2009 Mayıs Anneleri

a.s.herkeze günaydınn bugün ne güzel bi gün diymi henüz anne olamadım ama annemin kıymetini şimdii çoooookkkk iyii biliyorum:CüvCüv: bütün taze annelerin ve benim gibi anne adaylarının anneler günü kutlu olsuuunn herkezi öpüyoruumma.s.

tüm annelerin ve benim gibi yakın zamanda bebeğine kavuşacak anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.

siboşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canlarrrr nasılsınız kızzzzzzzz

Bebişini kollarına alan tüm annelerin ve bizim gibi bebeğinin yolunu gözleyen anne adaylarının Anneler günü kutlu olsun..

Bizi dünyaya getirip yetiştiren bize bir hayat sunan tüm annelerin anneler günü kutlu olsun..

Annemi şimdi daha iyi anlıyorum... Seni Seviyorum anneciğim..

Merhaba kızlar,nasılsınız bakalım, yeni geldik kamptan,beni kim görse doğum yakın heralde diyor, hemen geçmişi okudum doğuran oldumu diye, sanırım nüfus patlaması yapıcass pzt günü
delikafaduldendelikafadulden
Öncelikle HEPıMıZıN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN, ben ilk anneler günü hediyemi bugün babamızdan oğluşum adına aldım, bana va anneme kırmızı karanfil almış eşim, çok mutlu oldum,yarında oğluşum kendisini anneler günü hediyesi olarak getirecek inş.
Kızlar bu arada sezaryenden hala deli gibi korkuyorum kaç gecedir rüyama giriyo, gece 6-7 sefer uyanıyorum, iyce fobik bi hal aldı, genel anestezi isticem, inş. sağ sağlim kurtulurum
Bide bu hafta artık oturduğum yerden yardımsız kalkamıyorum, dengemi kaybediyorum,yürürken otururken ağrım çok oluyo, dün büütün gece belim ve kasıklarım ağrıdı, kızlar bence bu bebek dr un dediği gibi 3 kg değil daha fazla gibi geliyo bana, yada ben kaç aydır yattığım için daha çok zorlanıyor olabilirim, bide ellerim ve ayaklarım şişti bi anda, avcumu açıp kapamakta zorlanıyorum, eşim beni gördükçe az kaldı diyor, hayırlısı..
Bu akşam 9buçukta hastaneye yatışım yapılacak, refakatçi olayı bebek doğduktan sonra başlıcakmış,o zaman annemde gelecek yanıma
Cnm bende senden haber bekliyodum,Allah analı babalı büyütsün inş., darısı başıma
Allah analı babalı büyütsün cnm, maşallah bebişine
yaa evet.hatta burcuyla konusurduk hep 30 olsak ne güzel olur falan diye..az kaldı.ama zaman daha bir yavas geciyor artık buda bir gercekk:çok üzgünüm:

Evet fulyacım ya.. 30a dayanırmıyız derken 38 olduk çok şükür, bu arada benimde tansiyonum bu hafta hep 13 8 , dr 13 9 olursa yüksek dedi
Rabbim analı babalı büyütsün inş.
siboşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canlarrrr nasılsınız kızzzzzzzz

Cnm bi yandan heyecan bi yandan korku bekliyorum.. sen nasılsın, prenslerin nasıl

Son düzenleme:
Melin,Alsu,Alyssa hayırlı olsun bebişleriniz allah analı babalı büyütsün.
Knk biz devit3 1 haftalıkken başladık.2 yaşına kadar kullanılacak demişti bana doktor.
Pazartesi anne olacaklarada rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin.
Birsommm nolsun oğlanla uğraşıyorum Cuma gece kaka yapmıştı ondan beridir hiç yapmadı karnı ağrıyo kuzumun bi ıkınıyo görceksin kıpkırmızı oluyor.3 damla zeytinyağı verdim inşallah işe yarar :çok üzgünüm:

burcu tüm sıkıntıların normal tatlım son demdesin
ben 32 haftada yasadım o dediklerini az kaldı çok az
sakın sezeryandan korkma bişeycik yok acıp kapatacan gözünü
tosbişin yanındaa.....

