2009 Mayıs Anneleri

sağolun kızlar. heyecan dorukta!! normal doğumu çok istiyordum ama belirsizliklerden dolayı da tedirgindim. doktor normal doğum için hiç ihtimal yok deyince içim rahatladı aslında biraz eh bide bebeğime 10 gün önce kavuşmanın mutluluğu da var:1hug: ama yine de içim biraz buruk. bebeğimi benden alıcaklar:a015:

Benim cadı DEFNE saat 2'den beri yeni uyudu kızlar ya. Kucakta da durmuyor, beşikte de yatmıyor. Memede durmak istedi hep. 4 saattir memede duruyor. Acıdan ağlaya ağlaya bi hal oldum valla. Sabahtan beri şimdi bişeyler yedirdi annem zorla. Azcık uyuyayım hiç halim kalmadı. Öpüyorum sizi a.s.

Ohh 5 gün sonra geliyo bir kuzumuz daha ne güzel hihoyyyt

Valla bacım biran önce geçsin artık. Doktor 1 aydan önce yalancı emzik verme dedi. Ama dayanamayacağım diye korkuyorum. Bi kesin çözümü olsa şu acının. Valla acı olmasa 24 saat emziririm :çok üzgünüm:

Sen bebişlerinle ilgilen bacım. Biz haberdar ederiz seni a.s.

Hiç sıkma canım kendini. Dediğimiz gibi nasıl şartlanırsan öyle oluyor. Pozitif ol çok iyi geçecek eminim a.s.

kızlar merhaba ancak girebildim evde olunca iş bitmiyor bizim yağmur hanımın istekleride tabi nasılsınız neler yapıyorsunuz kızlar

Hoşgeldin canım. Napayım valla Defne cadısıyla uğraşıyorum kaydirigubbakcemile3

Dinlen canım a.s.

Bi görüş tatlım valla son dakika kalma ortada. İşini garantiye al a.s.

Haber verdiğin için sağol tatlım demek doğurmamış tutkun haftaya yeni bebeklerimiz gelicekhihoyyyt

Evet canım haftaya yine bebişler atağa geçiyor hihoyyyt

Valla canım ben genel oldum. Çünkü epidural olursa heyecandan tansiyon sorunu yaşarız diye korktuk. Genel bence daha iyi. Nasıl olsa yine doğumdan sonra ilk sana getiriyolar kuzunu hihoyyyt Bide içeriye kamera sok. Çeksinler. Sonra bol bol izlersin a.s.

Ay canımm hadi hayırlısı bacım. Sağlıkla alırsın inşallah kuzucuğunu kucağına :teytey:

Allah ım hepinize bir an once saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

Amin canım sanada inşallah a.s.

B]
Tülaylada konuştum bugün çok iyi herkese slmı var :teytey:[/B]

Aleyküm selam canım a.s.

canım heycan doruktadır şimdihihoyyyt hayırlısı olsun haftaya büyük gün:lepi:1 bebek daha gelmiş olucakhihoyyyt

merhaba arkadaşlar.öncelikle bizi tebrik edenlere teker teker teşekkür ediyorum.
6 mayıs çarşamba günü bursa uludağ üniversitesi tıp fakültesine doğum için gün almaya gittim.ama yatış verdiler 38+6 olmuştuk.bebişte ventrikülomegali olduğu için daha fazla tutmak istemediler.eşim istanbuldan yola çıktı ananem geldi.doğuma tek başıma girdim eşim yetişemedi.uyumak istemedim.çok korkuyordum bişey olur diye.o yüzden epidural istedim.ikinci denemede epidural takıldı canımız yandı ama.sezeryana girmeden önce serklajımız alındı onun acısı kadar yanmadı ama.ve doğum başladı.doğumhanedeki hemşire iri bebek olucak galiba demişti.usgde 4.100 gr çıkmıştı kilomuz.anestezi druyla konuşurken simsiyah saçlı bir kız geliyor dedi.karnıma bastırdılar 2 defa ve bir ciyaklama.öyle böyle değil.çok kart sesli bir kızım var.4kg 2 gr 54 cm boyunda kara gözlü kara saçlı cimcimem.o gün pediatri kontrolünden geçtikten sonra ilk mamasını yavaş almış ikinci mamasını normal almış.saat 21:30da yanıma verdiler.herşey çok güzeldi.ilk gören ben oldum yağmurun kopyası.bugün taburcu olduk.daha yatmamız gerekiyordu ama anane yağmuru getirmiş.beni tekerlekli sandalyede görünce dudaklarını büktü.servise almadılar bende başladım onunla birlikte ağlamaya.drumuz gördü tam giricektikki ananem damla su,yu getirdi.kardeşini sevdi bir güzel ilk başta yadırgadı ama.benim dünden beri böbrek ağrım var bu sabah usg çekildi.normal çıktı böbrek yolu iltihabımız varmış.dün akşam bebiş biraz ateşlendi ama çok şükür düştü.kendi isteğimizle taburcu oldum.pazar günü evime dönücem inş.şimdilik böyle kızlar yağmur yanımdan ayrılmıyor kardeşi bırak emzirme diyor kıskançlıklar başladı anlıycanız.eve dönünce facebooka resimlerimizi koyucaz ordan görebilirsiniz yaptırabilirsem dayım bu akşam atabilir

