kızlar bişey sorucam bebeğim kilo alsın die hergün kornet yiyorum yanlışmı yapıyorum sizce?
doğum yapacak olanların Allah yardımcısı olsun ne güzel ya hiç olmazsa sizin belirli bir gününüz var ve onu bekliyorsunuz ben ne yapayım pekisenağlama böyle beklemek daha bir kötü :a015:
Siribron sağol canım bende ne yapıcağımı sasırdım ya şimdi eşim geliyormuş gidip son marketimizi yapalım seninde cok az kalmış kuzucuklar artıyo ne güzel
sağol erzencim sende biran önce kavuşursun bebişine inşallah
sağol canım valla çifte sevinç yaşıycam.
valla böylede şafak sayıyoruz geçmiyor günler
SİRİBRON BENDE ÖZLEDİM SİZİ SEN NASILSIN
kızlar hepinize hayırlı doğumlar diliyorum..ne güzel bu hafta bir çok kişi daha kavusacak inşallah bebişlere.benim şimdilik normal gözüküyor o yuzden bekliyorum bakalım.tık yok hala:)
kızlar birşeyi merak ediyorum ben 38+2 deyim fakat bebeğim hala doğum yoluna girmemiş kemiklerime yerleşmemiş normalde bu zamanda yerleşmiş olması gerekmezmiydi hala yukarıda hissediyorum ve göbeğimde hiç aşağıya inmedi etrafimdakiler karnımın inmiş olması gerektiğini söylüyorlar ama bende tık yok hiç kasılmalarımda olmuyor yalancı sancılarımda olmuyor neden acaba sadece benmi böyleyim acaba bu ayda sizler ne durumdasınız:uhm:
:icecream:bende yeni topik açıcam anasının karnını çok sevip ordan çıkmak istemeyenler diye herkezde bi heycan bi telaş ne güzel özendiriyosunuz bizi vallasenağlama
kızlar bişey sorucam bebeğim kilo alsın die hergün kornet yiyorum yanlışmı yapıyorum sizce?
pınarcım gögüslerin için ayva çekirdeklerini bi miktar gülsuyuna koy kapalı kapta buzdolabında bi gece beklet jelleşiyo o cok iyi geliyomuş yaralara bi ark. gecenlerde denedi çok memnun kladı onunda yaraydı gögüsleri bi dene tatlım inş. iyi gelir çok zor benmde cok acıyo ama yara olmaı çok şükür bide gögüslerinin ucunu degilde tüm kahveringi kısmını vermeye calış kızın agzına ben başından beri ona alıştırdım defneyi belkide ondan yara olamdı geömiş olsun cnm.Bu arada Tutkun'la konuştum. Doğurmamış kaydirigubbakcemile3 Site problemli diye girememiş. Pazartesi sabah 9'da sezaryenle olucak kısmetse...
Kıvılcım'ın da hatta Almanya hattı olduğundan mesaj çektim. Cevap bekliyorum bakalım a.s.
Selam canım hoşgeldin. Valla Sibel'de güzel bi sezaryen geçirdi. Bende öyle. Stres yapmamak lazım. Nasıl şartlarsan kendini öyle oluyor a.s.