siboşum poposuna msj yap benimkilerde mamadan kabız
karnı ağrıyınca poposuna masaj yapıyorum azcuk üstüme işiyolar ama işe yarıyor

benim veletlerim doymuyor kızlar 2 saatte bir olayımız yalan oldu
mama oranını yükselttim 50 cc idi 70 75 cc yapıyorum yinede vıyaklıyolar yawwww uykusuzum yorgunum inanın 4 gün oldu banyo yapamadım yaaa

Cnm inş. kolay geçer, aklımdan sürekli ya uyanamazsam, ya uyandığımda artık çok geç olursa.. gibi böyle abuk sabuk şeyler geçiyo, zaten neşterden fln acayip korkarım ben oda kabus gibi, heralde epidurale dayanamam, bide niyeyse refakatçi almayacaklar yanıma bu gece, oturup kalkmakta zor olacak,
Cnm maşallah oğluşlarına bol bol yesinler, inş. hiç yeme sıkıntsı çekmezler
Neyse biraz rahatlamam lazım benim bi duş fln alayım, bugün yine girmeye çalışıcam, öptüm hepinizş

Teşekkürler cnma.s.

Bide onu deneyeyim bakayım birsom valla karnını sırtına bebek yağıyla baya masaj yaptım ama nafile bakalım.
Burcucum hiç korkmaz canım hayırlısıyla alıcan bebeğini kucağına.

merhaba kizlar a.s.

sibelcim geçmiş olsun oglusuna..zeytinyagi inşaAllah işe yarar..poposuna da sürseydin biraz..kimden duydum hatirlamiyorum ama işe yariyor diye biliyorum..

birsencim canim ya..Allah kolaylik versin sana..yasadigin zorlugu tahmin etmek bile zor..ama olsun be..degiyorlar herşeye

burcucum canim hiç korkma..mutlu olarak girmeye caliş..benim gibi noluyor o ne bu ne o kim bu kim diye sorularla ugrasma :) sadece bebişine artik kavusagini düşün zaten korktuguna degmiyor inan :) gözünü kapatip acmanla bir oluyor herşey :) yarin dualarimiz sizlerle olcak..sapa saglam atlatacaksiniz hepiniz inşaAllah gebeligin son anlarinin keyfini cikarin

bize gelince..ayse serra hanima bi haller oldu..uyumak istiyor ama uyuyamiyor..altini temizliyorum,yediriyorum,gazini cikariyorum uyumuyor yaaaa..uyumayinca yemek saatleri hepten sasiyor..yarim saatte bir emziriyorum bu sefer uyuyana kadar..sonra bi uyuyor..3-4 saat deliksiz..nuh diyor uyanmiyor..ay bi düzene giremedik yaa..bu ıkınmalar bizde de var..valla cocuk "S"sekline giriyor sayesinde ne yiyecegimi sasirdim..abzürt zübzürt seyler yiyorum :)) oyyy oyyyy inşaAllah normale döneriz biran önce :)

canım ya yağıza üzüldüm yediklerinde yapar sende bu ara zeytinyağlı ye bide tadı kötüdür ama kefir iç bebek ondan da yararlansın kefir bağırsak sistemini düzenliyor sütünden bebeğine geçer rahatlatır 6 aydan itibaren bu sorun olan bebeklere veriyorlar çünkü.Zeytinyağınıda iyi yapmışsın bir çay kaşığıda kayısı suyu içirebilirsin oda iyi gelir.geçmiş olsun canım.Anneler gününde kutlu olsun.

Ay bendede heyecan var ama sakinim hatta annem kardeşimle konuşuyor hiç ablan heyecanlı değil diyor bide içimi bana sor bende meraktayım.Niye geceden gidiyorsun ki beni sabah 8 de çağırdılar gece 12 den sonra bişey yemiycem bende akşamüstü duş alıp saçıma b fön çektircem kızıma güzel gözükeyim Allah yardımcımız olsun.

