bende son 2 haftada 4 kilo almışım gözlerime inanamadım bu tartı yanlış tartıyo bile dedim doktora :)
SORMA CNM YA AYNI BENDE OYLEYIM 90 A MERDIVEN DAYADIM FALLAsenağlama
yahu 21 kılo aldın ben ya artık bıraktım tartılmayı...odemden dolayı şiştimi soledı dr en son bu uc haftada...ellerim ayaklarım davull gıbısenağlama
KISLAAR BİLİYOMUSUNUZ BENDE DOĞURDUM GELDİMMMdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
7 MAYIS gecesi sancılarım varı hafiften sabah kalkınca da kahverengi lekeler geldi.dr a gittim ve hemen muayene etti dr um..ve nişan geliyor 1 cm de açılma var dedi.hemen yatış verdi..
bende rahat bi şekilde yatış yaptım..cahil cesareti güle oynaya yattım hastaneye ama normal doğum yapacak arkadaşları korkutmak istemem ama 15 saat inanılmaz sancılar çektim kıslaar..epudüral istedim acılara dayanamayınca...Veee 8 mayıs saat 11 de meleğime kavuştum..hastaneye mutlu girdim ve inanılmaz mutlu çıktım...aradaki 15 saat çok zordu ama o kavuşmadan sonra herşey unutluyor kıslaar..herşeye değiyor inanın..Bütün bebek isteyenlere dua ettim..Allahım isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın inş...
e-Bahar Bebek
burdaki köşüm bebek te bizim meleğimiz kıslaarrr..
oyoyoyyyy cnm bnım hayırlı olsun bıtanem..okasdra sancıya degdı dıyosun yanı annesı..maşallah....Allah analı babalı buyutsun hanıfecimmm
kızlar oğlum hastaneden çıktı. sarılığı 9'a düştü ama hala iki günde bir kontrole gidiyoruz. mama takviyesi yapıyoruz. şimdilik biraz daha sakinleştim. desteğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. çok fazla giremiyorum ve sanırım esas mesele de bu. o kadar alışmışım ki başım her sıkıştığında buraya koşmaya şimdi çoğu zaman kendimi yalnız hissediyorum. biraz düzene girsek daha çok gelicem ama du bakalım..
bak hersey yoluna gırıo cnm yavas yavas..cok sewındım hastahaneden cıktıgınıza...hadı gecmişolsun...:1hug:
[k] {n} [k];6743609 .!.:bana gelince kızlar tüm geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim
kızım daha iyi ama ilçların etkisiyle çogunllukla uyuyor uykudan gözünü acabilirse emziriyorum ama 3 saati geçirmiyorum..
mikrobumuz biraz azalmış dün tekrardan kaka testi yaptık kızın kakası yemyeşil ve su gibiydi korktuk zehehirli ishalden ama şükürki temiz cıktı ilaçlardan böle heralde.
ishal devm edio ben emziriom alttan ıkınmayla beraber gidio ayyy varya bi ıkınıoki sanki koca insan!! çok zorlanıo dr göre ıkınma normal ishali kesmicem miikrobunu kakadan atıcak dio..
bişi sorucam aranızda devit3e başalyan varmı? biz bugün başladık 1 yaşına kadarda dvnm edicekmişiz damla şeklinde bizimki.. sabahları 3 damla veriorum.
hepinizi öp.
ohoh kuzucuklar dahada ıı oluo artık cok sewındım cnm prensesın cok daha ıı olmasına... ...devit3 ude komsum yenı dogum yaptı ondan suydum bebk 15gunluk olduktan mı 1aylıkmı ondan sonra mı ne baslanıomus...:asigim:
oyoyoyyyy cnm bnım hayırlı olsun bıtanem..okasdra sancıya degdı dıyosun yanı annesı..maşallah....Allah analı babalı buyutsun hanıfecimmm:nazar::nazar: [/QUOTE .!.:
saol tatlım...aynen ...şimdi o sancıların hepsini unuttum bile..meleğim yanımda ne mutlu bana... darısı başına olsun inş....kolaylıklarlaa.s.a.s.
