2009 Mayıs Anneleri

siribron cnm mrk etme lavman yaptıkları için gazın hemn çııkarr cnm :)) benim lavman ertesi gün yapıldı herkezin öncedn yapılır benim sonradan :))

bu arada anestezi uzmanı almaz cnm çünkü baştan sona başında bekliyo senin asistana ver garantiye al bacım :))

efet hulyacım haklısın galıba....kaydirigubbakcemile5asıstana verıım bende...
ay ınşallah cıkar hemen..ben sorunluyum bacım o konuda bıraz...kaydirigubbakcemile3ewlendım ılk 1ay anneme wc ye gıttım kendı ewımde hiç bi pok yıyemedımkaydirigubbakcemile3şimdi bile bıkac gunluune falan eşimle bıyere gıtsek ben wc ye cıkamam gaz falan cıkartamam....kayınvalıdemlere gıttımızde eskıden konusurken yanii elimde müsil ilacıyla gıderdımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3careyı onda bulduydum napimmminşllah cıkartırım hemen:Saruboceq::Saruboceq:

tatlım ben 4 aydan sonra sürekli şurup kullandım kabızlık için aynı durumdayız yani mrk etme allah yardımcı oluyor ve hiç sorun çıkmıyor içini ferah tut

levestoriyimiz canım kızım buğün sezaryenle doğum yaptı şimdi kendisiyle görüştüm çok iyiler maşallah 4kğ -54cm bir kızımız var
sağlıkla büyüsün inşallah Rabbim nerde varsa tüm isteyenlere nasip etsin
hepinize çok selamları var
canım ailemize hoşgeldin neşe getirdin.Anne ve babana hayırlı evlat olursun inşallah:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=6698633#post6698633

Canım sağolasın haber verdiğin için. İnşallah sağlıkla alır bebişini kucağına a.s.

Evet ya bi garip olduk valla. Eskiden yeme diyenler şimdi ye ye diye peşimde dolanıyolar kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım. İnşallah sağ salim alırsın bebişini kucağına. Akıntın koyu renkli ve kokulu değilse normal diye biliyorum ama sen yine de bi doktoruna danış a.s.

pınarcım malesef bizde yasaklıyızz (
kızım hasta oldu diye babamız hemen resimlere bağladı olayı ((
çokk istiyom resim ekliyim ama kociş kontrol ediyor artık mesajlarımı yahu (

Ay evet hemen resimlerden dedi bizim herifte. Hadi ordan diyemedim. Şimdilik koymuyorum. Ama yakında bomba resimler gelicek delikafadulden

pinaaaarrrrrrrrrr defne kuzumun sarılığı kaç çıktı benimkininde çıktı o yüzden çok giremiyorum sürekli uyandırıp emziriyorum kuzuyu

Canım en son pazartesi günü 11,9'a inmişti. Normali 10'un altı biliyosun. Cumartesi doktor kontrolünde tekrar ölçülecek. Bende her 1,5 yada 2 saatte bir emziriyorum hala a.s.

esencim geçmiş olsun cnm Allah şifasını versin en yakın zamanda..

bu arada marlyn ve tülayın iyi olduğuna sevindim pınarcım saol haber verdiğin için

Riciderim canım a.s.

merhaba herkese nasılsınız kızlar bebişler nasıl ben dün tülayın yanındaydım bebişi maşallah çok tatlı herkese selamı var

Hoşgeldin tatlım. Aleyküm selam. Maşallah bebişimize a.s.

Sen nasılsın bakalım?

Çok güzel çıkmışsınız bacım. Senden kıskandım bende koyuyorum işte :) Kociş kesin kesicek beni kesinnnnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Doğum fotoğrafçısı girdi bizim içeri. Asistan da doğum anını ve yıkanışını falan kameraya çektiler. Fotoğrafçı henüz cd olarak vermediği için resimden çekip koyuyorum bende a.s.
Bu ameliyat öncesi delikafadulden

Bu kızımın doğunca

Bu Defnoş'umun ilk banyosu :teytey: Resimler gelmediği için kamera görüntülerinden çektim kaydirigubbakcemile3

Bu da ilk buluşmamız senağlama

Olsunbacım bende genel oldum. Mümkünse kameraya çektir. HAtta ilk yıkanışını falan aile fertlerin çeksin. Sonradan izlemek acaip zevkli hihoyyyt

Ben sterilizatörler yaptım ama öncesinde için rahat etmedi kaynar suya atıp 5 dk kaynattım...

Yok kız temzilik malzemesi falan kullanma hiç bi zaman delikafadulden

Canım bana da Sibel söyledi öyle yaptım. Kayıs kompostasonu blenderdan geçir. Koyu kıvamlı oluyor. Onu ameliyattan bi gün önce içmeye başla. Ben pazartesi içmeye başladım öğlenden. O gece içimde ne kadar gaz varsa hepsini çıkardım. Ertesi gün doğum sonrası hiç bir gaz sancısı çekmedim. Kalanını da hastaneye götürdüm. Hemen ertesi gün tuvalete çıktım onu içmekten. Acaip işe yarıyor valla. Sibel'im sağolsun a.s.

Ayyy çok sevindim canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah hihoyyyt

Maşallah kızımıza da. Tosuncuk olmuş

Canım evet kayısı ve incirden yaptım sonra blendırdan geçirdim.Çok işe yaradı doktorum böyle söylemişti bana.Çünkü sezeryan sonrası bağırsak hareketleri çok önemli.Öncedende iç istersen zaten ameliyata girmeden 8 saat öncesinden yemeği keseceğin için lavmana gerek kalmıycaktır.

pınarcımm valla maşAllah size o gülüşünne bayılıyom zatennn :))) totik kızında inş sen gibi güler yüzlü olur...

Allah analı babalı büyütsün inş,çok sevindik hayırlı olsun:teytey::teytey:

allah analı babalı büyütsün cnm.çok sevindim

Yeni bebeğimiz analı babalı büyüsün inşallah.
Pınarım çok tatlı çıkmışsın gülen yüzün hiç solmasın bitanem.

ayy ne gusel...Allah analı babalı buyutsun ....hayırlı ewlatolsun....

oy pınarr maşallah....çok gusel cıkmış fotolarınız....efet bende ıstıtcem kare kare....ay eft ya sibel allah razı olsun canım falla bende yapıcam ogum oncesı ve hastahane için o kompostodannnnkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…