Cnm bende senden haber bekliyodum,Allah analı babalı büyütsün inş., darısı başımaKızlar merhaba, ben de 7 mayıs saat 11.45 te anne oldum!
Oğlum 3590 gr, 48 cm doğdu,
Normal istedim, sonuna kadar gittim, 26 saat sancı çektim, ama nasip olmadı, bebeğimin kafası gelmedi, sezaryen oldum.
Böyle olacağını bilseydim önceden sezaryena karar verirdim, neyse hayırlısı.
Tüm doğuracak arkadaşlara Allah kolaylık versin diyorum. ınşallah benim gibi zor olmaz.
ALLAH yardımcınız olsun cannarım!
Allah analı babalı büyütsün cnm, maşallah bebişineKISLAAR BıLıYOMUSUNUZ BENDE DOĞURDUM GELDıMMMdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
7 MAYIS gecesi sancılarım varı hafiften sabah kalkınca da kahverengi lekeler geldi.dr a gittim ve hemen muayene etti dr um..ve nişan geliyor 1 cm de açılma var dedi.hemen yatış verdi..
bende rahat bi şekilde yatış yaptım..cahil cesareti güle oynaya yattım hastaneye ama normal doğum yapacak arkadaşları korkutmak istemem ama 15 saat inanılmaz sancılar çektim kıslaar..epudüral istedim acılara dayanamayınca...Veee 8 mayıs saat 11 de meleğime kavuştum..hastaneye mutlu girdim ve inanılmaz mutlu çıktım...aradaki 15 saat çok zordu ama o kavuşmadan sonra herşey unutluyor kıslaar..herşeye değiyor inanın..Bütün bebek isteyenlere dua ettim..Allahım isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın inş...
e-Bahar Bebek
burdaki köşüm bebek te bizim meleğimiz kıslaarrr..
yaa evet.hatta burcuyla konusurduk hep 30 olsak ne güzel olur falan diye..az kaldı.ama zaman daha bir yavas geciyor artık buda bir gercekk:çok üzgünüm:
Rabbim analı babalı büyütsün inş.Kızlar selam, uzun zamandır foruma bakamıyorum. 2 mayısta sağlıklı bir doğum yaptım. Bu süre zarfında doğum yapanları tebrik ediyorum. Bekleyenler de umarım kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavusur ya:) kızlar ya bişi sorucam bizim bebiş cok obur ya sürekli emmek istiyor ne yapsam ya bilemiyorum, 2-3 saat emziriyorum, geceler cok uzun... anne sütü yeterliymiş ama bizim bebişin ağzı durmak bilmio yaa:/ napıcam kızlar bi akıl verin.
siboşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canlarrrr nasılsınız kızzzzzzzz
burcu tüm sıkıntıların normal tatlım son demdesin
ben 32 haftada yasadım o dediklerini az kaldı çok az
sakın sezeryandan korkma bişeycik yok acıp kapatacan gözünü
tosbişin yanındaa.....
siboşum poposuna msj yap benimkilerde mamadan kabız
karnı ağrıyınca poposuna masaj yapıyorum azcuk üstüme işiyolar ama işe yarıyor
benim veletlerim doymuyor kızlar 2 saatte bir olayımız yalan oldu
mama oranını yükselttim 50 cc idi 70 75 cc yapıyorum yinede vıyaklıyolar yawwww uykusuzum yorgunum inanın 4 gün oldu banyo yapamadım yaaa
Teşekkürler cnma.s.Melin,Alsu,Alyssa hayırlı olsun bebişleriniz allah analı babalı büyütsün.
Knk biz devit3 1 haftalıkken başladık.2 yaşına kadar kullanılacak demişti bana doktor.
Pazartesi anne olacaklarada rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.
Birsommm nolsun oğlanla uğraşıyorum Cuma gece kaka yapmıştı ondan beridir hiç yapmadı karnı ağrıyo kuzumun bi ıkınıyo görceksin kıpkırmızı oluyor.3 damla zeytinyağı verdim inşallah işe yarar :çok üzgünüm:
canım ya yağıza üzüldüm yediklerinde yapar sende bu ara zeytinyağlı ye bide tadı kötüdür ama kefir iç bebek ondan da yararlansın kefir bağırsak sistemini düzenliyor sütünden bebeğine geçer rahatlatır 6 aydan itibaren bu sorun olan bebeklere veriyorlar çünkü.Zeytinyağınıda iyi yapmışsın bir çay kaşığıda kayısı suyu içirebilirsin oda iyi gelir.geçmiş olsun canım.Anneler gününde kutlu olsun.Melin,Alsu,Alyssa hayırlı olsun bebişleriniz allah analı babalı büyütsün.
