2009 Mayıs Anneleri

Günaydın kızlar,görüşmeyeli nasılsınız?
Tülay,marylin,levestory kızlar Allah bağışlasın bebeklerinizi,Allahım analı babalı büyütsün inşallah..Kurtuldunuz ne güzel darısı bize artık..
pazartesi doğum yapacaklara bende dahil olabilirim,dün doktora gittim,sancılarım çok düzenli çıktı ama açılmam yok pek fazla,doktorum pazartesi 9 da burda olun dedi,yatırabilirim,bu sancılarla doğum olabilir dedi.Eve geldiğimden beri de hafif işaretler başladı.Büyük ihtimal bende pazartesi doğum yapabilirim,Ne olur du edin,haftasonu bol bol yürümemi söyledi doktor.ınşallah hayırlısıyla yaparım.
Pazartesi doğum yapacak bütün arkadaşlarıma Allahım yardımcı olsun,birbirimize dua etmeyi unutmayalım kızlar...

kızlar şerbet tepsim diğer tarafada ekledim bakalım beğenecekmisiniz resme tıklayınca büyüyor

süper olmuş canım ya hamarat hatun senı ben bi mıçımı kaldırıp yapamadım valla mevlutte kıralıycam diye.Ben cok heyecanlıyım ya sende nasıl

sağol canım hadi sende katılırsın inşallah bizim kervana hayırlısıyla

GÜNAYDIIIIIIIN Arkadaşlarımmm

Ben de uyku filan kalmadı heyecandan valla nasıl olucak hiç bilmiyorum.Akşam üstü markete gidicez eşimle evin eksiklerini almaya son kez bi çanta kontrolu yaparım bide kendi el cantamı götürücem hastaneye onun içini topluyayım biraz dağınığımdır da.Sonra daha neler yapsam acabadelikafadulden
Pzartesi sabahı görümce ve kayınvalıdemler geliyor eve yemek menusu hazırlıyayımda evde olan birileri yapsın barı bide yatağımı hazırlıyayımhihoyyyt
Siz evin kapısını süsledinizmi kızlar tüllerden fiyonk filan yaptırsammı acaba biri beni bugun durdursuuuuunnnn

ayyyyyy incihan özendiriyosun bizide yaaa sözde yarın son şafağım ama bende hala bişey yok ne sancı ne bişey annem bile ümidi kestide ben bi kütahyaya eve gidip geleyim dedi pazara dönecekkafamçokkarıştı şaka bi yana o gelene kadar inşallah sancım falan gelmez sık dişini oğluşum bi gün daha sabret gerçi doktor ayın 15ine kadar dedi ama annem gitti ya ben akşama doğurursam şaşırmam:roflol:

bu arada bu hafta gıcıklık bu ya eşim gece vardiyasında 12-8 gece yok görümcem zoraki geliyo annem gelsede ikimizde bu işkenceden kurtulsakk

günaydın semacım özenin özeninde pazartesi nufus patlaması yapalım şimdiden 6 kişiyiz sanırım.
Ahhh su görümceler ve kayınvalıdeler valla doğumdan cok onlar oldu herkesin kabusu.Bende evde yanlızım bugün canım birşeycık olmaz napalım dr bana bebek iyice aşagıya inmiş dedi ama olursada hemen gidiveririz.

günaydın herkese nasılsınız kızlar dün annemler bizdeydi akşam birlikte vakit geçirdik gece uykum tam kabustu ağrıdan uyuyamadım sürekli döndüm durdum birde şu görümce olayına acayip sinirliyim kızlar beni yine oyuna getirdi abi kardeş bıktım artık babamla konuşsam karışır arar annesini babasını ama ailemi karıştırmak istemiyorum kızlar eşimede artık güvenim yok işte erkek milleti böyle oluyor çok üzgünüm kızlar kendimi çok gergin mutsuz hissediyorum

ilgincim üzülme ne olur klaydegil ama ne yapacan anlamıyolar bu adamlar bak azkaldı dogumuna bebegini üzme 20 sinde demi senin dogum

Günaydın banucum nolur durunun son günlerinde stres yapma kendine doğuruncada içinden ne ır geliyorsa söyle biraz daha sabır tatlım.

ilgincim üzülme ne olur klaydegil ama ne yapacan anlamıyolar bu adamlar bak azkaldı dogumuna bebegini üzme 20 sinde demi senin dogum

canım 19 unda doğum inşallah tatlım aynı evde olunca çok zor oluyor tatlım nasıl geriliyorum anlatamam bir buçuk yıl oldu görümcemi artık istemiyorum canı mklava:

Günaydın banucum nolur durunun son günlerinde stres yapma kendine doğuruncada içinden ne ır geliyorsa söyle biraz daha sabır tatlım.

