2009 Mayıs Anneleri

Tuba'cım gazı olabilir bahsetiğin haller bizdede var düzenimiz belli değil bi bakıyosun 2 saatte bir uyanıyor bi bakıyosun 5 saat banamısın demiyor.40 ları çıksın düzene girerler inşallah herkes öyle diyor.

Bu arada zeytin yağı işe yaradı.Bir kaka yaptı allahım olamaz böyle bişey kocişle evde göbek atıcaktık sevinçten.Altını yıkadık yeni kıyafetler giydirdik emdi şimdi uyuyo yavrum rahat etti çok şükür.

Tutkuncum kefiri kocişe aldırayım bakayım iyi gelecekse hemen hihoyyyt

Knk'cım 3 damla derken şişeden koyduğum için kocaman damlalar anlıycan yarım çay kaşığı vardı daha fazla vermek istemedim belki midesine dokunur diye neticede asidi en yüksek yağ zeytinyağı.

Canım allah nazarlardan saklasın defnemizi çokkkk tatlı

Bu emme sevdası hepimizde var desenize valla ben doymuyo diye düşünmeye başlıycaktım hepimizinki aç olamaz heralde kaydirigubbakcemile3

Okadar alıştıki benimkide memede uyumak istiyor yandık bende ısrarla onla cebelleşiyorum alışmasın diye sepete koyuyorum.Gerçi 3-4 kez kalkıp tekrar yatıyoruz ama sonunda pes edip uykuya dalıyor.Sütümde tam yetmiyormu diye düşünüyorum bende günde 30 cc yada 60 cc veriyorum birkez duruma göre kandırıyorum yani anlıycanız direnmeye çalışıyorum mamaya alışmasın diye.Ama mamayı alınca bi uyuyoki görmeyin hele gece verince acayip rahat ediyorum.Doktora sorucam bakalım o sütün yetiyor verme mama çok ağlamadıkça demişti.

canım ben sütün hemen gelmesi için sıcak suyla göğüslerini yıka sezeryan olanların öyle yapınca hemen geiyormuş kızlar aklınızda olsun çok işe yarıyormuş öyle duydum hatta ablamda öye yaptı ikide bir sıcak suyla göğüslerini yıkıyordu hemen sütü geliyordu

:uhm:yaa benim bu oğlan karnımda hıçkırıp duruyor biyerde okudum ki bebeğinizin hıçkırması sağlıklı olduğuna ve daha doğmasına bir hafta olduğuna işarettir diyor ne kadar doğrudurki bizimki heeeep hıçkırıyo bi sayayım diyorum artık 85ten sonra yoruluyorum siz böyle bişey duydunuzmu hiç:uhm:

canım bak benimki 10 mayıstı doktor uzatma verdi 5 gün artık beyimizin keyfine kalmış ne zaman isterse benimde ara ara sancım oluyo geçiyo ama yalancı bunlar yalancı

selam mayıs anneleri herkesin anneler gününü kutlarım tabi kendiminkinideehihoyyyt

sabahtan beri misafir var gelemedim şimdi de var bi bakayım dedim gelişme var mı doğuran falan
ay geçmişe de bakamıyorum artık yafsss

benimki de hep hıçkırıyordu doğdu yavru hala hıçkırıyor
valla 1 haftayı falan bilmem benimki son bir ay hep hıçkırdı ve 36. haftasında doğduu inanma sen hurafelere benim midemde hiç yanmadı ama kızımın saçları nerdeyse örülecek kadar uzunnkaydirigubbakcemile3

kızlar konulara fazla mutabık olamıyorum okuyorum kaçıyorum

marlıyn cnm çok tatlı maşşallah kızınaaaa

yarın doğuracak olan arkadaşlar rabbim yardımcınız olsun bir avazda kurtulun
sizi bekleyeceğiz ...........

