[k] {n} [k];6773425 .!.:bugün annm geldi kızımı yıkadık mis gibi oldu teyeleri ama biyeri agrıo heraldeki zor uykuya daldı 2 sattir uyudu uyansın şurubunu vericem allahım şu ishalım iz bi geçse dr kont.1hafta var ozaman kesicek bi ilaç vericek!! sanki çocugum zayıfllıyo annem aynı dedi ama bana küçülüyomuş gibime gelio.
aslında karnı doydumu bi agrısı olmadımı okadar keyifli oluyoki kızım gülücükler atıyo.
iyi olsun kızm ya başaka bişe istemiorum:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
pınarcım mevlüt için ne bu acele yaw :))
[k] {n} [k];6775320 .!.:bizde mevlütü 40çıksın öyle yapıcaz zaten mikrop problemiimiz var
ozamana kadar iyileşir inş. kuzum
kızlar merhaba bebişten fırsat bulup bi türlü yazamadım günlerdir tam yazıyorum wiik diye bir ses haydi koştur emzirmeye bu arada bizim kız bi alışkanlık edindi altını açmayınca çişini yapmıyo ne zaman altını açıyorum bi bakıorum çiş yapıyobi gün bezini aldım diğerini koycam bi baktım battaniyesi koltuk batmış çişli kızım benim :)) ha bu arada hala doğum yapamayan arkadaşlara bir tavsiyem var bende burada okumuştum ve gerçekten işe yaradı hurmayı mutlaka deneyin kızlar birde ben bebişe doğar doğmaz süt vermeden nar tanesini sıkıp verdim şu anda hiç gaz sorunu yaşamıyoruz mutlaka deneyin öptüm hepinizi patatesim ağlıyo yine
pınarcım mevlütü hemen yapıcaksın demekki aradan çıkmış olur bari
kızlar ya benım oğluş iice indi sanırım asagıya..artık karnımı acttımda gobüşümün üstte kalan kısmında hiç kıpırtı olmuo nerdeyse..hep aşağıda kıpırdıyo we artık canımı yakıo kımı zaman.rahmıme baskı yapıo sanırım...sizdede aynımı?bıde hala cok hareketlı maşallhama dedıım gıbı hep asagıda...cıkıwercekmiş gibi gelıo,carsamabaya kadar beklese barı dıyorum...
bıde akıntım arttı sankı...dahada cok gelıo hatta suyummu dıe tereddut bıle ettım yani...sizdede aynımı?:uhm:
evet yaa hiç doğuracak havam yok:)))
çatıma baksında darsa beklemez sanırım cuma alır ( benim doğum günüm:)
bakalım kısmet çatım iyiyse beklicez artık normal doğumu
ayy cnm haklısın şimdi bile beklemek bana zor geliyor gün belli olunca gecmek bilmiyordur.ilk aylar bile daha hızlıydı.sanki son 1 ay bedel kalan 8 aya gibi:):)
ooo herkesler burdaymış nasılsınız bacılar
ben bır yandan sıze yazıyorum dıger yandanda ıkızlerı uyutmaya calışıyorum
ya kızlar ben bu hafta sonu doğuma gidicem ama ben felaket hasta oldum boğazlarım şişti:çok üzgünüm:başımda ağrıyo :bbo:
günaydın kızlar,nasılsınız bakaım,umarım herkes iyidir,herşey yolundadır,biz iyiiz çok şükür,akşm baya sancım oldu ,ılıkduş bile fayda etmedi,neyse sabaha karşı geçti çok şükür,bugün kayınvalidem gelecek memleketten birazdan,uzun bir zaman kk'ya giremeyebilirim haberiniz olsun,doğum yaptığım zaman haber vermeye çalışırım sizlere,doğum yapacak arkadaşlara hayırlı doğumlar dilerim şimdiden,kendinize ve bebişlerinize iyi bakın,a.s.hepinizi kocaman öpüyorum.Şeniz
