2009 Mayıs Anneleri

Hoşgeldin pınarcım.Sen bebeğin sarılığını nasıl düşürmüştün bizmkide 15 e çıktı herkafadan bi ses çıkıyo ya kafayı yiycem nerdeyse.Biri normal diyo biri hemen hastaneye yatırın diyo napıcamı şaşırdım resmen.

Valla bacım bizimki hastane de ilk gün 8, 2.gün 10'du. Eve geldiğimizin ertesi günü gittik 13,5'a çıktı. Bi sonraki gün ise 16.10'a çıktı. Doktor yarın da yaptırın. Eğer 17,5 sınırını geçerse hastaneye yatıracağız dedi. Ben o gün ertesi gün doktora gidene kadar saat başı zorla uyandırıp bol bol emzirdim. Ben emzirdikçe kuzum hem çişini hemde kakasını yaparak attı sarılığı. Ertesi gün gittiğimde 13,5'a geri düşmüştü. Yine o günde aynı şekilde emzirmeye devam ettim. Bi sonraki gün 11,9'a düştü. Sonra yaptırmadık bi daha test. Ama hala sık sık en geç 2 saatte 1 emziriyorum. Rengi çok düzeldi. Yarın doktoru bi daha test yapacak bakalım. Sarılığın en güzel ilacı bol bol emzirmek. Uyandırmaya kıyamıyor insan ama sen yine de saat başı uyandırıp emzir bacım. Düşecektir görürsün...

ben geldim nabersiniz kızlar dünde geldim kimseler beni görmedi siteye giremediğim i,çin gelemedim şimdir giriyom.......temmuz annesine yazdım aynı durumu benim gibi olmuş
endol yok piyasada tutku ile ben çok aradım .....ankakuşu bulmuştu izmirde banada dedi ama ben hapına başladım......cerrahpaşada başka fitil verdiler...............geçmişe bakamadımmm bi ara bakarım veletler iyi büyüyolar ....facede yeni resimlerimiz var

hosgeldınız kıslarrrr...nasılsınız nasıl bakalım bebişler...:CüvCüv:
sabah bı yokladık kımsecıkler yoktu....bısde yan komsuya sabah kahvesıne gectık oluşla..yahu hamişlikten oncede pek sewerdım kahveyı şimdi telvesıne kadar yıyorum yafskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
PINAR hosgeldın bacım..kıs defne ne kadar buyumus annesi..maşallah maşallahhhresmıde pek şeker kuzucuun...
bacım emzır emzır uyut işte baska bişi yok kı demi benımde cewremde nekadr yenı dogan warsa hepsı aynıkaydirigubbakcemile3hatta meme basında baslıolar uyuklamayakaydirigubbakcemile3
MINJU cnm ay inşallah gecer bı an once sarılık...ben soda içmek gerekıo hamişlikte dıe duyduydum belkı şimdi gunde 1 tane sade maden sodası içsen sutten gecip fayda eder mi acaba:uhm:

min-ju cnm 15 sınır bol bol yedirmeye bak kimseye bakma meme almıyorsa mama takviyesi yap benim alimde 14 le eve gönderildi ama sık yedirmem şartı verildi sık yedirdim zorla uyandırdım 1,5 saate yediridm ama yediridm sarılığın tek çözümü yemek yedirmek

Buyrun bakalım sonunda doğum hikayemi yazdımmmm yerimseniben

..: Güzel prensesim DEFNE'm 28 Nisan'da Geldi, Hoşgeldi :.. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

Hoşgeldin canım. Gördüm yeni resimleri. Çok tatlı olmuşlar Allah nazarlardan saklasın yaaa Şeniz

Hoşgeldin canım. Valla büyüdü teyzesi ya. Bugün 10. günümüz. Hergün resmini çekiyorum. Biraz daha değişiyor günden güne a.s.

Çok saolun kızlar ya.Emiyo çok şükür ama çok uykucu keyfi yetmeyince uyandırmak ne mümkün yapmadığım kalmıyo ama açmıyo azını uykulu.3 saate bir kendi uyanıyo ama mecbur 1 saate indirmem lazım.Neyse kızlar hepinizi çok öptüm ben gidip emzirmeye çalışıym yine tekrar gelirim inş.

Canım sarılık ağırlık yapıyor bebekte. O yüzden o kadar çok uyuyolar sarılıkken. Bizimkide ilk günler saatlerce uyurdu. Bak şimdi 2 saat oldu uyuyalı. Kıpırdanıp keyif yapmaya başladı. Birazdan uyanacak. En güzel uyandırma yöntemi altını açmak ve ayaklarının altını parmağınla hafif sertçe uyarmak. Ama mutlaka uyandır. Emzirmezsen hem sütün artmaz hemde beslenip tuvaletini yapması lazım. Sarılığı o şekilde atıyorlar...

