2009 Mayıs Anneleri

kızlar merhaba bebişten fırsat bulup bi türlü yazamadım günlerdir tam yazıyorum wiik diye bir ses haydi koştur emzirmeye bu arada bizim kız bi alışkanlık edindi altını açmayınca çişini yapmıyo ne zaman altını açıyorum bi bakıorum çiş yapıyo bi gün bezini aldım diğerini koycam bi baktım battaniyesi koltuk batmış çişli kızım benim :)) ha bu arada hala doğum yapamayan arkadaşlara bir tavsiyem var bende burada okumuştum ve gerçekten işe yaradı hurmayı mutlaka deneyin kızlar birde ben bebişe doğar doğmaz süt vermeden nar tanesini sıkıp verdim şu anda hiç gaz sorunu yaşamıyoruz mutlaka deneyin öptüm hepinizi patatesim ağlıyo yine

cnm hosgldın....
oyoy maşallah kızına cnm ya..çişli olcak demek annesi heekaydirigubbakcemile3olsun ıı olsunlarda warsın batırsınlar heryerii...hihoyyytsaol tatlım ıı dıleklerın için...doguramayan bıkackışı kaldık sanırım...beklıoruz hala:CüvCüv:

cnm bu ramazanda yenilen bildiğimiz hurma mı?

canım ben yaklaşık 1 haftadır hergün 1 tane hurma yiyorum ama sen nasıl yaptın canım tam sancıların başlayıncamı yedin? Narıda burda duymuştum demek işe yaradıCADIARZU hala nar varmı?

ayyy tutkunda burcuda kavuştu demekki bebişlerine:lepi: pınarcım mevlütü hemen yapıcaksın demekki aradan çıkmış olur bari

Bende yarın dr gidicem kızlar bebek iyice aşağı indi hissediyorum bakalım ne diyecek drmuz

cnm bu ramazanda yenilen bildiğimiz hurma mı?

evet cnm benımde bıldıım kadarıyla o hurma,ramazanda yenılen....

kızlar ya benım oğluş iice indi sanırım asagıya..artık karnımı acttımda gobüşümün üstte kalan kısmında hiç kıpırtı olmuo nerdeyse..hep aşağıda kıpırdıyo we artık canımı yakıo kımı zaman.rahmıme baskı yapıo sanırım...sizdede aynımı?bıde hala cok hareketlı maşallhama dedıım gıbı hep asagıda...cıkıwercekmiş gibi gelıo,carsamabaya kadar beklese barı dıyorum...
bıde akıntım arttı sankı...dahada cok gelıo hatta suyummu dıe tereddut bıle ettım yani...sizdede aynımı?:uhm:

anladım cnm yarın alayım bende hurma hergün yerim 2 3 tane.yeter heralde dimi?
valla benimde ama sanki senin dediğin kadar aşşağıda değil gibi.akıntım arttı ama benimde cnm.p.be günü gidicem dotora çatı muaynesi için.

yeter heralde cnm sen al başla yemeye normal dı senın...bıldıım kadarıyla bu hurma sunnı sancıyı saglayan serumun içindekı ılac bu hurmadan yapılıomuş ve normal dogumda acılmayı kolaqylastırıo bıldıım kadarıyla sen başla cnm...nar ekşisini bende duydum ama bu mewsımde nerden bulcaz narı yaa:uhm:bıde ekşi nar olması gerekıo...
hadı fulyacım ya hayırlısı olsun..persembe bakalım ne dıcek dr...insanın onunde bellı bı gun olması hem ıı hem kotu yahu,ben carsambayı zor getırıorum yafskaydirigubbakcemile3ne uzun carsambaymışşşgelmedı bırturlu...gercı 12mayısa saatler kaldı...ardındanda 13mayısssalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet canlarım bildiğimiz ramazan hurması benim doğum 8 mayıstı ama ben 3 gün üst üste 4-5 tane kadar hurma yedim 25 nisan sabahı bi uyandım nişan gelmiş gecede hafif bi gaz sancısı vardı ama o çektiğim gaz sancısı değil doğum sancısıymış hastaneye gittiğimde 3 cm açılma vardı kızlar o kadar hızlı ve kolay doğurdumki herkes şaşırdı darısı başınıza canlarım

evet yaa hiç doğuracak havam yok:)))
çatıma baksında darsa beklemez sanırım cuma alır ( benim doğum günüm:)
bakalım kısmet çatım iyiyse beklicez artık normal doğumu

ayy cnm haklısın şimdi bile beklemek bana zor geliyor gün belli olunca gecmek bilmiyordur.ilk aylar bile daha hızlıydı.sanki son 1 ay bedel kalan 8 aya gibi:):)