Knk biz devit3 1 haftalıkken başladık.2 yaşına kadar kullanılacak demişti bana doktor.
Birsommm nolsun oğlanla uğraşıyorum Cuma gece kaka yapmıştı ondan beridir hiç yapmadı karnı ağrıyo kuzumun bi ıkınıyo görceksin kıpkırmızı oluyor.3 damla zeytinyağı verdim inşallah işe yarar :çok üzgünüm:
Ay bendede heyecan var ama sakinim hatta annem kardeşimle konuşuyor hiç ablan heyecanlı değil diyor bide içimi bana sor bende meraktayım.Niye geceden gidiyorsun ki beni sabah 8 de çağırdılar gece 12 den sonra bişey yemiycem bende akşamüstü duş alıp saçıma b fön çektircem kızıma güzel gözükeyim Allah yardımcımız olsun.Cnm inş. kolay geçer, aklımdan sürekli ya uyanamazsam, ya uyandığımda artık çok geç olursa.. gibi böyle abuk sabuk şeyler geçiyo, zaten neşterden fln acayip korkarım ben oda kabus gibi, heralde epidurale dayanamam, bide niyeyse refakatçi almayacaklar yanıma bu gece, oturup kalkmakta zor olacak,
Cnm maşallah oğluşlarına bol bol yesinler, inş. hiç yeme sıkıntsı çekmezler
Neyse biraz rahatlamam lazım benim bi duş fln alayım, bugün yine girmeye çalışıcam, öptüm hepinizş
Teşekkürler cnma.s.
Gaz var heralde Serra dada yediklerinizdendir kızlar bi kağıda böyle rahatsız olduğunda ne yediğini yaz 2. dede olursa bebeğe dokunuyor demektir.merhaba kizlar a.s.
sibelcim geçmiş olsun oglusuna..zeytinyagi inşaAllah işe yarar..poposuna da sürseydin biraz..kimden duydum hatirlamiyorum ama işe yariyor diye biliyorum..
birsencim canim ya..Allah kolaylik versin sana..yasadigin zorlugu tahmin etmek bile zor..ama olsun be..degiyorlar herşeye
burcucum canim hiç korkma..mutlu olarak girmeye caliş..benim gibi noluyor o ne bu ne o kim bu kim diye sorularla ugrasma :) sadece bebişine artik kavusagini düşünzaten korktuguna degmiyor inan :) gözünü kapatip acmanla bir oluyor herşey :) yarin dualarimiz sizlerle olcak..sapa saglam atlatacaksiniz hepiniz inşaAllah gebeligin son anlarinin keyfini cikarin
bize gelince..ayse serra hanima bi haller oldu..uyumak istiyor ama uyuyamiyor..altini temizliyorum,yediriyorum,gazini cikariyorum uyumuyor yaaaa..uyumayinca yemek saatleri hepten sasiyor..yarim saatte bir emziriyorum bu sefer uyuyana kadar..sonra bi uyuyor..3-4 saat deliksiz..nuh diyor uyanmiyor..ay bi düzene giremedik yaa..bu ıkınmalar bizde de var..valla cocuk "S"sekline giriyorsayesinde ne yiyecegimi sasirdim..abzürt zübzürt seyler yiyorum :)) oyyy oyyyy inşaAllah normale döneriz biran önce :)
hadi bakalım cnm ahyırlısı olsun,az kaldı :teytey::teytey:merhaba kızlar. haberlerim var size! dün doktor kontrolümüz vardı. önce ultrasonla baktı doktor. 38+0 da kilosu 3600'u geçmiş bebeğimin. çatı muayesinde belli olur son durum dedi doktorum. eh yattık çatala. bu zamana kadar okuduklarımdan dolayı tedirgindim ama hiç canım yanmadı. sadece gıcık bir durum. neyse sonuca gelince, doktor elini bir attı, adamcağız şok oldu! :1shok: "çatın o kadar dar ki iki parmağım zor girdi" dedi. sen ilişkilerinde de acı duyuyorsundur dedi. bende bazen dedim.bazen değil,çoğu zaman olmalı dedi. "normal doğum zor olur bile demiyorum, imkansız, gece saat 3'te acil de gelsen sezaryen olacaksın" dedi! delikafadulden yani 12 mayıs salı günü saat 3'te sezaryene giriyorum kafamçokkarıştı sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. ayyy 4 günüm kaldıııdelikafadulden kocam da bugün akşama geliyoralkisalkisalkis önce babasına sonra tosununa kavuşacamkaydirigubbakcemile2
tebrik ederim cnm ,Allah analı abablı büyütsün inşmerhaba arkadaşlar.öncelikle bizi tebrik edenlere teker teker teşekkür ediyorum.
