2009 Mayıs Anneleri

oy oyyy 5 gün kalmişşşşş :) heyecan doruktadir şimdi :)) hayirli olsun canim..inşaAllah saglikla mutlulukla kucagina alirsin bebişini :)

hadi hayırlısıyla sen de kavuş bebişine bakalım az kalmış seninde off ben kaldım bitek yaa beklemek ne zormuş yaa... en son ben doğurcam belli oldu...senağlama

kızlar ben sağlık ocağına kayıt yaptırmadım cerrahpaşadaki doktor sağlık ocağına kayıt yaptırsanızda olur yaptırmasanızda dedi 6 aya kadar biz bakacağız aşı takiplerini yapacağız dedi bende iki bebekle çıkamadım benim evden baya uzakta tek başıma çıkamam ........annem gtmiş kayıt için annesi gelmemi demiş ve hastaneden buraya zaten kayıtları gelmiştir demişler.......

bende tutkunla konuştum ama yazamadım bebeklerle uğraşmaktan p.tesi doğum olacakmışşş
iyiymişş bende kiminizin numarası var kiminin yok kızlar kusura bakmayın arayıp haber alamıyorum

oy oyyy 5 gün kalmişşşşş :) heyecan doruktadir şimdi :)) hayirli olsun canim..inşaAllah saglikla mutlulukla kucagina alirsin bebişini :)

delikafaduldendelikafaduldenay efet cnm ya gerı sayımdayım..nasıl heycankı anlatamam...hem heycanlıytım kavuscam dıye hemde uzuluom sankı içten içe oğlumu alcaklar benden dıye..garıp bı pısıkoloji galıba:uhm:sızded ole olmuşmuydu kıslar yaa:uhm:

ESRAcım cnm hayırlısıyla alcaksın ınşallh sende bebişini kucaına..işin en zor kısmıda zaman yaklastıkca beklemek oluo sanırım...

kızlar saolun destegınız ıcın ne bıleyım baya hayal kırıklıgı oldu sezeryan deyınce ama alışıyorum yavas yavas pzt sabahtan yatarım çarsamba gıbı merhaba dersı teyzelerımıze ınsallah

sırıbron senınde hayırlı haberlerını sıteden takıp ederım dogur gel bacım sende aarkamdankaydirigubbakcemile

4 kılo olmayıpta acılmam olmasaydı denıcektım sunı sancıyı herseye ragmen ama normal dogumda bebege zarar verebılırmıs cıkarken sakatlık falan deyınce mecbur yatıcaz pzt sezeryana:a015:
bana bol bol dua edın kızlarrrr

kızlar merhaba ancak girebildim evde olunca iş bitmiyor bizim yağmur hanımın istekleride tabi nasılsınız neler yapıyorsunuz kızlar

bigudicim tatlım dualarımız seninle hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın içini ferah tut olur mu moral önemli nasıl girersen öyle çıkarsın inan

birsencim sen nasılsın canım bebişler nasıl

ilgin cnm iyiyim valla ne olsun bebelerle uğraşıyoruz
şimdi mama saati mamalarını yedirecem küçük kızını öp benim için içerdeki meleğe seslen bekliyor mayıs anneleri onu...........

bu arada görmce olayını okuyorum ama yorum yazamıyorum cnm o kızı ben dövecem az kaldı

kızlarr bız bırazcık uzanalım...
benım bel başladı gene ufaktan agrımaya...hepınızı çok opuoruzz oğluşla...
ii bakın meleklere...az kaldı az daha sabır mayıs anneleri...gelırız genekaydirigubbakcemile2

kızlar benim doktor hastaneyi bıraacakmış özel yer açacakmış arkadaşım aradı inşallah ben ortada kalmam gerçi tarihimiz belli ama yinede tedirgin oldum kızlar arıyorum ama ulaşamadım son dakika golü olmaz inşallah

canım sen dr ulaşmaya çalış bence emin ol canım sonra hayalkırıklığına uğrama

canım hayırlısı olsun ee annesi bebişine iyi bakmışın demekki,bozma moralini canım bebişler sağlıklı nasıl doğucaklarsa öyle olsun canım a.s.

