incihaaan cnm hadi heyecanla bende bekliyorum pztsiyi akşam yanındayım boracığı görmek istiyorum hemen, tabi bütün detaylarıda öğrenmem gerek senden ay ben doğurcakmış gibi heyecan yaptım yaa...
sağol canım valla çifte sevinç yaşıycam.Kolay gelsin sana da tutkuncum bizde de hazırlıklar tam gaz valla sasırdık ne yapıcağımızı
Gözün aydın bebişinden önce kardeşine kavuşuyorsun sende.
valla böylede şafak sayıyoruz geçmiyor günlerdoğum yapacak olanların Allah yardımcısı olsun ne güzel ya hiç olmazsa sizin belirli bir gününüz var ve onu bekliyorsunuz ben ne yapayım pekisenağlama böyle beklemek daha bir kötü :a015:
merhaba kızlar nasılsınız ......ben aynı koşturmaca ikizleri yatırdım anakucağına koydum karşıma ömer vızıldıyor karnımı ağrıyo ne anlamadım.........aliş uyuyor annem ev iznine gitti pazar gecesi gelecek veeee bu h.sonu kimseler yok kocişle başbaşayız......
kaynanam aradı iki hafta önce bi gitti gidiş o gidiş hiç arayıp sormadı
beni deli etti neymiş efendim aramamışım bende dedim benim ev tlf yok işine geleni cepten arıyorsun
dedim ben cepten aradıklerımın cebini aradım senin tlf ev tlf arayamam kontürüm dayanmaz dedim hadi ordan dedi......çok sinirlendim bide benim anneler günümü kutluyor .....pazar günü ne giderim ne ararım
birkere aradı tlf yetişemedim kapanmıştı...arkasından eşim aradı annem arıyormuş yokmuşsun diye yetişemedim dedim.....annesi ile konuştuktan sonrada eşim aradı annem ne dedi diye
dedim senin ailenin hepsi lohusa ben değilim dedim annen böle böle söledi dedim ne sıkıntısı var dedim
evet dedi biz hariç herkesin bi derdi var dedi.....ben gideyim soracam bugün dedi....eşimin en küçük kardeşi daha görmeye gelmedi yiğenlerini düşünün...............
bana böle yapan insanlarla görüşmek istemiyorum ama arada eşim var şaşkınım sinirim bozuluyor
kızlar birşeyi merak ediyorum ben 38+2 deyim fakat bebeğim hala doğum yoluna girmemiş kemiklerime yerleşmemiş normalde bu zamanda yerleşmiş olması gerekmezmiydi hala yukarıda hissediyorum ve göbeğimde hiç aşağıya inmedi etrafimdakiler karnımın inmiş olması gerektiğini söylüyorlar ama bende tık yok hiç kasılmalarımda olmuyor yalancı sancılarımda olmuyor neden acaba sadece benmi böyleyim acaba bu ayda sizler ne durumdasınız:uhm:
:icecream:bende yeni topik açıcam anasının karnını çok sevip ordan çıkmak istemeyenler diye herkezde bi heycan bi telaş ne güzel özendiriyosunuz bizi vallasenağlama
merhaba kızlar nasılsınız ......ben aynı koşturmaca ikizleri yatırdım anakucağına koydum karşıma ömer vızıldıyor karnımı ağrıyo ne anlamadım.........aliş uyuyor annem ev iznine gitti pazar gecesi gelecek veeee bu h.sonu kimseler yok kocişle başbaşayız......
