Bigudi doğum yapmış ne kadar güzel bebişini almış kucağına.Fulyacım sende takipte ol tansiyonunu ihmale gelmez tatlım.
Selam kızlar...
Ayyy cumartesiden beri netimiz yok giremedim. Kızımında bi cadılığı üstünde. Hep memede durmak istiyor. Şimdi zar zor uyuttumsabahtan beri. İki lokma bişeyler yiyeyim gelip geçmişi okuyacağım. Bugün bayağı doğum yapan var anlaşılan... Gülhan yani İncihan'ın oğluşunun resmini ekledim mayıs kuzularına...
Yemek yiyip geliyorum hemen a.s.
merhaba kizlar a.s.
hadi bakalim ilk dogum haberimiz geldi :) hayirli olsun bigudicim :) saglikli,salih,hayirli evlat olsun inşaAllahh a.s.
fulyacim dikkatli ol..cok cok fazla degil moralini bozma..ama düşürmeye caliş..dedem herzaman alt tansiyon daha önemlidir derdi..limon suyu iç..yat uzan dinlen..derin derin nefes al..düşer inşaAllah tez zamanda
semracim bi dene bakalimben sayilara cok fazla inanmam..daha dogrusu herkesinkinin herkese uymayacagini düşünürüm neyse derin konular bunlar ama ne olursa olsun..nihayetinde Kur'an ve duadan asla zarar gelmez
esencim resimdeki boncuk senin boncuk diilmi? o kafasindaki saçmi şapkami ya?
sibelcim senin maraton nasil :)
günaydın kızlar. bizde kocişle en son iki kişilik gezmemize çıkacaz birazdan. sinema yemek filan. yarın da inşallah 3 kişi olacaz:) çok öpüyorum. görüşürüz.
kızlar burası artık ne kadar sakin oldu ,tabi çocuklar bütün zamanınızı alıyor dimi,kızlar bende yenibişey öğrendim normal doğum yapacak arkadaşlar 7 tane pirinci 7 defa yasin okunacakmış + bütün dualar bide 3 defa galiba amme süresi okunacak sancıgeldiğinde içilecekmiş okunmuş suyla beraber doğumun hem kolay geçiyormş hemde içtikten 2 3 saat sonra sancılar başlıyormuş:1shok: ben söyleyein yalancısıyım gerçi hoş duadan zararmı gelir ben yapıcam ve yarın akşamiçicem delikafaduldenbakalım dedikleri gibi hemen sancım gelicekmiCADIARZU bakalım delikafadulden
kızlar herkese merhaba ;
bugidi54 - bugün sezeryan oldu. kızı ve kendisii gayet iyiymiş,, ,
akşam fırsat bulabirsem hastaneye görmeye gideceğim......
normal doğum bekleyen ... sezeryan oluyor.. anlamadım gittii...
Selam kızlar...
Ayyy cumartesiden beri netimiz yok giremedim. Kızımında bi cadılığı üstünde. Hep memede durmak istiyor. Şimdi zar zor uyuttumsabahtan beri. İki lokma bişeyler yiyeyim gelip geçmişi okuyacağım. Bugün bayağı doğum yapan var anlaşılan... Gülhan yani İncihan'ın oğluşunun resmini ekledim mayıs kuzularına...
Yemek yiyip geliyorum hemen a.s.
hoşgeldin pinarcim :) canim biraz kiyacaksin..emin ol düzene giriyor o konuda..benimkinide biraksan kucagimdan inmek istemiyor..ama ben beşiğine birakiyorum..1-2 kere mikmik etti alişti ama..karni tok,alti temiz,gazida ciktiysa koy beşiğineinşaAllah işe yarar sende de..yoksa cok zor oluyor sürekli kucakta..hadi afiyet olsun canim..yarasin süt olsun :))
sezeryanla dogum yapan anneler sütünüz nezaman geldı dogumdan sonra??
Kızlar merhaba, ben de 7 mayıs saat 11.45 te anne oldum!
