iyi geceler yada günaydınlar ..
ben temmuz anne adayıyım ..
ikiz bebeklerini bekleyen COMEBABY kullanıcı adlı arkadaşımın çok acil ENDOL FİTİLe ihtiyacı var .. elinde olan yada yakından sorabileceği bir eczane olan arkadaşlardan yardım istiyoruz ..
arkadaşımız pazardan beri hastanede yatıyor .. 29. haftasında , 30 olurlar ve kızları da 1500 gr.ı bulurlarsa , Allah olası en erken doğumdan korusun ama , doğsalar da o haftalarda herşey çok daha sağlıklı olacak hepsi için ..
kasılmaları 10 dk.da 1e düşünce hemen doğum yapmayı planladığı hastaneye gitmişler .. dr.umuz da yurt dışında olduğu için o hastanedeki riskli gebeliklere bakan bir dr.un kontrolü altındaymış , ama kendi dr.uyla da bu dr. sürekli paylaşımdalarmış .. bu sabah dr. panikle gelmiş ve ona kasılmaları bir türlü durduramadıklarını söylemiş ve verdikleri kasılma engelleyici iğne kalp çarpıntısı ve titreme yapmış .. o iğnenin hapını kullandırmışlar bu kez de hap kar etmemiş .. mecburen kullandığı tüm ilaçlar kesilmiş , başkla ilaçlar deniyorlarmış .. bu arada stersten sanırım şekeri tekrar 200lerin üstüne çıkmış , insülün yapmaya kalkmışlar ama diyetle ineceğine ikna etmiş hastanedekileri ve ertesi gün inmiş şimdilerde 80-70lere düşmüş şekeri .. halen Endol fitil arayışında , eğer o ilacı bulabilirseniz yaşadığınız yerlerden irtibata geçmeniz için telefonunu vermemi rica etti bulan arkadaşlara ..
bu arada risk halen devam ettiği için onunla ilgilenen ekip comebaby'i tüp bebek tedavisini yapan umut tüp bekteki dr.una devretmişler ..
ayrıca kasılmaların durması gerekiyormuş , yoksa bu kadar kasılmalar , Allah korusun :Saruboceq: , iç kanamaya sebep olabilirmiş ..
her türlü çok duaya ve Endol fitil e ihtiyaçları var ..
çünkü ilacın üretimi durmuş , bir süredir yokmuş piyasada , en erken bu ayın sonu gibi yeniden piyasaya sürülecekmiş .. halbuki onun bekleyecek durumu yok , belki o zamana kadar , Allah korusun .... büyük illerden ziyade küçük il ve yerleşim yerlerinde elinde kalan eczanelerde ve bulunabiliyormuş . ıspartadan- konya-beyşehirden gelmiş 1-2 tane ..bugün de bizim topicten , adanadan 1 arkdaşımız 1 kutu bulmuş ( şükürler olsun ) .. şimdilik hapıyla idare ediyormuş , risk durumu arttıkça elinde kaln 3-4 fitili kullanmasını söyleyecekmiş dr.u , o yüzden demem o ki ihtiyaç hali kırmızı alarm !!!
bir de bu ilaç her hamilenin kullandığı rutin ilaçlardan değil , o yüzden elinizde olmaması yada şimdiye kadar dr.unuzun vermemiş olması normal .. bu fitil erken doğum - kasılma önlemek için veriliyor .. dr.umuz aynı ve bana da fitil vermek istedi ama piyasada olmadığı için mecburen ben de hapını kullanıyorum .. ama onun durumu benimkinden daha acil ve kritik olduğu için bulabildiğiniz - bulabildiğimiz fitili ona göndericez , zaten fitili bulduğunuzda onunla irtibata geçeceksiniz ..
eğer yolunuzun üzerindeki eczanelere yada ulaşabildiğiniz tüm eczanelere sorarsanız ve inşallah bulup da ona ulaştırırsanız risk durumu oldukça hafifleyecek..
hepinize onun adına şimdiden teşekkürler ...
p.s : bu mesajı cevap alabileceğimi düşündüğüm bir çok topice yazacağım ve benim de istirahat durumum söz konusu olduğu için sürekli siteye giremeyebilirim , yada yazdığım başlıklardan cevap var mı diye geçmişe dönük mesajları kontrol etmem çok zaman alır ve belki de bu yüzden ihityaca cevap gelen gelen mesajları arada kaçırırım diye endişeliyim .. bu sebeblerden , özel mesaj atarsanız yada " 2209 temmuz anne adayları " nın paylaşım topicine " comebaby için endol fitil " gibi bir mesaj atarsanız daha çabuk görür ve ihtiyaç sahibi arkadaşımıza daha çabuk ulaştırabilirz fitili ..
