Kızlar merhaba,ben geri geldim doktor beni yatırmadı,açılmam olmamış fazla tekrar çarşamba çağırdı ama ben bu sefer sancı gelene kadar gitmeyi düşünmüyorum :) Doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin..Biz beklemeye devam edicez sancılarımız var ama yeterli değil hayırlııs artık dualarınızı eksik etmeyin...Hepinizi öptüm..
Kızlar merhaba,ben geri geldim doktor beni yatırmadı,açılmam olmamış fazla tekrar çarşamba çağırdı ama ben bu sefer sancı gelene kadar gitmeyi düşünmüyorum :) Doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin..Biz beklemeye devam edicez sancılarımız var ama yeterli değil hayırlııs artık dualarınızı eksik etmeyin...Hepinizi öptüm..
incihan allah yardımcımız olsun yarın.sanada bol sans
kızlar ıyı dıleklerınız ıcın saolun sımdıden heyecan bastı benı duşumuzu,cantamızı hazırladık sabah 8.30da hastanedeyıs tüm paylaşımlarınız için hepınıze teşekkürler dua edın bol bol emi kızıma kavuşuyorum yarın
en kısa zamanda aranıza döneceğim iyi geceler herkeze.....yerimseniben
dogum yapan hatunlar size bi sorum olcak..bu lohusa kanamasi ne kadarda bitiyor bilen varmi? sıkıldım ben artik..namaz kilmak istiyorum artik yaaa :çok üzgünüm:
pınarcım özelden yazar mısın pınar ve tutkunun tel.larını bende yokmusss...
sağolasın canım benim.
sorma kız, yarın doğuma gidiyorum, en son bugün aldım sepetimizi filankaydirigubbakcemile3 ama uyuşukluğumdan değil haa, memlekete gelmeyi bekledik mecburen. çünkü yaşadığımız ilçe de yok bunlar
ayyy burcu doğurmuş heee gözü aydın pınarcığım burcunun telefonunu özelden yada msn den atarmısın.
tutkuda bugündü dimi inanın kızlar aklım başımda değil sersem gibiyim
bugün hastane bizi çok yordu sabah 9,30 çıktı 4 geldik
pinarcim 1 aya az kaldi :)) az daha sık dişini bari :)) ozaman verirsin emzigini rahat edersin..ama inşaAllah biran önce düzene girerde beşiğinde uyur mutlu mutlu
birsencim maşaAllah boncuklaraa a.s. hiç sıkma canini..erkek cocuklarda cok görülüyor bu yumurtalik olayi..yaşina varmadan gecer gider inşaAllah
cerencim Allah yardimcin olsun yarin..inşaAllah saglikla mutlulukla kavus bebişine a.s.
canım aynı sorun bendede var bende cuma gidicem ama yine gün vericek daha bişey yok akşam bi sancı oldu sanki karnımda bi yere toplandı sertleşti iyice belim heryerim kasıklarım sancıdı dedim doğuruyorum ama sonra geçti:a015:
canım bak beklenen gün geldi, ve geçti.
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
yağmur bebek 3980 gr... 58 cm doğmuş...
maşallah deyin teyzeleri...........
dogum yapan hatunlar size bi sorum olcak..bu lohusa kanamasi ne kadarda bitiyor bilen varmi? sıkıldım ben artik..namaz kilmak istiyorum artik yaaa :çok üzgünüm:
merhaba kızlar biz geldik bişeyler yedik bakim dedim.....offf çok yoruldum
öncelikle doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun ............yapacaklarıda rabbim bir avazda kurtqarsın
bana gelince kontrolümüz iyi geçti ...alişim 3300 gr olmuş boyuda 50 cm
ömerim 3280 gr olmuş boyuda 50 cm olmuş abi kardeş aynı gidiyolar
aşılarını oldular mamalarını değiştirdiler neyseki bu mama daha uygun
keşke sütüm olsaydı ama yok canım sıkılıyor .........
bu arada ömerimin sol yumurtalığı aşağa inmemiş sol kasığında şişlik fark ettik doktora söyledim muayne etti erken doğan bebeklerde olabiliyor dedi iki yaşına kadar takip edeceğiz inmezse ameliyatle indirilcek dedi......aynı durum kardeşimde olmuştu küçükken çok iyi hatırlıyorum eğer inmezse ben kuzumu nasıl yollarım ameliyat yawww canım sıkıldı yaaa
Burcu ile konuştum şimdi kızlar. Gece hastaneye yattı ya sancıları başlamış. 8 dk'da bire düşmüş. Durdurmuşlar. Sabah 09:30'da almış oğluşunu kucağına sezaryenle. 3400 gr - 50 cm olmuş kuzucuk. Sütü de gelmiş. Şimdi gazını çıkarıyolarmış. Biraz ağrım var dedi. Çok selamı var sizlere a.s.
canımmm nasılsın prenses nasıl
msn gel bakım sennnn
Kızlar Tutkun Esra'nın eşiyle görüştüm. Yanında değilmiş. Yarım saat sonra ararsanız görüşürsünüz dedi. Bebişin de kendinin de durumu iyiymiş çok şükür hihoyyyt
Tamam canım yolluyorum a.s.