Canım hoşgeldin. Benide aradılar sağlık ocağından. Zorla çağırıyolar. Ben gitmedim doktorumuz bütün testlerini yaptı diye. Bide orda deldiricem çocuğumun ayağını ne gerek var kötükedihüso
Valla sorma bizimkide öyle. Bak emzirdim göğsümde uyudu. Öyle bıraksam uyur. Rahat etsin diye beşiğine yatırdım. 5 dk sonra kalktı. Şimdi yine yalanıyor. Emziricem ama göğüslerim artık o kadar acıyor ki. İlk aldığı zaman 1 dk falan acıdan ağlıyorum resmen. İlaçlar falan fayda etmedi. Şimdi karbonatlı su ile temizliyorum. Bi göğsümde ki kabuk gitti. Daha az acıyor. Ama öteki göğsümdeki kabuk yumuşayana kadar canımdan can gidiyor valla ya. Yok mu bunun bi kesin çaresi senağlama
cnm tüm hazırları yapmışsın maş. hadi bakalım kızımızıda alıp gelmek kaldı hayırlısıyla kurtulursun inş. cnmkızlar ben geldim yine uyuyosunuz dimi valla çok özledim sizi bidaha nasıl bulurum diye korktum neyseki düzelmiş.herkes iyi umarım doğuran arkadaşlar hadi gözünüz aydın artık sıra bize geldi.pazartesi kimseye sıramı vermem ona göre.Bu arada sıkıntıdan tepsimle sepetimi yaptım fotolarını ekliycem görürsünüz.evimde temizlendi lohusa yatağım yapıldı.BEN HAZIRIIIIM.mERAK EDEN ARKADAŞLARA VE ARAYAN BİRSEN SİBEL VE PINAR a teşekkürler ay ben seviliyormuyum ne
cnm yalnız kalmışsın allah yardımcın olsun..merhaba kızlar nasılsınız ......ben aynı koşturmaca ikizleri yatırdım anakucağına koydum karşıma ömer vızıldıyor karnımı ağrıyo ne anlamadım.........aliş uyuyor annem ev iznine gitti pazar gecesi gelecek veeee bu h.sonu kimseler yok kocişle başbaşayız......
kaynanam aradı iki hafta önce bi gitti gidiş o gidiş hiç arayıp sormadı
beni deli etti neymiş efendim aramamışım bende dedim benim ev tlf yok işine geleni cepten arıyorsun
dedim ben cepten aradıklerımın cebini aradım senin tlf ev tlf arayamam kontürüm dayanmaz dedim hadi ordan dedi......çok sinirlendim bide benim anneler günümü kutluyor .....pazar günü ne giderim ne ararım
birkere aradı tlf yetişemedim kapanmıştı...arkasından eşim aradı annem arıyormuş yokmuşsun diye yetişemedim dedim.....annesi ile konuştuktan sonrada eşim aradı annem ne dedi diye
dedim senin ailenin hepsi lohusa ben değilim dedim annen böle böle söledi dedim ne sıkıntısı var dedim
evet dedi biz hariç herkesin bi derdi var dedi.....ben gideyim soracam bugün dedi....eşimin en küçük kardeşi daha görmeye gelmedi yiğenlerini düşünün...............
bana böle yapan insanlarla görüşmek istemiyorum ama arada eşim var şaşkınım sinirim bozuluyor
maş. canım allah analaı babalı büyütsün çok çekmişsin hakkatenn uuuuffffff..Kızlar merhaba, ben de 7 mayıs saat 11.45 te anne oldum!
Oğlum 3590 gr, 48 cm doğdu,
Normal istedim, sonuna kadar gittim, 26 saat sancı çektim, ama nasip olmadı, bebeğimin kafası gelmedi, sezaryen oldum.
Böyle olacağını bilseydim önceden sezaryena karar verirdim, neyse hayırlısı.
Tüm doğuracak arkadaşlara Allah kolaylık versin diyorum. İnşallah benim gibi zor olmaz.
ALLAH yardımcınız olsun cannarım!
kızlar oğlum hastaneden çıktı. sarılığı 9'a düştü ama hala iki günde bir kontrole gidiyoruz. mama takviyesi yapıyoruz. şimdilik biraz daha sakinleştim. desteğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. çok fazla giremiyorum ve sanırım esas mesele de bu. o kadar alışmışım ki başım her sıkıştığında buraya koşmaya şimdi çoğu zaman kendimi yalnız hissediyorum. biraz düzene girsek daha çok gelicem ama du bakalım..
37+2günlük hamileyim canım çok çekiyo bide dondurmanın kilo aldırdığını bildiğim için yiyorum belki bebişime yarar die=)
kızlar oğlum hastaneden çıktı. sarılığı 9'a düştü ama hala iki günde bir kontrole gidiyoruz. mama takviyesi yapıyoruz. şimdilik biraz daha sakinleştim. desteğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. çok fazla giremiyorum ve sanırım esas mesele de bu. o kadar alışmışım ki başım her sıkıştığında buraya koşmaya şimdi çoğu zaman kendimi yalnız hissediyorum. biraz düzene girsek daha çok gelicem ama du bakalım..
