2009 Mayıs Anneleri

cnm sagol eet damacanlara bende güvenmiorum kaynatıp bekletiodum ve ayrıca her mamadan sonra biberonumuzu ve emzigi kaynar suda bekletiyodum ondan degilya ben biliom sarılıgı geçsin die şeker şerbeti ver demişlerdi bana 2 gün verdim ama z verdim ondan kaptı o öyle tahmin eiom 1 hafta falan oldu ama kesin ondan benm hatam ama sarılıgımız geçti çok şükür..
bu iknci dr ve bundan memnun kaldım çok detaylı anlattı heşeyi mennun kaldım şimdilik bakalım. sürekli emzircem zaten dedi biraz kilo kaybı olacak bunu unutma dedi.
şimdilik iyi olsunda ben onu besler kilo aldırırım keyfi yerinde olsun kuzumun..

ya hakkaten tutkunu bende merak ettim kimsede nosu yokmu haber alalım??

bu arada kızlar size ulaşamayınca olmuo kimsenin nosuda yok bende msnimi verimde ekleyin beniiii herkes eklesin ama ok..

KNK5000@HOTMAİL.COM

HADİ BAKALIM

knk canım hangı mamayı verıyorsun bende hep mamayla beslıyorum ama cok sukur oyle bır sorunumuz olmadı aksıne benım oglan fazla kabız bugun doktor fıtıl verdı 3 gunde bır yapıyor oda taş gıbı zeytınyagı verdım ıse yaramadı sımdı mama markasını degıstık bakalım ne olcak
sende cok uzme kendını sutun tamamen gıder tatlım ıyleşır en kısa zamanda kuzucun ınsallah

ay böyle doğum yapmış olanlar ve yakında yapacak olanları görünce insan daha bir heves yapıyor bakalım benim oğlum nezaman gelecek büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum bende a.s.

merhaba kizlar a.s.

uzun zaman oldu ya..özledim valla hepinizi..sevgili becerikli eşim pc ye kahve döktü..c.tesiden beri tamirdeydi..cok sukur düzeldi

ay kimler dogurdu ben yokken meraktan catladim :) geçmişi okuyacam bi ara inşaAllah :)

tülay dogurcakti 5inde..inşaAllah saglikla mutlulukla dogurmustur :)

gözlerim kapaniyor..geçmişi yarin okurum artik..inşaAllah herkes iyidir..

hepinizi kocaman öptüm :) hayirli gecelerrrr a.s.

oyyy oyyy bacummm nasılsın ozledım kız cok eskıden her gece msndeydık sımdı
wc ye zor gıder oldum valla nasılsın tatlım
bebısın nasıl

İnş. kısa zamanda atlatır cnm ya, o zaman serum fln vermeleri iyi olur toparlansın minik, ben tavsiyelere uyarak humana steel tea aldım (gerçi bebiş daha gelmedi ama) sütü artırıyomuş bide onu dene bakalım, en faydalı anne sütü inş. dolar taşar, bebecikte iyileşir hemen

knk ekledim cnm kabul edersinn...ayy bütün kızlar burda kıvılcım ve tutkun mu doğuruyo kızlarrr biri bişi desin yaw :))

burcummm kıs sakın kiloyu dert etme harika görünüyonn bacım :))

knk ekledim cnm kabul edersinn...ayy bütün kızlar burda kıvılcım ve tutkun mu doğuruyo kızlarrr biri bişi desin yaw :))

burcummm kıs sakın kiloyu dert etme harika görünüyonn bacım :))

Saol bitanem :)))))
Artık bebiş gelince atarım arabasına yürüyüşe çıkarız bol bol, bide emzirmeyle fln yavaş yavaş gider heralde
:lepi:

ben geldim kızlar..
bugun ağdacıya gittim ama ne acıdı yarabbim:) sakır sakır terledim valla kasmaktan.ordanda doktora nst ye gittim.bişey demedi iyi dedi haftaya p.be birdaha gidicem.çatıya bakmadı yaaa benim bu doktor bugun.ama dünden beri ağrım oluyor hafiften sanki.sağ ayağım resmen sol ayağımın 4 katı kadar büyüdü.çok ağrıyor,

burcuuu cnm p.tesi doğum varmıs senin hayırlısıyla..nasıl hissediyorsun:)

Hoşgeldin cnm :)))))
Ohh ağda işide hallolmuş ne güzel, cnm senin ayak benimde sol elimle bileğim şişiyo durup durup,inş. kısa zamanda geçer..
Bende heyecan, korku, mutluluk, kabus, hepsi birbirine karıştı.. helede sezaryen kağıdını okuyup imzaladıktan sonra orda yazan maddeler hiç aklımdan çıkmaz oldu, bi yandanda diyorum bunlar çok düşük olasılıklar inş. sağ sağlim atlatayımda..
Bi yandanda oğluşun heyecanı sardı, miss gib koklamak istiyorum..
Rabbim herkese nasip etsin inş.

Kızlar şimdi eşimle konuştuk, doğum için izne ayrılacağından cuma cts nöbetçi, değişiklik olsun diye bende onunla kampa gidicem biraz stres atarım,(bu arada eşim kampta görevli),beni merak etmeyin yarın ve sonraki gün giremicem, pazar günü sabah dönücem eve, akşamınada hastaneye yatışım yapılacak, pazar gecesi hastanede kalacakmışım, pzt sabahıda sezaryen olacak

cnm arkadasım o zaman şimdiden sana hayırlı doğumlar diliyorum tatlım.pazar gündüz denk gelemeyebiliriz..ayy burcu heyecan yaptım valla....
birdahaki msjımızda bebeğinden bahsediyor oluruz tatlım :) inşallah..

Sağol cnm benim, muhtemelen bebişten bahsediyor oluruss kaydirigubbakcemile3 cnm hiç belli olmaz bi bakarsın pzt ikimizde doğurmuş oluruz

anaaaam olabilir sekerim.hafiften var sancılarım..yarın 38 bitecek benim.haftaya cuma 15i benim doğum günüm.:) o zamana kadar tutabilecekmiyim bakalım:))

anaaaam olabilir sekerim.hafiften var sancılarım..yarın 38 bitecek benim.haftaya cuma 15i benim doğum günüm.:) o zamana kadar tutabilecekmiyim bakalım:))

oh oh gününü doldurmuş o annesi maşallah, bence ağrın fln varsa yakında doğurursun,çünkü geçen hafta benim çok ağrım olmuştuya bu hafta dr çatı muayenesi yaptığında normali beklersek 1 hafta içinde gelir demişti, yani kabataslak bişi söylüyolar muayeneden sonra,inş. bebikon tez zamanda gelir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…