ay canım benim ya,geçmiş olsun,hemen meyveye dayan,bir de ıhlamur bol limon,3 gün değil 2 günde toparlarsın cnm.kızlar 2 gündür yine siteye giremedim ya siz girmişsiniz ama.Şimdi geçmişi okumaya calıştım ama alıntı yapmadım.
Pınar Hülya fotolarınız çok güzel maşallah bende doğum fotoğrafcısıyla anlaştım bakalım size canlı yayın yaparım.
Banucum üzülme diycem ama bu kadarda yüzsüzlük olmaz yani iyi yapmışsın söylemekle canım
Pazartesi kaç kişi olduk ya 4 kişi doğuruyor heralde
Ev hanımı sağol haber vermişsin yeni bebiş gelmiş maşallah cok sevindim iyi olmalarına
Veeee ben grip oldum kızlar cok üzgünüm kendimi düşünmüyorum bebişimi düşünüyorum nasıl olucak bakalım pazartesi günü doğum olursa emzirememde offf ya nasıl iyilesirimki 3 günde
benimde pazartesi sunı sancı ya napıcaz tatlım kimse olmadı galiba daha
incihancım geçmiş olsun cnm dün iidin nerden kaptın ki şifayı acaba vitamin depola bolbol iyleşmeye bak pazartesiye kadar ve dinlen ii gelir dinlenmek... inşallah hemen atlatırsın...
ay canım benim ya,geçmiş olsun,hemen meyveye dayan,bir de ıhlamur bol limon,3 gün değil 2 günde toparlarsın cnm.
demek pazartesi suni sancı ile doğum yapacaksın,Allah kurtarsın cnm,bende perşembe günü suni sancıyla yapıcam inş
bakalım hakkımızda hayırlısı.:sm_confused:
allah yardımcımız olsun canım hepımızın.çokta tırsıyorum ama allah vercek kuvvetını inşallah:bbo:
bide bu diş ağrısı öldürecek beni sol tarafım hem alt hem üst bütün dişlerim ağrıyor nevazil deniyo ya ondan heralde korkudan banyoyu bile çekinerek yapıyorum başımı üşütürüm diye ay allahım doğursamda geçse şu ağrılar ne zormuş ana olmak her yerim çürüdü resmen eee boşuna dememişler ana ol ana kıymetini bil diye annecim yazık bakalım o bende neler çekti
esencim maşallah kızına yerim ben onu
burcu tatlım sen nasılsın
kızlar bizde eşimle tartıştık kardeşi yüzünden yeter artık yaa benim suçum ne bende kardeşine artık ailenle görüş git canım dedim huzurumuz kaçtı çünkü eşimde bunu anlamıyor aile düzenimiz kalmadı hiç duru çok stresli olacak kızlar sayelerinde
herişi kendim yapıyorum yemek temizlik ütü eee ne anlamı varki yanımda olmasının çok ağladım bugün çok sinirlendim içimdeki durumu kimse düşünmüyor eşimede kızgınım
Teşekkürler bitanema.s.
ay canım benim desene heyecan dorukta,hayırlısı olsun cnm ya,Allah kurtarsın inş.
günaydın cnmŞeniz
hadi bakalım cnm,iyi çıkar inş nstten.çok yormadan kendini bak bakalım halıya,tosbağanı öyle çok beğendim ki anlatamam sana,ellerine sağlık cnm benim.a.s.
iyi yapmışssın cnm,bende takip ederdim hep,darısı senin başına cnm,sanada hayırlı doğumlar.a.s.
