2009 Mayıs Anneleri

kızlar bişey sorucam bebeğim kilo alsın die hergün kornet yiyorum yanlışmı yapıyorum sizce?

:1shok:bende ılk senden duydum bunu...kılomu yapıomuşşş falla..bende yıyorum kornet falan canım ıstıo ama bana kılo yaptı sankı daha cokka.s

doğum yapacak olanların Allah yardımcısı olsun ne güzel ya hiç olmazsa sizin belirli bir gününüz var ve onu bekliyorsunuz ben ne yapayım pekisenağlama böyle beklemek daha bir kötü :a015:

aminn cnm sagolasın...inş sizin kuzucuklarda gelcek annesii merak etme..:1hug:

ayy evet bı heycankı sormadelikafaduldendelikafadulden

sağol canım valla çifte sevinç yaşıycam.

valla böylede şafak sayıyoruz geçmiyor günler
SİRİBRON BENDE ÖZLEDİM SİZİ SEN NASILSIN

iyiyim cnm ya ...gun hatta satt sayıtom artık ben..gel çarsamba gel geeellll:dance:

kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum..ne güzel bu hafta bir çok kişi daha kavusacak inşallah bebişlere.benim şimdilik normal gözüküyor o yuzden bekliyorum bakalım.tık yok hala:)

saol cnm...inş hayırlısı olur...:1hug:

bısde gelısımıne gore bebişimin 38 bitirdık 39 un içindeyız ama benım oglandada tık yok...göbüşüm indi sankı asagıya ama ole sancı falan bırkez yasadım baska yok...-tatlicadiarzu-normal dogurcak olsm kesın benımkıde geşlmez dı 40 ı falan gorurdum gıbıme gelıokaydirigubbakcemile3

:icecream:bende yeni topik açıcam anasının karnını çok sevip ordan çıkmak istemeyenler diye herkezde bi heycan bi telaş ne güzel özendiriyosunuz bizi vallasenağlama

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ilahi cok guldum kıs...hayırlısıyla hepımız alıcaz inş bebişlerı kucaımıza....:Saruboceq::teytey:

37+2günlük hamileyim canım çok çekiyo bide dondurmanın kilo aldırdığını bildiğim için yiyorum belki bebişime yarar die=)

kızlar oğlum hastaneden çıktı. sarılığı 9'a düştü ama hala iki günde bir kontrole gidiyoruz. mama takviyesi yapıyoruz. şimdilik biraz daha sakinleştim. desteğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. çok fazla giremiyorum ve sanırım esas mesele de bu. o kadar alışmışım ki başım her sıkıştığında buraya koşmaya şimdi çoğu zaman kendimi yalnız hissediyorum. biraz düzene girsek daha çok gelicem ama du bakalım..

her doğan bebek sarılıkmı oluyo benim sezeryanla doğumum olucak bu hafta alıcaktı doktorum ama erken doğarsa sarılık olur die bekletiyo

pınarcım gögüslerin için ayva çekirdeklerini bi miktar gülsuyuna koy kapalı kapta buzdolabında bi gece beklet jelleşiyo o cok iyi geliyomuş yaralara bi ark. gecenlerde denedi çok memnun kladı onunda yaraydı gögüsleri bi dene tatlım inş. iyi gelir çok zor benmde cok acıyo ama yara olmaı çok şükür bide gögüslerinin ucunu degilde tüm kahveringi kısmını vermeye calış kızın agzına ben başından beri ona alıştırdım defneyi belkide ondan yara olamdı geömiş olsun cnm.
cnm tüm hazırları yapmışsın maş. hadi bakalım kızımızıda alıp gelmek kaldı hayırlısıyla kurtulursun inş. cnm
cnm yalnız kalmışsın allah yardımcın olsun..
ah şu bunak kaynanalar sen nazını çekmişsin kaç sene güzelim ondan sana yapar herşeyi daha beterini yapmasın dikkat et ama eşin allahtan durumu farketmiş
laf söyletme kendne boşver kafayada takma..

maş. canım allah analaı babalı büyütsün çok çekmişsin hakkatenn uuuuffffff..

cnm ya çok geçmiş olsun allah bi daha düşürmesin inş. çok zor ya..
daha iyi olacak inş. sen kendini üzmeki sütün ytsin bebişinie sen emzidikçe artıcak sütün merak etme..

bana gelince kızlar tüm geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim
kızım daha iyi ama ilçların etkisiyle çogunllukla uyuyor uykudan gözünü acabilirse emziriyorum ama 3 saati geçirmiyorum..
mikrobumuz biraz azalmış dün tekrardan kaka testi yaptık kızın kakası yemyeşil ve su gibiydi korktuk zehehirli ishalden ama şükürki temiz cıktı ilaçlardan böle heralde.
ishal devm edio ben emziriom alttan ıkınmayla beraber gidio ayyy varya bi ıkınıoki sanki koca insan!! çok zorlanıo dr göre ıkınma normal ishali kesmicem miikrobunu kakadan atıcak dio..
bişi sorucam aranızda devit3e başalyan varmı? biz bugün başladık 1 yaşına kadarda dvnm edicekmişiz damla şeklinde bizimki.. sabahları 3 damla veriorum.
hepinizi öp.

