[k] {n} [k];6716807 .!.:herkese merhaba
seherim maş. bebeklerine sütün yetiomu cnm nasıl idare edion??
burcu bayıldım sana maş. hamileleik bi kadına bukadar yakışır maş. kız kıçını kaşıyerimseniben
bana gelince acayip moralim bozuk kızım kaç gündür ıkınıp duruodu ve isaldi bugün götürcem dr yrn götürcem misafir eksik olmadı saglsunlar götüremedim
neyse ugn gittik kaka test verdik bol miktarda mikrop çıktı!!1senağlama
bana sordu sumu versin die yoo dedim ozaman mama yaptıgın sudan mikrop kapmış dio !
başka dra götürdüm kızıımı bu dr mama karşıtı kesinlikle mama verme dedi çocugum mememi bırakmaıoki çok aglıo hep memede doymuo mama yiyince uyuyodu
anlıyacagınız çok zor günler bizi beklio 10 gün antibiyotik ve agrı kesici şuruplar verdi kullanıcaz isalini kesmicem mikkrobunu kakadan atıcak dio ama ben emziriom allttan gidio hemen bide ıkınıoki içim oparçalanıo!! eger 2 gün içinde cok süzülürse kilo kaybı olacak mama vermicem ya getir yatış yapıcaz dio serum vericekler bebegime!!senağlama
napıcam bilimiorum çok aglıo hiç memeden ayrılmıo mama vermeden uyumuodu nasıl idare edicem bilemiom zaten aglıo die ok üzülüodum in. ilaçlar cobuk etki ederde kızım hemen ileşir dua edin arkadaşlar çok zor..
dr yanında aglamamk için zor tuttum kendimi nasıl budar ikrop olur diyince yıgılıcak gibi oldum..
ama drdan cıkınca 1 saat kendime gelemedim eşim ynımda degildi ben tektim o defneyle arabaydı yanlarına aglayarak gitim eşime soru soruo cvp veremedim..
iimizde cok üzüldük ikimizinde canı yandı nasıl bişeymiş bu ebeveynlik paylaşımlarda duygularda artıo!
ama toparladık kendimizi inş. sütümde yeticek kızıma mama vermicem bidaha inş. ve kızım iyileşicek:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
pınarcımm valla maşAllah size o gülüşünne bayılıyom zatennn :))) totik kızında inş sen gibi güler yüzlü olur...
pınarcım masallah..
Yeni bebeğimiz analı babalı büyüsün inşallah.
Pınarım çok tatlı çıkmışsın gülen yüzün hiç solmasın bitanem.
oy pınarr maşallah....çok gusel cıkmış fotolarınız....efet bende ıstıtcem kare kare....ay eft ya sibel allah razı olsun canım falla bende yapıcam ogum oncesı ve hastahane için o kompostodannnnkaydirigubbakcemile5
kızlar şerbet setimiz
[/URL][/IMG]
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/277652-guzel-kizim-nisa-begumun-odasi.html
kızlar kızımın odasının resimlerini ekledim hihoyyytama küçük oldu onu biraz daha nasıl büyütürüm
kızlar iyigeceler size bişey sormak istiyorum ben bitürlü karaar veremdim normalden çok korkuyorumve sezaryan olsun diyorum ama herkezde normal iyi diyo kafayı yicecem artık uykularım kaçıyo sizce hangisi daha iyi
Pınarcım resimleriniz süper, bakalım pazaresi günü benimkiler nasıl çıkıcak alkisalkisalkis
kızlar çok aşırı akıntım oluyo 37haftalık hamileyim günde 3 4 kilot değiştiriyom idrarımı yapar gibi afedersiniz akıntım oluyo normalmidir bide vajinam çok kaşınıyo akıntıdan sanırım napmam lazım kaşıntısı için?
ya bide haftaya doğuma gidiyorum 37+6 da doktorum alıcak erkenmi sizce:?
pınarcım resimlerin ne kadar hoş çıkmış,ne güzel hatıra olacak sana ve kızına,maşallah
Herkese günaydınlarrra.s.
