2009 Mayıs Anneleri

iyi geceler yada günaydınlar ..
ben temmuz anne adayıyım ..

ikiz bebeklerini bekleyen COMEBABY kullanıcı adlı arkadaşımın çok acil ENDOL FıTıLe ihtiyacı var .. elinde olan yada yakından sorabileceği bir eczane olan arkadaşlardan yardım istiyoruz ..
arkadaşımız pazardan beri hastanede yatıyor .. 29. haftasında , 30 olurlar ve kızları da 1500 gr.ı bulurlarsa , Allah olası en erken doğumdan korusun ama , doğsalar da o haftalarda herşey çok daha sağlıklı olacak hepsi için ..
kasılmaları 10 dk.da 1e düşünce hemen doğum yapmayı planladığı hastaneye gitmişler .. dr.umuz da yurt dışında olduğu için o hastanedeki riskli gebeliklere bakan bir dr.un kontrolü altındaymış , ama kendi dr.uyla da bu dr. sürekli paylaşımdalarmış .. bu sabah dr. panikle gelmiş ve ona kasılmaları bir türlü durduramadıklarını söylemiş ve verdikleri kasılma engelleyici iğne kalp çarpıntısı ve titreme yapmış .. o iğnenin hapını kullandırmışlar bu kez de hap kar etmemiş .. mecburen kullandığı tüm ilaçlar kesilmiş , başkla ilaçlar deniyorlarmış .. bu arada stersten sanırım şekeri tekrar 200lerin üstüne çıkmış , insülün yapmaya kalkmışlar ama diyetle ineceğine ikna etmiş hastanedekileri ve ertesi gün inmiş şimdilerde 80-70lere düşmüş şekeri .. halen Endol fitil arayışında , eğer o ilacı bulabilirseniz yaşadığınız yerlerden irtibata geçmeniz için telefonunu vermemi rica etti bulan arkadaşlara ..
bu arada risk halen devam ettiği için onunla ilgilenen ekip comebaby'i tüp bebek tedavisini yapan umut tüp bekteki dr.una devretmişler ..
ayrıca kasılmaların durması gerekiyormuş , yoksa bu kadar kasılmalar , Allah korusun :Saruboceq: , iç kanamaya sebep olabilirmiş ..
her türlü çok duaya ve Endol fitil e ihtiyaçları var ..
çünkü ilacın üretimi durmuş , bir süredir yokmuş piyasada , en erken bu ayın sonu gibi yeniden piyasaya sürülecekmiş .. halbuki onun bekleyecek durumu yok , belki o zamana kadar , Allah korusun .... büyük illerden ziyade küçük il ve yerleşim yerlerinde elinde kalan eczanelerde ve bulunabiliyormuş . ıspartadan- konya-beyşehirden gelmiş 1-2 tane ..bugün de bizim topicten , adanadan 1 arkdaşımız 1 kutu bulmuş ( şükürler olsun ) .. şimdilik hapıyla idare ediyormuş , risk durumu arttıkça elinde kaln 3-4 fitili kullanmasını söyleyecekmiş dr.u , o yüzden demem o ki ihtiyaç hali kırmızı alarm !!!
bir de bu ilaç her hamilenin kullandığı rutin ilaçlardan değil , o yüzden elinizde olmaması yada şimdiye kadar dr.unuzun vermemiş olması normal .. bu fitil erken doğum - kasılma önlemek için veriliyor .. dr.umuz aynı ve bana da fitil vermek istedi ama piyasada olmadığı için mecburen ben de hapını kullanıyorum .. ama onun durumu benimkinden daha acil ve kritik olduğu için bulabildiğiniz - bulabildiğimiz fitili ona göndericez , zaten fitili bulduğunuzda onunla irtibata geçeceksiniz ..
eğer yolunuzun üzerindeki eczanelere yada ulaşabildiğiniz tüm eczanelere sorarsanız ve inşallah bulup da ona ulaştırırsanız risk durumu oldukça hafifleyecek..
hepinize onun adına şimdiden teşekkürler ...