Haber verdiğin için sağol tatlım demek doğurmamış tutkun haftaya yeni bebeklerimiz gelicekhihoyyyt

kızlar epuduralmı yoksa genel anestezıyle sezeryanmı daha ıyı olur acaba onceden bebegımın ılk sesını ben duymak ıstedıgımden epudural olurum dıyodum sezeryan olursa dıye ama sımdı iş cıddıleşince sezeryandan kokrtugumdan komple bayılmak daha ıyı dıyorum az once ınternettende okudum dıyokı genel anestesıyle bebegı uyuşturmayın epudural daha saglıklı dıyo sızce ne yapmalıyım doguran anneler akıl verin..

merhaba kızlar. haberlerim var size! dün doktor kontrolümüz vardı. önce ultrasonla baktı doktor. 38+0 da kilosu 3600'u geçmiş bebeğimin. çatı muayesinde belli olur son durum dedi doktorum. eh yattık çatala. bu zamana kadar okuduklarımdan dolayı tedirgindim ama hiç canım yanmadı. sadece gıcık bir durum. neyse sonuca gelince, doktor elini bir attı, adamcağız şok oldu! :1shok: "çatın o kadar dar ki iki parmağım zor girdi" dedi. sen ilişkilerinde de acı duyuyorsundur dedi. bende bazen dedim. bazen değil,çoğu zaman olmalı dedi. "normal doğum zor olur bile demiyorum, imkansız, gece saat 3'te acil de gelsen sezaryen olacaksın" dedi! delikafadulden yani 12 mayıs salı günü saat 3'te sezaryene giriyorum kafamçokkarıştı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. ayyy 4 günüm kaldıııdelikafadulden kocam da bugün akşama geliyoralkisalkisalkis önce babasına sonra tosununa kavuşacamkaydirigubbakcemile2

gözün aydın cnm bebeğini kucağına alcaksın içini ferah tut herşey ii olcak inşallah kafan karışmasın hiç...

Allah ım hepinize bir an once saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

aysecim ne güzel sende hayırlısıyla kavusacaksın bebeğine..hayırlısı olsun cnm
bigudicim sende gönlünü ferah tut tatlım.herseyin hayırlısın cnm

Canım benim bahsettiğim gibi şekerli sudan olabilir neyseki doktorun verdiği ilaçlarla bebeğin rahatlamış gerisi boş sen bol bol emzir tatlım en iyi ilaç şuan ona anne sütü.Hiç canınıda sıkma şuan senin güçlü olman lazım gerçi anne olunca içten pek güçlü olamıyosun böyle bir durumda içinde fırtınalar kopuyo ama yinede dirayetli olmak lazım.Msn'e de ekledim kabul edersin tatlım:1hug:

knk ekledim cnm kabul edersinn...ayy bütün kızlar burda kıvılcım ve tutkun mu doğuruyo kızlarrr biri bişi desin yaw :))

burcummm kıs sakın kiloyu dert etme harika görünüyonn bacım :))

Canım tutkunla konuştum bende 11 gibi ama oğlan sabahtan beridir uyumadığı için yazmaya fırsatım olmadı gerçi pınar ve birsen sonradan konuşmuşlar yazmışlar :dance: iyi siteye birkaç gündür girelemediği için denememiş tekrar site çalışmıyo diye pc eşiyle yollamış işe hepinize çok slmı var pazartesi 9 da sezeryana giriyormuş Türkiz'imizde geliyor 2 gün sonra.

Son haftalarda acayip acıyor birde acının etkisiyle kendini kasınca rahatsız olmuşsundur tatlım ayaklarının şişi içinde ayaklarının altına yastık koyup yatarsan çok iyi gelir birde ılık suda bir süre tutmakta çok rahatlatıyor.Şeniz

İyi eğlenceler canım.Oh güzel güzel stresini at

Bende tanıdık birkaç ecza deposuna haber yolladım umarım çıkar.

Göbek düştükten sonrasında özel bi bakım yapılmıyor bildiğim kadarıyla.

merhaba herkese nasılsınız kızlar dün gece uyumadım savaştım resmen ağrıdan kendimi çok yorgun hissediyorum kızlar sizler neler yapıyorsunuz annişler bebişler nasıl

Canım az kaldı sabır durumuza kavuşmana şurda ne kaldı son zamanların verdiği ağırlık çökmüş sanırım üzerine :teselli:

slm kızlarrrrrr sibiko sezaryan nasıl bişey iyileştinmi çabuk çok zorluyormu

Canım çok rahat oldu benim hiç sorun yaşamadım çok şükür.İyileşme sürecimde çok kısa oldu 1 haftadan sonrasında hiçbişey hissetmedim diyebilirim.

Hakkında hayırlısı olsun hayatım doktorlar en iyisini bilir tabi bir yorum yapmak istemem ama sezeryandan korkma bak çoğumuz olduk ve hepimiz memnun kaldık çok şükür.Bebeğin kiloluymuş bu durumda tüm doktorlar aynı kararı veriyor bence para mevzuu değildir.Ama yinede normal doğum yapmak istiyorum deniycem dersen senin kararın tabi.

Ayşecim hayırlı olsun seninde günün belli olmuş ne güzel pazartesinden itibaren hepiniz dökülüyorsunuz desene.

Tülaylada konuştum bugün çok iyi herkese slmı var :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…