duyarlılığınız için teşekkürler .. :
kızlar şerbet setimiz
[/URL][/IMG]
kızlar iyigeceler size bişey sormak istiyorum ben bitürlü karaar veremdim normalden çok korkuyorumve sezaryan olsun diyorum ama herkezde normal iyi diyo kafayı yicecem artık uykularım kaçıyo sizce hangisi daha iyi
kızlar çok aşırı akıntım oluyo 37haftalık hamileyim günde 3 4 kilot değiştiriyom idrarımı yapar gibi afedersiniz akıntım oluyo normalmidir bide vajinam çok kaşınıyo akıntıdan sanırım napmam lazım kaşıntısı için?
ya bide haftaya doğuma gidiyorum 37+6 da doktorum alıcak erkenmi sizce:?
kızlar kımse yokmu bu aksam muhabbet edıcekkksenağlama
kasıklarım agrıyo hafıften ama hiç sanmam bızım kız yola cıkmıs olsunsenağlama kızla ben buzdolabından ayrılamıyorum helekı aksam yemegınden sonra tatlı ne varsa sılıp supuruyorum sızdemı aynı durumdasınızz
sanada gunaydın canım kıloları aldık zaten hayret edıyorum 10 15 kılo alana zaten ben 20yı aştım gıdıyorumsenağlama yüzüm dudaklarım arı sokmuş gıbı
neyse kızlar herkeze gunaydın gününüz güzel gecsın...:asigim:
Herkese günaydınlarrra.s.
Kızlar çok heycanlıyım.Doktor 15 mayısa gün vermişti ama birkaç gün önce kasılma ve hafif sancılarım başladı.Dün dr a gittim .nst de baya sancılarım çıktı.Biraz daha durması için ilaç verdi.Bakalım yarın tekrar gitcem ama aç gel dedi sancı yine çıkarsa galiba sezeryana alcak.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Yeni anne olanlarıda tebrik ederim.Kuzucuklar analı babalı büyüsün ,inş.:Saruboceq:
ben eylül annesi olcam Allahın izniyle doğum yapanlara Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi...
yapacak olanlara Allah bir avazda kurtarsın inşallah dualarım sizlerle ben yolu yeni yarıladım son aylarda neler hissediliyor diye topiğinizi okumak istedim.
günaydın canlarımmm nasılsınız bu sabah
biz gece hiç uyumadık Allahtan annem burdaydı ben en fazla 3 e kadar dayanabildimmm sonra annem aldı
arsız benim kızım arsız gecenin bir vakti gülüp duruyor yaww
esencim maşallah kızına yerim ben onu
burcu tatlım sen nasılsın
kızlar bizde eşimle tartıştık kardeşi yüzünden yeter artık yaa benim suçum ne bende kardeşine artık ailenle görüş git canım dedim huzurumuz kaçtı çünkü eşimde bunu anlamıyor aile düzenimiz kalmadı hiç duru çok stresli olacak kızlar sayelerinde
herişi kendim yapıyorum yemek temizlik ütü eee ne anlamı varki yanımda olmasının çok ağladım bugün çok sinirlendim içimdeki durumu kimse düşünmüyor eşimede kızgınım
selam bacılarım nasılsınız hepınızı cok ozledım ama benım yaramazlardan hıc fırsatım yok ne zaman sabah oluyor ne zaman gece haberım yok butun gunum kuzularla gecıyor
ben yokken bayagı kısı dogurmuş ne guzel
dıger bacılarımda hayırlısıyla alırlar ınsallah en kısa zamanda bebışlerını kucaklarına
ıncıhan canım sen hangı hastanede dogum yapıcaksın gurkan hocaydı denmı senın doktorun
Kızlar şimdi eşimle konuştuk, doğum için izne ayrılacağından cuma cts nöbetçi, değişiklik olsun diye bende onunla kampa gidicem biraz stres atarım,(bu arada eşim kampta görevli),beni merak etmeyin yarın ve sonraki gün giremicem, pazar günü sabah dönücem eve, akşamınada hastaneye yatışım yapılacak, pazar gecesi hastanede kalacakmışım, pzt sabahıda sezaryen olacak
ikiz bebeklerini bekleyen COMEBABY kullanıcı adlı arkadaşımın çok acil ENDOL FİTİLe ihtiyacı var .. elinde olan yada yakından sorabileceği bir eczane olan arkadaşlardan yardım istiyoruz ..
