2009 Mayıs Anneleri

incihanmii? ay benim jeton şimdi düştü..ee normal dogurmayacakmiydi suni sanciyla? hani aksama dogru ancak gelir felan diyordu..ay benmi yanliş hatirladim acaba :) neyse ikiside saglikli olsunlarda :) bakalim resme :)

Bigudi doğum yapmış ne kadar güzel bebişini almış kucağına.Fulyacım sende takipte ol tansiyonunu ihmale gelmez tatlım.

evet cnm önemliymiş baya

hoşgeldin cnm..

evet kızlar yaa yuksek tansiyon ve ödem zehirlenme belirtisi olabilir falan diyor.bi süredir ayağım sağ sadece davul gibi ödemli.tansiyonumda yukse çarpıntı basladı dünden beri.bakalım bugun yarın tansiyon takibi yapıp doktora bildireceğim.

yok canim..hemen kötüyü cagirma sende..tansiyon bu..benim geçen gün cocuga igne vurulcak diye 17-11'e cikti..ve ben hiç fark etmedim..gün boyuncada düşüremedim..sende de stres felan olmustur..malum dogum vakti geliyor..sinirlerin gerilmiştir sen ac cami..güzelce derin derin nefes al..sonrada yat uyu biraz..düzene girer inşaAllah

herkeze selam kızlar!!
bigudi cnm tebrik ederim seni ve eşini Alllah analı babalı büyütsünn...

fulya cnm sen bi dr una danış istersen tansiyon ihmale gelmez...geçmiş olsun cnm ...

kızlar diğer doğum yapacak arkadaşlardan haber gelmedimi hala??

günaydın kızlar. bizde kocişle en son iki kişilik gezmemize çıkacaz birazdan. sinema yemek filan. yarın da inşallah 3 kişi olacaz:) çok öpüyorum. görüşürüz.

hadı cnm hayırlısı olsun şimdiden...gez son kez bu gezmelerı cok arıcaza benzıo tecrubelı mayıs annelrınden....yarın sen yarın dan sonra ben...1 gun arayla gelıyor kuzucuklarrrrdelikafadulden

inş cnm kolay dogum olur hepımızınkı....denemekten zarar gelmeza.s.

oyoyoy ne gusel..hayırlı olsun bigudicim..Allah analı babalı buyutsun a.s.

nasılsın cnm?bugun 5 mayıs kuzusu daha gelıyo hayırlısıyla....:teytey::teytey:

sen nasılsın cnm?nasıl kuzucuk annsi...siz buyuttunuz sayılır yahu...ne gusel..darısı bıze inşallah...

bende yenı gırebıldım kızlar..nette sorun var...eşim dogum oncesı son vardıyasına gıttı az once....13mayısa ne kaldı dımı..benıde basıo heycan :teytey:sankı hep karnımda kalcakmış gıbıydı oglusum...boyle tuhaf bı ruh halı içindeyım nedense...korku heycan uzuntu....hepsını bır yasıorum...
bugun dogum yapan kızlarrr Allah yardımcınız olsun..peşinizdende bizz gelıyoruz hayırlısıyla....:asigim:

sezeryanla dogum yapan anneler sütünüz nezaman geldı dogumdan sonra??

İlk gün geldi canım ama 3.günden sonra artmaya başladı a.s.

kızlar şerbet tepsim diğer tarafada ekledim bakalım beğenecekmisiniz resme tıklayınca büyüyor

Çok güzel olmuş canım. Ohhh yarından itibaren kullanırsın artık hihoyyyt

Canım hayırlı uğurlu olsun. O kadar sancı çekmişsin , Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah a.s.

Canım benim çok sevindüm düşmesine. Hadi emzirmeye devam a.s.

Canım sağolasın bitanem. Cumartesi günü kontrolde doktor gamastan diye bi krem verdi. Onu emebiliyormuş bebek. Bide Bepanten verdi. Onu yıkamak gerekiyor. Göğüs kalkanı da al dedi. Şimdi daha iyi durumda göğüslerim. Ped çok baskı yapıp ucunu yatırıyordu. Kuzucum da emip onu çıkarana kdar canım fena yanıyordu. Göğüs kalkanı onu düzeltti. Şimdi açıkda durduğu için daha rahatım tatlım a.s.