kızlar size bebiş şekerlerimizi göstereyim,akşam eşim almış,haberim yoktu alacağından,istediğimi anlamış adamkaydirigubbakcemile3
hepinize günaydın kızlar. tabi kimseler yok meydanda ama:))
beyazcım şekeriniz çok ciciymiş canım. aferin kocişe!alkisalkisalkis
sağolasın cnma.s.hepinize günaydın kızlar. tabi kimseler yok meydanda ama:))
beyazcım şekeriniz çok ciciymiş canım. aferin kocişe!alkisalkisalkis
iyi yapmışssın cnm ya,aslında bende mi yapsam nea.s:roflol: :roflol::roflol: ay ne görmemişim de mi, daha bebek doğmadan ben takvimini yaptım:roflol:
ama napayım, şimdi bile pek sık giremiyorum nete, doğumdan sonra hiç rahat giremem. şimdiden hazırladım koydum:teytey:
Herkese günaydınlar bacılar. Bugün erkenciyiz. Benim kız 07:30'da bi uyandı. 4 kere emdi hala uyumuyor kaydirigubbakcemile3 Annem kucağına aldı, omzunda yatıyor şimdi. Acaip kıskanıyorum he. Bana gelince hiç öyle kuzu gibi yatmıyor valla. Hemen yalanmaya başlıyor kaydirigubbakcemile3
Tutkun Esra gece mesaj atmış. Kuzusu 3400 gr - 50 cm doğmuş. Sütü gelmediği için mama veriyorlarmış bebişe. Doğuma çok moralli girip ayen öyle çıkmış hihoyyyt
Ay bu arada cumartesi günü ben evde çok sıkıldım diye kociş bebişin doktor dönüşü beni alışveriş merkezine götürdü. Kızıma ciciler aldık. Ana kucağına oturtmaya kıyamıyorum diye Defno'şu kucağımda taşıyorum. Ay millet deli görmüş gibi bakıyo. Ne işi var küçücük bebeğin diye deli demişlerdir bana kaydirigubbakcemile3 Napim ya sıkıldım evde aaaa delikafadulden Pazar günü de anneler günü diye anneme götürdük kızımı. Yani 10 günlükten başladı benim zilli anası gibi gezmeye kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bide arabayı seviyo ki görmeyin. Arabaya binince hemen yüzünde bi gülümseme. Sonrada küt uykuya dalıyor kaydirigubbakcemile3
Ohhh mis olmuş kuzucum mis. Bizde her akşam 9 yada 10 gibi yıkıyoruz. Bi rahatlıyo ki. Çok da seviyo suyu. Hiç sesi çıkmıyo. Ama banyo bitince kıyametleri koparıyo. Sudan çıkmak istemiyor böceğim benim.
Hadi inşallah iyi gelir ilaçlar da biran önce geçer ishali canım a.s.
Canım valla herkes şimdi totikimi görmek için gelmek istiyor. Bide eşimin tarafı çok kalabalık. Herkes haber ver biz gelelim diyor. Bizde dedik yapalım bu hafta mevlütü. Hem duamız aradan çıkmış olur. Hemde herkesi bi arada ağarlamış bitirmiş oluruz hihoyyyt
İnşallah canım. Bekle tabi. Önce bi tamamen iyileşsin. Bende zaten ilk 15-20 dk salonda tutacağım. Herkes uzaktan görsün. Sonra doğuru beşiğine a.s
Hoşgeldin canım. Ay yerim ben onu. Benimki de her altını açmada mutlaka ya işiyor, ya kakasını yapıyor. Hele geçen gün tam beşini değiştirdim, bağlayacağım. Gazla birlikte bir kakasını yaptı ki. Önce koluma, ordan yere halıya kaydirigubbakcemile3
Evet canım hem aradan çıkmış olur, hemde herkesi bir arada ağırlamış olurum alkisalkisalkis
Hadi hayırlısı canım. Artık doğum kanalına girmiştir. Ondan o kadar baskı hissediyosun. Benimde akıntım son zaman çoktu. Eğer kokusuz ve renksizse sorun yok a.s.
