2009 Mayıs Anneleri

uyku tutmadı kızlar sizebir bakayım dedim bugün bebişler geliyordoğum yapacak olan tüm arkadaşlardan hayırlı haberler bekliyoruzalkisalkisalkis

Kızlar birazdan hastaneye gidicem, yatışım yapılacak, benim için dua edin olurmu, hepinizi seviyorum, Allah'a ısmarladık

hadi bakalım anne adayları,inş sağlıcakla kavuşursunuz bebişlerinize,dualarımız sizlerle,bizi habersiz bırakmayın sakına.s.

günaydın kızlar biz hastaneye gideceğiz geç kalmışız sabah
gece çok yorucu geçti şimdi aliyi besliyorum sonra çıkacaz

saat 9 daydı randevu

günaydın kızlar. bizde kocişle en son iki kişilik gezmemize çıkacaz birazdan. sinema yemek filan. yarın da inşallah 3 kişi olacaz:) çok öpüyorum. görüşürüz.

Günaydınlar;

Kızlar vedalaşmışsınız yazılarınızda çok duygulandım bugün 5 kuzumuz daha olacak çok heyecanlı arada girip bakıcam haber alan yazsın olurmu..

kızlar merhaba nasılsınız siteye giremedim merak ettim sizleri umarım herkes iyidir benimde yarın sabah son kontrolüm var sonraki salıda doğum Allahın izniyle bitanem

amanııın bugün baya bir doğum var
hadi hayırlısı
doğum yapacak arkadaşlar bebişlerinizi inşallah sağlıkla kucaklarınıza alırsınızzz

kızlar burası artık ne kadar sakin oldu ,tabi çocuklar bütün zamanınızı alıyor dimi,kızlar bende yenibişey öğrendim normal doğum yapacak arkadaşlar 7 tane pirinci 7 defa yasin okunacakmış + bütün dualar bide 3 defa galiba amme süresi okunacak sancıgeldiğinde içilecekmiş okunmuş suyla beraber doğumun hem kolay geçiyormş hemde içtikten 2 3 saat sonra sancılar başlıyormuş:1shok: ben söyleyein yalancısıyım gerçi hoş duadan zararmı gelir ben yapıcam ve yarın akşamiçicem delikafaduldenbakalım dedikleri gibi hemen sancım gelicekmiCADIARZU bakalım delikafadulden

kızlar herkese merhaba ;

bugidi54 - bugün sezeryan oldu. kızı ve kendisii gayet iyiymiş,, ,
akşam fırsat bulabirsem hastaneye görmeye gideceğim......

normal doğum bekleyen ... sezeryan oluyor.. anlamadım gittii...

hadi hayırlısı canım yap bakalım duadan zarar gelmezinsana

kızlar merhaba doğuma giren annelerden haber var mı çok merak ediyorum inşallah hepsi sağsalim bebeklerine kavuşurlar...

Bigudi doğum yapmış ne kadar güzel bebişini almış kucağına.Fulyacım sende takipte ol tansiyonunu ihmale gelmez tatlım.

Selam kızlar...

Ayyy cumartesiden beri netimiz yok giremedim. Kızımında bi cadılığı üstünde. Hep memede durmak istiyor. Şimdi zar zor uyuttumsabahtan beri. ıki lokma bişeyler yiyeyim gelip geçmişi okuyacağım. Bugün bayağı doğum yapan var anlaşılan... Gülhan yani ıncihan'ın oğluşunun resmini ekledim mayıs kuzularına...

Yemek yiyip geliyorum hemen a.s.

merhaba kizlar a.s.

hadi bakalim ilk dogum haberimiz geldi :) hayirli olsun bigudicim :) saglikli,salih,hayirli evlat olsun inşaAllahh a.s.

fulyacim dikkatli ol..cok cok fazla degil moralini bozma..ama düşürmeye caliş..dedem herzaman alt tansiyon daha önemlidir derdi..limon suyu iç..yat uzan dinlen..derin derin nefes al..düşer inşaAllah tez zamanda

semracim bi dene bakalim ben sayilara cok fazla inanmam..daha dogrusu herkesinkinin herkese uymayacagini düşünürüm neyse derin konular bunlar ama ne olursa olsun..nihayetinde Kur'an ve duadan asla zarar gelmez

esencim resimdeki boncuk senin boncuk diilmi? o kafasindaki saçmi şapkami ya?

sibelcim senin maraton nasil :)

hoşgeldin pinarcim :) canim biraz kiyacaksin..emin ol düzene giriyor o konuda..benimkinide biraksan kucagimdan inmek istemiyor..ama ben beşiğine birakiyorum..1-2 kere mikmik etti alişti ama..karni tok,alti temiz,gazida ciktiysa koy beşiğine inşaAllah işe yarar sende de..yoksa cok zor oluyor sürekli kucakta..hadi afiyet olsun canim..yarasin süt olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…