2009 Mayıs Anneleri

:roflol: :roflol::roflol: ay ne görmemişim de mi, daha bebek doğmadan ben takvimini yaptım:roflol:
ama napayım, şimdi bile pek sık giremiyorum nete, doğumdan sonra hiç rahat giremem. şimdiden hazırladım koydum:teytey:

Herkese günaydınlar bacılar. Bugün erkenciyiz. Benim kız 07:30'da bi uyandı. 4 kere emdi hala uyumuyor kaydirigubbakcemile3 Annem kucağına aldı, omzunda yatıyor şimdi. Acaip kıskanıyorum he. Bana gelince hiç öyle kuzu gibi yatmıyor valla. Hemen yalanmaya başlıyor kaydirigubbakcemile3

Tutkun Esra gece mesaj atmış. Kuzusu 3400 gr - 50 cm doğmuş. Sütü gelmediği için mama veriyorlarmış bebişe. Doğuma çok moralli girip ayen öyle çıkmış hihoyyyt

Ay bu arada cumartesi günü ben evde çok sıkıldım diye kociş bebişin doktor dönüşü beni alışveriş merkezine götürdü. Kızıma ciciler aldık. Ana kucağına oturtmaya kıyamıyorum diye Defno'şu kucağımda taşıyorum. Ay millet deli görmüş gibi bakıyo. Ne işi var küçücük bebeğin diye deli demişlerdir bana kaydirigubbakcemile3 Napim ya sıkıldım evde aaaa delikafadulden Pazar günü de anneler günü diye anneme götürdük kızımı. Yani 10 günlükten başladı benim zilli anası gibi gezmeye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bide arabayı seviyo ki görmeyin. Arabaya binince hemen yüzünde bi gülümseme. Sonrada küt uykuya dalıyor kaydirigubbakcemile3

Ohhh mis olmuş kuzucum mis. Bizde her akşam 9 yada 10 gibi yıkıyoruz. Bi rahatlıyo ki. Çok da seviyo suyu. Hiç sesi çıkmıyo. Ama banyo bitince kıyametleri koparıyo. Sudan çıkmak istemiyor böceğim benim.

Hadi inşallah iyi gelir ilaçlar da biran önce geçer ishali canım a.s.

pınarcım mevlüt için ne bu acele yaw :))

Canım valla herkes şimdi totikimi görmek için gelmek istiyor. Bide eşimin tarafı çok kalabalık. Herkes haber ver biz gelelim diyor. Bizde dedik yapalım bu hafta mevlütü. Hem duamız aradan çıkmış olur. Hemde herkesi bi arada ağarlamış bitirmiş oluruz hihoyyyt

[k] {n} [k];6775320 .!.:
bizde mevlütü 40çıksın öyle yapıcaz zaten mikrop problemiimiz var
ozamana kadar iyileşir inş. kuzum

İnşallah canım. Bekle tabi. Önce bi tamamen iyileşsin. Bende zaten ilk 15-20 dk salonda tutacağım. Herkes uzaktan görsün. Sonra doğuru beşiğine a.s

Hoşgeldin canım. Ay yerim ben onu. Benimki de her altını açmada mutlaka ya işiyor, ya kakasını yapıyor. Hele geçen gün tam beşini değiştirdim, bağlayacağım. Gazla birlikte bir kakasını yaptı ki. Önce koluma, ordan yere halıya kaydirigubbakcemile3

pınarcım mevlütü hemen yapıcaksın demekki aradan çıkmış olur bari

Evet canım hem aradan çıkmış olur, hemde herkesi bir arada ağırlamış olurum alkisalkisalkis

Hadi hayırlısı canım. Artık doğum kanalına girmiştir. Ondan o kadar baskı hissediyosun. Benimde akıntım son zaman çoktu. Eğer kokusuz ve renksizse sorun yok a.s.