kaynanam aradı iki hafta önce bi gitti gidiş o gidiş hiç arayıp sormadı
beni deli etti neymiş efendim aramamışım bende dedim benim ev tlf yok işine geleni cepten arıyorsun
dedim ben cepten aradıklerımın cebini aradım senin tlf ev tlf arayamam kontürüm dayanmaz dedim hadi ordan dedi......çok sinirlendim bide benim anneler günümü kutluyor .....pazar günü ne giderim ne ararım
birkere aradı tlf yetişemedim kapanmıştı...arkasından eşim aradı annem arıyormuş yokmuşsun diye yetişemedim dedim.....annesi ile konuştuktan sonrada eşim aradı annem ne dedi diye
dedim senin ailenin hepsi lohusa ben değilim dedim annen böle böle söledi dedim ne sıkıntısı var dedim
evet dedi biz hariç herkesin bi derdi var dedi.....ben gideyim soracam bugün dedi....eşimin en küçük kardeşi daha görmeye gelmedi yiğenlerini düşünün...............
bana böle yapan insanlarla görüşmek istemiyorum ama arada eşim var şaşkınım sinirim bozuluyor
Kızlar merhaba, ben de 7 mayıs saat 11.45 te anne oldum!
Oğlum 3590 gr, 48 cm doğdu,
Normal istedim, sonuna kadar gittim, 26 saat sancı çektim, ama nasip olmadı, bebeğimin kafası gelmedi, sezaryen oldum.
Böyle olacağını bilseydim önceden sezaryena karar verirdim, neyse hayırlısı.
Tüm doğuracak arkadaşlara Allah kolaylık versin diyorum. İnşallah benim gibi zor olmaz.
ALLAH yardımcınız olsun cannarım!
Kızlar merhaba, ben de 7 mayıs saat 11.45 te anne oldum!
Oğlum 3590 gr, 48 cm doğdu,
Normal istedim, sonuna kadar gittim, 26 saat sancı çektim, ama nasip olmadı, bebeğimin kafası gelmedi, sezaryen oldum.
Böyle olacağını bilseydim önceden sezaryena karar verirdim, neyse hayırlısı.
Tüm doğuracak arkadaşlara Allah kolaylık versin diyorum. İnşallah benim gibi zor olmaz.
ALLAH yardımcınız olsun cannarım!
bence hiç boşu boşuna canını sıkma senin anlattığından anladığım kadarıyla benim eşimin ailesi bin beteri önemli olan eşin seni koruyo ve seviyor gerisi zaten hiç bende hep kafama takıyordum üzülüyordum baktım ki eşim beni hiç ezdirmiyor ailesine her şeyin farkında benide çok seviyor ve değer veriyor gerisini artık önemsememeye başladım anladığım kadarıyla senin eşinde öyle yapıyor o yüzden en kıymetlilerini düşün başta eşin alin ve ömerin var Allah onlarla sana mutluluk huzur versin canım
cnm takılmamın sebebi ben bu ailenğin 7 senelik geliniyim ve hep çalıştım benden büyük iki eltim daha var ....ben kaynanamla 3 sene oturudm haziranda 7 senemi btirecemğim
şimdiye kadar kayınvalidemden böyle sözler duymadım.....
hamile kaldım yine böyle değildi ben hastanelere düştüm o zaman ne aradılar sordular
ben kayınvalideme temizliğe giderdim her bayram tatlısını tuzlusunu yapardım
diğer eltimler gezmeye giderken ben bayramda onun evinde geleni gideni bekler hizmet ederdim....şimdi bu tarz hareketler çok zoruma gitti ...ve eşim şimdiye kadar annem yaşlı yengem manyaklaşmış dengesiz diyerek beni geçiştirdi yani bana sen haklısın demedi...
ben hep bu yüzden tartışır oldum eşimle .....işte ne olduysa artık eşim bugün kabul etti annesin yaptığı şeyin acayip olduğunu....aslında içime atan biri değilim içimdekini direk söylerim ama arada eşim var diye sustum o üzülmesin dedim bir erkek için çok zor ailesi ile eşinin arasında kalması ama bana doğumumu yaşattılar nede lohusalığımı herşey burnumdan geldi yaa...........bakalım eşim bugün gelsin konuşacağım neymiş derdi bunaksa bunak gibi olsun ben kötü davranırsam çok dengeler bozulacak artık........
kızlar bişey sorucam bebeğim kilo alsın die hergün kornet yiyorum yanlışmı yapıyorum sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?