her doğan bebek sarılıkmı oluyo benim sezeryanla doğumum olucak bu hafta alıcaktı doktorum ama erken doğarsa sarılık olur die bekletiyo
[k] {n} [k];6743609 .!.:bana gelince kızlar tüm geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim
kızım daha iyi ama ilçların etkisiyle çogunllukla uyuyor uykudan gözünü acabilirse emziriyorum ama 3 saati geçirmiyorum..
mikrobumuz biraz azalmış dün tekrardan kaka testi yaptık kızın kakası yemyeşil ve su gibiydi korktuk zehehirli ishalden ama şükürki temiz cıktı ilaçlardan böle heralde.
ishal devm edio ben emziriom alttan ıkınmayla beraber gidio ayyy varya bi ıkınıoki sanki koca insan!! çok zorlanıo dr göre ıkınma normal ishali kesmicem miikrobunu kakadan atıcak dio..
bişi sorucam aranızda devit3e başalyan varmı? biz bugün başladık 1 yaşına kadarda dvnm edicekmişiz damla şeklinde bizimki.. sabahları 3 damla veriorum.
hepinizi öp.
KISLAAR BİLİYOMUSUNUZ BENDE DOĞURDUM GELDİMMMdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
7 MAYIS gecesi sancılarım varı hafiften sabah kalkınca da kahverengi lekeler geldi.dr a gittim ve hemen muayene etti dr um..ve nişan geliyor 1 cm de açılma var dedi.hemen yatış verdi..
bende rahat bi şekilde yatış yaptım..cahil cesareti güle oynaya yattım hastaneye ama normal doğum yapacak arkadaşları korkutmak istemem ama 15 saat inanılmaz sancılar çektim kıslaar..epudüral istedim acılara dayanamayınca...Veee 8 mayıs saat 11 de meleğime kavuştum..hastaneye mutlu girdim ve inanılmaz mutlu çıktım...aradaki 15 saat çok zordu ama o kavuşmadan sonra herşey unutluyor kıslaar..herşeye değiyor inanın..Bütün bebek isteyenlere dua ettim..Allahım isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın inş...
e-Bahar Bebek
burdaki köşüm bebek te bizim meleğimiz kıslaarrr..
KISLAAR BİLİYOMUSUNUZ BENDE DOĞURDUM GELDİMMMdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
7 MAYIS gecesi sancılarım varı hafiften sabah kalkınca da kahverengi lekeler geldi.dr a gittim ve hemen muayene etti dr um..ve nişan geliyor 1 cm de açılma var dedi.hemen yatış verdi..
bende rahat bi şekilde yatış yaptım..cahil cesareti güle oynaya yattım hastaneye ama normal doğum yapacak arkadaşları korkutmak istemem ama 15 saat inanılmaz sancılar çektim kıslaar..epudüral istedim acılara dayanamayınca...Veee 8 mayıs saat 11 de meleğime kavuştum..hastaneye mutlu girdim ve inanılmaz mutlu çıktım...aradaki 15 saat çok zordu ama o kavuşmadan sonra herşey unutluyor kıslaar..herşeye değiyor inanın..Bütün bebek isteyenlere dua ettim..Allahım isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın inş...
e-Bahar Bebek
burdaki köşüm bebek te bizim meleğimiz kıslaarrr..
melincim maşalllah canım bebişine gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
selam güzel annişler nasılsınız benim midem problem kızlar nasıl yanıyor anlatamam
teşekkür ederiz teyzoşlarr..darısı size fulyacım ve ilgincim inş ...
yaa kızlar ben son 2 haftada 4 kg almısım.sağ ayağım hala davul gibi.basamıyorum uyusuk ve fena halde şiş 10 gün olacak nerdeyse.. çok zor.tansiyonum 13 e 8.normaldir sanıyorum
yaa kızlar ben son 2 haftada 4 kg almısım.sağ ayağım hala davul gibi.basamıyorum uyusuk ve fena halde şiş 10 gün olacak nerdeyse.. çok zor.tansiyonum 13 e 8.normaldir sanıyorum
yaa ozman yemim dondurma evt buara gerçekten kilo aldığımı farkettim 14 kilo almışım toplam çokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?