2009 Mayıs Anneleri

ay canım senindemi pazartesi doğum olucak ,inşallah normalolurhihoyyyt dualrımız seninle canım

canım sen nerelerdesin ya özledik valla pazartesi iyi haberlerini bekleyeceğiz canımhihoyyyt

kızlar şerbet tepsim diğer tarafada ekledim bakalım beğenecekmisiniz resme tıklayınca büyüyor

çok şık olmuş canım eline sağlıkalkisalkisalkis

Allah analı babalı büyütsün canım:lepi: oyy maşallah oğluşuna

kızlar naber ayşegülcüm tabi hıçkırıyorlar
semracım sağol şafak 1 benim çok heyecanlıyım gerçi çevremdekiler daha heyecanlı.
bugün işyerimden arkadaşım geldi ilk kez gördü hamileyken şaşırdı şişmişsin diyor çok güldüm

bu arada Melin gözün aydın.
Dırım bak kaynanana sonradan çıktı oyunu.Eşinde jest yapıp gönlünü almış.
fulyaaaaaaaaaa doğum ne zaman

merhaba kizlar a.s.

melincim alsucum alyssacim hayirli olsun kizlar a.s. Rabbim saglikli hayirli salih evlat eylesin boncuklari a.s.

marliynde dogurmus yaf :) ben kacirmişim :) canim seninde hayirli olsun :) saglikli hayirli salih evlat olsun inşaAllahh defnecik :)

pazartesi patlamasi var bide :) kaç kişi tam sayamadim :) hepinize kolay dogumlar kizlar a.s. dualarimiz sizinle :)

mayis 2009 anne ve az zamani kalan anne adaylariiiiiiii :ecrin_bebek:
ilk anneler gününüz kutlu olsunnnn hihoyyyt alkisalkisalkis
kuzucuklarinizla bir ömür boyu mutlu huzurlu olun inşaAllahh yerimseniben
bebişleriniz,aileleriniz ve tüm sevdiklerinizle nice anneler günlerineeee a.s.
hepinizi kocaman öpüyoruz Ayse Serra'mla Şeniz kaydirigubbakcemile5

tüm annelerin ve anne adaylarımızın gününü kutlarım güzel annelerimma.s.a.s.:teytey::teytey:

Son düzenleme:
bu arada Melin gözün aydın.
Dırım bak kaynanana sonradan çıktı oyunu.Eşinde jest yapıp gönlünü almış.
fulyaaaaaaaaaa doğum ne zaman

tatlım hadi bakalım son 1 gün.. sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm.
benim bilen-miyorum cnm.şimdilik bir belirti yok :)))

kızlar cvp yazamıyorum benim veletler gündüz moduna geçtiler yemek yiyosss

ayy cnm allah kolaylık güç versin kuzum sana.

kızlar hepımızın annelerın gunu kutlu olsun....
benım kız bugunde gelmedı pzt mecbur sezeryan artık sabahtan berı gezıyorum belkı hareket edınce suyum falan patlar dıye ama ne fayda
babam geldı buaksam sakaryadan suprız yapmıs cok sevındım nezamandır gormuyodum annemler,4 kardesım gorumcem kocam evde gezınecek yer yok bı görsenız ayy korkum hafıfledı valla

kızlar daha once sormustum ama sezeryandan cıkınca nekadar sonra sütünüz geldı?

Arkadaslar uzun bir maratonun nerdeyse sonuna geldiniz...Bbebislerine kavusmus anneler bbekleriyle ilk anneler gununu kutlayacaklar,ne mutlu onlara...Kavusmayanlar da o heyecanla kutlaycaklar.Ama suna eminim ki bu anneler gununde herkes tipki sezen aksu'nun sarkisinda dedigi gibi ANNESINI DAHA IYI ANLAYACAK..Sizerin ve ozellile sizleri dunyaya getiren annelerinizin ellerinden opup,anneler gunuzu kutluyorum a.s.

a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.SEVGİLİ YENİ ANNE OLANLAR VE ANNE OLMAK İÇİN BEKLEYENLER HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUNa.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

GÜNAYDIN GÜZEL ANNELER

BEBıŞıNı KUCAĞINA ALAN YADA 9 AYDIR HALA KARNINDA TAŞIYAN TÜM MAYISANNELERıNıN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM VE SıZLERı COK SEVıYORUM.
[

Uyku tutmadı beni canlarım yarın sabah bu saatlerde hastanede olucam inşallah.Sevinç,mutluluk üzüntü hepsini birden yaşıyorum bu sabah eşim uyuyor hala ben ağlıyorum uyandığımdan beri.Annemin şimdiden kıymetini daha iyi anladım ben daha kucağıma bile almadan içim gidiyorsa bebeğim için benim canım annem cok üstüme düştüğünde neden kızdım ki ona.Annecim seni cok ama cok seviyorum.

bıgudi cnm sezeryandan sonra hemen gelen var gelmeyen var kişiye göre değişiyor korkma ama senin gelir sütün zamanında doğum olacak çünki benim bile biraydan fazla zaman olmasına rağmen az uz geliyor

Günaydınn güzel anneler ve adaylara.s.
Anne olanların ve olmayı bekleyenlerin annelerin günü kutlu olsun.Allah evlatlarımızla ailelerimizle daha nice anneler günü nasip etsin inşallah.
Pazartesi doğuma gideceklere allah yardım etsin.Sağlıkla kolayca kuzucukları kucaklarına alsınlar inşallah.:1hug:
Ben bakalım bebek beklerse inş cumaya alcam yavrumu kucağıma.Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…