kızlar iyigeceler size bişey sormak istiyorum ben bitürlü karaar veremdim normalden çok korkuyorumve sezaryan olsun diyorum ama herkezde normal iyi diyo kafayı yicecem artık uykularım kaçıyo sizce hangisi daha iyi
kızlar çok aşırı akıntım oluyo 37haftalık hamileyim günde 3 4 kilot değiştiriyom idrarımı yapar gibi afedersiniz akıntım oluyo normalmidir bide vajinam çok kaşınıyo akıntıdan sanırım napmam lazım kaşıntısı için?
kızlar şerbet setimiz
[/URL][/IMG]
odanız ve şerbet takımıznız çok güzel olmuş cnm,güle güle kullanın ,ellerine sağlıkhihoyyythihoyyythttp://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/277652-guzel-kizim-nisa-begumun-odasi.html
kızlar kızımın odasının resimlerini ekledim hihoyyytama küçük oldu onu biraz daha nasıl büyütürüm
cnm senin için hangisi iyi olacaksa sen kara vereceksimn,bana da aynı şeyleri söylüyorlar ben epiduralli normal doğum istiyorum bakalı kısmet artıkkızlar iyigeceler size bişey sormak istiyorum ben bitürlü karaar veremdim normalden çok korkuyorumve sezaryan olsun diyorum ama herkezde normal iyi diyo kafayı yicecem artık uykularım kaçıyo sizce hangisi daha iyi
kızlar çok aşırı akıntım oluyo 37haftalık hamileyim günde 3 4 kilot değiştiriyom idrarımı yapar gibi afedersiniz akıntım oluyo normalmidir bide vajinam çok kaşınıyo akıntıdan sanırım napmam lazım kaşıntısı için?
Semracım eline sağlık bitanem, şerbet setide prensesinin odasıda süper olmuş :CüvCüv:
odanız ve şerbet takımıznız çok güzel olmuş cnm,güle güle kullanın ,ellerine sağlıkhihoyyythihoyyyt
cnm senin için hangisi iyi olacaksa sen kara vereceksimn,bana da aynı şeyleri söylüyorlar ben epiduralli normal doğum istiyorum bakalı kısmet artık
cnm bende de olmuştu dr.um fitil verdi 10 gün kullandım geçti,aynen tarif ettiğin gibiydi,geçmiş olsun cnm,dr.una danış mutlaka,idrarda enfeksiyonum olmadığı halde böyle akıntıyla sorunum vardıa.s.
yok cnm bence erken değil,dr.un öyle istediyse vardır bir bildiği.ya bide haftaya doğuma gidiyorum 37+6 da doktorum alıcak erkenmi sizce:?
kızlar kımse yokmu bu aksam muhabbet edıcekkksenağlama
kasıklarım agrıyo hafıften ama hiç sanmam bızım kız yola cıkmıs olsunsenağlama kızla ben buzdolabından ayrılamıyorum helekı aksam yemegınden sonra tatlı ne varsa sılıp supuruyorum sızdemı aynı durumdasınızz
yok cnm bence erken değil,dr.un öyle istediyse vardır bir bildiği.
aynen cnm bende,kasık ağrılarım çok fazla,belim ve ayağımda çok ağrıyor 2 gündrü,ayakta çok fazla kalamıyorum:1no2:,bakalım ne zaman gelecek meleker,tatlıya bende aşırı düşükn oldumcokacimcoook kilo alıcaz yawdelikafadulden
günaydınlarrrrrrrrrr
sanada gunaydın canım kıloları aldık zaten hayret edıyorum 10 15 kılo alana zaten ben 20yı aştım gıdıyorumsenağlama yüzüm dudaklarım arı sokmuş gıbı
neyse kızlar herkeze gunaydın gününüz güzel gecsın...:asigim:
günaydın herkese nasılsınız kızlar
Herkese günaydınlarrra.s.
Kızlar çok heycanlıyım.Doktor 15 mayısa gün vermişti ama birkaç gün önce kasılma ve hafif sancılarım başladı.Dün dr a gittim .nst de baya sancılarım çıktı.Biraz daha durması için ilaç verdi.Bakalım yarın tekrar gitcem ama aç gel dedi sancı yine çıkarsa galiba sezeryana alcak.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Yeni anne olanlarıda tebrik ederim.Kuzucuklar analı babalı büyüsün ,inş.:Saruboceq:
ben eylül annesi olcam Allahın izniyle doğum yapanlara Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi...
yapacak olanlara Allah bir avazda kurtarsın inşallah dualarım sizlerle ben yolu yeni yarıladım son aylarda neler hissediliyor diye topiğinizi okumak istedim.
Kızlar hepinize günaydııın,
Bugün öğlen eşim gelicek, son kez hastaneye gidicez nst çekilecek ve doğumla ilgili son konuşmamızı yapıcaz, heyecan dorukta kızlar, 3.5 aydır yaşadığım onca sıkıntıdan sonra ödülüm inş. oğlumun mis kokusu olur, daha şimdiden doğum hikayemi yazmak için sabırsızlanıyorum inş. kağan paşam gelince yazmak için vaktim olur
Eğer eşim öğleden sonrası için izin alabilmişse oğlanın odasının halısını almaya gideriz diye düşünüyorum, odada halı olmayınca bomboş duruyor, bu arada artık evde yapacak bi hazırlık kalmadı, bende yünlere sardım yine,örgü bi tospişşşşşş yaptım oğluma ama kafasının ve ayaklarının yuvarlaklarını annem ördü
işte kağanımın tospağası kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/277705-minik-kaganima-minik-tospaaa-d.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?