Gaz var heralde Serra dada yediklerinizdendir kızlar bi kağıda böyle rahatsız olduğunda ne yediğini yaz 2. dede olursa bebeğe dokunuyor demektir.
Ve Mutaharacım Anneler günün kutlu olsun canım.
Bu arada sabah hafif lekeli akıntı geldi annem normal olur dedi bugün belim ve karnımda ağrıyor kızım gece normal gelirmiş deyip kendimi kandırıyorum heyecandayım ay beklemek çok zor bugün saçım beyazlamazsa daha beyazlamaz diyorum.alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar herkese selam

ben geldim biraz geçde olsa ama çok yorucu günler geçti ancak fırsat bulabildim
tüm 2009 mayıs annelerinin anneler günü kutlu olsun

ben salı günü sezeryanla doğum yaptım allahtan kızım kakasını yapmamış fakat allahın hikmeti hem omzundan hemde boynundan kordon dolanmış kendi kendine gelmesi imkansızmış herşeyde bir hayır var canlarım

sonrasında sütüm gelmedi ve ağrılarım çok fazla oldu kızım mememi tutmadı ama allaha şükür iki gündür bu probelemide yendik ama sabahlara kadar emzirmeye çalışarak 1 haftadır uykusuuz ve zombi gibiyim ama herşeye değer muhteşem bir şey annelik

geçmişi okuyamadım en kısa zamanda bakıcam ama pazartesi doğuracak arkadaşlara hayırlı doğumlar tutkuncum sen yarındın hayırlı doğumlar canım

inş bir yaramazlık yoktur

işte teyzeleri benim defnem

hadi bakalım cnm ahyırlısı olsun,az kaldı :teytey::teytey:
tebrik ederim cnm ,Allah analı abablı büyütsün inş
ay canım Allah kurtarsın inş,bende perşembe günü suni sancıyla doğum yapıcam bakalım inş iyi geçer.a.s.
tebrik ederim cnm,Allah analı babalı büyütsün inş,hayırlı evlat olsun.
:teytey::teytey:maşalahha,hadi geçmiş olsun cnm:teytey:
teberikler cnm hayırlı olsun bebeğinŞenizmaşallahçok şeker
güle güle kullan cnmhihoyyythihoyyyt
tebrik ederim cnm,Allah analı babalı büyütsün inş.
ay canım bu akşam yatıyorsu demek,Allah kurtarsın inş,sağlıcakla bebğini kucağına alman dileğiyleŞeniz

tebrikler cnm hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün cnm.a.s.

herkeslerin anneler günü kutlu olsun. sabahtan beri tel. susumuyor herkes anneler günümü kutluyo çok mutlu oldum:asigim: bizim hediyemizde 1 kilo bakalava, fındık, ceviz,badem!! babamız dün gece almış al hediyelerin dio!! tabi o kızıznı düşünüo sütüm artsın die getirdi bunları gülermisin aglarmısın??:uhm: başakada hediye yok galiba bozuldum ama belli etmedim..
cnm banada 15günden sonra başla dedi başladık bkalım cnm ya yagız için zeytinyagını 2 çay kaşıgı verebilirmişsin bana hemşire ögle demişti nasıl zorlar onu cnm bnm 3 damlada yapmaz çok az.
cnm 50 cc az degilmi ya sennkiler nerdeyse 1 ayllık oldu 90lık vermen lazım kız aç bırakma cocukları senide emseler mama oranı az gibi geldi bana ben defneye 60lık veriodum banamısın demiodu güpletiodu valla..
bizimde geceleri memeiyi bırakmamam huyumuz başladı hep memede uyuyacak beşige bırakıyorum uyanıo haydi bidaha baştan.hekesin derdi aynı valla memeyi bırakmıyolar.

cnm hayırlı olsun bebegin maş. kocaman bı kız gelmiş.

ay kızlr 2 gündür ara ara çok ağrım oluyor dün akşam doğuruyorum sandımsenağlama şimdi yine çok ağrım var korkmaya başladım:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…