slm esrcım....ıyıyız sukur...
bendede sancı falan yok kuzucukların keyfı içerde kesın iiikaydirigubbakcemile3dr sezeryan dedı ...normalde denyebılırsın ama rısklı olabılır dedı bende sezeryan ıstıodum zaten 13mayıs buyuk gun...kavuscaz kısmetse...:Saruboceq:
ama ole sancı falan yok cnm ya arara regl agrısı gıbı hafıf bı belımı yoklayıp gıdıo sadeecea.s
slm esrcım....ıyıyız sukur...
bendede sancı falan yok kuzucukların keyfı içerde kesın iiikaydirigubbakcemile3dr sezeryan dedı ...normalde denyebılırsın ama rısklı olabılır dedı bende sezeryan ıstıodum zaten 13mayıs buyuk gun...kavuscaz kısmetse...:Saruboceq:
ama ole sancı falan yok cnm ya arara regl agrısı gıbı hafıf bı belımı yoklayıp gıdıo sadeecea.s
oy oyyy 5 gün kalmişşşşş :) heyecan doruktadir şimdi :)) hayirli olsun canim..inşaAllah saglikla mutlulukla kucagina alirsin bebişini :)
bigudicim canim sıkma canini lütfen..suni sanci cokta hoş bişi degil canim..gerçi bende işe yaramadi ama annem beni suni sanciyla dogurmus..biraz abartili sanci cekiyorsun..bende normal dogumu cok istedim ama olmadi..için rahat edicekse suni sanciyi dene..sende işe yarar gibime geliyor cünkü acilman var..bende acilma yoktu..ama sezeryandan da korkma sakin..benimde gözümü cok korkuttular..ama hiçte korkulcak bişey degil canim..ben cok kolay atlattim..bünyeden bünyeye değişiyor elbet..ama iyi olcagina kendini şartlandirirsan,çaba gösterirsen,cok yürürsen,hareketli olursan,kompostonuda içtinmi hiçbir sorun olmuyor..için ferah olsun..ama herşeye ragmen en güzeli genede normal dogumdur elbet..hakkinda hayirlisi olsun canim..lütfen sıkma canini..
kızlar benim doktor hastaneyi bıraacakmış özel yer açacakmış arkadaşım aradı inşallah ben ortada kalmam gerçi tarihimiz belli ama yinede tedirgin oldum kızlar arıyorum ama ulaşamadım son dakika golü olmaz inşallah
canım bende sana bakıyodum msndemısın dıye sen buraya yazmıssın:)
çok morelım bozuk doktordan geldık 11 gıbı hala açıklık 1 cm ama bebegın kılosu çoşmuş 3900 4050 arasındaymıs normal dogum zor demesınmı doktor,bende bu zaman kadar normal olsun dıye bekledım yoksa 38 haftalıkken dogururdum dedım bu kıloyla normal bebegede zarar verır dedı kendımı normale öle adapte etmısımkı şaştım kaldım sezeryandan daha cok korkuyorum ılla ısrar edersen pzt sabah sunı sancı yersın acılma olursa cm bakarıs duruma yoksa yıne sezeryan olursun bana bosuna sancı nıye cektırdın dıye bana bısey deme dedı ayyy sınırlerım cok bozuk bugune kadar hersey ıyıydı sımdı bebek cok kılolu dıyo paradanmı yapıyo anlamadımsenağlama
Bu arada Tutkun'la konuştum. Doğurmamış kaydirigubbakcemile3 Site problemli diye girememiş. Pazartesi sabah 9'da sezaryenle olucak kısmetse...
Kıvılcım'ın da hatta Almanya hattı olduğundan mesaj çektim. Cevap bekliyorum bakalım a.s.
Selam canım hoşgeldin. Valla Sibel'de güzel bi sezaryen geçirdi. Bende öyle. Stres yapmamak lazım. Nasıl şartlarsan kendini öyle oluyor a.s.
