2009 Mayıs Anneleri

günaydın arkadaşlar herkese nasılsınız biz bir haftadır bebişimle mesai yapıyoruz( eve geç gidiyoruz yorgunluk var pazarın gelmesini dört gözle bekliyorum

Günaydın bayanlar....
canım sen kako yağını nerden aldın aktardanmı?

günaydın mayıs anneleri ve melekleri
güzel bir güne başladık
bugün ikili testimizin sonucunu alıcaz bakalım
inşallah iyidir

Hadi bakalım canım inşallah çok iyi çıkar sonuçların...

Bende dün akşam Mustele adlı kremi aldırdım eşime. Biraz pahalı ama iyi geldiğini okudum biçok yerde. Bu sabah başladım. 6.aya kadar günde bir defa , 6.aydan sonra günde 2 defa demiş eczacı. Birde Kakao yağı alacağım. Oda iyiymiş. gerçi genlerde varsa ne yaparsan yap bir işe yaramıyor ama yinede tedbir almak lazım...

günaydın arkadaşlar herkese nasılsınız biz bir haftadır bebişimle mesai yapıyoruz( eve geç gidiyoruz yorgunluk var pazarın gelmesini dört gözle bekliyorum

Günaydın Ilgıncım. Yorma fazla kendini ya. Hafta sonuda güzelce dinlen. Bende geldim işe , kahvaltımı yaptım kızımla şimdi işlere başlayacağız :)

ben normal yapamam gibi geliyor tüp bebek olduğu için de riske atmak istemiyorum sen ne duydun ki sezeryanda ne varr

Tabi ki sağlıklı olan herşeyin doğal olanı. Bende normal istiyorum, kendimi buna hazırlıyorum ama bilmiyorum ya son anda cayar mıyım :)

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler dün giremedim arkadaşlar çünkü inanılmaz başım ağrıdı işe bile gelemedim valla evde yattım.Çatlaklarla ilgili bende mustela kremi öneririm sizlere kullanan arkadaşlarım cok memnun kalmıştı bende aldım ve 1 aydan beri kullanıyorum şimdilik hiçbirşey yok maşallah bende ilave olarak duştan sonra bebe yağı kullanıyorum ama onu hep kullanırım ben zaten cildim cok kurudur
hepinize mutlu ve sağlıklı günler diliyorum

Günaydın canım. Çok geçmiş olsun.

Mustela için bende çok iyi şeyler okudum. İnşallah işe yarar bakalım. Şu bebe yağını bende alayım bari. Kuruluğuda o önlesin...

Günaydın canım. Çok geçmiş olsun.

Mustela için bende çok iyi şeyler okudum. İnşallah işe yarar bakalım. Şu bebe yağını bende alayım bari. Kuruluğuda o önlesin...

teşekkür ederim arkadasım bebe yağını duştan sonra kullanıyorum mustelayıda her sabah vucudumum her yerine güzelce sürüyorum sende yap bence yumuşacık oluyor heryeri insanın cok güzel ve mis gibi ben zaten kreme hiç dayanamam

Bende çok severim kremi. Ama şimdi insan ne kullansa korkuyor artık :) Zaralı mıdır diye elli defa araştırıyoruz :)

canım bende mustelanın kremini kullanıyorum kullanan arkadaşlar mennun kalmışlar.kakao yağınıda kalça ve ayakbölgem için kullanıyorum.çok faydalı.bende 12 +5 ken gittim doktora folik asiti bırak dedi elevit verdi.bir dahaki gittiğinde muhtemelen bıraktırır.a.s.

günaydın kızlar bu sabah zr kalktımm başım dönüyordu neyseki geçti biraz çatlAk için bir krem verdi doktor ama içerde içeri gidince ismini yazarım pahalı biraz ama umarım etkili olur

günaydın kızlar bu sabah zr kalktımm başım dönüyordu neyseki geçti biraz çatlAk için bir krem verdi doktor ama içerde içeri gidince ismini yazarım pahalı biraz ama umarım etkili olur

Günaydın canım... Şimdi daha iyisin umarım? Hangi kremi verdi doktor? Birde ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…