Biliyorum tatlım esprisine söyledim. Hadi bakalım yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz a.s.
Tamam canım yolluyorum az sonra a.s.
Hadi hayırlısı canım a.s.
Valla vercem bacım böyle olmayacak. Duş almaya vakit bulamıyorum valla. Utanmasam memeler açıkta gezicem kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Az kaldı bacım. Belirtiler başladı ne güzel hihoyyyt
Ay maşallah totikime benim
Valla 6 hafta dediler bana doktorlar ve hemşireler bacım delikafadulden
Benim totik emdi, uyudu. 5 dk sonra uyandı. Diğer memeyi de emdi şimdi uyuyor. 9 gibi kaldırıp banyosunu yaptıracağız. Sonra da gece uykusuna geçecek inşallah alkisalkisalkis
Bende o uyurken duşa gireyim. Valla fena bakımsız oldum. Evde misafir yoksa pijamayla geziyorum. Hafta sonu da mevlütü yapıyoruz inşallah. Kaşlarımı falan aldırmam lazım ama bu totik ben yokken uyanırda ortalığı birbirine katar diye korkuyorum delikafadulden
Hadi kaçtımben. Yarın sabah görüşürüz artık. Öptüm sizi kocaman a.s.
Canım üzme kendini birçok bebekte oluyor 1 yaşına kalmadan iner hiç meraklanma :1hug:
Maşallah kuzular çoğalıyor ne güzel.Pınarcım banada burcunun telini özleden atarmısın.
Canım 1 hafta sürende var 40 gün geçsede bitmeyende bende artık bitti gibi kanama rengi değil sarı kahve arasına döndü çok az oda günlük ped kullanıyorum artık.
Maşallah tosuncuk olmuş allah nazarlardan saklasın analı babalı büyüsün.
inş.tubacığım gecer bu yumurta işi
bende merak ediyorum bu kanama işini benim hala leke leke geliyor
ebe oolan yiğenim 40 gün dedi ama kırmızıdan kahveye kahveden şefafa dönecek akıntı olacak dedi sanırım ben ona geçtim
Burcu ile konuştum şimdi kızlar. Gece hastaneye yattı ya sancıları başlamış. 8 dk'da bire düşmüş. Durdurmuşlar. Sabah 09:30'da almış oğluşunu kucağına sezaryenle. 3400 gr - 50 cm olmuş kuzucuk. Sütü de gelmiş. Şimdi gazını çıkarıyolarmış. Biraz ağrım var dedi. Çok selamı var sizlere a.s.
Canım öncelikle totiklerime maşallah. Kocaman olmuş paşalarım benim a.s.
Yumurtalık konusunda korkma tatlım. Teyzemin oğlunda da aynı sorun vardı. 9 aylık oldu şimdi düzeldi. 2 yaşına kadar kesin düzelir hiç sıkma canını a.s.
Güle güle canım a.s.
kaydirigubbakcemile3 Nerdeyse doğurucan daha yeni mi bitirdin tatlım a.s.
[k] {n} [k];6773425 .!.:herkese slmlar dogum yapan arkadaşları tebrik ediyorum maş. onlara
birsencim oglanlara maş. büyümüşler bak işte. başka mama kullandıgını bilmiodum oda degişmiş sanırım iyi olmuş fiyatıda iyiyse napcan idare edicen artık sen sıkma canını bak bizim tek bebek sütümüzü onllara yetiştiremioz sende 2 tane normaldir cnm bnm sıkma kendini saglık olsun.
bugün annm geldi kızımı yıkadık mis gibi oldu teyeleri ama biyeri agrıo heraldeki zor uykuya daldı 2 sattir uyudu uyansın şurubunu vericem allahım şu ishalım iz bi geçse dr kont.1hafta var ozaman kesicek bi ilaç vericek!! sanki çocugum zayıfllıyo annem aynı dedi ama bana küçülüyomuş gibime gelio.
aslında karnı doydumu bi agrısı olmadımı okadar keyifli oluyoki kızım gülücükler atıyo.
iyi olsun kızm ya başaka bişe istemiorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?