Canım hoşgeldin. Benide aradılar sağlık ocağından. Zorla çağırıyolar. Ben gitmedim doktorumuz bütün testlerini yaptı diye. Bide orda deldiricem çocuğumun ayağını ne gerek var kötükedihüso
Valla sorma bizimkide öyle. Bak emzirdim göğsümde uyudu. Öyle bıraksam uyur. Rahat etsin diye beşiğine yatırdım. 5 dk sonra kalktı. Şimdi yine yalanıyor. Emziricem ama göğüslerim artık o kadar acıyor ki. İlk aldığı zaman 1 dk falan acıdan ağlıyorum resmen. İlaçlar falan fayda etmedi. Şimdi karbonatlı su ile temizliyorum. Bi göğsümde ki kabuk gitti. Daha az acıyor. Ama öteki göğsümdeki kabuk yumuşayana kadar canımdan can gidiyor valla ya. Yok mu bunun bi kesin çaresi senağlama
merhaba kızlar. haberlerim var size! dün doktor kontrolümüz vardı. önce ultrasonla baktı doktor. 38+0 da kilosu 3600'u geçmiş bebeğimin. çatı muayesinde belli olur son durum dedi doktorum. eh yattık çatala. bu zamana kadar okuduklarımdan dolayı tedirgindim ama hiç canım yanmadı. sadece gıcık bir durum. neyse sonuca gelince, doktor elini bir attı, adamcağız şok oldu! :1shok: "çatın o kadar dar ki iki parmağım zor girdi" dedi. sen ilişkilerinde de acı duyuyorsundur dedi. bende bazen dedim.bazen değil,çoğu zaman olmalı dedi. "normal doğum zor olur bile demiyorum, imkansız, gece saat 3'te acil de gelsen sezaryen olacaksın" dedi! delikafadulden yani 12 mayıs salı günü saat 3'te sezaryene giriyorum kafamçokkarıştı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. ayyy 4 günüm kaldıııdelikafadulden kocam da bugün akşama geliyoralkisalkisalkis önce babasına sonra tosununa kavuşacamkaydirigubbakcemile2
[k] {n} [k];6716807 .!.:herkese merhaba
seherim maş. bebeklerine sütün yetiomu cnm nasıl idare edion??
burcu bayıldım sana maş. hamileleik bi kadına bukadar yakışır maş. kız kıçını kaşıyerimseniben
bana gelince acayip moralim bozuk kızım kaç gündür ıkınıp duruodu ve isaldi bugün götürcem dr yrn götürcem misafir eksik olmadı saglsunlar götüremedim
neyse ugn gittik kaka test verdik bol miktarda mikrop çıktı!!1senağlama
bana sordu sumu versin die yoo dedim ozaman mama yaptıgın sudan mikrop kapmış dio !
başka dra götürdüm kızıımı bu dr mama karşıtı kesinlikle mama verme dedi çocugum mememi bırakmaıoki çok aglıo hep memede doymuo mama yiyince uyuyodu
anlıyacagınız çok zor günler bizi beklio 10 gün antibiyotik ve agrı kesici şuruplar verdi kullanıcaz isalini kesmicem mikkrobunu kakadan atıcak dio ama ben emziriom allttan gidio hemen bide ıkınıoki içim oparçalanıo!! eger 2 gün içinde cok süzülürse kilo kaybı olacak mama vermicem ya getir yatış yapıcaz dio serum vericekler bebegime!!senağlama
napıcam bilimiorum çok aglıo hiç memeden ayrılmıo mama vermeden uyumuodu nasıl idare edicem bilemiom zaten aglıo die ok üzülüodum in. ilaçlar cobuk etki ederde kızım hemen ileşir dua edin arkadaşlar çok zor..
dr yanında aglamamk için zor tuttum kendimi nasıl budar ikrop olur diyince yıgılıcak gibi oldum..
ama drdan cıkınca 1 saat kendime gelemedim eşim ynımda degildi ben tektim o defneyle arabaydı yanlarına aglayarak gitim eşime soru soruo cvp veremedim..
iimizde cok üzüldük ikimizinde canı yandı nasıl bişeymiş bu ebeveynlik paylaşımlarda duygularda artıo!
ama toparladık kendimizi inş. sütümde yeticek kızıma mama vermicem bidaha inş. ve kızım iyileşicek:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
[k] {n} [k];6718874 .!.:ya hakkaten tutkunu bende merak ettim kimsede nosu yokmu haber alalım??
bu arada kızlar size ulaşamayınca olmuo kimsenin nosuda yok bende msnimi verimde ekleyin beniiii herkes eklesin ama ok..