p.s : bu mesajı cevap alabileceğimi düşündüğüm bir çok topice yazacağım ve benim de istirahat durumum söz konusu olduğu için sürekli siteye giremeyebilirim , yada yazdığım başlıklardan cevap var mı diye geçmişe dönük mesajları kontrol etmem çok zaman alır ve belki de bu yüzden ihityaca cevap gelen gelen mesajları arada kaçırırım diye endişeliyim .. bu sebeblerden , özel mesaj atarsanız yada " 2209 temmuz anne adayları " nın paylaşım topicine " comebaby için endol fitil " gibi bir mesaj atarsanız daha çabuk görür ve ihtiyaç sahibi arkadaşımıza daha çabuk ulaştırabilirz fitili ..

duyarlılığınız için teşekkürler ..
:

Cnm Allah yardımcısı olsun inş. kısa zamanda kasılmaları durdurabilirler

kızlar şerbet setimiz

[/URL][/IMG]

semracım ellerıne saglık....serbet setınız pek gusel pembiş pembşşşş...prensesın odaınada dıyecek yok hanı....ii gunlerde inşallah mışılk mışıl uyusun fıstıkkk..

kızlar iyigeceler size bişey sormak istiyorum ben bitürlü karaar veremdim normalden çok korkuyorumve sezaryan olsun diyorum ama herkezde normal iyi diyo kafayı yicecem artık uykularım kaçıyo sizce hangisi daha iyi

canım kendını hangısıne hazır hıossedıosan onu yap bence...normal dogumdada dıkışsız cıkan cok az...eger norml ıstemıosan kasma bence kendını...hayırlısı olsun...

ahh bu akıntılar..cnm kasıntılı ve kokuluysa ıltıhap war olabılır..dr una danışmalısın hemen...

ya bide haftaya doğuma gidiyorum 37+6 da doktorum alıcak erkenmi sizce:?

dr en ıısını bılır cnm ya..alalım dedıyse bı sorun yoktu.gelşışımı falan onde olmasın..bızım kızlardanda var hem daha erken bıle dogum yapan oldu...

ah cnm ya bu senın kızın hıc gelesı yok annesi.az kaldı tatlım ya hayırlısıyla gelıcek annesi..kıloya gelınce bende aynı..21 kılo aldım nasıl 10 15 kıloyla dogum yapıolar hayret falla gulsahcımmkaydirigubbakcemile3

hadı cnm hayırlısı...saglkıcakla kavus ınş melegıne....:Saruboceq:

saol cnm..ınş sızde saglıkla alırsınız bebişlerı kucaınıza...:Saruboceq:

oyyyy yerım ben o prensesı...bırak kıs annesı atsın gullucuk..ben bı dogurayım uyutmasın onemlı deıl dıom şimcikten de tabı dogduktan sonra ne derım bılmıom fallakaydirigubbakcemile3

canım benım...banucum takma dıycem kafana takıo ıste ınsan naparsın...ne anlayıssız ınsanlar yahu...benımde son haftalarım stres ıçınde gecıo...ewde yalnızım kıcımın dıbındekı ınsanlar ne gelıo ne gıdıo sınır oluorum....dogumda hepsı uşuşcek ewe bılıorum....takmıyım dıorum ama olmuo bılıorum cnm cok ıı anlıorum seni...az kaldı cnm ...:Saruboceq::Saruboceq:

cnm sende oslettın kendını...oy maşallah kuzucuklara annesi....nazar degmöesin...

dun gıremedım kıslar..kociş ewdeydı sole bıbgezmeye cıktık son kez...
son kez dıom cunku doguma kadar hergun işte...dogum sonrası ızınlı olmak için dogum oncesı ızın almadı....denız park bahce yesıllık neresı warsa gezdım dun...pek ii geldii..ama ewe gelınce kendımı bı attım yataga saat bu saat uyudumkaydirigubbakcemile3yorgunluk işte...uyandık oglusla kahvaltımızı yaptık...babmızı işe yolladık...vakıt gecırıoz işte ole...uyanan yokmuu daha uyusuk hatunlarrkaydirigubbakcemile3gecmişide yarıya kadar okuyabıldım..accuk daha bakımm neler olmuşşşCADIARZU

knk cnm geçmiş olsun,el kadar bebek canı ne çok yanmıştır,çok karın ağrısı yapar o hastalık,ilaçlarla toparlar hemen.a.s.

