2009 Mayıs Anneleri

incihancım geçmiş olsun cnm dün iidin nerden kaptın ki şifayı acaba vitamin depola bolbol iyleşmeye bak pazartesiye kadar ve dinlen ii gelir dinlenmek... inşallah hemen atlatırsın...

ay canım benim ya,geçmiş olsun,hemen meyveye dayan,bir de ıhlamur bol limon,3 gün değil 2 günde toparlarsın cnm.
demek pazartesi suni sancı ile doğum yapacaksın,Allah kurtarsın cnm,bende perşembe günü suni sancıyla yapıcam inş
bakalım hakkımızda hayırlısı.:sm_confused:

bende anlamıyorum bu nts denilen mereti benimkide 180lere ulaştı sonrasında bi 200 kalıyo zaten ama benim oğlanında geleceği falan yok ayın 10uydu beklenen tarih şimdi doktor 15i ne kadar bekliyelim suyun sancın gelmezse 15de gel dedi sonrada olucak 20si heralde bende bu gidişle haziran annesi olurum daha tık yok hareketler iyice azaldı ve artık oturunca sanki bacaklarımda yatıyo göbeğimden bacaklarımı göremez oldum 39 kusurum heralde artık saymıyorum inanırmısınız

bide bu diş ağrısı öldürecek beni sol tarafım hem alt hem üst bütün dişlerim ağrıyor nevazil deniyo ya ondan heralde korkudan banyoyu bile çekinerek yapıyorum başımı üşütürüm diye ay allahım doğursamda geçse şu ağrılar ne zormuş ana olmak her yerim çürüdü resmen eee boşuna dememişler ana ol ana kıymetini bil diye annecim yazık bakalım o bende neler çekti

incihancım geçmiş olsun cnm dün iidin nerden kaptın ki şifayı acaba vitamin depola bolbol iyleşmeye bak pazartesiye kadar ve dinlen ii gelir dinlenmek... inşallah hemen atlatırsın...

sağol arkadaşım dün duş alıp dışarı cıktım heralde anlamadan üşüdüm ya inşallah gecer

inşallah gecer canım sabahtan beri ballı limon yapıyorum valla şimdide ıhlamur yapayım bari ay seninde az kalmış ben iyi olursam yazarım hemen size

allah yardımcımız olsun canım hepımızın.çokta tırsıyorum ama allah vercek kuvvetını inşallah:bbo:

amin canım hepimiz atlatıcaz inşallah

geçmiş olsun canım valla cürüdük bu hamilelikte sonra iyi bir 100 bin bakımı lazım bize

İyilik cnm geldik şimdi, sanırım biraz fazla yoruldum, çokta yürümedim ama vücut alışık değil yoruluyorum hemen
Teşekkürler bitanema.s.

Cnm bende anlamıyorum nstden yavs,öğrenemeden doğurucas valla

Cnm bende pzt sabahı sezaryen oluyorum:CüvCüv:

Cnm inş. kısa zamanda kavuşursun bebişine, daha fazla bekletmesin annesini

selam bacılarım nasılsınız hepınızı cok ozledım ama benım yaramazlardan hıc fırsatım yok ne zaman sabah oluyor ne zaman gece haberım yok butun gunum kuzularla gecıyor
ben yokken bayagı kısı dogurmuş ne guzel
dıger bacılarımda hayırlısıyla alırlar ınsallah en kısa zamanda bebışlerını kucaklarına
ıncıhan canım sen hangı hastanede dogum yapıcaksın gurkan hocaydı denmı senın doktorun

kızlar nasılsınız evdeyim ara ara girebiliyorum çok yorgunum valla ağırlaştım iyice yemek yaptım eşimi bekliyorum

burcum bitanenm hayırlsııyla bebişini kucağına alırsın inşalah tatlım kaçta ameliyatın pazartesi

canım benim ya bizde çok özledik seni 2 bebişle ilgilenmek heralde cok ama cok zordur

Bi ara fotolarını koy tatlım ya görelim minikleri sen iyileştinmi bari emiyorlarmıı

Evet canım Gürkan hoca giricek doğuma inşallah acıbademde olucak tatlım

incihancım seherim nasılsınız kızlar iyisiniz inşallah valla kimseler yok sitede hani nerde mayıs anneleri

Kızlar profilime bi kaç hamişlik fotomu ekledim, sanırım göbüşümü çok özlicemmm

bacılar resım eklıycem sımdı bebeışlerın ama alıntı yapmayın canlarım bakın silicem sonra
bakın bakalım teyzoşlar benım kuzular nasılmış

Hadi bakalım burcucum safak 2 o zaman hayırlısıyla

Ya kimseler yok burda ama

Ayy cnm evet ya 3 gün kaldı,hala inanasım gelmiyoooo...

Hoşgeldin cnm nasılsın, demek yaramaslar seni yoruyolar he, benim talim günleride başlayaack yakında..

Amin cnm inş., pzt günü 9:30 ta dedi dr, ama o gün 2 kişi sezaryen olucakmışız yani bi saat geç fln da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…