Aaaaa senin doğum gününle aynı gün olursa ne güzel olur canım yaaa hihoyyyt En güzel doğum günü hediyesi a.s.
Ohhh becerikli hatun :1hug:
Çok geçmiş olsun canım. Hafta sonuna kadar iyi bak kendine. Bol sıcak şeyler iç. İnşallah düzelirsin a.s.
Günaydın canım. Hadi inşallah sağlıkla alırsın kuzucuğunu kucağına. Habersiz bırakma bizi a.s.
Çok güzel canım. Güzel günlerde kullanın inşallah. Afferin kocişine a.s.
Günaydın canım a.s.
maşallah defne hnıma,biliyor tabi,annesini,kaydirigubbakcemile3güle güle kullanın cnm yeni cicilerinizi
şekerlerimizi beğendiğinize sevindik,valla kociş in nasıl aklına geldiyse artık:asigim:
kızlar ben bi doğurupta geleyim. beni bekleyin anacım:roflol::roflol:
benim için dua edin tamam mı? :asigim: öpüldünüz hepiniz!a.s.
:roflol: :roflol::roflol: ay ne görmemişim de mi, daha bebek doğmadan ben takvimini yaptım:roflol:
ama napayım, şimdi bile pek sık giremiyorum nete, doğumdan sonra hiç rahat giremem. şimdiden hazırladım koydum:teytey:
kızlar size bebiş şekerlerimizi göstereyim,akşam eşim almış,haberim yoktu alacağından,istediğimi anlamış adamkaydirigubbakcemile3
kızlar günaydın... dün akşam incihanı ziyarete gittim... boracığı gördüm... ikiside çok iiler... selamı var incihanın herkese...
sabırsız hatun şimdiden hazırlamış takvimikaydirigubbakcemile3
canım çok güzel şekeriniz ne düşünceliymiş kocişine bravoalkisalkisalkis
Aleykümselam canım sağolhihoyyyt darısı bazşımıza
Kızlarr bende şimdi dr. geldim suyu herşeyi normal aşağı inmiş dedi dr. bekliyeceğiz dedi nst normal çıktı ama benim çok sancımoluyor kalçam çok ağrıyor doğuma hazırlanıyosun dedi kilosu 3.200 boyuda 50 cm olmuş kuzumun sanki bana bu hafta doğuracakmışım gibi geliyorkaydirigubbakcemile3 sancılarım çokarttı inşallah normal yaparım
semracım günlerimiz çok yakın seninle bende heyecanla sancılanacağım zamanı bekliyorum hafiften kasıklarımda ağrım oluypor ama dün nst ye girdim hiç sancı çıkmadı... bi ikimiz mi kaldık neee:))
hoşgeldin cnm..hayırlısı olsun inşallah..ayy kuzum kocaman olmus maşallah.
ya bende sancı falan yok.. :)
hoşbulduk canımhihoyyyt bende sancı oluyor canım aynı adet olucakmışım gibi ağrı oluyor ama kısa sürüyor hemen yürüyorum tuvalete gidiyorumfalan geçiyor sonra bide bende gazsancısıda çok oluyorsenağlama canım senin ne güzel bir defagelicek oda doğumancısı olur inşallah hihoyyyt ben böyle kaç gündür oluyor doğuracağım heyecanını yaşıyorum her defasında kaydirigubbakcemile3
dün akşam claries söyledi.hurma ye istersen.rahat geciyormus doğum ve sancıları baslatıyormus..ben bugun alayım diyorum
merhaba kızlar bende doktordan geldim nst güzel çıktı bebişimde 3 kilo olmuş doktorum 3.5 kilo doğar dedi haftaya salı günü Allahın izniyle kavuşacağım bebişime dua edin kızlar çok heyecanlıyım
birde kayınvalide geliyor perşembe günü canım sıkkın kızıyla ikisi artık beni delirtir benden haberler böyle kızlar hepinizi çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?