kızlar çatlaklara karşı bir şeyler sürmeye başladınızmı?
ben kakao yağı aldım onu sürmeye başladım her gece yatmadan önce
ama doktoruma daşınmadım bir şey olmaz demi?
Olmaz mı ya tatlım hemde nasıl. Akşam yattığımda daha iyi anlıyorum. Belim çıkacak gibi oluyor. Normal diyorlar ama daha şimdiden böyleyse bu göbişler büyüyünce ne yapıcaz bakalım :)
CANIM BEN ARAŞTIRMADIM AMA ÖZEL HASTANELERDE MUTLAKA YAPIYORDURR..ASLINDA BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUMM ÇÜNKÜ SAĞLIK OCAKLARII ÇOK İNSAFSIZCA YAPIYOLAR İĞNELERİİ kötükedihüso
evet bende başladım.3 hafta filan oluyor.bebek yağı aldım.her banyodan sonra sürüyorum.daha dünde kakao yağı aldım.arada da ondan sürecem.birşey olmaz.benim arkadaşımda kakao yağı kullanmıştı hamileyken.
birde ben memorial hastanesinin internet sitesinde okudum.kakao yağı kullanın çatlaklara karşı diye yazıyor.
Olmaz mı ya tatlım hemde nasıl. Akşam yattığımda daha iyi anlıyorum. Belim çıkacak gibi oluyor. Normal diyorlar ama daha şimdiden böyleyse bu göbişler büyüyünce ne yapıcaz bakalım :)
CANIM BEN ARAŞTIRMADIM AMA ÖZEL HASTANELERDE MUTLAKA YAPIYORDURR..ASLINDA BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUMM ÇÜNKÜ SAĞLIK OCAKLARII ÇOK İNSAFSIZCA YAPIYOLAR İĞNELERİİ kötükedihüso
evet bende başladım.3 hafta filan oluyor.bebek yağı aldım.her banyodan sonra sürüyorum.daha dünde kakao yağı aldım.arada da ondan sürecem.birşey olmaz.benim arkadaşımda kakao yağı kullanmıştı hamileyken.
birde ben memorial hastanesinin internet sitesinde okudum.kakao yağı kullanın çatlaklara karşı diye yazıyor.
kızlar çatlaklara karşı bir şeyler sürmeye başladınızmı?
ben kakao yağı aldım onu sürmeye başladım her gece yatmadan önce
ama doktoruma daşınmadım bir şey olmaz demi?
kızlar banada doktorum elevit verdi.hergün 1 tane içeceksin dedi.birde omega3 hapı verdi.onuda haftada iki gün iç dedi.ama ben düzenli içmiyorum.hep unutuyorum valla.
ilk defa deniyorum çoklu cevabı. çok eğlenceliymiş:) ben şu anda çalışmıyorum ama yine de belim ağrıyor. bir de sol kalçamın üst kısmında da ağrı oluyor. o da belle ilgiliymiş
ben hamile kalmadan önce yaptırmıştım. kızılay'a sormuştum. yapmıyoruz demişlerdi. sağlık ocağı aklıma gelmemişti. özel bi hastanenin acil servisinde yaptırmıştım. sanırım bütün hastanelerde yapılır...
ben de şimdilik bebe yağı sürüyorum banyodan sonra. bana badem yağı dediler. üfff herkes başka bi şey diyorÇok üzgünüm çoook
bu arada ben de dün doktora gittim. bebişimi gördüm. çok iyiymiş hihoyyyt dr. benim kiloma da iyi böle devam dedi:) fasulyem büyümüş 5 cm olmuş. normalde dün 11+2 iken ultrasonda 11+4 çıktısırnaşık şey
folik asidi içmene gerek yok dedi. elevitte folik var. onu içmen yeter dedi. siz folik içmeye devam ediyor musunuz?