Oğlum 3590 gr, 48 cm doğdu,
Normal istedim, sonuna kadar gittim, 26 saat sancı çektim, ama nasip olmadı, bebeğimin kafası gelmedi, sezaryen oldum.
Böyle olacağını bilseydim önceden sezaryena karar verirdim, neyse hayırlısı.
Tüm doğuracak arkadaşlara Allah kolaylık versin diyorum. İnşallah benim gibi zor olmaz.
ALLAH yardımcınız olsun cannarım!
kızlar oğlum hastaneden çıktı. sarılığı 9'a düştü ama hala iki günde bir kontrole gidiyoruz. mama takviyesi yapıyoruz. şimdilik biraz daha sakinleştim. desteğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. çok fazla giremiyorum ve sanırım esas mesele de bu. o kadar alışmışım ki başım her sıkıştığında buraya koşmaya şimdi çoğu zaman kendimi yalnız hissediyorum. biraz düzene girsek daha çok gelicem ama du bakalım..
[k] {n} [k];6743539 .!.:pınarcım gögüslerin için ayva çekirdeklerini bi miktar gülsuyuna koy kapalı kapta buzdolabında bi gece beklet jelleşiyo o cok iyi geliyomuş yaralara bi ark. gecenlerde denedi çok memnun kladı onunda yaraydı gögüsleri bi dene tatlım inş. iyi gelir çok zor benmde cok acıyo ama yara olmaı çok şükür bide gögüslerinin ucunu degilde tüm kahveringi kısmını vermeye calış kızın agzına ben başından beri ona alıştırdım defneyi belkide ondan yara olamdı geömiş olsun cnm.
[k] {n} [k];6743609 .!.:bana gelince kızlar tüm geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim
kızım daha iyi ama ilçların etkisiyle çogunllukla uyuyor uykudan gözünü acabilirse emziriyorum ama 3 saati geçirmiyorum..
mikrobumuz biraz azalmış dün tekrardan kaka testi yaptık kızın kakası yemyeşil ve su gibiydi korktuk zehehirli ishalden ama şükürki temiz cıktı ilaçlardan böle heralde.
ishal devm edio ben emziriom alttan ıkınmayla beraber gidio ayyy varya bi ıkınıoki sanki koca insan!! çok zorlanıo dr göre ıkınma normal ishali kesmicem miikrobunu kakadan atıcak dio..
bişi sorucam aranızda devit3e başalyan varmı? biz bugün başladık 1 yaşına kadarda dvnm edicekmişiz damla şeklinde bizimki.. sabahları 3 damla veriorum.
hepinizi öp.
KISLAAR BİLİYOMUSUNUZ BENDE DOĞURDUM GELDİMMMdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
7 MAYIS gecesi sancılarım varı hafiften sabah kalkınca da kahverengi lekeler geldi.dr a gittim ve hemen muayene etti dr um..ve nişan geliyor 1 cm de açılma var dedi.hemen yatış verdi..
bende rahat bi şekilde yatış yaptım..cahil cesareti güle oynaya yattım hastaneye ama normal doğum yapacak arkadaşları korkutmak istemem ama 15 saat inanılmaz sancılar çektim kıslaar..epudüral istedim acılara dayanamayınca...Veee 8 mayıs saat 11 de meleğime kavuştum..hastaneye mutlu girdim ve inanılmaz mutlu çıktım...aradaki 15 saat çok zordu ama o kavuşmadan sonra herşey unutluyor kıslaar..herşeye değiyor inanın..Bütün bebek isteyenlere dua ettim..Allahım isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın inş...
e-Bahar Bebek
burdaki köşüm bebek te bizim meleğimiz kıslaarrr..
