2009 Mayıs Anneleri

Kıslarrr hepimizin anneler günü kutlu olsun..bende sabahtan beri bir sürü msj aldım...çok hoş yaa...

marlyn seni de tebrik ediyorum cnm..kızın çok tatlı..Allah analı babalı büyütsün inş...

yarın doğuma gidecek annişlere kolaylıklar diliyorum..Allahım yardım cınız olsun inş tutkun ve burcucum..incihan da vardı o da gidiyor mu acaba...öyle ise ona da kolaylıklar olsun inş...

bize gelince sütümüz artsın diye çabalıyoruz...şkr emme ve emzirme konusuna biraz alıştık oğluşumla..ama yetiyormu yetmiyor diye düşünüyoruz habire...2 gün sonra bebeğimiz kontrol edilecek o zaman bakalım ne diyecek dr umuz...

tutkun cnm evet yoruluyoruz ama güsel yorulmaca eşim diyor oyun oynuyprsun çocuklarla sen diyor
ama bugün yanlızdımyemek yaptım evi topladım çocuklarla ilgilen sırtım ağrıdı

BURCU cnm güle güle git hayırlı doğumlarr cnm

arkadaşlar uzun süredir sizleri takip ediyorum nadirde olsa yazıyorum ama sizin diyaloğunuzu okumak daha hoşuma gidiyor.Bende Allahın izniyle cuma günü sezeryana girecem benide dualarınıza alın.TÜM YENİ ANNE VE ANNE ADAYLARININ ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM..:asigim:

Kızlar birazdan hastaneye gidicem, yatışım yapılacak, benim için dua edin olurmu, hepinizi seviyorum, Allah'a ısmarladık

canım dualarımız seninle sağsalim bebeğini kucağına alırsın inşallahalkisalkisalkis

ay canım heyecanlı olman çok normal delikafadulden saatler kaldı bebişine kavuşmana canımalkisalkisalkis

Kızlar bende hiç iyi değilim belim ağrıyor hiç halim yok,midem bir garip,kalçam yine çok ağrımaya başladı, aradada sancılar geliyor doğum uzak kızımyerinde rahat derken durmaycak galiba ay üzüleyimmi sevineyimmi çok garibim

Canım seninde anneler günün kutlu olsun hihoyyyt Hayırlısıyla alırsın inşallah bebişini kucağınahihoyyyt

Tutkunum Burcucum hayırlısıyla kurtulmanızı nasip etsin rabbim yarın meleklerinize kavuşuyorsunuz ne güzel hihoyyyt

Bende bugün çok yoruldum kızlar 2 gündür karın ağrısı yüzünden uyuyamıyorduk çok şükür o işi çözdük şimdi rahat yavrum birazdan mama vereceğim altını temizledimmi inşallah 4-5 saat uyur yoksa yarın sabah kalkamıycam artık.Allahtan annem yarın geliyor :sm_cool:

yarın doğum yapacak olan bütün annelerin Allah yardımcısı olsun inşallah sağ salim bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız sonrada inşallah darısı benim başıma olur :sm_cool:

Kızlar hepinizin anneler gününüz kutlu olsun hepinizi öpüyorum..bugün çok yoruldum doğum öncesi resimler çekindik Fenerbahçe burnunda çok güzeldi ama yorucuydu,yarın sabahtan gidiyorum doktora belki yatış yapıcam eğer yatarsam hepiniz hakkınızı helal edin!Çok güzel şeyler öğrendim hepinizden,çok güzel duygular paylaştık..Umarım doğumdan sonrada bebeklerimizi büyütürken devam eder bu paylaşımlarımız...Kesin değil yatışım ama yinede vedalaşmak istedim ne olur ne olmaz diye..Umarım iki gün sonra bebeğimle geri dönerim size hepinize iyi geceler..

KIZLARRR.... BUGUNU KUZUSU KUICAINDA KARSILAYAN TUM ANNELERİN VE KARNINDA KUZUSUYLA SABIRLA BEKLEYEN TUM ANNELERIN AnNeLeR gÜnÜ KuTlU OLsUn.....a.s.
doguma gıdenlerın Allah yardımcısı olsun....hayırlısıyla meleklerını sagsaglım kucaklasınlar inşallahhhh:1hug:

kızlar bişey sorucam şuanda 37+3günlük hamileyim haftaya inş doğuma gidicem eşimle ilişkiye girsem bişey olurmu hiç istemiyorum ama onu düşündüğüm için o gerçi anlayışlı davranıyo ama bunun kırkıda varfisfisfis napsam siz nedurumdasınız

Kızlar birazdan hastaneye gidicem, yatışım yapılacak, benim için dua edin olurmu, hepinizi seviyorum, Allah'a ısmarladık

cnm hayırlı dogumlar canm...sag saglım kuıcaklada gel annesı kagan paşayı..dualarımız senınle...:Saruboceq:a.s.

MARYLIN cnm maşallah defneye..Allah nazarlardan saklasınnn

Yatmadan size bakmaya gelmeye kızlar...

Ben yarın 7 de hastanede olucam ama sunı sancıyla doğumda ancak akşam 7 de olurmuş.Böyle doğum yapmak hiç aklımda yoktu ama hayırlısı budur inşallah.Sizlere herşey için cok teşekkür ediyorum 9 ay boyunca cok sey paylaştım ve cok sey öğrendim sizlerden.Hakkınızı helal edin arkadaşlar.

En kısa sürede Bora'mla dönmek üzere.Benimle doğuma girecek tüm arkadaşlarıma da allah yardım etsin.Sizleri cooook seviyorum.

Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:

canım hayırlı olsunhihoyyyt Şimdiden Allah analı babalı büyütsün canımhihoyyyt

incihan allah yardımcımız olsun yarın.sanada bol sans

kızlar ıyı dıleklerınız ıcın saolun sımdıden heyecan bastı benı duşumuzu,cantamızı hazırladık sabah 8.30da hastanedeyıs tüm paylaşımlarınız için hepınıze teşekkürler dua edın bol bol emi kızıma kavuşuyorum yarın
en kısa zamanda aranıza döneceğim iyi geceler herkeze.....yerimseniben

burcucum,tutkuncum,incihancim,bigudicim (baska doguran varmi yarin,geçmişi fazla okuyamadim) Rabbim yardimciniz olsun kizlar..dualarimiz sizinle a.s. inşaAllah saglikla mutlulukla bebişlerinizi kucaginiza alirsiniz ve mutlu mesut aramiza geri gelirsiniz a.s. sadece bebişlerinize kavuscaginizi düşünün akliniza kötü şeyleri getirmeyin emi a.s.

canim bence eşini değil bebegini düşün..ha 40 olmus ha 47..bişi fark etmez..şuan önemli olan bebişler..

kıslarrr Allah yardımcınız olsunnnn...dualarımız sizlerle...
Bebişlerinizle ve fotolarıyla bekliyoruz sizi en yakın zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…