knk cnm senin kızla benimkiler bir değül cnm pramatüre gurubuna göre doktor arttırdı
gerçi 50 cc vermiyorum iki haftadır çünki ikiside 3 kiloyu geçmiş görünüyor benim tartıma göre artık 80 cc 90 cc mama veriyorum ......mamamızda yetersiz sanırım diyabetik.....eşimle şaşkınız ömer 2 saatte bir 80 cc mama istiyor alişde gece doymuyor gündüz uyuyor 75 cc yiyor bakalım yarın kontrolümüz ve ikinci doz hepatit aşımız var .....inş.huysuzlaşmazlar .....kontrolde söyleyeceğim bu mama yeterli değil diye mamamız değişebilir büyük bir ihtimalle

bütün annelerin ve anne adaylarının gününü kutlar evlatlarınızla sağlıklı hayırlı uzun ömürler dilerim ...

yarın doğuma girecek arkadaşlar Allahım sizleride sağlıcakla kurtarsın inşAllah...

marlylin cok tatlı bı kızın olmuş hayırlı bı evlat olsun inşallah annesıne babasına

kızlar fenalardayım hüngür hüngür aglamak ıstıyorum yarın sabah 8.30da yatıyorum öğlene dogmus olur sanırım kızım sımdı eve gırdım yuruyus falan yaptık annemlerle ama duygusal olarak bı garıbım ne hıssedecegımı bılmıyorum

Canlarım hepinizin anneler günü kutlu olsun yarın doğum yapacak olan arkadaşlarımın Allah yar ve yardımcısı olsun güzel haberlerinizi bekliyorum a.s.

kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun.
yarın doğuma gidecek arkadaşlara Allah kolaylık versin. arkanızdan bende geliyorum. salı günü inşallah. benim için de dua edin doğuma giderken.:Saruboceq:
benimde kocacım geldi. o geldiğinden beri sarılıp sarılıp ağlayasım geliyor. kociş hariç kimsenin yanında ağlayamaıyorum. daha doğrusu görsünler istemiyorum. iyiki geldi aşkım, ağlayınca rahatlıyor insan!! senağlama
bu gece hiç uyuyamadım. sabah ezanını da duydum. ondan sonra dalmışım işte biraz!
son 2 gün!!delikafadulden

Ay bende canım çok heyecanlıyım belli etmiyorum ama ağlamak üzereyim.planım kardeşim gelince ağlamak hani nezamandır görmüyorum ona duygulandım gibi olur.son 13 saatim

canım maşallah pek tatlı Allah analı babalı büyütsün
yarın sabah dua edin
sibikom sevindim hadi zeytinyağı işe yaradı.Hamilelikte kabızlık ve bağırsak problemi çekenlere veriyorlar birde bebeğin kemik gelişimine yardımcı oluyor ben kustuğum için içememiştim

cerencim beraber doğuracaktık hani neyapalım artık duam seninle sende dua et sabah geliyor kızım

dırımım nasılsın bebekler seni yoruyor sanırım ama öyle böyle 1 ay geçti bak az daha dayan bu arada pınar tatilemi gitti yok ortalarda havalar güzelleşti gitmiştir valla

Kızlar birazdan hastaneye gidicem, yatışım yapılacak, benim için dua edin olurmu, hepinizi seviyorum, Allah'a ısmarladık

cerencim beraber doğuracaktık hani neyapalım artık duam seninle sende dua et sabah geliyor kızım

Kızlar birazdan hastaneye gidicem, yatışım yapılacak, benim için dua edin olurmu, hepinizi seviyorum, Allah'a ısmarladık

dualarım sizlerle kızlar. sizde doğuma girerken benşm için dua edin. ardınızdan geliyorum:)

[sıze="2"]doĞum yapan annelerı tebrık edıyorum ..marlyn cnm bebıŞın Çok tatlı allah analı babalı bÜyÜtsÜn ınŞ..

Burcum hayırdır bacım sabahı bekleyemedımı senın paŞa :))
dualrımız senınle cnm allah saĞlıcakla kurtarsın bızı habersız bırakma ..
[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…