canım elimde değil valla keşke görmezden gelsem ama olmuyor zaten az kaldı hassasım birde onu gördükçe sinirleniyorum bitanem sizde olmasanız ne yaparım bilmiyorumsenağlama

lafta mayısta gidecekti ama ağustosa kaydı gitme tarihi nasıl canım sıkkın anlatamam kızlar

canım benim ya düşüncesizliğin bu kadarı valla pes yani konuşma sende hiç canım bundan sonra esinede biraz surat yap bulmuşlar senin gibisini çok sinir ya

günaydın kızlar bugün karnımda benimde kasılmalar var ama gaz sanısı gibi anlamadım bide akıntım iyie çoğaldı doğuruyomuyum ne:)

sağol canım ben yaptırırdım fiyonku
bende sigara böreği sardım annemle buzluğa attık araları jelatinledim sonra bugün yaprak sardırıyorum yarında anneme pasta yaptırcam yarın kardeşim geliyor 3 yıldır göremiyordum bana doğum hediyesi almış çok merak ettim dayı olcak y.

bu arada bu hafta gıcıklık bu ya eşim gece vardiyasında 12-8 gece yok görümcem zoraki geliyo annem gelsede ikimizde bu işkenceden kurtulsakk
valla zor işin benim eşte görevli sinir oldu sabah söylenerek gitti yarında yok annen geç kalmış gelmek için
senin şu görümce gitmiycek sanırım oyalıyorlar seni valla ne desek boş
günaydın kızlar bugün karnımda benimde kasılmalar var ama gaz sanısı gibi anlamadım bide akıntım iyie çoğaldı doğuruyomuyum ne:)
bu ön hazırlıklar olur böylee

Kolay gelsin sana da tutkuncum bizde de hazırlıklar tam gaz valla sasırdık ne yapıcağımızı
Gözün aydın bebişinden önce kardeşine kavuşuyorsun sende.

incihaaan cnm hadi heyecanla bende bekliyorum pztsiyi akşam yanındayım boracığı görmek istiyorum hemen, tabi bütün detaylarıda öğrenmem gerek senden ay ben doğurcakmış gibi heyecan yaptım yaa...

sen ara sor canım dr unu nolur nolmaz son dakıka artada kalmayasın...gercı daımı hastasın bırakmaz zannetmıuorum.hayırlısı olsun banucuma.s.

ya cnm epıduralı kaldırabılceksen epıdural ol ıstersen..bende bılmıom ama epıdural daha bı saglıklıymıs bebişe narkoz gıtmıomuş...sahsen ben genel anestezı ıstıorum..yok ole epıdural yapama heraldekafamçokkarıştı

oooo aysecım cnm bende enı merak etmeye abslamısştım dogrusu...noldu dıye..hadı bakalım hayırlısı..gelıo kuzucuklar desene az kaldı sıra bıze geldıalkisalkisalkisalkisalkisalkis

cnm benım hayırlısı olsun....hbr lerını aldık burdan...allah analı babalı buyutsun...:1hug:

ooo pzrt gelcek bebiş sayısı gıtgıde artıo :sm_cool::sm_cool:hayırlısı olsun cnm benım...:1hug:

kıs nerelerdesın sen....
oslettın kendeı..sukur duzeldı artık sıtemız...:CüvCüvzrt ye sende eklendın he yasasın ay kuzucuklar gelıo..bız 1 gun farkla kacırıoz galıba carsambayada benım kuzu gelıooo:sm_cool::sm_cool:

inş cnm hayırlısı olsun....hbr lerını beklıoz...:1hug:

kıs ben dede heycan dorukta...
resmen gun saat falan sayar oldum...ewdeyım hep vakıt gecırmek ıcın ne yapsam sastım falla....ben bebk odası için kapı susu aldım cnm...onu asıucam...:teytey:

canım 19 unda doğum inşallah tatlım aynı evde olunca çok zor oluyor tatlım nasıl geriliyorum anlatamam bir buçuk yıl oldu görümcemi artık istemiyorum canı mklava:

canım benım ya ...ne anlayıssız ınsanlar war ya...
tam sopalık oldu senın bu gorumcede heeeklava:klava:klava:

cnm ay gun sancısı dıolar ya ondan olabılır tatlım...:teselli:

bısde ewın ıcınde bı o oda bı bu oda dolanıp duruos kıslar ya...
vakıt gecmıo delı olcam falla...kafamçokkarıştıeşim paso işte...ben artık hıcbıyere cıkasım gelmıo ewdeyım paso...bu hafta son rutuslar artık...çarsambaya kadar hersey yola gırcek te ne gelmez carsambaymış yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…