sonracıma doktor bu sefer ikili test yapacağız demişti önceden. dün bebişin ense kalınlığı görünmüyor o yüzden kan tahliline gerek yok dedi. ben burada size yaptırın mutlaka diye ahkam kesiyordum. şimdi çok kararsız kaldım. dr. üçlü testi yapmak yeterli dedi. napsam ben yaaa acaba başka yere gidip gizlice yaptırsam mı? eşim de kızıyor, dr.a güven diye. ne yapsam ne etsem??? CADIARZU
bi de dr. 5 hafta sonra gel dedi:1shok: 5 koca hafta çok uzun bebişi görmek için:çok üzgünüm:
çok yazdım biliyorum ama size son sorum ben şu ana kadar 1,5 kg. aldım. 5 hafta sonra kardeşimin düğünü var. annem bana hediye kumaş almış, terziye verdik ama ben çok korkuyorum... mayıs başında anne olacak arkadaşlarım siz benden 1 ay öndesiniz. ne dersiniz çok çıkar mı göbiş, çok alır mıyım kilo? patlatmayalım elbiseyi sonra:bbo:
ohhh yazdım yazdım içimi döktüm rahatladım bütün mayıs annelerine selamlar kaydirigubbakcemile3
hıı olabilir. ama cevap yazmaya çalışınca engelli,yasaklı bişi filan çıktı. neyseki bugün düzelmiş.Kuru üzümde çok iyi gelir kansızlığı. Hergün bir avuç yemek çok faydalı arkadaşlar...
Cerencim dün bende öğleden sonra siteye girdim ama cevap yazamadım konulara... Genel bi durumdu sanırım. Ayrıca şimdide yavaşlık var. Hatta bazen takılıp sayfa görüntülenemiyor diyor...
omega3'mü ? o ne için ki? bana magnezyum verdi,şu kol bacak ağrıları için filan. kollarım çok uyuşuyordu geceleri. 2 gecedir düzeldi.:1shok:kızlar banada doktorum elevit verdi.hergün 1 tane içeceksin dedi.birde omega3 hapı verdi.onuda haftada iki gün iç dedi.ama ben düzenli içmiyorum.hep unutuyorum valla.
yaa daha bende bişi yok çatlak filan. ama kullanmak lazım mı ki? bide zaten ben kilolu olduğum için daha olmaz gibime geliyor.evet bende başladım.3 hafta filan oluyor.bebek yağı aldım.her banyodan sonra sürüyorum.daha dünde kakao yağı aldım.arada da ondan sürecem.birşey olmaz.benim arkadaşımda kakao yağı kullanmıştı hamileyken.
selam mayıs anneleri. kimisi iyi kimisi kötü ama herkes mutlu anlaşılan. bende alesef hala kusmalarımı atlatamdım. 14+1 oldum. ama kusmalarım azalacağına artı. eskiden 2-3 günde bir di kusmam ama artık her gece hatta bazan da sabahları kusmam oluyor. hala doğrudürüst bişi yiyemioum. sabahtan yatana kadar boğazım düğümdüğümkusacakmış gibi.hamileliğimin tdına vramadım. inşallah 16 haftalık olunca geçecek şikayetlerimiz.. bebek sağlıklı olsunda katlanacağız artık. hasta olanlara çok geçmiş olsun..
ya birde sizden rica etsem bana çoklu cevap yazmayı anlatırmısınız...herkes ne güzel sorulanlara ayrı ayrı cevap verebiliyor.ben bilmiyorum.
inşallah sonuç öğleden sonra beklemek zorgünaydın canım
hadi haırlısı inşallah hayırlı haberlerle gaalirsin
sizde koysanızya yaa göbüşünüzü ben tek kaldık göbekle ordabu arada göbüşünü gördüm maşallah sabah akşam farkı ne çok benimde öyle oluyor ağzıma lokma atsam sanki bebeğim şişiyorr:))))
çoklu yanıt için alıntı yapmak istediğin yazıların altındakiMQ ya tıklıyorsun en son MQve alıntı yapa tıklıyorsun sonra aralara yazıyorsun inşallah anlatabildimkaydirigubbakcemile5ya birde sizden rica etsem bana çoklu cevap yazmayı anlatırmısınız...herkes ne güzel sorulanlara ayrı ayrı cevap verebiliyor.ben bilmiyorum.
inşallah sonuç öğleden sonra beklemek zor
sizde koysanızya yaa göbüşünüzü ben tek kaldık göbekle orda
çoklu yanıt için alıntı yapmak istediğin yazıların altındakiMQ ya tıklıyorsun en son MQve alıntı yapa tıklıyorsun sonra aralara yazıyorsun inşallah anlatabildimkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?