Ben Geldim.ıyimisiniz arkadaşlarım.

Bugün doktora gittik.Ve malum catı kontrolunun 2.si yapıldı ve dr oğlumun kafasına dokunduğunu söyledi yani doğum kanalına girmiş kızlar.Pazartesi sabah 7 de hastane yatışını yapıcaz ve sunı sancı verilecek akşamüstü olur dedi doktorumuz catım normal doğuma cok müsaitmiş.Ama acaip tırsıyorum ya dualarınızı eksik etmeyin nolur.

Pazartesi acıbademin sayfasından borayı görüceksiniz inşallah teyzeleri.

kızlar ben geldim yine uyuyosunuz dimi valla çok özledim sizi bidaha nasıl bulurum diye korktum neyseki düzelmiş.herkes iyi umarım doğuran arkadaşlar hadi gözünüz aydın artık sıra bize geldi.pazartesi kimseye sıramı vermem ona göre.Bu arada sıkıntıdan tepsimle sepetimi yaptım fotolarını ekliycem görürsünüz.evimde temizlendi lohusa yatağım yapıldı.BEN HAZIRIIIIM.mERAK EDEN ARKADAŞLARA VE ARAYAN BİRSEN SİBEL VE PINAR a teşekkürler ay ben seviliyormuyum ne

canım gözün aydın inşallah bı avazdaa kurtulursun pazartesi günü anneleri baya fazlalaştık valla bende sabah 8de hastanede olucam allah hayırlı dogumlar nasıp etsın hepımıze:a015:

hoşgeldin canım pazrtesi bende varım tatlım doğurdun sandık valla seni.

canım gözün aydın inşallah bı avazdaa kurtulursun pazartesi günü anneleri baya fazlalaştık valla bende sabah 8de hastanede olucam allah hayırlı dogumlar nasıp etsın hepımıze:a015:

Sağol arkadasım inşallah sende kolayca kurtulursun seninde sunı sancıydı demi canım

Sağol arkadasım inşallah sende kolayca kurtulursun seninde sunı sancıydı demi canım

öle olucaktı ama bugunku kontrolde bebek 4kılo çıktıgından sezeryana döndürdü doktor allah hayırlı dogumlar nasıp eder inşallah hepımıze bende dua edıyorumkı eger suyum gelırse bu hafta sonu 5cm de ulaşırsa açıklık belkı normal dogum sansı olur ama sunı sancıyla zor dıyo doktor bebek kılolu oldugu ıcınsenağlama

allah yardımcın olsun seninde canım hakkımızda hangi yol hayırlıysa o olucak artık önce allaha sonra dr emanetiz sonucta.SAFAK 2

hoşgeldin canım pazrtesi bende varım tatlım doğurdun sandık valla seni.
valla siteye giremeyince pc yi eşim aldı hep evdede temizlik vardı pazartesi kaçta doğumun

maşallah canım sıra sende o zaman hadi hayırlısı

Sunı sancı verilcek canım sabah 7 de hastanede ol dedi doktorum ama doğumun olması akşamüstünü bulurmuş.Senin kaçta tatlım

selam kızlar nasılsınız
ooo pazarttesı dogurcak cok kışı varmış mevlam yardımcınız olsun
benım yaramazların bırı uyudu bırınıde anneannesı uyutmaya calışıyor
cok zormuş bakmak ama cokta guzel bır duygu Allahım herkese nasıp etsın

selam canım dua et bizim için.bebişler seni yoruyor sanırım annesi

selam canım dua et bizim için.bebişler seni yoruyor sanırım annesi

canım benım hep aklımdasınız ınankı
bebışler benı fazlasıyla yoruyor canım ama olsun buda cok guzel sımdı yatıyorum kızlar benımkıler ıkı saatte bır uyanıyor onlar uyanana kadar bıraz dınleneyım optum sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…