2009 Mayıs Anneleri

kızlarrr anneler günü hediyem geldi çok mutlu oldum yawww
eşim bir kolye almış ucunda bir çocuk annesine sarılıyor çok güsel yaa
doğum hediyeside alamadım dedim içime dert olmuştu dedi kuyumcuda gördüm annler günü için yapılmış dedi..........

aynen tatlım.senin gibiyim bendeeeeee:))

cnm güle güle kullan.iyi günlerde

evet kızlar yaa 37 haftaya kadar iyi.sonrası çok zor yaaa...

katılıorum cnm ya...
ben son 1 haftadır olu gıbıyım ewden dısarı bıyere cıkasım gelmıo...
yatsam tum gun catlıorum...
odem oldu heryerım ya...bıde ayakta kalsam hemen bel agrısı baslıo...hayırlısıyla bı kavussak meleklerımıze saglıkla:Saruboceq:
hanı sata gore mı hafta gıdıo gelışımıne goremı kızlarr ya?gelışımıne gore 1 hafta onde ya ondanmı bukadar agırlastım acaba dıorum ben ya...:uhm:

Ayy ne hoşş... İnce düşünmüş eşin..bana da en büyük armağan bebişim oldu galiba yarın anne olarak anneler gününe gireceğim..yaşasınn hihoyyyt

evet kızlar yaa 37 haftaya kadar iyi.sonrası çok zor yaaa...

Dayan cnm az kalmışş..Bir zamanlar ne uzak geliyordu 37 dimi..

aynen cnm son bir haftadır felaket zor..şiştik diye heralde.hiçte doğurcak havam yok:) tık yok gibi.gidip kestirip aldırsam mı artık ya:)))

benim tam sata göre gitti cnm..muhremel doğum tarihim 8 mayıstı..ama usg ye göre 1 hafta önden gidiyorduk..yine de sata göre doğum yaptım..

yaa evet.hatta burcuyla konusurduk hep 30 olsak ne güzel olur falan diye..az kaldı.ama zaman daha bir yavas geciyor artık buda bir gercekk:çok üzgünüm:

yaa evet.hatta burcuyla konusurduk hep 30 olsak ne güzel olur falan diye..az kaldı.ama zaman daha bir yavas geciyor artık buda bir gercekk:çok üzgünüm:

zaman yaklastıkca bızded sabır falan azalıo galıba fulyacım ya...:çok üzgünüm:
30 lu haftalar efet cok uzaktı bı zamnlar...şimdi dogum için gun sayıyoruz:teytey:dogumdan sonrda 40 cıksa sole olsa falan dıe beklıycez heralde...:asigim:

Kızlar selam, uzun zamandır foruma bakamıyorum. 2 mayısta sağlıklı bir doğum yaptım. Bu süre zarfında doğum yapanları tebrik ediyorum. Bekleyenler de umarım kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavusur ya:) kızlar ya bişi sorucam bizim bebiş cok obur ya sürekli emmek istiyor ne yapsam ya bilemiyorum, 2-3 saat emziriyorum, geceler cok uzun... anne sütü yeterliymiş ama bizim bebişin ağzı durmak bilmio yaa:/ napıcam kızlar bi akıl verin.

melin fulya çok sağolun kızlar en büyük hediye o çileli günlerin ardından doğan güneşim
hatta benim iki güneşim var kuzucuklarım ........

biz yemek yedik bulaşığı makinaya attım pazarlıkları yerleştirdim size bi bakem içeri geçecem sütümü sağacam bebeklerin yemek saati öptüm sizleri

doğurmayan arkadaşlar zaman çok az kaldı rabbim hayırlısını versin hakkınızda
sizlerde kuzularınızı koklayacaksınız az kaldı

ahhh cnm ne güsel diyecem çünki sütüm çok az bir bebeğim emiyor diğeri emmiyor zaten birinide biberonla besledikden sonra emzire biliyorum yoksa öteki bebişi besleyemiyorum ......yani sana özendim

cnm sen doktorunla konuş 2 saatte bir 40 dk.emzirsen yeter
20 dk.bir meme 20 dk.bir öle demişlerdi bebek hemşireleri bana

hm ok bu aksam bi de bunu deneyeyim. kaç dakkikada gögüs bosalıyorki, bos gögsü emdiği için mi acaba uzun sürüyor dersin?
2 saatte bir uyandırıos ; ama bizim beyefendi saatte bi istio, ağzı hep acık. insallah dediğin formul tutar.

Canım senin sütün neden az , yani benimde cok yok aslında sanırım ; ama ben sürekli komposto , humana nın still tea cayı ( günde 2-3 fincan) , 1 şişe vitamalt , ve bol su içiorum. sende belki denersen işe yarayabilir. yani umarım cok olur hepimizin sütü... İkizlerin mi var senin ne güsel...

selam şekerelerr bugün misafir vardı gelemedim ancak akit buldum
zaten benim cadı gündüz geceyi birbirine karıştırdı birsenin dediği gibi zombi oldum:)))
gündüz misafirden yatamadım akşam kız ddurmuyor bakalım sonumuz hayrola

bebeğin hayırlı olsun canım benim bebeğimde 30 nisanda dünyaya geldi önceleri az emiyordu şimdi çok emiyor ben sana bebek hemşiresinin söylediğini söyleyim 15 dk bir göğsü sonra gaz çıkarın 15 dk diğer göğsü emzirin dedi eğer doymadıysa daha istiyorsa bi 10 dk yatağına yatırıp konuşun sonra 15 dk daha emzirin dediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…