Günaydın kızlar,görüşmeyeli nasılsınız?
Tülay,marylin,levestory kızlar Allah bağışlasın bebeklerinizi,Allahım analı babalı büyütsün inşallah..Kurtuldunuz ne güzel darısı bize artık..
pazartesi doğum yapacaklara bende dahil olabilirim,dün doktora gittim,sancılarım çok düzenli çıktı ama açılmam yok pek fazla,doktorum pazartesi 9 da burda olun dedi,yatırabilirim,bu sancılarla doğum olabilir dedi.Eve geldiğimden beri de hafif işaretler başladı.Büyük ihtimal bende pazartesi doğum yapabilirim,Ne olur du edin,haftasonu bol bol yürümemi söyledi doktor.İnşallah hayırlısıyla yaparım.
Pazartesi doğum yapacak bütün arkadaşlarıma Allahım yardımcı olsun,birbirimize dua etmeyi unutmayalım kızlar...
günaydın herkese nasılsınız kızlar dün annemler bizdeydi akşam birlikte vakit geçirdik gece uykum tam kabustu ağrıdan uyuyamadım sürekli döndüm durdum birde şu görümce olayına acayip sinirliyim kızlar beni yine oyuna getirdi abi kardeş bıktım artık babamla konuşsam karışır arar annesini babasını ama ailemi karıştırmak istemiyorum kızlar eşimede artık güvenim yok işte erkek milleti böyle oluyor çok üzgünüm kızlar kendimi çok gergin mutsuz hissediyorum
ilgincim üzülme ne olur klaydegil ama ne yapacan anlamıyolar bu adamlar bak azkaldı dogumuna bebegini üzme 20 sinde demi senin dogum
Günaydın banucum nolur durunun son günlerinde stres yapma kendine doğuruncada içinden ne ır geliyorsa söyle biraz daha sabır tatlım.
lafta mayısta gidecekti ama ağustosa kaydı gitme tarihi nasıl canım sıkkın anlatamam kızlar
sağol canım ben yaptırırdım fiyonkusüper olmuş canım ya hamarat hatun senı ben bi mıçımı kaldırıp yapamadım valla mevlutte kıralıycam diye.Ben cok heyecanlıyım ya sende nasıl
sağol canım hadi sende katılırsın inşallah bizim kervana hayırlısıyla
GÜNAYDIIIIIIIN Arkadaşlarımmm
Ben de uyku filan kalmadı heyecandan valla nasıl olucak hiç bilmiyorum.Akşam üstü markete gidicez eşimle evin eksiklerini almaya son kez bi çanta kontrolu yaparım bide kendi el cantamı götürücem hastaneye onun içini topluyayım biraz dağınığımdır da.Sonra daha neler yapsam acabadelikafadulden
Pzartesi sabahı görümce ve kayınvalıdemler geliyor eve yemek menusu hazırlıyayımda evde olan birileri yapsın barı bide yatağımı hazırlıyayımhihoyyyt
Siz evin kapısını süsledinizmi kızlar tüllerden fiyonk filan yaptırsammı acaba biri beni bugun durdursuuuuunnnn
valla zor işin benim eşte görevli sinir oldu sabah söylenerek gitti yarında yok annen geç kalmış gelmek içinbu arada bu hafta gıcıklık bu ya eşim gece vardiyasında 12-8 gece yok görümcem zoraki geliyo annem gelsede ikimizde bu işkenceden kurtulsakk
senin şu görümce gitmiycek sanırım oyalıyorlar seni valla ne desek boşgünaydın herkese nasılsınız kızlar dün annemler bizdeydi akşam birlikte vakit geçirdik gece uykum tam kabustu ağrıdan uyuyamadım sürekli döndüm durdum birde şu görümce olayına acayip sinirliyim kızlar beni yine oyuna getirdi abi kardeş bıktım artık babamla konuşsam karışır arar annesini babasını ama ailemi karıştırmak istemiyorum kızlar eşimede artık güvenim yok işte erkek milleti böyle oluyor çok üzgünüm kızlar kendimi çok gergin mutsuz hissediyorum
bu ön hazırlıklar olur böyleegünaydın kızlar bugün karnımda benimde kasılmalar var ama gaz sanısı gibi anlamadım bide akıntım iyie çoğaldı doğuruyomuyum ne:)
kızlar benim doktor hastaneyi bıraacakmış özel yer açacakmış arkadaşım aradı inşallah ben ortada kalmam gerçi tarihimiz belli ama yinede tedirgin oldum kızlar arıyorum ama ulaşamadım son dakika golü olmaz inşallah
kızlar epuduralmı yoksa genel anestezıyle sezeryanmı daha ıyı olur acaba onceden bebegımın ılk sesını ben duymak ıstedıgımden epudural olurum dıyodum sezeryan olursa dıye ama sımdı iş cıddıleşince sezeryandan kokrtugumdan komple bayılmak daha ıyı dıyorum az once ınternettende okudum dıyokı genel anestesıyle bebegı uyuşturmayın epudural daha saglıklı dıyo sızce ne yapmalıyım doguran anneler akıl verin..
