Kızlar birazdan hastaneye gidicem, yatışım yapılacak, benim için dua edin olurmu, hepinizi seviyorum, Allah'a ısmarladık
marlylin cok tatlı bı kızın olmuş hayırlı bı evlat olsun inşallah annesıne babasına
kızlar fenalardayım hüngür hüngür aglamak ıstıyorum yarın sabah 8.30da yatıyorum öğlene dogmus olur sanırım kızım sımdı eve gırdım yuruyus falan yaptık annemlerle ama duygusal olarak bı garıbım ne hıssedecegımı bılmıyorum
arkadaşlar uzun süredir sizleri takip ediyorum nadirde olsa yazıyorum ama sizin diyaloğunuzu okumak daha hoşuma gidiyor.Bende Allahın izniyle cuma günü sezeryana girecem benide dualarınıza alın.TÜM YENİ ANNE VE ANNE ADAYLARININ ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM..:asigim:
Cnm Allahım yardımcın olsun,umarım hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına...Kızlar birazdan hastaneye gidicem, yatışım yapılacak, benim için dua edin olurmu, hepinizi seviyorum, Allah'a ısmarladık
Kızlar birazdan hastaneye gidicem, yatışım yapılacak, benim için dua edin olurmu, hepinizi seviyorum, Allah'a ısmarladık
Yatmadan size bakmaya gelmeye kızlar...
Ben yarın 7 de hastanede olucam ama sunı sancıyla doğumda ancak akşam 7 de olurmuş.Böyle doğum yapmak hiç aklımda yoktu ama hayırlısı budur inşallah.Sizlere herşey için cok teşekkür ediyorum 9 ay boyunca cok sey paylaştım ve cok sey öğrendim sizlerden.Hakkınızı helal edin arkadaşlar.
En kısa sürede Bora'mla dönmek üzere.Benimle doğuma girecek tüm arkadaşlarıma da allah yardım etsin.Sizleri cooook seviyorum.
Ben yarın 7 de hastanede olucam ama sunı sancıyla doğumda ancak akşam 7 de olurmuş.Böyle doğum yapmak hiç aklımda yoktu ama hayırlısı budur inşallah.Sizlere herşey için cok teşekkür ediyorum 9 ay boyunca cok sey paylaştım ve cok sey öğrendim sizlerden.Hakkınızı helal edin arkadaşlar.
En kısa sürede Bora'mla dönmek üzere.Benimle doğuma girecek tüm arkadaşlarıma da allah yardım etsin.Sizleri cooook seviyorum.
kızlar bişey sorucamşuanda 37+3günlük hamileyim haftaya inş doğuma gidicem eşimle ilişkiye girsem bişey olurmu hiç istemiyorum ama onu düşündüğüm için o gerçi anlayışlı davranıyo ama bunun kırkıda varfisfisfis napsam siz nedurumdasınız
incihan allah yardımcımız olsun yarın.sanada bol sans
kızlar ıyı dıleklerınız ıcın saolun sımdıden heyecan bastı benı duşumuzu,cantamızı hazırladık sabah 8.30da hastanedeyıs tüm paylaşımlarınız için hepınıze teşekkürler dua edın bol bol emi kızıma kavuşuyorum yarın
en kısa zamanda aranıza döneceğim iyi geceler herkeze.....yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?