Aaaaa senin doğum gününle aynı gün olursa ne güzel olur canım yaaa hihoyyyt En güzel doğum günü hediyesi a.s.

ooo herkesler burdaymış nasılsınız bacılar
ben bır yandan sıze yazıyorum dıger yandanda ıkızlerı uyutmaya calışıyorum

Ohhh becerikli hatun :1hug:

ya kızlar ben bu hafta sonu doğuma gidicem ama ben felaket hasta oldum boğazlarım şişti:çok üzgünüm:başımda ağrıyo :bbo:

Çok geçmiş olsun canım. Hafta sonuna kadar iyi bak kendine. Bol sıcak şeyler iç. İnşallah düzelirsin a.s.

Günaydın canım. Hadi inşallah sağlıkla alırsın kuzucuğunu kucağına. Habersiz bırakma bizi a.s.

kızlar size bebiş şekerlerimizi göstereyim,akşam eşim almış,haberim yoktu alacağından,istediğimi anlamış adamkaydirigubbakcemile3

Çok güzel canım. Güzel günlerde kullanın inşallah. Afferin kocişine a.s.

hepinize günaydın kızlar. tabi kimseler yok meydanda ama:))

beyazcım şekeriniz çok ciciymiş canım. aferin kocişe!alkisalkisalkis

Günaydın canım a.s.

hepinize günaydın kızlar. tabi kimseler yok meydanda ama:))

beyazcım şekeriniz çok ciciymiş canım. aferin kocişe!alkisalkisalkis
sağolasın cnma.s.

iyi yapmışssın cnm ya,aslında bende mi yapsam nea.s

maşallah defne hnıma,biliyor tabi,annesini,kaydirigubbakcemile3güle güle kullanın cnm yeni cicilerinizi
şekerlerimizi beğendiğinize sevindik,valla kociş in nasıl aklına geldiyse artık:asigim:

maşallah defne hnıma,biliyor tabi,annesini,kaydirigubbakcemile3güle güle kullanın cnm yeni cicilerinizi
şekerlerimizi beğendiğinize sevindik,valla kociş in nasıl aklına geldiyse artık:asigim:

Valla sorma bacım ya. 1,5 aylık olana kadar görmez sadece anne ve babayı kokusundan tanırmış. Bana gelince direk yalanıyor, babasına gidince de koynuna yatıyor hemen. Kendimi inek gibi hissediyorum mööööööö :roflol: Çok zilli bu çookkkk kaydirigubbakcemile3

kızlar ben bi doğurupta geleyim. beni bekleyin anacım:roflol::roflol:
benim için dua edin tamam mı? :asigim: öpüldünüz hepiniz!a.s.

Kız çatlak. O kadar bekledin 1 gün daha sabrediver kaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın... dün akşam incihanı ziyarete gittim... boracığı gördüm... ikiside çok iiler... selamı var incihanın herkese...

sabırsız hatun şimdiden hazırlamış takvimikaydirigubbakcemile3

kızlar size bebiş şekerlerimizi göstereyim,akşam eşim almış,haberim yoktu alacağından,istediğimi anlamış adamkaydirigubbakcemile3

canım çok güzel şekeriniz ne düşünceliymiş kocişine bravoalkisalkisalkis

kızlar günaydın... dün akşam incihanı ziyarete gittim... boracığı gördüm... ikiside çok iiler... selamı var incihanın herkese...

Aleykümselam canım sağolhihoyyyt darısı bazşımıza

Kızlarr bende şimdi dr. geldim suyu herşeyi normal aşağı inmiş dedi dr. bekliyeceğiz dedi nst normal çıktı ama benim çok sancımoluyor kalçam çok ağrıyor doğuma hazırlanıyosun dedi kilosu 3.200 boyuda 50 cm olmuş kuzumun sanki bana bu hafta doğuracakmışım gibi geliyorkaydirigubbakcemile3 sancılarım çokarttı inşallah normal yaparım

semracım günlerimiz çok yakın seninle bende heyecanla sancılanacağım zamanı bekliyorum hafiften kasıklarımda ağrım oluypor ama dün nst ye girdim hiç sancı çıkmadı... bi ikimiz mi kaldık neee:))