6 mayıs çarşamba günü bursa uludağ üniversitesi tıp fakültesine doğum için gün almaya gittim.ama yatış verdiler 38+6 olmuştuk.bebişte ventrikülomegali olduğu için daha fazla tutmak istemediler.eşim istanbuldan yola çıktı ananem geldi.doğuma tek başıma girdim eşim yetişemedi.uyumak istemedim.çok korkuyordum bişey olur diye.o yüzden epidural istedim.ikinci denemede epidural takıldı canımız yandı ama.sezeryana girmeden önce serklajımız alındı onun acısı kadar yanmadı ama.ve doğum başladı.doğumhanedeki hemşire iri bebek olucak galiba demişti.usgde 4.100 gr çıkmıştı kilomuz.anestezi druyla konuşurken simsiyah saçlı bir kız geliyor dedi.karnıma bastırdılar 2 defa ve bir ciyaklama.öyle böyle değil.çok kart sesli bir kızım var.4kg 2 gr 54 cm boyunda kara gözlü kara saçlı cimcimem.o gün pediatri kontrolünden geçtikten sonra ilk mamasını yavaş almış ikinci mamasını normal almış.saat 21:30da yanıma verdiler.herşey çok güzeldi.ilk gören ben oldum yağmurun kopyası.bugün taburcu olduk.daha yatmamız gerekiyordu ama anane yağmuru getirmiş.beni tekerlekli sandalyede görünce dudaklarını büktü.servise almadılar bende başladım onunla birlikte ağlamaya.drumuz gördü tam giricektikki ananem damla su,yu getirdi.kardeşini sevdi bir güzel ilk başta yadırgadı ama.benim dünden beri böbrek ağrım var bu sabah usg çekildi.normal çıktı böbrek yolu iltihabımız varmış.dün akşam bebiş biraz ateşlendi ama çok şükür düştü.kendi isteğimizle taburcu oldum.pazar günü evime dönücem inş.şimdilik böyle kızlar yağmur yanımdan ayrılmıyor kardeşi bırak emzirme diyor kıskançlıklar başladı anlıycanız.eve dönünce facebooka resimlerimizi koyucaz ordan görebilirsiniz yaptırabilirsem dayım bu akşam atabilir
ay canım Allah kurtarsın inş,bende perşembe günü suni sancıyla doğum yapıcam bakalım inş iyi geçer.a.s.Ben Geldim.İyimisiniz arkadaşlarım.
Bugün doktora gittik.Ve malum catı kontrolunun 2.si yapıldı ve dr oğlumun kafasına dokunduğunu söyledi yani doğum kanalına girmiş kızlar.Pazartesi sabah 7 de hastane yatışını yapıcaz ve sunı sancı verilecek akşamüstü olur dedi doktorumuz catım normal doğuma cok müsaitmiş.Ama acaip tırsıyorum ya dualarınızı eksik etmeyin nolur.
Pazartesi acıbademin sayfasından borayı görüceksiniz inşallah teyzeleri.
tebrik ederim cnm,Allah analı babalı büyütsün inş,hayırlı evlat olsun.Kızlar merhaba, ben de 7 mayıs saat 11.45 te anne oldum!
Oğlum 3590 gr, 48 cm doğdu,
Normal istedim, sonuna kadar gittim, 26 saat sancı çektim, ama nasip olmadı, bebeğimin kafası gelmedi, sezaryen oldum.
Böyle olacağını bilseydim önceden sezaryena karar verirdim, neyse hayırlısı.