arkadaşımız pazardan beri hastanede yatıyor .. 29. haftasında , 30 olurlar ve kızları da 1500 gr.ı bulurlarsa , Allah olası en erken doğumdan korusun ama , doğsalar da o haftalarda herşey çok daha sağlıklı olacak hepsi için ..
kasılmaları 10 dk.da 1e düşünce hemen doğum yapmayı planladığı hastaneye gitmişler .. dr.umuz da yurt dışında olduğu için o hastanedeki riskli gebeliklere bakan bir dr.un kontrolü altındaymış , ama kendi dr.uyla da bu dr. sürekli paylaşımdalarmış .. bu sabah dr. panikle gelmiş ve ona kasılmaları bir türlü durduramadıklarını söylemiş ve verdikleri kasılma engelleyici iğne kalp çarpıntısı ve titreme yapmış .. o iğnenin hapını kullandırmışlar bu kez de hap kar etmemiş .. mecburen kullandığı tüm ilaçlar kesilmiş , başkla ilaçlar deniyorlarmış .. bu arada stersten sanırım şekeri tekrar 200lerin üstüne çıkmış , insülün yapmaya kalkmışlar ama diyetle ineceğine ikna etmiş hastanedekileri ve ertesi gün inmiş şimdilerde 80-70lere düşmüş şekeri .. halen Endol fitil arayışında , eğer o ilacı bulabilirseniz yaşadığınız yerlerden irtibata geçmeniz için telefonunu vermemi rica etti bulan arkadaşlara ..
bu arada risk halen devam ettiği için onunla ilgilenen ekip comebaby'i tüp bebek tedavisini yapan umut tüp bekteki dr.una devretmişler ..
ayrıca kasılmaların durması gerekiyormuş , yoksa bu kadar kasılmalar , Allah korusun :Saruboceq: , iç kanamaya sebep olabilirmiş ..
çünkü ilacın üretimi durmuş , bir süredir yokmuş piyasada , en erken bu ayın sonu gibi yeniden piyasaya sürülecekmiş .. halbuki onun bekleyecek durumu yok , belki o zamana kadar , Allah korusun .... büyük illerden ziyade küçük il ve yerleşim yerlerinde elinde kalan eczanelerde ve bulunabiliyormuş . ıspartadan- konya-beyşehirden gelmiş 1-2 tane ..bugün de bizim topicten , adanadan 1 arkdaşımız 1 kutu bulmuş ( şükürler olsun ) .. şimdilik hapıyla idare ediyormuş , risk durumu arttıkça elinde kaln 3-4 fitili kullanmasını söyleyecekmiş dr.u , o yüzden demem o ki ihtiyaç hali kırmızı alarm !!!
bir de bu ilaç her hamilenin kullandığı rutin ilaçlardan değil , o yüzden elinizde olmaması yada şimdiye kadar dr.unuzun vermemiş olması normal .. bu fitil erken doğum - kasılma önlemek için veriliyor .. dr.umuz aynı ve bana da fitil vermek istedi ama piyasada olmadığı için mecburen ben de hapını kullanıyorum .. ama onun durumu benimkinden daha acil ve kritik olduğu için bulabildiğiniz - bulabildiğimiz fitili ona göndericez , zaten fitili bulduğunuzda onunla irtibata geçeceksiniz ..
eğer yolunuzun üzerindeki eczanelere yada ulaşabildiğiniz tüm eczanelere sorarsanız ve inşallah bulup da ona ulaştırırsanız risk durumu oldukça hafifleyecek..
p.s : bu mesajı cevap alabileceğimi düşündüğüm bir çok topice yazacağım ve benim de istirahat durumum söz konusu olduğu için sürekli siteye giremeyebilirim , yada yazdığım başlıklardan cevap var mı diye geçmişe dönük mesajları kontrol etmem çok zaman alır ve belki de bu yüzden ihityaca cevap gelen gelen mesajları arada kaçırırım diye endişeliyim .. bu sebeblerden , özel mesaj atarsanız yada " 2209 temmuz anne adayları " nın paylaşım topicine " comebaby için endol fitil " gibi bir mesaj atarsanız daha çabuk görür ve ihtiyaç sahibi arkadaşımıza daha çabuk ulaştırabilirz fitili ..