hoşgeldin cnm..hayırlısı olsun inşallah..ayy kuzum kocaman olmus maşallah.
ya bende sancı falan yok.. :)

semracım günlerimiz çok yakın seninle bende heyecanla sancılanacağım zamanı bekliyorum hafiften kasıklarımda ağrım oluypor ama dün nst ye girdim hiç sancı çıkmadı... bi ikimiz mi kaldık neee:))

sorma canım 2 3 kişi kaldık herkes doğurdu:1closedeyes: bizde hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallahhihoyyyt

hoşgeldin cnm..hayırlısı olsun inşallah..ayy kuzum kocaman olmus maşallah.
ya bende sancı falan yok.. :)

hoşbulduk canımhihoyyyt bende sancı oluyor canım aynı adet olucakmışım gibi ağrı oluyor ama kısa sürüyor hemen yürüyorum tuvalete gidiyorumfalan geçiyor sonra bide bende gazsancısıda çok oluyorsenağlama canım senin ne güzel bir defagelicek oda doğumancısı olur inşallah hihoyyyt ben böyle kaç gündür oluyor doğuracağım heyecanını yaşıyorum her defasında kaydirigubbakcemile3

dün akşam claries söyledi.hurma ye istersen.rahat geciyormus doğum ve sancıları baslatıyormus..ben bugun alayım diyorum

dün akşam claries söyledi.hurma ye istersen.rahat geciyormus doğum ve sancıları baslatıyormus..ben bugun alayım diyorum

canımben yaklaşık 1 haftadır her gün 1 tane yiyorum inşallah işe yarar calariesde işe yaramış sende al canım inşallah bizdede işe yarar

günaydın şekerler
pardon tünaydın demeliydim benim zilli 2 saattir uyanık şimdi uyudu evin içinde gezinerekk:))

eee geçmişi okuyamaadım ne var ne yokk doğuran eden var mı

merhaba kızlar bende doktordan geldim nst güzel çıktı bebişimde 3 kilo olmuş doktorum 3.5 kilo doğar dedi haftaya salı günü Allahın izniyle kavuşacağım bebişime dua edin kızlar çok heyecanlıyım

birde kayınvalide geliyor perşembe günü canım sıkkın kızıyla ikisi artık beni delirtir benden haberler böyle kızlar hepinizi çok öpüyorum

maşallah cnm bebişine
az kalmıs seninde tatlım son bir hafta:) hayırlısıyla sende alırsın cnm kucağına.
ee kayınvaliden hani gelmiyordu?

merhaba kızlar!
bende hala doğurmadım( bugün dra gittik bizimki 3900gr olmuş. sancı filan olmayınca dr nstye bile alma gereği duymadı(
fulyacım ben hurma olayını 1 aydır nerdeyse yiyiorum sadece 4-5gün aravermiş olbalirim yenisini alana kadar. ama bana pek bi etkisi olmadı. günde enaz 2-3 tane yiyorum. ama tık yok. acaba yemesem 12 ayda filan mı doğuracağım.
doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Allah kuzucukları ile birlikte uzun ömürler geçirmesini nasip eylesin inşallah.
pek giremiyorum kayınvalidemler geldiğinden beri. yani yazamıyorum desem daha doğru olur. şimdi ikisi de öğle uykusundalar. fırsattan istifade bi selam vereyim dedim.
Cerencim sende inşallah hayırlıhaberlerle gelirsin.

slm kizlar a.s.

ne var ne yok?

ayse doguruyor bugun dimi :) hadi bakalim hayirli haberlerle gelir inşaAllahh :) darisi diger dogum yapmayanlarin başina

biz bugun sabahtan beri ayaktayiz..boncuguma bişeyler oldu..acaip gazi var..uyuyamadi cocuk doya doya..tam daliyor 10dak sonra gene uyaniyor..her kalktiginda da ac saniyor kendini..2 dak emiyor gene uyuyor gene uyaniyor..oyy oyyy..

temizlikte yapmam lazim..ama hangi ara yapicam bilmiyorum..işler zorlaşmaya mi basladi ne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…