Rahim adalesini kuvvetlendirir. Bu özellik doğumu kolaylaştırır. Hurma macununa 1/3'ü kadar defne tohumu öğütülüp karıştırılarak, doğuma l hafta kala yenmeye de­vam edilirse. Doğum ağrısız ve çok kolay olur.

bulrsam bunlardanda alayım yarın

bırden okadar attırdımı ya...fulya bak hemen basla cnm....delikafadulden

bende eşime hep onu dıorum..yahu 8,5 ayı dewırdım hıc bukadar uzun gelmemişti...ama su 13mayıs uzadıkca uzadı fallakaydirigubbakcemile3kesınlıkle katılıorum canım ya bencede bedel fallakaydirigubbakcemile3zaman daraldıkca ınsanın sabrı azalıo galıba..
ılk sayfalara baktım sole bı..10 lu 20 lı haftalar falan...neler neler paylaşmısız burda ya..şimdiş yarımız dogum yaptı kavustu meleklerıne..bı kısmımız beklıo hala...yuzduk sona geldık ya...duygulandım falla:çok üzgünüm:

sağol cnm tavsiyen için.. mutlaka deneyeceğim:))a.s.

ooo herkesler burdaymış nasılsınız bacılar
ben bır yandan sıze yazıyorum dıger yandanda ıkızlerı uyutmaya calışıyorum

ooo herkesler burdaymış nasılsınız bacılar
ben bır yandan sıze yazıyorum dıger yandanda ıkızlerı uyutmaya calışıyorum

hosgeldın cnmmm..a.s.
oyoy ne gusel uyt annesı uyut tontişleri...benım içinde sole mis mis kokla ...ne tatlılardır şimdik demi...:ecrin_bebek:

:1hug:
dimi yaa neler paylaştık....... ilk haftaları okumak çok keyifli:)
yaa evet ben toptan yarın 10 tane hurma yiyecemmmm akşama doğururmusum yavv:)))
canlarım ben cıkıyorum sağ ayağım davul gibi uzatayım azıcı.basladı zonklamaya
iyi geceler öpücüler....:1hug:

ya kızlar ben bu hafta sonu doğuma gidicem ama ben felaket hasta oldum boğazlarım şişti:çok üzgünüm:başımda ağrıyo :bbo:

ye bacım ye ....dogurursun belkiiii..ee gunude gelmiş zaten..sen sabah ilk iş al hurmayı ye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hadı cnm dınlen sen bıraz..ii geceler ....

ya kızlar ben bu hafta sonu doğuma gidicem ama ben felaket hasta oldum boğazlarım şişti:çok üzgünüm:başımda ağrıyo :bbo:

geçmişolsun tamda dogum oncesı....
hay allah ...sıcak seyler iç cnm ...:teselli:

günaydın kızlar,nasılsınız bakaım,umarım herkes iyidir,herşey yolundadır,biz iyiiz çok şükür,akşm baya sancım oldu ,ılıkduş bile fayda etmedi,neyse sabaha karşı geçti çok şükür,bugün kayınvalidem gelecek memleketten birazdan,uzun bir zaman kk'ya giremeyebilirim haberiniz olsun,doğum yaptığım zaman haber vermeye çalışırım sizlere,doğum yapacak arkadaşlara hayırlı doğumlar dilerim şimdiden,kendinize ve bebişlerinize iyi bakın,a.s.hepinizi kocaman öpüyorum.Şeniz

kızlar size bebiş şekerlerimizi göstereyim,akşam eşim almış,haberim yoktu alacağından,istediğimi anlamış adamkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…