bende son 2 haftada 4 kilo almışım gözlerime inanamadım bu tartı yanlış tartıyo bile dedim doktora :)
sanırım ödemden dolayı böyle benimde ayaklarım fil ayağı gibi oldu ne kadar yan gelip yatsamda şişiyo .. annem dalga geciyo kocanın ayakkabılarını giy diye, büyük gelen ayakkabılarım bile gelmez oldu..
kızlarrr anneler günü hediyem geldi çok mutlu oldum yawww
eşim bir kolye almış ucunda bir çocuk annesine sarılıyor çok güsel yaa
doğum hediyeside alamadım dedim içime dert olmuştu dedi kuyumcuda gördüm annler günü için yapılmış dedi..........
evet kızlar yaa 37 haftaya kadar iyi.sonrası çok zor yaaa...
kızlarrr anneler günü hediyem geldi çok mutlu oldum yawww
eşim bir kolye almış ucunda bir çocuk annesine sarılıyor çok güsel yaa
doğum hediyeside alamadım dedim içime dert olmuştu dedi kuyumcuda gördüm annler günü için yapılmış dedi..........
evet kızlar yaa 37 haftaya kadar iyi.sonrası çok zor yaaa...
katılıorum cnm ya...
ben son 1 haftadır olu gıbıyım ewden dısarı bıyere cıkasım gelmıo...
yatsam tum gun catlıorum...
odem oldu heryerım ya...bıde ayakta kalsam hemen bel agrısı baslıo...hayırlısıyla bı kavussak meleklerımıze saglıkla:Saruboceq:
hanı sata gore mı hafta gıdıo gelışımıne goremı kızlarr ya?gelışımıne gore 1 hafta onde ya ondanmı bukadar agırlastım acaba dıorum ben ya...:uhm:
katılıorum cnm ya...
ben son 1 haftadır olu gıbıyım ewden dısarı bıyere cıkasım gelmıo...
yatsam tum gun catlıorum...
odem oldu heryerım ya...bıde ayakta kalsam hemen bel agrısı baslıo...hayırlısıyla bı kavussak meleklerımıze saglıkla:Saruboceq:
hanı sata gore mı hafta gıdıo gelışımıne goremı kızlarr ya?gelışımıne gore 1 hafta onde ya ondanmı bukadar agırlastım acaba dıorum ben ya...:uhm:
Ayy ne hoşş... İnce düşünmüş eşin..bana da en büyük armağan bebişim oldu galiba yarın anne olarak anneler gününe gireceğim..yaşasınn hihoyyyt
Dayan cnm az kalmışş..Bir zamanlar ne uzak geliyordu 37 dimi..
yaa evet.hatta burcuyla konusurduk hep 30 olsak ne güzel olur falan diye..az kaldı.ama zaman daha bir yavas geciyor artık buda bir gercekk:çok üzgünüm:
Kızlar selam, uzun zamandır foruma bakamıyorum. 2 mayısta sağlıklı bir doğum yaptım. Bu süre zarfında doğum yapanları tebrik ediyorum. Bekleyenler de umarım kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavusur ya:) kızlar ya bişi sorucam bizim bebiş cok obur ya sürekli emmek istiyor ne yapsam ya bilemiyorum, 2-3 saat emziriyorum, geceler cok uzun... anne sütü yeterliymiş ama bizim bebişin ağzı durmak bilmio yaa:/ napıcam kızlar bi akıl verin.
ahhh cnm ne güsel diyecem çünki sütüm çok az bir bebeğim emiyor diğeri emmiyor zaten birinide biberonla besledikden sonra emzire biliyorum yoksa öteki bebişi besleyemiyorum ......yani sana özendim
cnm sen doktorunla konuş 2 saatte bir 40 dk.emzirsen yeter
20 dk.bir meme 20 dk.bir öle demişlerdi bebek hemşireleri bana
Kızlar selam, uzun zamandır foruma bakamıyorum. 2 mayısta sağlıklı bir doğum yaptım. Bu süre zarfında doğum yapanları tebrik ediyorum. Bekleyenler de umarım kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavusur ya:) kızlar ya bişi sorucam bizim bebiş cok obur ya sürekli emmek istiyor ne yapsam ya bilemiyorum, 2-3 saat emziriyorum, geceler cok uzun... anne sütü yeterliymiş ama bizim bebişin ağzı durmak bilmio yaa:/ napıcam kızlar bi akıl verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?