Kızlar çok heycanlıyım.Doktor 15 mayısa gün vermişti ama birkaç gün önce kasılma ve hafif sancılarım başladı.Dün dr a gittim .nst de baya sancılarım çıktı.Biraz daha durması için ilaç verdi.Bakalım yarın tekrar gitcem ama aç gel dedi sancı yine çıkarsa galiba sezeryana alcak.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Yeni anne olanlarıda tebrik ederim.Kuzucuklar analı babalı büyüsün ,inş.:Saruboceq:
Kızlar hepinize günaydııın,
Bugün öğlen eşim gelicek, son kez hastaneye gidicez nst çekilecek ve doğumla ilgili son konuşmamızı yapıcaz, heyecan dorukta kızlar, 3.5 aydır yaşadığım onca sıkıntıdan sonra ödülüm inş. oğlumun mis kokusu olur, daha şimdiden doğum hikayemi yazmak için sabırsızlanıyorum inş. kağan paşam gelince yazmak için vaktim olur
Eğer eşim öğleden sonrası için izin alabilmişse oğlanın odasının halısını almaya gideriz diye düşünüyorum, odada halı olmayınca bomboş duruyor, bu arada artık evde yapacak bi hazırlık kalmadı, bende yünlere sardım yine,örgü bi tospişşşşşş yaptım oğluma ama kafasının ve ayaklarının yuvarlaklarını annem ördü
işte kağanımın tospağası kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/277705-minik-kaganima-minik-tospaaa-d.html
ben eylül annesi olcam Allahın izniyle doğum yapanlara Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi...
yapacak olanlara Allah bir avazda kurtarsın inşallah dualarım sizlerle ben yolu yeni yarıladım son aylarda neler hissediliyor diye topiğinizi okumak istedim.
günaydın canlarımmm nasılsınız bu sabah
biz gece hiç uyumadık Allahtan annem burdaydı ben en fazla 3 e kadar dayanabildimmm sonra annem aldı
arsız benim kızım arsız gecenin bir vakti gülüp duruyor yaww
ay ben bu arada doğum hikayemi yazmadım cadı kızımdan vakit kalırsa yazıcam inşallahhh
esencim maşallah kızına yerim ben onu
burcu tatlım sen nasılsın
kızlar bizde eşimle tartıştık kardeşi yüzünden yeter artık yaa benim suçum ne bende kardeşine artık ailenle görüş git canım dedim huzurumuz kaçtı çünkü eşimde bunu anlamıyor aile düzenimiz kalmadı hiç duru çok stresli olacak kızlar sayelerinde
herişi kendim yapıyorum yemek temizlik ütü eee ne anlamı varki yanımda olmasının çok ağladım bugün çok sinirlendim içimdeki durumu kimse düşünmüyor eşimede kızgınım
Pınar Hülya fotolarınız çok güzel maşallah bende doğum fotoğrafcısıyla anlaştım bakalım size canlı yayın yaparım.
Veeee ben grip oldum kızlar cok üzgünüm kendimi düşünmüyorum bebişimi düşünüyorum nasıl olucak bakalım pazartesi günü doğum olursa emzirememde offf ya nasıl iyilesirimki 3 günde
selam bacılarım nasılsınız hepınızı cok ozledım ama benım yaramazlardan hıc fırsatım yok ne zaman sabah oluyor ne zaman gece haberım yok butun gunum kuzularla gecıyor
ben yokken bayagı kısı dogurmuş ne guzel
dıger bacılarımda hayırlısıyla alırlar ınsallah en kısa zamanda bebışlerını kucaklarına
ıncıhan canım sen hangı hastanede dogum yapıcaksın gurkan hocaydı denmı senın doktorun
[k] {n} [k];6716807 .!.:bana gelince acayip moralim bozuk kızım kaç gündür ıkınıp duruodu ve isaldi bugün götürcem dr yrn götürcem misafir eksik olmadı saglsunlar götüremedim
bana sordu sumu versin die yoo dedim ozaman mama yaptıgın sudan mikrop kapmış dio !
