2009 Mayıs Anneleri

Cnm geçmiş olsun,bendede bel ağrısı var, bebişler ağırlaştıkça belimize baskı yapıyolar,
Bideeee tospişimizi beğendiğine çok sevindiiim cnm, son günler bi türlü geçmiyo bende oyalanmak için bişiler buluyorum kendime
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tabi bebişler gelince bunlara vakit kalmayacak

günaydın canlarımmm nasılsınız bu sabah
biz gece hiç uyumadık Allahtan annem burdaydı ben en fazla 3 e kadar dayanabildimmm sonra annem aldı
arsız benim kızım arsız gecenin bir vakti gülüp duruyor yaww

Sanada günaydın cnm, oyy demek gülücükler atıyo prenses, maşallah ona

esencim maşallah kızına yerim ben onu

burcu tatlım sen nasılsın

kızlar bizde eşimle tartıştık kardeşi yüzünden yeter artık yaa benim suçum ne bende kardeşine artık ailenle görüş git canım dedim huzurumuz kaçtı çünkü eşimde bunu anlamıyor aile düzenimiz kalmadı hiç duru çok stresli olacak kızlar sayelerinde
herişi kendim yapıyorum yemek temizlik ütü eee ne anlamı varki yanımda olmasının çok ağladım bugün çok sinirlendim içimdeki durumu kimse düşünmüyor eşimede kızgınım

ay canım benim desene heyecan dorukta,hayırlısı olsun cnm ya,Allah kurtarsın inş.
günaydın herkese nasılsınız kızlar
günaydın cnmŞeniz
hadi bakalım cnm,iyi çıkar inş nstten.çok yormadan kendini bak bakalım halıya,tosbağanı öyle çok beğendim ki anlatamam sana,ellerine sağlık cnm benim.a.s.
iyi yapmışssın cnm,bende takip ederdim hep,darısı senin başına cnm,sanada hayırlı doğumlar.a.s.
günaydın cnm,gülüyormu kızınkaydirigubbakcemile3ne güzel daha ne istiyon,bende sandım ki hep ağlıyor diyeceksin,size gülücükler atıyor işte
ay yerim ben onu
inş bizim kızımızda bize gülücükler atar senin ki gibi.:Saruboceq:
ay ben bu arada doğum hikayemi yazmadım cadı kızımdan vakit kalırsa yazıcam inşallahhh
yaz gülüm okuyalım bizdehihoyyyt

of canım ya
sıkma canını sen,evde yokmuş gibi davran görümcen ,bazende söyle,ütüyü sen yaparmısın,benim biraz işim var diye:mymeka:,sinir etme hiç kendini,olduğu kadar yap,eşin sorarsa bunlar niye olmadı diye,yetiştiremedim de ,korkuyormusun,canımm benim ya,durumun çok zor,Allah kolaylık versin.:teselli:

bende hastaneden şimdi geldim nst.ye girdim,dr.um yokmuş,ameliyatçıymış,sonucu eşime bıraktım o gösterecek,sanırım,önemli bişey yok,gayet ritmik ,ve düzenli gözüküyor,doğum yapıcam hala öğrenemedim şu nst.yikaydirigubbakcemile3

ay canım benim maşallah çok tatlı amahihoyyyt

canım yüzüne karşıda söyledin ee artık hala kalıyorsa yuhhh yani o evde yokmuş gibi davran konuşma yokmuş gibi haraeket et canım seni hamile hamile üzmeye ne hakları var yaklava:

canım bende anlamıyorum şu nst den en geçen gittiğimde 160 lara çıktı ama normal dedi:uhm: zaten benim kız rüşvetçimi olucak ne kaydirigubbakcemile3ağzıma çikolata atıyorum oynuyor tadı bittimmi duruyor bide yemezse hiç oralı olup oynamıyor bilekaydirigubbakcemile3

yaaa kızlar kaçgündür siteye giremiyorum ben benim gibi belki gireyemenler var
yeni adresi yeni buldum.....önce bebekleri besleyecem sonra geçmişi okuyacam çok yazmayın he

kızlar kimseler yok azalıyoruz artık bebişlerine kavuşan anneler giremiyor biz devam ettirelim fıstıklar esracım nasılsın tatlım

kızlar kimseler yok azalıyoruz artık bebişlerine kavuşan anneler giremiyor biz devam ettirelim fıstıklar esracım nasılsın tatlım

iyiym cnm sen nasılsın...
anneler çoğaldıkca topik sessizleşmeye başladı... haftaya daha da sessiz olcak sanıyorum ( ama merak etmeyin ben nöbete devam edeceğim topik bana emanet kaydirigubbakcemile2

oyyyy 39 küsür oldum halan tık yok bıde bebek 1 hafta onden gıdıyodu gelecegı yok bu kızın sunı sancıyı yedırecek bana zorlaa zilli bakalım yarın kontrol var ınsallah acılmam vardırda dogurur gelırım aksamakaydirigubbakcemile3

kızlar 2 gündür yine siteye giremedim ya siz girmişsiniz ama.Şimdi geçmişi okumaya calıştım ama alıntı yapmadım.

Pınar Hülya fotolarınız çok güzel maşallah bende doğum fotoğrafcısıyla anlaştım bakalım size canlı yayın yaparım.

Banucum üzülme diycem ama bu kadarda yüzsüzlük olmaz yani iyi yapmışsın söylemekle canım

Pazartesi kaç kişi olduk ya 4 kişi doğuruyor heralde

Ev hanımı sağol haber vermişsin yeni bebiş gelmiş maşallah cok sevindim iyi olmalarına

Veeee ben grip oldum kızlar cok üzgünüm kendimi düşünmüyorum bebişimi düşünüyorum nasıl olucak bakalım pazartesi günü doğum olursa emzirememde offf ya nasıl iyilesirimki 3 günde

kızlar aranızda sunı sancı yıyen varmı nasıl bısey anlatabılırmısınız????

canım benim suni sancı çok zor bişey umarım kendisi gelir.hani korkutmak istemem ama yattığın yerden sancı çekmek nasıl olur tahmin edersin illaki.sancının kolayı yok ama birileri yanındayken daha rahat olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…