Çok sevindim daha iyi olmasına tatlım. Adını unuttum ama bi ilaç verdi doktor. 15.günde başlanacak günde 20 damla yani 1 cc damlatılacak ağzına dedi. 1 yaşına kadar devam edecekmişiz...

Canım çok sevindim. Allah nazarlardan saklasın. Zorlu ama sonu güzel bi doğum olmuş. Gördüm kızını. Çok tatlı maşallah a.s.

Hayırlı olsun canım benim. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah a.s.

Benimkide öyle canım. Uyanıkken hep memede durmak istiyo. Artık göğüslerim yara ve çok acıyor. Ne yapalım bi süre düzene gelene kadar idare edeceğiz a.s.

Anaaa bunların hepsi aynı ya. Uyumayınca uyumuyor ama beşikte de durmuyor. Hep memede dursun istiyor. Sonra da bir uyuyor 3 saat falan deliksiz kaydirigubbakcemile3

Canımmm Allah nazarlardan saklasın Defne kuzumu Çok tatlı maşallah. İlk bikaç zaman sanırım hep böyle zorluk yaşayacağız. Ama güzel duygular bunlar a.s. Sağlıkla büyüt inşallah a.s.

Canım sağlıkla al inşallah kucağına bebişini sende a.s.

dırımım nasılsın bebekler seni yoruyor sanırım ama öyle böyle 1 ay geçti bak az daha dayan bu arada pınar tatilemi gitti yok ortalarda havalar güzelleşti gitmiştir valla

Yok bacım ne tatili delikafadulden Cumartesi netimiz bi gitti. Bugün geldi a.s.

Kız beşiğe koyuyorum. 5 dk falan cincin bakıyor etrafa. Sonra bakıyor ki ilgilenmiyorum bi yaygarayı basıyor delikafadulden Memeyi vermeden de susmuyor. Yalancı emzik vericem ama doktor 1 aydan önce verme dedi. Yandım 1 ay bu böyle devam edecekse delikafadulden

Hoşbuldum canım. Sende tansiyonuna dikkat et. İhmal etme a.s.

nasılsın cnm?bugun 5 mayıs kuzusu daha gelıyo hayırlısıyla....:teytey::teytey:

Sağolasın canım iyyim çok şükür sen nasılsın?

Bu arada tutkun, yeni_anne, bigudi ve incihan'ı biliyorum ben. 5.kim :uhm:

Bigudi ve İncihan doğurmuş. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kuzularını. Diğer bacılardan haber yok sanırım henüz?

Geçmişte olsa tüm bacılarımın anneler günü kutlu olsun inşallahhhh hihoyyyt Kucağımızda da olsa, karnımızda da olsa bu ilk anneler günümüz. Harika bi duygu hihoyyyt

ayy seninde az kalmıs tatlım.. hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah
heyecan olmaz mı..haklısın cnm. benim daha belli değil bendede o gerginlik heyecan yapıyor:)

merhaba kızlar biz geldik bişeyler yedik bakim dedim.....offf çok yoruldum

öncelikle doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun ............yapacaklarıda rabbim bir avazda kurtqarsın

bana gelince kontrolümüz iyi geçti ...alişim 3300 gr olmuş boyuda 50 cm
ömerim 3280 gr olmuş boyuda 50 cm olmuş abi kardeş aynı gidiyolar
aşılarını oldular mamalarını değiştirdiler neyseki bu mama daha uygun
keşke sütüm olsaydı ama yok canım sıkılıyor .........

bu arada ömerimin sol yumurtalığı aşağa inmemiş sol kasığında şişlik fark ettik doktora söyledim muayne etti erken doğan bebeklerde olabiliyor dedi iki yaşına kadar takip edeceğiz inmezse ameliyatle indirilcek dedi......aynı durum kardeşimde olmuştu küçükken çok iyi hatırlıyorum eğer inmezse ben kuzumu nasıl yollarım ameliyat yawww canım sıkıldı yaaa

sağol hülyacım.. bakalım takip ediyorum yarında ölçüp hbr vericem doktora

ben burcuya msj gönderiyorum şimdi..