Bende altını bi değiştireyim kuzumun. Azcık sevişelim , emzireyim gelirim a.s.

günaydin kizlar a.s.

seherim semrosummm :) canim bende seni çok özledim valla..tümgün msn de gün sayardik :))) ne günlerdi :)) ama ozaman demiştim size..benide gaza getirip erken dogurtcaksiniz diye :))) bak oldu işte..6 gün sonra dogurdum :))) boncuklarini kocaman öp kokla benim için :))

burcucummm canim :) demek p.tesi dogurcaksin inşaAllah he :) ay heyecanlandim valla :)) bak geçti işte cok sukur kötü günler artik yatmak yok..yatmanin kiymetini anlarsin canim inşaAllah saglikla mutlulukla bebişini kucagina alirsin

min-jucum canim cok gecmis olsun..bolbol emzir herkesin dedigi gibi..inşaAllah tez zamanda gecer boncugun sariligi

knk cim canim sizede cok gecmiş olsun ya..kaynamiş sudan nasil mikrop almiş anlamadim gitti yani..inşaAllah biran önce normale döner herşey canimcim..sen soguk kanliliğini koru canimcim

bize gelince..bizde dün saglik ocagina kayit olmya gittik..gercekten cok ilgililer..topuktan kan aldilar ( hastanede aldilar dedim ama kurtaramadim kizimi..o sirada diger bi hemsirede benim tansiyonuma bakiyordu..tabi bebek aglayacak diye strese girdim bende..tansiyonum firlamiş 17-11'e..cocugu birakip benle ugrastilar bu sefer..korktular baslarina kalicam diye :)))) şaka bi yana gece yarisina kadar düşmedi tansiyonum..nasil sıktıysam kendimi :) ama cok fenaydi o aglamasi ya..içim gitti bittim resmen..o işide halletmiş olduk böylece..

onun dişinda herşey yolunda sayilir..pinarcim dedigin gibi benim velette beni yalanci emzik gibi kullaniyor :))) karni doyuyor ama uyumuyor..sonra yemek üstü kahve içer gibi tekrar emziriyorum cadiyi :)) anca uyuyor :)) cok sukurki bunu sıksık yapmiyor..günde 1-2 kere :))

boncukum mikmik yapiyor kizlar :) yemek saati geldi :) doyuralim prensesimizi öptüm hepiniziiii a.s.

bigudi gulşahh hosgeldınnnn
nasıl varmı bı gelışme?sancı falan?

canım bende sana bakıyodum msndemısın dıye sen buraya yazmıssın:)
çok morelım bozuk doktordan geldık 11 gıbı hala açıklık 1 cm ama bebegın kılosu çoşmuş 3900 4050 arasındaymıs normal dogum zor demesınmı doktor,bende bu zaman kadar normal olsun dıye bekledım yoksa 38 haftalıkken dogururdum dedım bu kıloyla normal bebegede zarar verır dedı kendımı normale öle adapte etmısımkı şaştım kaldım sezeryandan daha cok korkuyorum ılla ısrar edersen pzt sabah sunı sancı yersın acılma olursa cm bakarıs duruma yoksa yıne sezeryan olursun bana bosuna sancı nıye cektırdın dıye bana bısey deme dedı ayyy sınırlerım cok bozuk bugune kadar hersey ıyıydı sımdı bebek cok kılolu dıyo paradanmı yapıyo anlamadımsenağlama

sancı falanda cıkmadı nst den bebek kıpır kıpır içimde hıc cıkası yok mecbur sezeryan olucam galıba kafam karmakarısıkkk

Bu arada Tutkun'la konuştum. Doğurmamış kaydirigubbakcemile3 Site problemli diye girememiş. Pazartesi sabah 9'da sezaryenle olucak kısmetse...

Kıvılcım'ın da hatta Almanya hattı olduğundan mesaj çektim. Cevap bekliyorum bakalım a.s.

slm kızlarrrrrr sibiko sezaryan nasıl bişey iyileştinmi çabuk çok zorluyormu

Selam canım hoşgeldin. Valla Sibel'de güzel bi sezaryen geçirdi. Bende öyle. Stres yapmamak lazım. Nasıl şartlarsan kendini öyle oluyor a.s.