Kızlar selam, uzun zamandır foruma bakamıyorum. 2 mayısta sağlıklı bir doğum yaptım. Bu süre zarfında doğum yapanları tebrik ediyorum. Bekleyenler de umarım kısa zamanda sağlıklı bir şekilde bebeklerine kavusur ya:) kızlar ya bişi sorucam bizim bebiş cok obur ya sürekli emmek istiyor ne yapsam ya bilemiyorum, 2-3 saat emziriyorum, geceler cok uzun... anne sütü yeterliymiş ama bizim bebişin ağzı durmak bilmio yaa:/ napıcam kızlar bi akıl verin.
bize gelince..ayse serra hanima bi haller oldu..uyumak istiyor ama uyuyamiyor..altini temizliyorum,yediriyorum,gazini cikariyorum uyumuyor yaaaa..uyumayinca yemek saatleri hepten sasiyor..yarim saatte bir emziriyorum bu sefer uyuyana kadar..sonra bi uyuyor..3-4 saat deliksiz..nuh diyor uyanmiyor..ay bi düzene giremedik yaa..bu ıkınmalar bizde de var..valla cocuk "S"sekline giriyorsayesinde ne yiyecegimi sasirdim..abzürt zübzürt seyler yiyorum :)) oyyy oyyyy inşaAllah normale döneriz biran önce :)
ben salı günü sezeryanla doğum yaptım allahtan kızım kakasını yapmamış fakat allahın hikmeti hem omzundan hemde boynundan kordon dolanmış kendi kendine gelmesi imkansızmış herşeyde bir hayır var canlarım
sonrasında sütüm gelmedi ve ağrılarım çok fazla oldu kızım mememi tutmadı ama allaha şükür iki gündür bu probelemide yendik ama sabahlara kadar emzirmeye çalışarak 1 haftadır uykusuuz ve zombi gibiyim ama herşeye değer muhteşem bir şey annelik
geçmişi okuyamadım en kısa zamanda bakıcam ama pazartesi doğuracak arkadaşlara hayırlı doğumlar tutkuncum sen yarındın hayırlı doğumlar canım
inş bir yaramazlık yoktur
işte teyzeleri benim defnem
kızlar hepinizin anneler günü kutlu olsun.
yarın doğuma gidecek arkadaşlara Allah kolaylık versin. arkanızdan bende geliyorum. salı günü inşallah. benim için de dua edin doğuma giderken.:Saruboceq:
benimde kocacım geldi. o geldiğinden beri sarılıp sarılıp ağlayasım geliyor. kociş hariç kimsenin yanında ağlayamaıyorum. daha doğrusu görsünler istemiyorum. iyiki geldi aşkım, ağlayınca rahatlıyor insan!! senağlama
bu gece hiç uyuyamadım. sabah ezanını da duydum. ondan sonra dalmışım işte biraz!
son 2 gün!!delikafadulden
dırımım nasılsın bebekler seni yoruyor sanırım ama öyle böyle 1 ay geçti bak az daha dayan bu arada pınar tatilemi gitti yok ortalarda havalar güzelleşti gitmiştir valla
hoşgeldin pinarcim :) canim biraz kiyacaksin..emin ol düzene giriyor o konuda..benimkinide biraksan kucagimdan inmek istemiyor..ama ben beşiğine birakiyorum..1-2 kere mikmik etti alişti ama..karni tok,alti temiz,gazida ciktiysa koy beşiğineinşaAllah işe yarar sende de..yoksa cok zor oluyor sürekli kucakta..hadi afiyet olsun canim..yarasin süt olsun :))
evet cnm önemliymiş baya
hoşgeldin cnm..
evet kızlar yaa yuksek tansiyon ve ödem zehirlenme belirtisi olabilir falan diyor.bi süredir ayağım sağ sadece davul gibi ödemli.tansiyonumda yukse çarpıntı basladı dünden beri.bakalım bugun yarın tansiyon takibi yapıp doktora bildireceğim.
nasılsın cnm?bugun 5 mayıs kuzusu daha gelıyo hayırlısıyla....:teytey::teytey:
hadı cnm hayırlısı olsun şimdiden...gez son kez bu gezmelerı cok arıcaza benzıo tecrubelı mayıs annelrınden....yarın sen yarın dan sonra ben...1 gun arayla gelıyor kuzucuklarrrrdelikafadulden
inş cnm kolay dogum olur hepımızınkı....denemekten zarar gelmeza.s.
oyoyoy ne gusel..hayırlı olsun bigudicim..Allah analı babalı buyutsun a.s.