günaydın cnm,gülüyormu kızınkaydirigubbakcemile3ne güzel daha ne istiyon,bende sandım ki hep ağlıyor diyeceksin,size gülücükler atıyor işte
ay yerim ben onu
inş bizim kızımızda bize gülücükler atar senin ki gibi.:Saruboceq:
yaz gülüm okuyalım bizdehihoyyyt
of canım ya
sıkma canını sen,evde yokmuş gibi davran görümcen ,bazende söyle,ütüyü sen yaparmısın,benim biraz işim var diye:mymeka:,sinir etme hiç kendini,olduğu kadar yap,eşin sorarsa bunlar niye olmadı diye,yetiştiremedim de ,korkuyormusun,canımm benim ya,durumun çok zor,Allah kolaylık versin.:teselli:
bende hastaneden şimdi geldim nst.ye girdim,dr.um yokmuş,ameliyatçıymış,sonucu eşime bıraktım o gösterecek,sanırım,önemli bişey yok,gayet ritmik ,ve düzenli gözüküyor,doğum yapıcam hala öğrenemedim şu nst.yikaydirigubbakcemile3
Cnm bende pzt sabahı sezaryen oluyorum:CüvCüv:kızlar 2 gündür yine siteye giremedim ya siz girmişsiniz ama.Şimdi geçmişi okumaya calıştım ama alıntı yapmadım.
Pınar Hülya fotolarınız çok güzel maşallah bende doğum fotoğrafcısıyla anlaştım bakalım size canlı yayın yaparım.
Banucum üzülme diycem ama bu kadarda yüzsüzlük olmaz yani iyi yapmışsın söylemekle canım
Pazartesi kaç kişi olduk ya 4 kişi doğuruyor heralde
Ev hanımı sağol haber vermişsin yeni bebiş gelmiş maşallah cok sevindim iyi olmalarına
Veeee ben grip oldum kızlar cok üzgünüm kendimi düşünmüyorum bebişimi düşünüyorum nasıl olucak bakalım pazartesi günü doğum olursa emzirememde offf ya nasıl iyilesirimki 3 günde
bende anlamıyorum bu nts denilen mereti benimkide 180lere ulaştı sonrasında bi 200 kalıyo zaten ama benim oğlanında geleceği falan yok ayın 10uydu beklenen tarih şimdi doktor 15i ne kadar bekliyelim suyun sancın gelmezse 15de gel dedi sonrada olucak 20si heralde bende bu gidişle haziran annesi olurum daha tık yok hareketler iyice azaldı ve artık oturunca sanki bacaklarımda yatıyo göbeğimden bacaklarımı göremez oldum 39 kusurum heralde artık saymıyorum inanırmısınız
selam bacılarım nasılsınız hepınızı cok ozledım ama benım yaramazlardan hıc fırsatım yok ne zaman sabah oluyor ne zaman gece haberım yok butun gunum kuzularla gecıyor
ben yokken bayagı kısı dogurmuş ne guzel
dıger bacılarımda hayırlısıyla alırlar ınsallah en kısa zamanda bebışlerını kucaklarına
ıncıhan canım sen hangı hastanede dogum yapıcaksın gurkan hocaydı denmı senın doktorun
incihancım seherim nasılsınız kızlar iyisiniz inşallah valla kimseler yok sitede hani nerde mayıs anneleri[/QUOTE
nasıl olalım ben iyice ağırlaştım canım ya bide grip gibiyim dökülüyor valla heryerim.Kasık ağrılarıda başladı yavaştan cok derdim varmış yakaydirigubbakcemile3
Sen nasılsın bende eşimi bekliyorum yemeğe
Hadi bakalım burcucum safak 2 o zaman hayırlısıyla
Ya kimseler yok burda ama
selam bacılarım nasılsınız hepınızı cok ozledım ama benım yaramazlardan hıc fırsatım yok ne zaman sabah oluyor ne zaman gece haberım yok butun gunum kuzularla gecıyor
ben yokken bayagı kısı dogurmuş ne guzel
dıger bacılarımda hayırlısıyla alırlar ınsallah en kısa zamanda bebışlerını kucaklarına
ıncıhan canım sen hangı hastanede dogum yapıcaksın gurkan hocaydı denmı senın doktorun
Amin cnm inş., pzt günü 9:30 ta dedi dr, ama o gün 2 kişi sezaryen olucakmışız yani bi saat geç fln da olabilirkızlar nasılsınız evdeyim ara ara girebiliyorum çok yorgunum valla ağırlaştım iyice yemek yaptım eşimi bekliyorum
burcum bitanenm hayırlsııyla bebişini kucağına alırsın inşalah tatlım kaçta ameliyatın pazartesi
Semracım maşallah bebişlerine, Rabbim nazardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?