canm hadı hayırlısı...
bıdahakı senı gorusumusde kagan beyıde beklıoz yanında...hayırlısıyla kucakla al da gel kaganı annesiii:Saruboceq:Şeniz

cnm cok gecmişolsun...inş en kısa zamanda saglıkla kucaklar bebişleri...:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın hatunlar,nasılsınız?

gunaydınnn...nasılsın cnm?Şeniz

KNK cnm cok gecmişolsun ...kıyamam ben kuzuya....ınşallah en kısa zamanda ıyılesır annsiiii:Saruboceq::Saruboceq:

bu arada gecmişe balıklama dalkınca herkese GUNAYDINNNNN demeyı unuttum yafskaydirigubbakcemile3GUNAYDIN bacılarrrrrra.s.

günaydın cnm,sağol iyiim çok şükür,sen nasıslın?

herkese günaydın.sonunda açılmış site nasıl herkes.bebeklerinizin göbeği düştümü nasıl bakım yapıyorsunuz göbeğe kızlar.Bugun oğluşumun göbeği düştü çok şükür ama sarılığı geçmedi hala çok üzülüyorum yaa.

site acıldı cnm da daha kıslar toplanmadı yafs...
ıyıyız sukur hosgeldın cnm..
ayy hadı hayırlısı cnm dusmus ha gobüşünüz..oyoyoyyy gusel gusel yıkanırsınız artık...sarılııda en kısa zmanda gecer ıns kuzucuun..bol bol emzırmöek gerekıomus cnm...:1hug:

günaydın kızlar çok zor girdim yaaa nasılsınız kimler aldı bebişini kucağına

merhaba herkese nasılsınız kızlar dün gece uyumadım savaştım resmen ağrıdan kendimi çok yorgun hissediyorum kızlar sizler neler yapıyorsunuz annişler bebişler nasıl

Evt sorma okadar sevindimki düşünce hemen annemle banyosunuda yaptırdık mışıl mışıl uyuyo şimdi.İnş sizde hayırlısı ile alrsınız kucanıza bebeklerinizi. :asigim:

Hoşgeldin ılgıncım.Uykusuzuz biraz saolsun geceleri uyutmuyo minikkuzum.Bende o uyuyoken gidip biraz uyusam iyi olucak akşamalrı başım dönmeye başlıyo çünkü.Bebişimde sapsarı ablası gözlerini sarı sarı gördükçe alayasım geliyo.ınş geçer artık.

günaydın kızlar!
kaçgündür siteye giremeyenlerdenim bende. dün akşam girebildim ancak. gecede oku oku bitmedi yadıklarınız.
doğum yapan arkadaşların gözleri aydın kuzucuklarınada Allah uzun ömürler versin inşallah.
haftayada yapacak olan arkadaşlar inşallah bir avazda kurtulursunuz sağlıcakla kucağına alırsınız bebeklerinizi.
alıntı yapamıyorum hala sorun giderilmemiş galiba sitede.

sibelcim kaşıntı için yazdıklarını dün okuyabildim ancak. canım sağolasın cavapladığın için. benim daha uyutmayacak kadar çok değil ama bugün dra gideceğiz bakalım ne diyecek.
benim gibi sancısı olmayan ve sabırla bekleyen arkadaşlar sizler nasılsınız?

merhaba herkese nasılsınız kızlar dün gece uyumadım savaştım resmen ağrıdan kendimi çok yorgun hissediyorum kızlar sizler neler yapıyorsunuz annişler bebişler nasıl

canım günaydınhihoyyyt geçen günde ben öyleydim yerleri daraldığı için sancı yapıyor sığamıyorlar heraldekaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar çok zor girdim yaaa nasılsınız kimler aldı bebişini kucağına