başka dra götürdüm kızıımı bu dr mama karşıtı kesinlikle mama verme dedi çocugum mememi bırakmaıoki çok aglıo hep memede doymuo mama yiyince uyuyodu
anlıyacagınız çok zor günler bizi beklio 10 gün antibiyotik ve agrı kesici şuruplar verdi kullanıcaz isalini kesmicem mikkrobunu kakadan atıcak dio ama ben emziriom allttan gidio hemen bide ıkınıoki içim oparçalanıo!! eger 2 gün içinde cok süzülürse kilo kaybı olacak mama vermicem ya getir yatış yapıcaz dio serum vericekler bebegime!!senağlama
napıcam bilimiorum çok aglıo hiç memeden ayrılmıo mama vermeden uyumuodu nasıl idare edicem bilemiom zaten aglıo die ok üzülüodum in. ilaçlar cobuk etki ederde kızım hemen ileşir dua edin arkadaşlar çok zor..
dr yanında aglamamk için zor tuttum kendimi nasıl budar ikrop olur diyince yıgılıcak gibi oldum..
ama drdan cıkınca 1 saat kendime gelemedim eşim ynımda degildi ben tektim o defneyle arabaydı yanlarına aglayarak gitim eşime soru soruo cvp veremedim..
iimizde cok üzüldük ikimizinde canı yandı nasıl bişeymiş bu ebeveynlik paylaşımlarda duygularda artıo!
ama toparladık kendimizi inş. sütümde yeticek kızıma mama vermicem bidaha inş. ve kızım iyileşicek:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım yaa Allah şifasını versin seni çok iyi anlıyorum ama kendini fazla üzmeki sütün yetsin bebişe şifa olur cnm Allahın izniyle :teselli::teselli:
Sağolasınız kuzularım benimmm. Allah hepimizin yüzünü hep güldürsün inşallah a.s.
Herşeyi çok güzel olmuş canım. Güzel günlere kullan inşallah a.s
Valla canım iki türlünün de hem avantajları hem dezavantajları var. Ben sezaryen yaptım ve çok memnun kaldım. Ama tabi en doğalı en güzeli derler...
Sağolasın canım. Evet evet acil bekliyoruz heee a.s.
Canım sanırım mikrop kapmışsın. Kaşıntı iyi değil. Bi doktoruna görün mutlaka a.s.
Valla normal gününden 10 gün önce alıyolar genelde. Ama doktorun tamam dediyse sorun yoktur...
Sağolasın canım a.s.
Hadi hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah kuzucuğunu tatlım a.s.
Kızım harbi delisin sen ya kaydirigubbakcemile3 Süper olmuş delikafadulden
Sağoalsın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah a.s.