nasılsın cnm?bugun 5 mayıs kuzusu daha gelıyo hayırlısıyla....:teytey::teytey:
sen nasılsın cnm?nasıl kuzucuk annsi...siz buyuttunuz sayılır yahu...ne gusel..darısı bıze inşallah...
bende yenı gırebıldım kızlar..nette sorun var...eşim dogum oncesı son vardıyasına gıttı az once....13mayısa ne kaldı dımı..benıde basıo heycan :teytey:sankı hep karnımda kalcakmış gıbıydı oglusum...boyle tuhaf bı ruh halı içindeyım nedense...korku heycan uzuntu.... hepsını bır yasıorum...
bugun dogum yapan kızlarrr Allah yardımcınız olsun..peşinizdende bizz gelıyoruz hayırlısıyla....:asigim:
herkeze selam kızlar!!
bigudi cnm tebrik ederim seni ve eşini Alllah analı babalı büyütsünn...
fulya cnm sen bi dr una danış istersen tansiyon ihmale gelmez...geçmiş olsun cnm ...
kızlar diğer doğum yapacak arkadaşlardan haber gelmedimi hala??
herkeze selam kızlar!!
bigudi cnm tebrik ederim seni ve eşini Alllah analı babalı büyütsünn...
fulya cnm sen bi dr una danış istersen tansiyon ihmale gelmez...geçmiş olsun cnm ...
kızlar diğer doğum yapacak arkadaşlardan haber gelmedimi hala??
yok canim..hemen kötüyü cagirma sende..tansiyon bu..benim geçen gün cocuga igne vurulcak diye 17-11'e cikti..ve ben hiç fark etmedim..gün boyuncada düşüremedim..sende de stres felan olmustur..malum dogum vakti geliyor..sinirlerin gerilmiştirsen ac cami..güzelce derin derin nefes al..sonrada yat uyu biraz..düzene girer inşaAllah
merhaba kızlar biz geldik bişeyler yedik bakim dedim.....offf çok yoruldum
öncelikle doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun ............yapacaklarıda rabbim bir avazda kurtqarsın
bana gelince kontrolümüz iyi geçti ...alişim 3300 gr olmuş boyuda 50 cm
ömerim 3280 gr olmuş boyuda 50 cm olmuş abi kardeş aynı gidiyolar
aşılarını oldular mamalarını değiştirdiler neyseki bu mama daha uygun
keşke sütüm olsaydı ama yok canım sıkılıyor .........
bu arada ömerimin sol yumurtalığı aşağa inmemiş sol kasığında şişlik fark ettik doktora söyledim muayne etti erken doğan bebeklerde olabiliyor dedi iki yaşına kadar takip edeceğiz inmezse ameliyatle indirilcek dedi......aynı durum kardeşimde olmuştu küçükken çok iyi hatırlıyorum eğer inmezse ben kuzumu nasıl yollarım ameliyat yawww canım sıkıldı yaaa
ayy seninde az kalmıs tatlım.. hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah
heyecan olmaz mı..haklısın cnm. benim daha belli değil bendede o gerginlik heyecan yapıyor:)
fulya cnm küçük tansiyonun 9 çıkıyormuş bak benimde son haftamda hastanede ölçülürken 9-13 çıkıyordu tansiyonum artık normal denmeye başlandı ve şişmeye başlamıştım ben az kaldı cnm dikkat et
ayy artık çok sakin buralar!! yarından itibaren ben ne olacam bakalım??delikafadulden vakit bulabilirsem birazdan sepetimizin şekerimizin resmini filan yükleyim bari bende. daha yeni tamamlandı da-tatlicadiarzu- millet bebişleri kucakladı, biz daha cicileri yeni tamamladıkmirmirmirmir
haber yok sanırım doğum yapacaklardan umarım herşey yolundaır.
