkanışını falan aile fertlerin çeksin. Sonradan izlemek acaip zevkli hihoyyyt
Ben sterilizatörler yaptım ama öncesinde için rahat etmedi kaynar suya atıp 5 dk kaynattım...
Yok kız temzilik malzemesi falan kullanma hiç bi zaman delikafadulden
Canım bana da Sibel söyledi öyle yaptım. Kayıs kompostasonu blenderdan geçir. Koyu kıvamlı oluyor. Onu ameliyattan bi gün önce içmeye başla. Ben pazartesi içmeye başladım öğlenden. O gece içimde ne kadar gaz varsa hepsini çıkardım. Ertesi gün doğum sonrası hiç bir gaz sancısı çekmedim. Kalanını da hastaneye götürdüm. Hemen ertesi gün tuvalete çıktım onu içmekten. Acaip işe yarıyor valla. Sibel'im sağolsun a.s.
kızlar şerbet setimiz
[/URL][/IMG]
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/277652-guzel-kizim-nisa-begumun-odasi.html
kızlar kızımın odasının resimlerini ekledim hihoyyytama küçük oldu onu biraz daha nasıl büyütürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?