günaydın hatunlar,nasılsınız?
canm hadı hayırlısı...
bıdahakı senı gorusumusde kagan beyıde beklıoz yanında...hayırlısıyla kucakla al da gel kaganı annesiii:Saruboceq:Şeniz
cnm cok gecmişolsun...inş en kısa zamanda saglıkla kucaklar bebişleri...:Saruboceq::Saruboceq:
gunaydınnn...nasılsın cnm?Şeniz
KNK cnm cok gecmişolsun ...kıyamam ben kuzuya....ınşallah en kısa zamanda ıyılesır annsiiii:Saruboceq::Saruboceq:
bu arada gecmişe balıklama dalkınca herkese GUNAYDINNNNN demeyı unuttum yafskaydirigubbakcemile3GUNAYDIN bacılarrrrrra.s.
günaydın cnm,sağol iyiim çok şükür,sen nasıslın?
herkese günaydın.sonunda açılmış site nasıl herkes.bebeklerinizin göbeği düştümü nasıl bakım yapıyorsunuz göbeğe kızlar.Bugun oğluşumun göbeği düştü çok şükür ama sarılığı geçmedi hala çok üzülüyorum yaa.
site acıldı cnm da daha kıslar toplanmadı yafs...
ıyıyız sukur hosgeldın cnm..
ayy hadı hayırlısı cnm dusmus ha gobüşünüz..oyoyoyyy gusel gusel yıkanırsınız artık...sarılııda en kısa zmanda gecer ıns kuzucuun..bol bol emzırmöek gerekıomus cnm...:1hug:
merhaba herkese nasılsınız kızlar dün gece uyumadım savaştım resmen ağrıdan kendimi çok yorgun hissediyorum kızlar sizler neler yapıyorsunuz annişler bebişler nasıl
günaydın kızlar çok zor girdim yaaa nasılsınız kimler aldı bebişini kucağına
herkese günaydın.sonunda açılmış site nasıl herkes.bebeklerinizin göbeği düştümü nasıl bakım yapıyorsunuz göbeğe kızlar.Bugun oğluşumun göbeği düştü çok şükür ama sarılığı geçmedi hala çok üzülüyorum yaa.
semracım ellerıne saglık....serbet setınız pek gusel pembiş pembşşşş...prensesın odaınada dıyecek yok hanı....ii gunlerde inşallah mışılk mışıl uyusun fıstıkkk..
Sağol teyzeciğimizhihoyyyt senin prensiin nasıl bugün
günaydın hatunlar,nasılsınız?
Sanada günaydın canım alkisalkisalkisbizde kahvaltımızı yaptık ama doymadım evde oldukça daha çokşey yer oldum ya mutfaktan çıkmıyorum
Kızlar şimdi eşimle konuştuk, doğum için izne ayrılacağından cuma cts nöbetçi, değişiklik olsun diye bende onunla kampa gidicem biraz stres atarım,(bu arada eşim kampta görevli),beni merak etmeyin yarın ve sonraki gün giremicem, pazar günü sabah dönücem eve, akşamınada hastaneye yatışım yapılacak, pazar gecesi hastanede kalacakmışım, pzt sabahıda sezaryen olacak
Canım ya hayırlı haberlerini bekleyeceğiz oyy oğluşuna kavuşmana az kaldı:sm_cool: bende heycanlandım şimdi
günaydın kızlar!
kaçgündür siteye giremeyenlerdenim bende. dün akşam girebildim ancak. gecede oku oku bitmedi yadıklarınız.
doğum yapan arkadaşların gözleri aydın kuzucuklarınada Allah uzun ömürler versin inşallah.
haftayada yapacak olan arkadaşlar inşallah bir avazda kurtulursunuz sağlıcakla kucağına alırsınız bebeklerinizi.
alıntı yapamıyorum hala sorun giderilmemiş galiba sitede.
sibelcim kaşıntı için yazdıklarını dün okuyabildim ancak. canım sağolasın cavapladığın için. benim daha uyutmayacak kadar çok değil ama bugün dra gideceğiz bakalım ne diyecek.
benim gibi sancısı olmayan ve sabırla bekleyen arkadaşlar sizler nasılsınız?