fulya geçmiş olsun cnm
hepinize iyi akşamlar
merhaba kızlar biz geldik bişeyler yedik bakim dedim.....offf çok yoruldum
öncelikle doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun ............yapacaklarıda rabbim bir avazda kurtqarsın
bana gelince kontrolümüz iyi geçti ...alişim 3300 gr olmuş boyuda 50 cm
ömerim 3280 gr olmuş boyuda 50 cm olmuş abi kardeş aynı gidiyolar
aşılarını oldular mamalarını değiştirdiler neyseki bu mama daha uygun
keşke sütüm olsaydı ama yok canım sıkılıyor .........
bu arada ömerimin sol yumurtalığı aşağa inmemiş sol kasığında şişlik fark ettik doktora söyledim muayne etti erken doğan bebeklerde olabiliyor dedi iki yaşına kadar takip edeceğiz inmezse ameliyatle indirilcek dedi......aynı durum kardeşimde olmuştu küçükken çok iyi hatırlıyorum eğer inmezse ben kuzumu nasıl yollarım ameliyat yawww canım sıkıldı yaaa
ben kacıom kızlarr...
doguma gıdenlerden daha hbr yok sanırım...aksam gene gırer bakarım..artık pc basında cok uzun oturamaz oldum..belım agrıyo hemencık...cok optum sızı...ii akşamlarr...
ayy artık çok sakin buralar!! yarından itibaren ben ne olacam bakalım??delikafadulden vakit bulabilirsem birazdan sepetimizin şekerimizin resmini filan yükleyim bari bende. daha yeni tamamlandı da-tatlicadiarzu- millet bebişleri kucakladı, biz daha cicileri yeni tamamladıkmirmirmirmir
haber yok sanırım doğum yapacaklardan umarım herşey yolundaır.
fulya geçmiş olsun cnm
hepinize iyi akşamlar
Canım öncelikle totiklerime maşallah. Kocaman olmuş paşalarım benim a.s.
Yumurtalık konusunda korkma tatlım. Teyzemin oğlunda da aynı sorun vardı. 9 aylık oldu şimdi düzeldi. 2 yaşına kadar kesin düzelir hiç sıkma canını a.s.
Güle güle canım a.s.
kaydirigubbakcemile3 Nerdeyse doğurucan daha yeni mi bitirdin tatlım a.s.
Burcu ile konuştum şimdi kızlar. Gece hastaneye yattı ya sancıları başlamış. 8 dk'da bire düşmüş. Durdurmuşlar. Sabah 09:30'da almış oğluşunu kucağına sezaryenle. 3400 gr - 50 cm olmuş kuzucuk. Sütü de gelmiş. Şimdi gazını çıkarıyolarmış. Biraz ağrım var dedi. Çok selamı var sizlere a.s.
sağolasın canım benim.evet cnm bende şişiyorum.bu haftasonu gibi doğursam bari..hayırlısıyla.nefes bile zor alıyorum cnm yaa.allah yardım etsin
:):) evet cnm coğu hatun doğurdu ee bugun zaten sanırım 5 bebiş daha gelio.hastanedeler. 3 5 kişi kaldık valla..
cnm sanada hayırlı doğumlar diliyorum ....a.s.
sağol cnm çok teşekkürler.:1hug: artık iyice zor gecmeye basladı ama az kaldı inşallah.
Burcu ile konuştum şimdi kızlar. Gece hastaneye yattı ya sancıları başlamış. 8 dk'da bire düşmüş. Durdurmuşlar. Sabah 09:30'da almış oğluşunu kucağına sezaryenle. 3400 gr - 50 cm olmuş kuzucuk. Sütü de gelmiş. Şimdi gazını çıkarıyolarmış. Biraz ağrım var dedi. Çok selamı var sizlere a.s.
Canım öncelikle totiklerime maşallah. Kocaman olmuş paşalarım benim a.s.
Yumurtalık konusunda korkma tatlım. Teyzemin oğlunda da aynı sorun vardı. 9 aylık oldu şimdi düzeldi. 2 yaşına kadar kesin düzelir hiç sıkma canını a.s.
Güle güle canım a.s.
kaydirigubbakcemile3 Nerdeyse doğurucan daha yeni mi bitirdin tatlım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?