KNK5000@HOTMAİL.COM
HADİ BAKALIM
knk ekledim cnm kabul edersinn...ayy bütün kızlar burda kıvılcım ve tutkun mu doğuruyo kızlarrr biri bişi desin yaw :))
burcummm kıs sakın kiloyu dert etme harika görünüyonn bacım :))
ben geldim kızlar..
bugun ağdacıya gittim ama ne acıdı yarabbim:) sakır sakır terledim valla kasmaktan.ordanda doktora nst ye gittim.bişey demedi iyi dedi haftaya p.be birdaha gidicem.çatıya bakmadı yaaa benim bu doktor bugun.ama dünden beri ağrım oluyor hafiften sanki.sağ ayağım resmen sol ayağımın 4 katı kadar büyüdü.çok ağrıyor,
burcuuu cnm p.tesi doğum varmıs senin hayırlısıyla..nasıl hissediyorsun:)
Kızlar şimdi eşimle konuştuk, doğum için izne ayrılacağından cuma cts nöbetçi, değişiklik olsun diye bende onunla kampa gidicem biraz stres atarım,(bu arada eşim kampta görevli),beni merak etmeyin yarın ve sonraki gün giremicem, pazar günü sabah dönücem eve, akşamınada hastaneye yatışım yapılacak, pazar gecesi hastanede kalacakmışım, pzt sabahıda sezaryen olacak
iyi geceler yada günaydınlar ..
ben temmuz anne adayıyım ..
ikiz bebeklerini bekleyen COMEBABY kullanıcı adlı arkadaşımın çok acil ENDOL FİTİLe ihtiyacı var .. elinde olan yada yakından sorabileceği bir eczane olan arkadaşlardan yardım istiyoruz ..
arkadaşımız pazardan beri hastanede yatıyor .. 29. haftasında , 30 olurlar ve kızları da 1500 gr.ı bulurlarsa , Allah olası en erken doğumdan korusun ama , doğsalar da o haftalarda herşey çok daha sağlıklı olacak hepsi için ..
kasılmaları 10 dk.da 1e düşünce hemen doğum yapmayı planladığı hastaneye gitmişler .. dr.umuz da yurt dışında olduğu için o hastanedeki riskli gebeliklere bakan bir dr.un kontrolü altındaymış , ama kendi dr.uyla da bu dr. sürekli paylaşımdalarmış .. bu sabah dr. panikle gelmiş ve ona kasılmaları bir türlü durduramadıklarını söylemiş ve verdikleri kasılma engelleyici iğne kalp çarpıntısı ve titreme yapmış .. o iğnenin hapını kullandırmışlar bu kez de hap kar etmemiş .. mecburen kullandığı tüm ilaçlar kesilmiş , başkla ilaçlar deniyorlarmış .. bu arada stersten sanırım şekeri tekrar 200lerin üstüne çıkmış , insülün yapmaya kalkmışlar ama diyetle ineceğine ikna etmiş hastanedekileri ve ertesi gün inmiş şimdilerde 80-70lere düşmüş şekeri .. halen Endol fitil arayışında , eğer o ilacı bulabilirseniz yaşadığınız yerlerden irtibata geçmeniz için telefonunu vermemi rica etti bulan arkadaşlara ..
bu arada risk halen devam ettiği için onunla ilgilenen ekip comebaby'i tüp bebek tedavisini yapan umut tüp bekteki dr.una devretmişler ..
ayrıca kasılmaların durması gerekiyormuş , yoksa bu kadar kasılmalar , Allah korusun :Saruboceq: , iç kanamaya sebep olabilirmiş ..
her türlü çok duaya ve Endol fitil e ihtiyaçları var ..
