hımmm gördüm hehehee
ben onu NO diye okuyorum kesin gözlük almam lazımmm
bende bu akşam çekip koyayım bari seni yanlız bırakmam merak etme ama bide resim koymayı bilsem :)))
bu arada bu MQdediğin şey nerde görsem anladım da görmedim
bu arada seninle 3-5gün arayla doğurcaz galiba kısmetse
evet çok yakın sezeryan olursa aynı günlere bile denk gelebilir
arkadaşlar hepinize günaydın.hayırlı sabahlar.
daha benimde çatlağım yok ama zaten çatlak olmadan sürmek gerekiyor.yani önceden tedbirini almamız lazım.olduktan sonra sürsekte geçmez bir daha. badem yağı sürmüyorum ben.çünkü badem yağının kıllandırma özelliği var.hani saçı dökülenler filan da badem yağı sürerlerya saçlarına zeytin yağı ile birlikte.o yüzden bebe yağı aldım.banyodan sonra nemlendirsin diye sürüyorum.birde kakao yağı aldım ama ona daha başlamadım.kayısı yağıda oluyormuş.sürenler var.
birde omega 3 balık yağı hapı. ben hiçbirşey yiyemiyordum.doktor o yüzden verdi sanırım.hani bol bol et,balık yememiz lazımya oyüzden.gerçi hala balık yiyemiyorum ama neyse.
sezeryan mıııı:1shok: allah ona gerek kalmadan doğum versin olanları göörüyorum çok zor
Günaydın bayanlar....
canım sen kako yağını nerden aldın aktardanmı?
sezeryan mıııı:1shok: allah ona gerek kalmadan doğum versin olanları göörüyorum çok zor
günaydın mayıs anneleri ve melekleri
güzel bir güne başladık
bugün ikili testimizin sonucunu alıcaz bakalım
inşallah iyidir
arkadaşlar hepinize günaydın.hayırlı sabahlar.
daha benimde çatlağım yok ama zaten çatlak olmadan sürmek gerekiyor.yani önceden tedbirini almamız lazım.olduktan sonra sürsekte geçmez bir daha. badem yağı sürmüyorum ben.çünkü badem yağının kıllandırma özelliği var.hani saçı dökülenler filan da badem yağı sürerlerya saçlarına zeytin yağı ile birlikte.o yüzden bebe yağı aldım.banyodan sonra nemlendirsin diye sürüyorum.birde kakao yağı aldım ama ona daha başlamadım.kayısı yağıda oluyormuş.sürenler var.
birde omega 3 balık yağı hapı. ben hiçbirşey yiyemiyordum.doktor o yüzden verdi sanırım.hani bol bol et,balık yememiz lazımya oyüzden.gerçi hala balık yiyemiyorum ama neyse.
günaydın arkadaşlar herkese nasılsınız biz bir haftadır bebişimle mesai yapıyoruz( eve geç gidiyoruz yorgunluk var pazarın gelmesini dört gözle bekliyorum
ben normal yapamam gibi geliyor tüp bebek olduğu için de riske atmak istemiyorum sen ne duydun ki sezeryanda ne varr
günaydın güzel anneler dün giremedim arkadaşlar çünkü inanılmaz başım ağrıdı işe bile gelemedim valla evde yattım.Çatlaklarla ilgili bende mustela kremi öneririm sizlere kullanan arkadaşlarım cok memnun kalmıştı bende aldım ve 1 aydan beri kullanıyorum şimdilik hiçbirşey yok maşallah bende ilave olarak duştan sonra bebe yağı kullanıyorum ama onu hep kullanırım ben zaten cildim cok kurudur
hepinize mutlu ve sağlıklı günler diliyorum
Günaydın canım. Çok geçmiş olsun.
Mustela için bende çok iyi şeyler okudum. İnşallah işe yarar bakalım. Şu bebe yağını bende alayım bari. Kuruluğuda o önlesin...
teşekkür ederim arkadasım bebe yağını duştan sonra kullanıyorum mustelayıda her sabah vucudumum her yerine güzelce sürüyorum sende yap bence yumuşacık oluyor heryeri insanın cok güzel ve mis gibi ben zaten kreme hiç dayanamam
Ben bu akşam eşime Mustele'nın kremini aldırıcam. Nette iyi şeyler okudum. Bakalım deneyeceğiz artık. Kakao yağı da alıp arada onu da süreceğim...
Bana Folik Asit harici bişey vermedi. En son gittiğimde 12 haftalıktım bırakayım mı dedim hayır aynen devam dedi. Bakalım ay sonunda ne diyecek?
Valla ikili test iyi çıkarsa üçlüyü yapmayabiliyorlarmış ama ne bileyim ikili testi yaptırsaydın keşke canım ya...
günaydın kızlar bu sabah zr kalktımm başım dönüyordu neyseki geçti biraz çatlAk için bir krem verdi doktor ama içerde içeri gidince ismini yazarım pahalı biraz ama umarım etkili olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?