Tüm doğuracak arkadaşlara Allah kolaylık versin diyorum. İnşallah benim gibi zor olmaz.
ALLAH yardımcınız olsun cannarım!
:teytey::teytey:maşalahha,hadi geçmiş olsun cnmkızlar oğlum hastaneden çıktı. sarılığı 9'a düştü ama hala iki günde bir kontrole gidiyoruz. mama takviyesi yapıyoruz. şimdilik biraz daha sakinleştim. desteğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. çok fazla giremiyorum ve sanırım esas mesele de bu. o kadar alışmışım ki başım her sıkıştığında buraya koşmaya şimdi çoğu zaman kendimi yalnız hissediyorum. biraz düzene girsek daha çok gelicem ama du bakalım..
teberikler cnm hayırlı olsun bebeğinŞenizmaşallahKISLAAR BİLİYOMUSUNUZ BENDE DOĞURDUM GELDİMMMdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
7 MAYIS gecesi sancılarım varı hafiften sabah kalkınca da kahverengi lekeler geldi.dr a gittim ve hemen muayene etti dr um..ve nişan geliyor 1 cm de açılma var dedi.hemen yatış verdi..
bende rahat bi şekilde yatış yaptım..cahil cesareti güle oynaya yattım hastaneye ama normal doğum yapacak arkadaşları korkutmak istemem ama 15 saat inanılmaz sancılar çektim kıslaar..epudüral istedim acılara dayanamayınca...Veee 8 mayıs saat 11 de meleğime kavuştum..hastaneye mutlu girdim ve inanılmaz mutlu çıktım...aradaki 15 saat çok zordu ama o kavuşmadan sonra herşey unutluyor kıslaar..herşeye değiyor inanın..Bütün bebek isteyenlere dua ettim..Allahım isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın inş...
e-Bahar Bebek
burdaki köşüm bebek te bizim meleğimiz kıslaarrr..
güle güle kullan cnmhihoyyythihoyyytkızlarrr anneler günü hediyem geldi çok mutlu oldum yawww
eşim bir kolye almış ucunda bir çocuk annesine sarılıyor çok güsel yaa
doğum hediyeside alamadım dedim içime dert olmuştu dedi kuyumcuda gördüm annler günü için yapılmış dedi..........
tebrik ederim cnm,Allah analı babalı büyütsün inş.Kızlar selam, uzun zamandır foruma bakamıyorum. 2 mayısta sağlıklı bir doğum yaptım. Bu süre zarfında doğum yapanları tebrik ediyorum. Bekleyenler de umarım kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavusur ya:) kızlar ya bişi sorucam bizim bebiş cok obur ya sürekli emmek istiyor ne yapsam ya bilemiyorum, 2-3 saat emziriyorum, geceler cok uzun... anne sütü yeterliymiş ama bizim bebişin ağzı durmak bilmio yaa:/ napıcam kızlar bi akıl verin.
ay canım bu akşam yatıyorsu demek,Allah kurtarsın inş,sağlıcakla bebğini kucağına alman dileğiyleŞenizMerhaba kızlar,nasılsınız bakalım, yeni geldik kamptan,beni kim görse doğum yakın heralde diyor, hemen geçmişi okudum doğuran oldumu diye, sanırım nüfus patlaması yapıcass pzt günü
delikafaduldendelikafadulden
Öncelikle HEPİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN, ben ilk anneler günü hediyemi bugün babamızdan oğluşum adına aldım, bana va anneme kırmızı karanfil almış eşim, çok mutlu oldum,yarında oğluşum kendisini anneler günü hediyesi olarak getirecek inş.
Kızlar bu arada sezaryenden hala deli gibi korkuyorum kaç gecedir rüyama giriyo, gece 6-7 sefer uyanıyorum, iyce fobik bi hal aldı, genel anestezi isticem, inş. sağ sağlim kurtulurum
Bide bu hafta artık oturduğum yerden yardımsız kalkamıyorum, dengemi kaybediyorum,yürürken otururken ağrım çok oluyo, dün büütün gece belim ve kasıklarım ağrıdı, kızlar bence bu bebek dr un dediği gibi 3 kg değil daha fazla gibi geliyo bana, yada ben kaç aydır yattığım için daha çok zorlanıyor olabilirim, bide ellerim ve ayaklarım şişti bi anda, avcumu açıp kapamakta zorlanıyorum, eşim beni gördükçe az kaldı diyor, hayırlısı..