Sağol bitanem, her dönem farklı işte, birinde karnında oluyo birinde kucağında, Rabbim yokluklarını göstermesin inş.
pınarcım sibelcim hülyacım kızlar sizler nasılsınız bebişler nasıl umarım herşey yolundadır benimde kasık ağrılarım var çok fazla evdede gün boyu yanlızım hayırlısı
burcu tatlım inşallah sağlıcakla bebişini pazartesi kucağına alırsın bitanem benim
kızlar ben çıkıyorum eşim çağırıyor öptüm herkesi iyi akşamlar:))))
Kızlar kıvılcımla tutkundan haber varmı yavs, geldimi acaba bebişler
[k] {n} [k];6718810 .!.:cnm sagol eet damacanlara bende güvenmiorum kaynatıp bekletiodum ve ayrıca her mamadan sonra biberonumuzu ve emzigi kaynar suda bekletiyodum ondan degilya ben biliom sarılıgı geçsin die şeker şerbeti ver demişlerdi bana 2 gün verdim ama z verdim ondan kaptı o öyle tahmin eiom 1 hafta falan oldu ama kesin ondan benm hatam ama sarılıgımız geçti çok şükür..
bu iknci dr ve bundan memnun kaldım çok detaylı anlattı heşeyi mennun kaldım şimdilik bakalım. sürekli emzircem zaten dedi biraz kilo kaybı olacak bunu unutma dedi.
şimdilik iyi olsunda ben onu besler kilo aldırırım keyfi yerinde olsun kuzumun..
[k] {n} [k];6718874 .!.:ya hakkaten tutkunu bende merak ettim kimsede nosu yokmu haber alalım??
bu arada kızlar size ulaşamayınca olmuo kimsenin nosuda yok bende msnimi verimde ekleyin beniiii herkes eklesin ama ok..
HADİ BAKALIM
ay böyle doğum yapmış olanlar ve yakında yapacak olanları görünce insan daha bir heves yapıyor bakalım benim oğlum nezaman gelecek büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum bende a.s.
merhaba kizlar a.s.
uzun zaman oldu ya..özledim valla hepinizi..sevgili becerikli eşim pc ye kahve döktü..c.tesiden beri tamirdeydi..cok sukur düzeldi
ay kimler dogurdu ben yokken meraktan catladim :) geçmişi okuyacam bi ara inşaAllah :)
tülay dogurcakti 5inde..inşaAllah saglikla mutlulukla dogurmustur :)
gözlerim kapaniyor..geçmişi yarin okurum artik..inşaAllah herkes iyidir..
hepinizi kocaman öptüm :) hayirli gecelerrrr a.s.
dun gıremedım kıslar..kociş ewdeydı sole bıbgezmeye cıktık son kez... son kez dıom cunku doguma kadar hergun işte...dogum sonrası ızınlı olmak için dogum oncesı ızın almadı....denız park bahce yesıllık neresı warsa gezdım dun...pek ii geldii..ama ewe gelınce kendımı bı attım yataga saat bu saat uyudumkaydirigubbakcemile3yorgunluk işte...uyandık oglusla kahvaltımızı yaptık...babmızı işe yolladık...vakıt gecırıoz işte ole...uyanan yokmuu daha uyusuk hatunlarrkaydirigubbakcemile3gecmişide yarıya kadar okuyabıldım..accuk daha bakımm neler olmuşşşCADIARZU
Evt sorma okadar sevindimki düşünce hemen annemle banyosunuda yaptırdık mışıl mışıl uyuyo şimdi.İnş sizde hayırlısı ile alrsınız kucanıza bebeklerinizi. :asigim:
merhaba herkese nasılsınız kızlar dün gece uyumadım savaştım resmen ağrıdan kendimi çok yorgun hissediyorum kızlar sizler neler yapıyorsunuz annişler bebişler nasıl
günaydın kızlar!
kaçgündür siteye giremeyenlerdenim bende. dün akşam girebildim ancak. gecede oku oku bitmedi yadıklarınız.
doğum yapan arkadaşların gözleri aydın kuzucuklarınada Allah uzun ömürler versin inşallah.
haftayada yapacak olan arkadaşlar inşallah bir avazda kurtulursunuz sağlıcakla kucağına alırsınız bebeklerinizi.
alıntı yapamıyorum hala sorun giderilmemiş galiba sitede.
sibelcim kaşıntı için yazdıklarını dün okuyabildim ancak. canım sağolasın cavapladığın için. benim daha uyutmayacak kadar çok değil ama bugün dra gideceğiz bakalım ne diyecek.
benim gibi sancısı olmayan ve sabırla bekleyen arkadaşlar sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?