olabilir cnm..sağolasına.s.

hoşgeldin..ayy maşallah kocaman olmuslar birsencim..
sıkma canını şimdiden 2 yasına kadar düzelir cnm inşallah..

ayy seninde az kalmıs tatlım.. hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah
heyecan olmaz mı..haklısın cnm. benim daha belli değil bendede o gerginlik heyecan yapıyor:)

saolasın bıtanem....az kaldı ya..:1hug:
sende tansıyonu ıhmal etme fulyacım..kontrolaltında tut cnm benım...:1hug:

ben kacıom kızlarr...
doguma gıdenlerden daha hbr yok sanırım...aksam gene gırer bakarım..artık pc basında cok uzun oturamaz oldum..belım agrıyo hemencık...cok optum sızı...ii akşamlarr...

fulya cnm küçük tansiyonun 9 çıkıyormuş bak benimde son haftamda hastanede ölçülürken 9-13 çıkıyordu tansiyonum artık normal denmeye başlandı ve şişmeye başlamıştım ben az kaldı cnm dikkat et

ayy artık çok sakin buralar!! yarından itibaren ben ne olacam bakalım??delikafadulden vakit bulabilirsem birazdan sepetimizin şekerimizin resmini filan yükleyim bari bende. daha yeni tamamlandı da-tatlicadiarzu- millet bebişleri kucakladı, biz daha cicileri yeni tamamladıkmirmirmirmir

haber yok sanırım doğum yapacaklardan umarım herşey yolundaır.
fulya geçmiş olsun cnm
hepinize iyi akşamlar

evet cnm bende şişiyorum.bu haftasonu gibi doğursam bari..hayırlısıyla.nefes bile zor alıyorum cnm yaa.allah yardım etsin

:):) evet cnm coğu hatun doğurdu ee bugun zaten sanırım 5 bebiş daha gelio.hastanedeler. 3 5 kişi kaldık valla..
cnm sanada hayırlı doğumlar diliyorum ....a.s.

fulya geçmiş olsun cnm
hepinize iyi akşamlar

sağol cnm çok teşekkürler.:1hug: artık iyice zor gecmeye basladı ama az kaldı inşallah.

Burcu ile konuştum şimdi kızlar. Gece hastaneye yattı ya sancıları başlamış. 8 dk'da bire düşmüş. Durdurmuşlar. Sabah 09:30'da almış oğluşunu kucağına sezaryenle. 3400 gr - 50 cm olmuş kuzucuk. Sütü de gelmiş. Şimdi gazını çıkarıyolarmış. Biraz ağrım var dedi. Çok selamı var sizlere a.s.

Canım öncelikle totiklerime maşallah. Kocaman olmuş paşalarım benim a.s.

Yumurtalık konusunda korkma tatlım. Teyzemin oğlunda da aynı sorun vardı. 9 aylık oldu şimdi düzeldi. 2 yaşına kadar kesin düzelir hiç sıkma canını a.s.

ben kacıom kızlarr...
doguma gıdenlerden daha hbr yok sanırım...aksam gene gırer bakarım..artık pc basında cok uzun oturamaz oldum..belım agrıyo hemencık...cok optum sızı...ii akşamlarr...

Güle güle canım a.s.

kaydirigubbakcemile3 Nerdeyse doğurucan daha yeni mi bitirdin tatlım a.s.

fulya geçmiş olsun cnm
hepinize iyi akşamlar

Son düzenleme:

pınarcım özelden yazar mısın pınar ve tutkunun tel.larını bende yokmusss...

BURCU cnm ay cok duygulandım gün sayardık biz seninleee... gözünaydın cnm.allah analı babalı büyütsün inşallah

sağolasın canım benim.

sorma kız, yarın doğuma gidiyorum, en son bugün aldım sepetimizi filankaydirigubbakcemile3 ama uyuşukluğumdan değil haa, memlekete gelmeyi bekledik mecburen. çünkü yaşadığımız ilçe de yok bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…