merhaba kızlar. haberlerim var size! dün doktor kontrolümüz vardı. önce ultrasonla baktı doktor. 38+0 da kilosu 3600'u geçmiş bebeğimin. çatı muayesinde belli olur son durum dedi doktorum. eh yattık çatala. bu zamana kadar okuduklarımdan dolayı tedirgindim ama hiç canım yanmadı. sadece gıcık bir durum. neyse sonuca gelince, doktor elini bir attı, adamcağız şok oldu! :1shok: "çatın o kadar dar ki iki parmağım zor girdi" dedi. sen ilişkilerinde de acı duyuyorsundur dedi. bende bazen dedim.bazen değil,çoğu zaman olmalı dedi. "normal doğum zor olur bile demiyorum, imkansız, gece saat 3'te acil de gelsen sezaryen olacaksın" dedi! delikafadulden yani 12 mayıs salı günü saat 3'te sezaryene giriyorum kafamçokkarıştı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. ayyy 4 günüm kaldıııdelikafadulden kocam da bugün akşama geliyoralkisalkisalkis önce babasına sonra tosununa kavuşacamkaydirigubbakcemile2
merhaba arkadaşlar.öncelikle bizi tebrik edenlere teker teker teşekkür ediyorum.
6 mayıs çarşamba günü bursa uludağ üniversitesi tıp fakültesine doğum için gün almaya gittim.ama yatış verdiler 38+6 olmuştuk.bebişte ventrikülomegali olduğu için daha fazla tutmak istemediler.eşim istanbuldan yola çıktı ananem geldi.doğuma tek başıma girdim eşim yetişemedi.uyumak istemedim.çok korkuyordum bişey olur diye.o yüzden epidural istedim.ikinci denemede epidural takıldı canımız yandı ama.sezeryana girmeden önce serklajımız alındı onun acısı kadar yanmadı ama.ve doğum başladı.doğumhanedeki hemşire iri bebek olucak galiba demişti.usgde 4.100 gr çıkmıştı kilomuz.anestezi druyla konuşurken simsiyah saçlı bir kız geliyor dedi.karnıma bastırdılar 2 defa ve bir ciyaklama.öyle böyle değil.çok kart sesli bir kızım var.4kg 2 gr 54 cm boyunda kara gözlü kara saçlı cimcimem.o gün pediatri kontrolünden geçtikten sonra ilk mamasını yavaş almış ikinci mamasını normal almış.saat 21:30da yanıma verdiler.herşey çok güzeldi.ilk gören ben oldum yağmurun kopyası.bugün taburcu olduk.daha yatmamız gerekiyordu ama anane yağmuru getirmiş.beni tekerlekli sandalyede görünce dudaklarını büktü.servise almadılar bende başladım onunla birlikte ağlamaya.drumuz gördü tam giricektikki ananem damla su,yu getirdi.kardeşini sevdi bir güzel ilk başta yadırgadı ama.benim dünden beri böbrek ağrım var bu sabah usg çekildi.normal çıktı böbrek yolu iltihabımız varmış.dün akşam bebiş biraz ateşlendi ama çok şükür düştü.kendi isteğimizle taburcu oldum.pazar günü evime dönücem inş.şimdilik böyle kızlar yağmur yanımdan ayrılmıyor kardeşi bırak emzirme diyor kıskançlıklar başladı anlıycanız.eve dönünce facebooka resimlerimizi koyucaz ordan görebilirsiniz yaptırabilirsem dayım bu akşam atabilir
Ben Geldim.İyimisiniz arkadaşlarım.