Bu akşam 9buçukta hastaneye yatışım yapılacak, refakatçi olayı bebek doğduktan sonra başlıcakmış,o zaman annemde gelecek yanıma
Cnm bende senden haber bekliyodum,Allah analı babalı büyütsün inş., darısı başıma
Allah analı babalı büyütsün cnm, maşallah bebişine
Evet fulyacım ya.. 30a dayanırmıyız derken 38 olduk çok şükür, bu arada benimde tansiyonum bu hafta hep 13 8 , dr 13 9 olursa yüksek dedi
Rabbim analı babalı büyütsün inş.
Cnm bi yandan heyecan bi yandan korku bekliyorum.. sen nasılsın, prenslerin nasıl
kızlar herkese selam
ben geldim biraz geçde olsa ama çok yorucu günler geçti ancak fırsat bulabildim
tüm 2009 mayıs annelerinin anneler günü kutlu olsun
ben salı günü sezeryanla doğum yaptım allahtan kızım kakasını yapmamış fakat allahın hikmeti hem omzundan hemde boynundan kordon dolanmış kendi kendine gelmesi imkansızmış herşeyde bir hayır var canlarım
sonrasında sütüm gelmedi ve ağrılarım çok fazla oldu kızım mememi tutmadı ama allaha şükür iki gündür bu probelemide yendik ama sabahlara kadar emzirmeye çalışarak 1 haftadır uykusuuz ve zombi gibiyim ama herşeye değer muhteşem bir şey annelik
geçmişi okuyamadım en kısa zamanda bakıcam ama pazartesi doğuracak arkadaşlara hayırlı doğumlar tutkuncum sen yarındın hayırlı doğumlar canım
inş bir yaramazlık yoktur
işte teyzeleri benim defnem
cnm banada 15günden sonra başla dedi başladık bkalım cnm ya yagız için zeytinyagını 2 çay kaşıgı verebilirmişsin bana hemşire ögle demişti nasıl zorlar onu cnm bnm 3 damlada yapmaz çok az.Melin,Alsu,Alyssa hayırlı olsun bebişleriniz allah analı babalı büyütsün.
cnm 50 cc az degilmi ya sennkiler nerdeyse 1 ayllık oldu 90lık vermen lazım kız aç bırakma cocukları senide emseler mama oranı az gibi geldi bana ben defneye 60lık veriodum banamısın demiodu güpletiodu valla..burcu tüm sıkıntıların normal tatlım son demdesin
ben 32 haftada yasadım o dediklerini az kaldı çok az
sakın sezeryandan korkma bişeycik yok acıp kapatacan gözünü
tosbişin yanındaa.....
siboşum poposuna msj yap benimkilerde mamadan kabız
karnı ağrıyınca poposuna masaj yapıyorum azcuk üstüme işiyolar ama işe yarıyor
benim veletlerim doymuyor kızlar 2 saatte bir olayımız yalan oldu
mama oranını yükselttim 50 cc idi 70 75 cc yapıyorum yinede vıyaklıyolar yawwww uykusuzum yorgunum inanın 4 gün oldu banyo yapamadım yaaa
kızlar herkese selam
ben geldim biraz geçde olsa ama çok yorucu günler geçti ancak fırsat bulabildim
tüm 2009 mayıs annelerinin anneler günü kutlu olsun
ben salı günü sezeryanla doğum yaptım allahtan kızım kakasını yapmamış fakat allahın hikmeti hem omzundan hemde boynundan kordon dolanmış kendi kendine gelmesi imkansızmış herşeyde bir hayır var canlarım
sonrasında sütüm gelmedi ve ağrılarım çok fazla oldu kızım mememi tutmadı ama allaha şükür iki gündür bu probelemide yendik ama sabahlara kadar emzirmeye çalışarak 1 haftadır uykusuuz ve zombi gibiyim ama herşeye değer muhteşem bir şey annelik
geçmişi okuyamadım en kısa zamanda bakıcam ama pazartesi doğuracak arkadaşlara hayırlı doğumlar tutkuncum sen yarındın hayırlı doğumlar canım
inş bir yaramazlık yoktur
işte teyzeleri benim defnem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?