37+2günlük hamileyim canım çok çekiyo bide dondurmanın kilo aldırdığını bildiğim için yiyorum belki bebişime yarar die=)

cnm evet dondurma kilo yapar ama sana bebeğin zaten senden alıyor alacağını en çok kilo alacağı dönemedesin,iz

cnm söz konusu çocuklarımız olunca hırçın aksi duygusal oluyoruz
bende elimden geldiği kadar buradayım benim için bir piskolog kimi terapi gibi ve
hiç tanımadığım yüzünü bile görmediğim sizler en yakınlarımdan bile daha fazla yanımda olduğunuzu hissettirdiniz .....bazı şeylerin değeri yoktur işte böle bişey buradaki arkadaşlığım
her doğan bebek sarılıkmı oluyo benim sezeryanla doğumum olucak bu hafta alıcaktı doktorum ama erken doğarsa sarılık olur die bekletiyo

cnm her yeni doğan bebek oluyor gibi çünki tam beslenemiyolar ondan
erken doğumla alakası yok ben ikiz doğurdum 33 +2 de biri fotaterapi gördü sarılık yüzünden birine bişey olmadı .....bence doktorun bahene bulmuş sana sezeryan için beklemene gerek yok zamnın gelmiş

KISLAAR BİLİYOMUSUNUZ BENDE DOĞURDUM GELDİMMMdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
7 MAYIS gecesi sancılarım varı hafiften sabah kalkınca da kahverengi lekeler geldi.dr a gittim ve hemen muayene etti dr um..ve nişan geliyor 1 cm de açılma var dedi.hemen yatış verdi..
bende rahat bi şekilde yatış yaptım..cahil cesareti güle oynaya yattım hastaneye ama normal doğum yapacak arkadaşları korkutmak istemem ama 15 saat inanılmaz sancılar çektim kıslaar..epudüral istedim acılara dayanamayınca...Veee 8 mayıs saat 11 de meleğime kavuştum..hastaneye mutlu girdim ve inanılmaz mutlu çıktım...aradaki 15 saat çok zordu ama o kavuşmadan sonra herşey unutluyor kıslaar..herşeye değiyor inanın..Bütün bebek isteyenlere dua ettim..Allahım isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın inş...

e-Bahar Bebek

burdaki köşüm bebek te bizim meleğimiz kıslaarrr..

cnm ıkınma bizdede var benimki kaka yapmasada ıkınıyor
tekrardan geçmiş olsun cnm ve yapabilirsen 2 saatte bir besle cnm
daha iyi oluyor biz öleyiz mesela
devit-3 bizde başladık cnm baya oldu 3 damla evet
1 yaşa kadar .....p.teside ikinci hepatit aşımızı olacağız bölelikle aşı serüvenimiz başlıyorr

canım hoşgeldin hayırlı uğurlu sağlıklı olsunna.s.çok tatlı maşallahh ohhh herkesler doğuruyorrrr:1hug:

ayyy çok tatlı maşallahallah nazarlardan korusun.analı babalı büyütsün inşallah cnm

melincim maşalllah canım bebişine gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

selam güzel annişler nasılsınız benim midem problem kızlar nasıl yanıyor anlatamam

melincim maşalllah canım bebişine gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

selam güzel annişler nasılsınız benim midem problem kızlar nasıl yanıyor anlatamam

banucum gaviscon içiyor musun? ben onunla dayanabiliyorum mide yanmasına tatlım

teşekkür ederiz teyzoşlarr..darısı size fulyacım ve ilgincim inş ...

amin cnm inşallah.. hayırlısıyla bizlerde alalım artık kucaklarımıza yaa:):ecrin_bebek:

yaa kızlar ben son 2 haftada 4 kg almısım.sağ ayağım hala davul gibi.basamıyorum uyusuk ve fena halde şiş 10 gün olacak nerdeyse.. çok zor.tansiyonum 13 e 8.normaldir sanıyorum

yaa kızlar ben son 2 haftada 4 kg almısım.sağ ayağım hala davul gibi.basamıyorum uyusuk ve fena halde şiş 10 gün olacak nerdeyse.. çok zor.tansiyonum 13 e 8.normaldir sanıyorum

bende son 2 haftada 4 kilo almışım gözlerime inanamadım bu tartı yanlış tartıyo bile dedim doktora :)

sanırım ödemden dolayı böyle benimde ayaklarım fil ayağı gibi oldu ne kadar yan gelip yatsamda şişiyo .. annem dalga geciyo kocanın ayakkabılarını giy diye, büyük gelen ayakkabılarım bile gelmez oldu..

cnm son haftalardasın normal kilo alman ve tansiyonunda normal ben 32 haftamda şişmeye başladım merak etme herşey normal bence
yaa ozman yemim dondurma evt buara gerçekten kilo aldığımı farkettim 14 kilo almışım toplam çokmu

cnm çok kilo almamışsın normal ye istediğini bişey olmaz
ben ikiz doğurdum 14 kilo almışım 16 kilo vemriştim doğumdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…