Kız bizimkide dün gece 3'te bi kalktı 5,5'a kadar uyumadı. Kayınvalideml ne yapacağımızı şaşırdık. En sonunda bi zartttt diye altını doldurdu rahatladı uyudu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bende yazamadım ya. Nasıl anlatacağımı bilemedim valla :uhm:
Ya varya artık ben gelip senin o görümceni paralayacağım yeter yaaaklava:
Sağolasın canım. Hemen gönder valla meraktan çatlarız delikafadulden
Çok geçmiş olsun ya :1no2: Doktoruna sor ama belki bi ilaçla o güne kadar atlatırsın tatlım. Ben doğum öncesi çıkan uçuğumu 2 günde hallettim valla korkudan yerimseniben
Canım Allah nazarlardan saklasın çok güzel kuzucuklarımız yaaa
Çok geçmiş olsun bacım yaaaa :çok üzgünüm: İnşallah en kısa zamanda düzelir kuzucum yaaa :çok üzgünüm:
Burcucum maşallah cok güzel görünüyorsun sanırım bende özlüycem göbüşümü
Semra 41 kere maşallah cok tatlı bebişlerin emzikte almış ya yerim ben onları
KNK canım cok geçmiş olsun üzülme ama elinde değildir sen yediklerine dikkat et sütün artsın.Kıyamam ya iyileşir annesi
[k] {n} [k];6716807 .!.:herkese merhaba
burcu bayıldım sana maş. hamileleik bi kadına bukadar yakışır maş. kız kıçını kaşıyerimseniben
bana gelince acayip moralim bozuk kızım kaç gündür ıkınıp duruodu ve isaldi bugün götürcem dr yrn götürcem misafir eksik olmadı saglsunlar götüremedim
ama toparladık kendimizi inş. sütümde yeticek kızıma mama vermicem bidaha inş. ve kızım iyileşicek:çok üzgünüm::çok üzgünüm:[/QUO allah şifanızı versin canım ya çok geçmiş olsun :Saruboceq:
Ahh canım yaa,el kadar bebek, inş. kısa zamanda düzelir, ama mama böyle yapmaması lazım , niye oldu acaba ya, mamnın suyunu kaynatılıp soğutulmuş sudan verdin dimi cnm, damacanalar yeterince hijyen değil maalesef, cnm bence sen bi dr a bağlı kalma, başka bi dr a daha göster mümkünse prof fln olsun, mamayı bebiş bu kadar zor durumdayken kesmek ve ishalli çocuğu susuz bırakmak hiç mantıklı gelmiyo bana...[k] {n} [k];6716807 .!.:herkese merhaba
Sağol bitanem, bu göbüşler gidince bebişler gelicek artıkBurcucum maşallah cok güzel görünüyorsun sanırım bende özlüycem göbüşümü
Semra 41 kere maşallah cok tatlı bebişlerin emzikte almış ya yerim ben onları
KNK canım cok geçmiş olsun üzülme ama elinde değildir sen yediklerine dikkat et sütün artsın.Kıyamam ya iyileşir annesi
[k] {n} [k];6717440 .!.:sagolun kızlar şuanda mışıl mışıl uyuyo maşallah kızımın cok agrısı varmış demekki bukadar uyudu ilaçlarla rahatladı kuzum!
allahım inş. çabucak iyieişr
Ay canım benim uyusun da büyüsün kuzum yaaaa :çok üzgünüm:
Burcu tatlım harika çıkmışsın. Bende şu anda hem kızım kucağımda diye seviniyorum hemde göbüşümü acaip özledim. Sanırım ikinci için çok beklemem kaydirigubbakcemile3
Kızım emdi uyudu, şimdi de kocişim geliyomuş. Yemek yiyelim kızımı yıkayıp uyutacağım tekrar. Zaten garibimin yaptığı tek şey emip uyumak. Aralarda seviyoruz işte a.s
pınarcım sibelcim hülyacım kızlar sizler nasılsınız bebişler nasıl umarım herşey yolundadır benimde kasık ağrılarım var çok fazla evdede gün boyu yanlızım hayırlısı
burcu tatlım inşallah sağlıcakla bebişini pazartesi kucağına alırsın bitanem benim
kızlar ben çıkıyorum eşim çağırıyor öptüm herkesi iyi akşamlar:))))
kızlar yarın acil sezeryan düşünebilirim demişti doktorum,dolayısıyla aç gidicem ama önce nst istedi nst tok karnına olmuyo mu ozaman sonuç yanlış çıkar mı ne olur acil cvp...
Kızlar kıvılcımla tutkundan haber varmı yavs, geldimi acaba bebişler
kızlar yarın acil sezeryan düşünebilirim demişti doktorum,dolayısıyla aç gidicem ama önce nst istedi nst tok karnına olmuyo mu ozaman sonuç yanlış çıkar mı ne olur acil cvp...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?