Günaydın canımhihoyyyt

Günaydın canım hihoyyyt bütün bebekler sarılık oluyor canım üzme kendini en kısa zamanda geçer inşallah

canım nasıl olalım dediğin gibi sabırla bekliyoruzkaydirigubbakcemile3 bendede sancı falan yok hatt agörenler daha karnın aşağı inmemiş diyorlar sinir oluyorum gelsin diye bekliyoruz artık

kızlar günaydın...

knk cım çok geçmiş olsun inşallah bebeişin biran önce atlatır...

biz iiz oluşla beklemedeyiz henüz bir hareket yok ... pzt si kontrolümüz var bakalım sancı falan çıkcak mı...

Günaydın bacılar. 10:00'da kalktım bugün. Kahvaltımı yaptım, kuzucuğumu emzirdim. Size bakayım dedim ne var ne yok diye:uhm:

Ya bebişi olan kızlar, sizinkiler de emip emip uyuyolar mı? Uyanık olduğunda da en fazla yarım saat duruyo. Sonra ağlamaya başlıyo. Memeyi verince emip uyuyo. Bu kız bana yalancı emzik muamelesi yapıyo yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Sağol bitanem, her dönem farklı işte, birinde karnında oluyo birinde kucağında, Rabbim yokluklarını göstermesin inş.

Amin canım a.s.

Sağolasın canım iyiyiz çok şükür. Bebişimde iyi. Emip uyuyor garibim başka yaptığı bişey yok kaydirigubbakcemile3

Aman ikkat et. Takipte ol kasılmalar için a.s.

Kızlar kıvılcımla tutkundan haber varmı yavs, geldimi acaba bebişler

Doğum yaptılar mı acaba? Ben bugün bi yoklim bakim :uhm:

Canım saat başı emzir. Ben hala öyle yapıyorum. Yarın doktor kontrolümüzde belli olacak bizimde tamamen geçip geçmediği a.s.

[k] {n} [k];6718874 .!.:
ya hakkaten tutkunu bende merak ettim kimsede nosu yokmu haber alalım??

bu arada kızlar size ulaşamayınca olmuo kimsenin nosuda yok bende msnimi verimde ekleyin beniiii herkes eklesin ama ok..

HADİ BAKALIM

Ekledim canım a.s.

ay böyle doğum yapmış olanlar ve yakında yapacak olanları görünce insan daha bir heves yapıyor bakalım benim oğlum nezaman gelecek büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum bende a.s.

Hadi hayırlısı canım. Sağlıkla alırsın inşallah kucağına a.s.

Hoşgeldin yorgun bacı delikafadulden

Tamam canım. Şimdiden hayırlı doğumlar o zaman sana a.s. Pazartesi ararım ben seni öğleden sonra a.s.

Çok geçmiş olsun. İnşallah durdururlar kasılmaları. Bi ecza deposuna mail attım. Cevap gelirse hemen döneceğim size a.s.

Ohhh ne güzel canım. Son güne kadar bende gezmiştim. Keyfini çıkar a.s. Çünkü bi sğre dışarı çıkmak hayal olacak kaydirigubbakcemile3

Evt sorma okadar sevindimki düşünce hemen annemle banyosunuda yaptırdık mışıl mışıl uyuyo şimdi.İnş sizde hayırlısı ile alrsınız kucanıza bebeklerinizi. :asigim:

Selam canım. Bizim Defne'nin 5.günde düştü göbüşü. Ama ben hastaneden çıktıktan sonra hergün yıkadım. Doktor ve hemşireler hergün yıkayın dediler. Belki de o yüzden erken düştü bizim. Düne kadar alkol sürmeye devam ettim. Bugün bıraktım artık. Rahat rahat korkmadan bezini de bağlıyorum artık hihoyyyt

Canım benim ya az daha sabır. Bak vakit çok yaklaştı a.s.

Hoşgeldin canım. Uleyn amma sabırlı çıktınız he. Doğurun be artık kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…