Günaydın kızlaralkisalkisalkis dün akşam belim çok ağrıdı:uhm: bebişim aşağımı iniyor acaba
canım ne güzel olmuş hihoyyytne beceriklisin öle sende hiçboş durmayı sevmeyenlerdensin anlaşılan
günaydın canlarımmm nasılsınız bu sabah
biz gece hiç uyumadık Allahtan annem burdaydı ben en fazla 3 e kadar dayanabildimmm sonra annem aldı
arsız benim kızım arsız gecenin bir vakti gülüp duruyor yaww
Sanada günaydın cnm, oyy demek gülücükler atıyo prenses, maşallah ona
ay canım benim desene heyecan dorukta,hayırlısı olsun cnm ya,Allah kurtarsın inş.Herkese günaydınlarrra.s.
Kızlar çok heycanlıyım.Doktor 15 mayısa gün vermişti ama birkaç gün önce kasılma ve hafif sancılarım başladı.Dün dr a gittim .nst de baya sancılarım çıktı.Biraz daha durması için ilaç verdi.Bakalım yarın tekrar gitcem ama aç gel dedi sancı yine çıkarsa galiba sezeryana alcak.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Yeni anne olanlarıda tebrik ederim.Kuzucuklar analı babalı büyüsün ,inş.:Saruboceq:
günaydın cnmŞenizgünaydın herkese nasılsınız kızlar
hadi bakalım cnm,iyi çıkar inş nstten.çok yormadan kendini bak bakalım halıya,tosbağanı öyle çok beğendim ki anlatamam sana,ellerine sağlık cnm benim.a.s.Kızlar hepinize günaydııın,
Bugün öğlen eşim gelicek, son kez hastaneye gidicez nst çekilecek ve doğumla ilgili son konuşmamızı yapıcaz, heyecan dorukta kızlar, 3.5 aydır yaşadığım onca sıkıntıdan sonra ödülüm inş. oğlumun mis kokusu olur, daha şimdiden doğum hikayemi yazmak için sabırsızlanıyorum inş. kağan paşam gelince yazmak için vaktim olur
Eğer eşim öğleden sonrası için izin alabilmişse oğlanın odasının halısını almaya gideriz diye düşünüyorum, odada halı olmayınca bomboş duruyor, bu arada artık evde yapacak bi hazırlık kalmadı, bende yünlere sardım yine,örgü bi tospişşşşşş yaptım oğluma ama kafasının ve ayaklarının yuvarlaklarını annem ördü
işte kağanımın tospağası kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/277705-minik-kaganima-minik-tospaaa-d.html
iyi yapmışssın cnm,bende takip ederdim hep,darısı senin başına cnm,sanada hayırlı doğumlar.a.s.ben eylül annesi olcam Allahın izniyle doğum yapanlara Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi...
yapacak olanlara Allah bir avazda kurtarsın inşallah dualarım sizlerle ben yolu yeni yarıladım son aylarda neler hissediliyor diye topiğinizi okumak istedim.
günaydın cnm,gülüyormu kızınkaydirigubbakcemile3ne güzel daha ne istiyon,bende sandım ki hep ağlıyor diyeceksin,size gülücükler atıyor iştegünaydın canlarımmm nasılsınız bu sabah
biz gece hiç uyumadık Allahtan annem burdaydı ben en fazla 3 e kadar dayanabildimmm sonra annem aldı
yaz gülüm okuyalım bizdehihoyyytay ben bu arada doğum hikayemi yazmadım cadı kızımdan vakit kalırsa yazıcam inşallahhh
esencim maşallah kızına yerim ben onu
burcu tatlım sen nasılsın
kızlar bizde eşimle tartıştık kardeşi yüzünden yeter artık yaa benim suçum ne bende kardeşine artık ailenle görüş git canım dedim huzurumuz kaçtı çünkü eşimde bunu anlamıyor aile düzenimiz kalmadı hiç duru çok stresli olacak kızlar sayelerinde
herişi kendim yapıyorum yemek temizlik ütü eee ne anlamı varki yanımda olmasının çok ağladım bugün çok sinirlendim içimdeki durumu kimse düşünmüyor eşimede kızgınım
günaydın canlarımmm nasılsınız bu sabah
esencim maşallah kızına yerim ben onu
burcu tatlım sen nasılsın
kızlar bizde eşimle tartıştık kardeşi yüzünden yeter artık yaa benim suçum ne bende kardeşine artık ailenle görüş git canım dedim huzurumuz kaçtı çünkü eşimde bunu anlamıyor aile düzenimiz kalmadı hiç duru çok stresli olacak kızlar sayelerinde
herişi kendim yapıyorum yemek temizlik ütü eee ne anlamı varki yanımda olmasının çok ağladım bugün çok sinirlendim içimdeki durumu kimse düşünmüyor eşimede kızgınım
bende hastaneden şimdi geldim nst.ye girdim,dr.um yokmuş,ameliyatçıymış,sonucu eşime bıraktım o gösterecek,sanırım,önemli bişey yok,gayet ritmik ,ve düzenli gözüküyor,doğum yapıcam hala öğrenemedim şu nst.yikaydirigubbakcemile3
kızlar kimseler yok azalıyoruz artık bebişlerine kavuşan anneler giremiyor biz devam ettirelim fıstıklar esracım nasılsın tatlım
kızlar aranızda sunı sancı yıyen varmı nasıl bısey anlatabılırmısınız????
kızlar aranızda sunı sancı yıyen varmı nasıl bısey anlatabılırmısınız????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?