Canım hoşgeldin. Benide aradılar sağlık ocağından. Zorla çağırıyolar. Ben gitmedim doktorumuz bütün testlerini yaptı diye. Bide orda deldiricem çocuğumun ayağını ne gerek var kötükedihüso

Valla sorma bizimkide öyle. Bak emzirdim göğsümde uyudu. Öyle bıraksam uyur. Rahat etsin diye beşiğine yatırdım. 5 dk sonra kalktı. Şimdi yine yalanıyor. Emziricem ama göğüslerim artık o kadar acıyor ki. İlk aldığı zaman 1 dk falan acıdan ağlıyorum resmen. İlaçlar falan fayda etmedi. Şimdi karbonatlı su ile temizliyorum. Bi göğsümde ki kabuk gitti. Daha az acıyor. Ama öteki göğsümdeki kabuk yumuşayana kadar canımdan can gidiyor valla ya. Yok mu bunun bi kesin çaresi senağlama

sancı falanda cıkmadı nst den bebek kıpır kıpır içimde hıc cıkası yok mecbur sezeryan olucam galıba kafam karmakarısıkkk

Canım sıkma canını. Kendini de zorlama. Normal olmuyosa sezaryen yaparsın. Sağlıkla al da kuzucuğunu kucağına gerisi boş a.s.

canım ya...hay allah....
gulsahcım dr sezeryan dıosa bence hiç riske atma canım benim..cunku banada dr kılosu 4 e yakın olursa sezeryanla alırız demişti.bizim kılomuz 3640 tı 5ınde gıttımde.normal doğum için beklersek kılosu 4 ede ulasablr dedı ve sezeryan dıorum ben dedı ıstersen normalıde deneyebılırız ama bebk için sıkıntı olabılır dedı....yanı zannetmıom tatlım ya paradan dolayı yapsın...hem senın kız maşallah 4 edayanmış annesi..bence sunnı sancı falan bekleme...tabı genede sen bılırsın ama bebiş i,çin rısklı olcaksa rıske atma derım cnm benım..tabı işin en kotu yanı su zaman kadar normal olsun dıe beklemen oldu...ama her işte vardır hayır cnm ya sıkıntı yapma kendıne.sezeryan içindemi pazartesıyı beklıyceksın?

bigudicim canim sıkma canini lütfen..suni sanci cokta hoş bişi degil canim..gerçi bende işe yaramadi ama annem beni suni sanciyla dogurmus..biraz abartili sanci cekiyorsun..bende normal dogumu cok istedim ama olmadi..için rahat edicekse suni sanciyi dene..sende işe yarar gibime geliyor cünkü acilman var..bende acilma yoktu..ama sezeryandan da korkma sakin..benimde gözümü cok korkuttular..ama hiçte korkulcak bişey degil canim..ben cok kolay atlattim..bünyeden bünyeye değişiyor elbet..ama iyi olcagina kendini şartlandirirsan,çaba gösterirsen,cok yürürsen,hareketli olursan,kompostonuda içtinmi hiçbir sorun olmuyor..için ferah olsun..ama herşeye ragmen en güzeli genede normal dogumdur elbet..hakkinda hayirlisi olsun canim..lütfen sıkma canini..

siribron merhaba cnm bende hala tık yok sen ne durumdasın var mı sancın falan

slm esrcım....ıyıyız sukur...
bendede sancı falan yok kuzucukların keyfı içerde kesın iiikaydirigubbakcemile3dr sezeryan dedı ...normalde denyebılırsın ama rısklı olabılır dedı bende sezeryan ıstıodum zaten 13mayıs buyuk gun...kavuscaz kısmetse...:Saruboceq:
ama ole sancı falan yok cnm ya arara regl agrısı gıbı hafıf bı belımı yoklayıp gıdıo sadeecea.s

ay sorma cok kötüydü vallahi..ama hastanede bi iz aldilar..saglik ocaginda 6 iz aldilar..sanirim farkli..yoksa ne diye 2 kere yapsinlarki..tansiyon işi cikmasaydi sorardim ama elim ayagima karişti o anda :)

oyy kuzum benimmmm :) benimkide bayiliyor gögsümde uyumaya..emzir sen gene kahve cay yerine :))) keyifli hatun bunlar :))))

o gögüs acisi maalesef bitmiyor canim ya..o kabuklanmadan sonra gecer diye ümit ettim ama dedigin gibi ilk 1dakika flan dişimi sıkmaktan bihal oluyorum hala..lansinoh kullandim bi ara..ama acisini gecirmedi..sütünden sür diyorlar..onuda denedim bikac kere..ama fayda etmedi..zamanla gececek herhalde :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…