çünkü ilacın üretimi durmuş , bir süredir yokmuş piyasada , en erken bu ayın sonu gibi yeniden piyasaya sürülecekmiş .. halbuki onun bekleyecek durumu yok , belki o zamana kadar , Allah korusun .... büyük illerden ziyade küçük il ve yerleşim yerlerinde elinde kalan eczanelerde ve bulunabiliyormuş . ıspartadan- konya-beyşehirden gelmiş 1-2 tane ..bugün de bizim topicten , adanadan 1 arkdaşımız 1 kutu bulmuş ( şükürler olsun ) .. şimdilik hapıyla idare ediyormuş , risk durumu arttıkça elinde kaln 3-4 fitili kullanmasını söyleyecekmiş dr.u , o yüzden demem o ki ihtiyaç hali kırmızı alarm !!!
bir de bu ilaç her hamilenin kullandığı rutin ilaçlardan değil , o yüzden elinizde olmaması yada şimdiye kadar dr.unuzun vermemiş olması normal .. bu fitil erken doğum - kasılma önlemek için veriliyor .. dr.umuz aynı ve bana da fitil vermek istedi ama piyasada olmadığı için mecburen ben de hapını kullanıyorum .. ama onun durumu benimkinden daha acil ve kritik olduğu için bulabildiğiniz - bulabildiğimiz fitili ona göndericez , zaten fitili bulduğunuzda onunla irtibata geçeceksiniz ..
eğer yolunuzun üzerindeki eczanelere yada ulaşabildiğiniz tüm eczanelere sorarsanız ve inşallah bulup da ona ulaştırırsanız risk durumu oldukça hafifleyecek..
hepinize onun adına şimdiden teşekkürler ...
p.s : bu mesajı cevap alabileceğimi düşündüğüm bir çok topice yazacağım ve benim de istirahat durumum söz konusu olduğu için sürekli siteye giremeyebilirim , yada yazdığım başlıklardan cevap var mı diye geçmişe dönük mesajları kontrol etmem çok zaman alır ve belki de bu yüzden ihityaca cevap gelen gelen mesajları arada kaçırırım diye endişeliyim .. bu sebeblerden , özel mesaj atarsanız yada " 2209 temmuz anne adayları " nın paylaşım topicine " comebaby için endol fitil " gibi bir mesaj atarsanız daha çabuk görür ve ihtiyaç sahibi arkadaşımıza daha çabuk ulaştırabilirz fitili ..
duyarlılığınız için teşekkürler .. :
herkese günaydın.sonunda açılmış site nasıl herkes.bebeklerinizin göbeği düştümü nasıl bakım yapıyorsunuz göbeğe kızlar.Bugun oğluşumun göbeği düştü çok şükür ama sarılığı geçmedi hala çok üzülüyorum yaa.
merhaba herkese nasılsınız kızlar dün gece uyumadım savaştım resmen ağrıdan kendimi çok yorgun hissediyorum kızlar sizler neler yapıyorsunuz annişler bebişler nasıl
slm kızlarrrrrr sibiko sezaryan nasıl bişey iyileştinmi çabuk çok zorluyormu
canım bende sana bakıyodum msndemısın dıye sen buraya yazmıssın:)
çok morelım bozuk doktordan geldık 11 gıbı hala açıklık 1 cm ama bebegın kılosu çoşmuş 3900 4050 arasındaymıs normal dogum zor demesınmı doktor,bende bu zaman kadar normal olsun dıye bekledım yoksa 38 haftalıkken dogururdum dedım bu kıloyla normal bebegede zarar verır dedı kendımı normale öle adapte etmısımkı şaştım kaldım sezeryandan daha cok korkuyorum ılla ısrar edersen pzt sabah sunı sancı yersın acılma olursa cm bakarıs duruma yoksa yıne sezeryan olursun bana bosuna sancı nıye cektırdın dıye bana bısey deme dedı ayyy sınırlerım cok bozuk bugune kadar hersey ıyıydı sımdı bebek cok kılolu dıyo paradanmı yapıyo anlamadımsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?