Bugün doktora gittik.Ve malum catı kontrolunun 2.si yapıldı ve dr oğlumun kafasına dokunduğunu söyledi yani doğum kanalına girmiş kızlar.Pazartesi sabah 7 de hastane yatışını yapıcaz ve sunı sancı verilecek akşamüstü olur dedi doktorumuz catım normal doğuma cok müsaitmiş.Ama acaip tırsıyorum ya dualarınızı eksik etmeyin nolur.
Pazartesi acıbademin sayfasından borayı görüceksiniz inşallah teyzeleri.
kızlar ben geldim yine uyuyosunuz dimi valla çok özledim sizi bidaha nasıl bulurum diye korktum neyseki düzelmiş.herkes iyi umarım doğuran arkadaşlar hadi gözünüz aydın artık sıra bize geldi.pazartesi kimseye sıramı vermem ona göre.Bu arada sıkıntıdan tepsimle sepetimi yaptım fotolarını ekliycem görürsünüz.evimde temizlendi lohusa yatağım yapıldı.BEN HAZIRIIIIM.mERAK EDEN ARKADAŞLARA VE ARAYAN BİRSEN SİBEL VE PINAR a teşekkürler ay ben seviliyormuyum ne
Günaydın kızlar,görüşmeyeli nasılsınız?
Tülay,marylin,levestory kızlar Allah bağışlasın bebeklerinizi,Allahım analı babalı büyütsün inşallah..Kurtuldunuz ne güzel darısı bize artık..
pazartesi doğum yapacaklara bende dahil olabilirim,dün doktora gittim,sancılarım çok düzenli çıktı ama açılmam yok pek fazla,doktorum pazartesi 9 da burda olun dedi,yatırabilirim,bu sancılarla doğum olabilir dedi.Eve geldiğimden beri de hafif işaretler başladı.Büyük ihtimal bende pazartesi doğum yapabilirim,Ne olur du edin,haftasonu bol bol yürümemi söyledi doktor.İnşallah hayırlısıyla yaparım.
Pazartesi doğum yapacak bütün arkadaşlarıma Allahım yardımcı olsun,birbirimize dua etmeyi unutmayalım kızlar...
süper olmuş canım ya hamarat hatun senı ben bi mıçımı kaldırıp yapamadım valla mevlutte kıralıycam diye.Ben cok heyecanlıyım ya sende nasıl
sağol canım hadi sende katılırsın inşallah bizim kervana hayırlısıyla
GÜNAYDIIIIIIIN Arkadaşlarımmm
Ben de uyku filan kalmadı heyecandan valla nasıl olucak hiç bilmiyorum.Akşam üstü markete gidicez eşimle evin eksiklerini almaya son kez bi çanta kontrolu yaparım bide kendi el cantamı götürücem hastaneye onun içini topluyayım biraz dağınığımdır da.Sonra daha neler yapsam acabadelikafadulden
Pzartesi sabahı görümce ve kayınvalıdemler geliyor eve yemek menusu hazırlıyayımda evde olan birileri yapsın barı bide yatağımı hazırlıyayımhihoyyyt
Siz evin kapısını süsledinizmi kızlar tüllerden fiyonk filan yaptırsammı acaba biri beni bugun durdursuuuuunnnn
günaydın herkese nasılsınız kızlar dün annemler bizdeydi akşam birlikte vakit geçirdik gece uykum tam kabustu ağrıdan uyuyamadım sürekli döndüm durdum birde şu görümce olayına acayip sinirliyim kızlar beni yine oyuna getirdi abi kardeş bıktım artık babamla konuşsam karışır arar annesini babasını ama ailemi karıştırmak istemiyorum kızlar eşimede artık güvenim yok işte erkek milleti böyle oluyor çok üzgünüm kızlar kendimi çok gergin mutsuz hissediyorum
canım 19 unda doğum inşallah tatlım aynı evde olunca çok zor oluyor tatlım nasıl geriliyorum anlatamam bir buçuk yıl oldu görümcemi artık istemiyorum canı mklava:
günaydın kızlar bugün karnımda benimde kasılmalar var ama gaz sanısı gibi anlamadım bide akıntım iyie çoğaldı doğuruyomuyum ne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?